Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A CSOMÓ ÖRÖKRE MEGMARAD

2014.11.06

 

 

 

 

A megcsalás gyakran felvetődő téma a hétköznapokban, és asztrológusként állítom, nem minden ok nélkül tart számot igen csak nagy érdeklődésre. Mindenki (így vagy úgy) érintve van. Beszéljünk róla „burkolt” nyíltsággal, de őszintén. Bármilyen fájdalmas tud lenni, az igazság előbb vagy utóbb mindig napvilágra kerül, kibújik, mint a régi szög(ek) a zsákból. Az élmény fonalát pedig, ha elszakad, össze lehet kötözni, de a csomó örökre meg, és ottmarad. Legtöbb embernek, legyen az nő avagy férfi, ilyen csomóból már nem csak egy van. Aztán egyre inkább kibogozhatatlan…

 

Szinte észrevétlenül kezdődik, hazudozással. Nevezhetjük ájtatos hazugságnak, vagy egy - egy (napvilágra került) eset után jön: ez óriási koholmány! A lényegen nem változtat: hatalmasat lódítunk, mellébeszélünk, ne szépítsük ez nem más, mint hazugság. És hazugság ez akkor is, ha úgy akarjuk megnyugtatni magunkat, hogy igyekszünk jó képet vágni hozzá akár bennünket csaltak meg, akár mi csaltunk. Ami megtörtént, az megtörtént…

 

És, hogyan mutat mindez jegyről-jegyre?!

KOS erről az mondja: hogy én mit akarok, azaz én dolgom! Márpedig ha akarok valamit, vagy valakit, nincs az, hogy a másik nem akarja. Ha együtt akarjuk, akkor pedig kinek, mi köze hozzá?


BIKA erről azt állítja: velem e téren nincs baj. Tulajdonképpen, ha nem nyúlok hozzá, gond annyi sem lehet velem. Viszont, ha eljár a kezem, mert nem tudok uralkodni magamon, akkor miért baj ez?


IKREK véleménye e téren: nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél! Mondhat mindenki, amit akar, de belőlem egy szót nem lehet arról  kihúzni, kivel és hányszor, mert nem szeretem a pletykát rólam!


RÁK is elmondja a magáét sajátságos módon: az anyukám azt mondta, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj! Ha pedig neki fáj, akkor miért nem kérdezte meg előtte ő is az anyukáját!


OROSZLÁN sincs fából, neki is lenne ehhez hozzáfűznivalója. Tulajdonképpen nem nehéz kitalálni, adja magát. Egyszerűen visszakérdez. Mi a kérdés? Lehet ilyet kérdezni tőlem? Nálam ez nem jó kérdés!


SZŰZ is választékosan kifejtheti nekünk, nincs tudományos alapja annak, hogy ez nála felmerülhet. Az emberek, nem engedhetik meg maguknak, hogy beszéljenek arról, ki kivel is kavar a munkahelyén.


MÉRLEG is sajátos diplomatikussággal fejtené ki: megint miért pont tőle kérdik meg ezt a kényes kérdést. Már kezd neki nagyon fájni, hogy vele kapcsolatban mindig, mindenki csak egyre tud gondolni.


SKORPIÓ nem szokott kertelni azzal, ha egyedül megy be a sötétbe, az nem azt jelenti, hogy sötét dolgot csinál. Hisz maga sem tudja, amikor a sötétben van, mit is csinál ott egyáltalán?


NYILAS is frappánsan elő tud állni egy hozzá illő monológgal. Még hogy egyszerre megülni két, vagy több lovat? Ki hallott már ilyet? Ja, a csikós? Nem is rossz ötlet, hadd tudjam meg a címét!


BAK sem ma jött le a falvédőről: nekem ne mondja meg senki, hogyan megy az a nagy medve az oroszlán barlangjába! Annak újra kellene születnie, aki nekem, és rólam erről egy szót is tudna szólni.


VÍZÖNTŐ is el tudja mondani: ahhoz, hogy vele ez megtörténhessen, először rá kell kapcsolódnia egy nagyfeszültségű hálózatra, így  nála is lesz feszültség! Amúgy kár a gőzért, mert ő árammal működik.


HALAK esetében is megvan a megfelelő magyarázat: nem tehet semmiről tulajdonképpen, mert ő csak sodródik az árral. Ha egyszer sikerül(ne) is megkapaszkodnia, újra elviszi a sodrás máshová (is).

 

Aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során jegyről-jegyre.

 

 http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

Információ:

s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.