Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi az már meg sem ölelsz?

Képtalálat a következőre: „eszkimó puszi”

Nyilvánvaló, hogy a szerelmi álmokat  többségében a nők álmodják és Hamupipőke szerepébe bújva remélik, valamelyik „lovag” megtalálja a fél pár cipellőjüket és elindul az ő megkeresésükre. Jó esetben így kezdődik, házassággal végződik, majd a megvalósult álom után jönnek a szürke hétköznapok.

Kivel nem fordult még elő, hogy a saját lakásába belépve, vagy éppen onnan távozóban ne érezte volna: újra itt van a jégkorszak. Előfordul, hogy nap, mint nap ismétlődik ez az érzés. Hogyan jutottak idáig?  Van megoldás?

 

 Álmodozzunk jegyről jegyre!!

KOS jegyűek esetében gyújtsunk villanyt, ne sötétben gyertyával keressük a fényt! Férfi és nő, amit ki nem állhat, az az egyhangúság. Jégcsapok lógnak róluk, amitől a gyorsan cseperedő gyerekek a konyhában jéghokiznak. Ugyanezen „szerető” szülők  – egykoron a liftben sem kímélték egymást – fagyott mosollyal „örömködnek” gyermekeik fagyott csúszkálásában. Miközben a mélyhűtőben tüzel a pizza, ég a kolbász...


BIKA jegyűeknél amikor megadatik, kivesznek egy luxuslakosztályt a városban, ahol illatos gyertyafény adja meg a hangulatot, ahol a szex egy hosszas és örökös véget nem érő adok-kapok játszadozás lehet. Mi van most? Néhány embernek adatik ez meg. A többség azokon a napokon nem tesz tisztátalan dolgokat, nem zuhanyozik le, akkor ott a hűtőben a túró (neked itt a) rudi...

 

IKREK jegyű fölöttébb tanulságos, miszerint amit ki nem állhat, az  sötétben áldozni  Ámor Nyila hatása alatt! Fény és világosság legyen, tükör előtt férfi-nő verhetetlen. Aki ezt nem tudva itt beleugrik egy házasságba, és éjjel fárasztó munka után kedve támad szexre,  miközben a másik, aki hangoskodik "gyanútlanul", de elszólja magát: nyomjad, nyomjad Gyurikám! Férj, Ottó! Hol itt a hideg? Nos, a sitten, asszonyverésért...

 

RÁK jegyűek története is meglehetősen érdekes. Náluk a szex és a szerelem egy asztalnál ülnek gyertyafényben és jókat falatoznak a kéjmártással. Így megy sokáig, majd dög unalom lesz. Féltékeny mindkettő. Ha falevelet lát, rögtön kérdi hol van Ádám, vagy Éva? Ha elfújták a  lángot, ki-ki a lakás egyik másik sarkába húzódik. Onnan nézik "... pókháló van már az ablakon..."

 

OROSZLÁN jegyű hatalmas szexuális étvággyal született, elsősorban a  nők! Az erotikus vágy csak fokozódik, amikor megjön az „anyag”, Ha nincs változatosság, akkor vége a Kánaánnak. Hol itt az elhidegülés? Néhány kihagyott program után gyanútlanul beszól a másiknak: elpuhultál! Olyan, mint amikor szunnyadó hamura olajat öntenek – hirtelen haragú, bár megbánja – ő is megy a süllyesztőbe.

 

SZŰZ jegyben születettről már az első találkozáskor kiderül, hogy maximalista! Férfi és női alaposan felkészül abból, hogy mit kedvel(het) a másik. Igazi lepedőakrobatát faragnak egymásból. Na, akkor mindenki jelentkezik, nekem ilyen kell! Mégis mi a gond? Első a munka, csak ezután jöhet  a szórakozás. Egyre  gyakrabban. Itt ez az elhidegülés! Még egy gáz, hogy "vonal kódos" az alsónemű, de lehet több napos, zoknival párban. 

 

 MÉRLEG jegyben született ember nő és férfi, egyetérthet abban, hogy bármi szerv (fejfájás, stressz) gyógyszere a szex. Elmennek egy pazar étterembe – semmi házi koszt -, ahol főúri  módon kényeztetik magukat, majd a pezsgő elfogyasztása után jön, aminek jönni kell. Mi a dermesztő? Nincs pénz rá, fut a lakás, és mit vegyek fel, neked meg csorog a nyálad, amúgy meg jól vagy? 

 

 SKORPIÓ jegyűeknél, ahogy Charles Bronson, vagy Mata Hari esetében elég egy nézés, egy tekintet máris kész a kalamajka. Szex nélkül képtelenek élni, akkor elég, ha naponta van, és mi a kérdés? Kedvelik az extravagáns dolgokat, ahol az izom is szerepet kap és a „kütyük”! Hol kezdődik a zima? Atom féltékenyek, jól palástolják, megfagy a levegő, ha kiderül valami...

 

NYILAS szülött esetében az a tapasztalat, hogy mindketten felfedezik mire való néhány intim testrész. És nem állnak meg, hanem a bejárati ajtótól a padlásfeljáróig – hol nem - tudnának beszélni hányszor jutottak csúcsra itt-ott. Nos, aki nem tudja ezt a ritmust, és előjátékokat vár, kényeztetést, neki annyi! Ők mit nézzenek a boxer alsón, a tangán, gyerünk! Értve vagyok? Itt csak "adj neki" bárholis, akkor nincs dög unalom... 

 

 BAK jegyben születettnek  ahogy az élet minden területén, itt is az a cél, hogy a legjobbak legyenek. Odáig is elmennek, hogy együtt, vagy külön megnéznek több szexfilmet. Kicsit hűvös típusok, erősségük a habfürdőben végzett víz alatti masszázs. Valamitől megfagy a fürdővíz? Igen, ha monotonon egyet kér itt valaki – orális kielégítést – máris tehet korcsolyát a kád mellé (365 nap jégkorszak lesz).

 

VÍZÖNTŐ jegyűeknél az járja, hogy náluk az ágy mellett könyvek, vagy szex újságok sora áll, hogy amíg a másik „gyanútlanul” készülődik a lefekvésre, egy innen kiemelt ingerszóval operál, és a hálóing, vagy a pizsama magától leugrik. A kulcs, az intelligencia. Elsőként az értelemre kell hatni, majd csak ezután az érzelmekre. Aki szellemileg nem éri fel, nem tudott itt se felnőni, az eredmény,… mondjam, vagy mutassam!


HALAK jegyű esetében vágyak keverednek a szerelemmel. Férfi és a nő is első találkozáskor ártatlan lélekként kínálja fel magát, majd mindig tud meglepetés szerezni. Kedvelik a vizet, szívesen járnak uszodákba, termálba, szaunázni és itt „bepörögnek”. Kész van az  emberi sivárságtól, és hogy a lakásban kell „ugyanezt” csinálni!? Egyszerűen a fal felé fordul és...álmodik, hogy Pompei uszodába jár, szaunázik és ott várja, mikor tör ki (végre) a Vezúv…


Belülről indul (ascendens), hogyan közeledjünk a másik félhez, majd hozzá társulnak olyan érzések  (Hold jegyünk), amitől a fizikai kontaktus is eléri a célját (Nap jegy). Ez az írás is aranyat érő tud lenni, annak, aki ért is a szavakból oda-vissza!

 

 

Az írások Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezik, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.


Továbbra is várom személyre szóló elemzések, horoszkópok megrendelését!

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 

Információ: s.gergely@t-email.hu címen, vagy még a +36-30-9391-338 telefonon is.

 (2011.01.01, Megtekintés: 1914)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.