Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ URÁNUSZ A BIKA JEGYBEN 2018.V.15-TŐL 2026. IV. 26-IG...

2018.05.14

Képtalálat a következőre: „HÉT ESZTENDŐ”

Illusztráció: A syrburry – kapu

 

Az Uránusz 2018.május 15-én 8:24-kor átlépett a Bika csillagképbe és erőben lesz. Ez a felállás nem ismeretlen mifelénk, hisz örökösen ismétlődnek a dolgok, csak a jelmez változik. Legkorábban 1934-1942-ben volt ilyen életszakaszunk. Érdeklődésre tarthat számot, vajon mi a lényege a 2018. május 15-e utáni ciklusnak? Röviden: ebben a felállásban asztrológiailag segítem/segíthetem, hogy megalapozottan hozzák meg a döntéseiket újabb hét esztendőre.

 

Néhány kérdés, ami válaszra vár(hat):

 

 Hogyan és miért lázadunk fel a tulajdon ellen? Képzeljük el filmszalagon, hogy milyen lesz a kicsivel több, de biztonságosabb, ha itt az Uránusz e jegyben erőben van! Milyen dolgok és fogalmak, tárgyak lesznek értékesek a saját életünkben? Mit szeretnénk megkapni? Mit látnánk meg és mit nem, mit hallanánk meg, és mit nem, mit ragadnánk meg és mit nem? Az Uránusz örök szerepvállalása, hogy a már meglévő hajlamainkat hozza elő váratlanul, szinte villámcsapásként úgy, hogy azonnal el is fogadjuk az új generációs viselkedésformákat. Nézzenek magukba! Lehet, hogy önök már (régóta) Valakik, de erről nem tudnak? Pedig mivé lehetnének, ha tudnák a hogyant!

 

AZ URÁNUSZ JEGYRŐL-JEGYRE és HÁZRÓL-HÁZRA

 

KOS vagy a 2. Házban az Uránusz:  Alfred Kruppra illik a mondás, hogy: őrültségből is képes pénzt csinálni bárki ember fia/leánya! Mivel  az önök jegyénél volt hét évig az Uránusz, így sokat kellett foglalkozniuk az önbecsülésükkel. Erős ingadozásokat és kilengéseket kellett elviselniük, amit valójában a saját excentrikusságuknak voltak kénytelenek betudni. Tulajdonképpen most sem fognak kivetkőzni  gyerekes attitűdjeikből, és így félve mondom/tudatom elképzelhető, hogy időnként pénzügyekben képesek lesznek úgy viselkedni, mint akik bolondok! Egyenesen fejbe kell önöket koppintani az eljövendő időszakban:  a pénz nem játékszer! Szóval, ha felismerik az ingadozó pénzügyi helyzetüket, ha váratlan anyagi veszteségeik lesznek, annak oka a következetlenségeik. Vagyis, hogy az Uránusz a Bika jegyben, és a 2. Házban – asztrológiailag erőben vannak – ez kedvező állás! Ennek ellenére is, ha tele van/lesz meglepetéssel, akkor álljon meg egy polgári szóra és kérje ki  egy pénzügyi írástudó véleményét. Hol kedvező a helyzet, hol pedig katasztrofális, ez így nem járja. 2026. április 26-ig használják az eszüket is! Őrültségből is képesek lesznek pénzt csinálni, de gazdag bolondot ki látott, mert azt én is jól megnézném!

Hírességek, akinek az 2. Házban állt a születésekor az Uránusz: Alfred Kruppra, Che Guevara, U. Lindenberg, Ronald Reagan, Liza Minelli, Ringo Star, P. McCartney, A. Christie, C. Aznavour, Weöres Sándor, Márkus László, stb.

 

BIKA vagy az I. Házban az Uránusz: az önök mottója, hogy  még önmagukat is képesek  fejtetőre állítani! Ki hitte volna? Márpedig elég hihető ez is, ugyanis 1934-ben volt egy ember aki korábban festőként próbált megélni, majd idővel utána – Uránusz a Bika jegyben –  a 20. századi történelem meghatározó alakjává nőtte ki magát, azaz Adolf Hitlerről van szó (neki ez az alulírtakban, egy életen át ment)! Az alaphelyzet (önöknek most 7,5 évre csupán) az lesz/lehet, a kapcsolataikban nagyobb és több szabadságra, függetlenségre utaz(hat)nak. Ha ezt nem tapasztalják, akkor veszik a kalapjukat és lelépnek. Nem kertelek, egy olyan mag nő ki önökben, ami inkább vadhajtás, de ugyanakkor valami zseniális csíra is. Szóval, a fekete leves az excentrikus magatartásaik miatt van, ill. lesz/lehet! Konkrétan, ki tudja milyen hátsó szándékból, vagy oknál fogva minden átmenet nélkül a semmiből hirtelen pl. különcködések, válság okozások miatt elidegeníthetik maguktól a szeretteiket is. Híresek a makacsságukról, konokságukról, de most,  még a rossz értelemben felvett  fixa ideák (pl. rögeszmék), bogaras természetük miatt hét éven át valójában önmaguk orra alá törhetnek borsot! Bekövetkezhet, hogy a hibáik láttán esetleg benő a fejük lágya. Nos, pár kellemetlen intermezzo megélése után  a káros tulajdonságaikat átállít(hat)ják, pl. az eredeti, haladó motívumokra, megreformálják az önmaguk szabta extrémitásaikat. A jó hatása kiterjed  fizikai és lelki alkatukra, és mindez  jót tesz az egyéni testi teljesítőképességüknek, kihat az  életerejükre.

Hírességek, akinek az I. Házban állt a születésekor az Uránusz: C. de Gaulle, E. Honecker, A. Hitler, N. Lauda, J. Pulitzer, J. Lennon, M. Robespierre, B. Springsteen, J. Weissmüller, C. Zetkin, stb.

 

IKREK vagy a 12. Házban az Uránusz: a rövidített mottóban felhoztam az intuíciót (szimatot), valamint a spirituális meglepetéseket. Hogy is van ez egy nagy dumás életében, aki már-már csípőből utasítja el az ilyen szellemi termékeket! Majd egyszer csak történik valami, ami ezúttal is lehetséges. Itt is egy élő – tanulságos – példa, hogy Steven Spielberg élete jól példázza miről is van szó. Magyarán önök közül sokan altattak egy témát a tudatalattijukban, majd egyszer csak az  kirobban a felszínre. Érzik, ill. érezhetik, hogy nem olyanok, mint a többiek, mint a tucat-emberek! Persze, hogy ennek van/lesz árny-oldala is, de vajon kik is önök? Nos, hét évig személyesen is meggyőződhetnek erről, hogy milyenek hidegen és melegen egyaránt. Önökre is érvényes az uránuszi Bika viselkedés, hogy hol (szó)fukar,  hol engedelmes. Amikor kötik az ebet a karóhoz, akkor meg fog mutatkozni a titkos összeesküvő attitűdjük, az elégedetlen lelkiállapotuk, amivel ebben a ciklusban balesetveszélyt, sok kirobbanó feszültséget teremt(het)nek a környezetükben. Akik pedig rájönnek, hogy mi a helyes út, azoknál meg fog mutatkozni az egészséges romantika (regényesség), a pozitív okkult érdeklődés, érintkezés a határtudományokkal, elméletekkel, a szokatlan élmények spielbergi-magaslatokba is szökkenhetnek. A lényeg mégis az, hogy most olykor a több magányt, a gátlást, passzív magatartást és a tudatalatti komplexusokat, az önmegadás kérdéseit miként reagálják le egymagukban, vagy többed magukban – a rossz az, aki mindig rosszra gondol!

Hírességek, akinek az 12. Házban állt a születésekor az Uránusz: Steven Spielberg, Nostradamus, Charles Manson, A. Sz. Puskin, Chanel Coco, Madonna, A. Warhol, J. Marais, Markos György, Magyarország (1989. X. 23 12:02, Bp.), stb.

 

RÁK vagy a 11. Házban az Uránusz:  a mottó, ami a helyzetet jellemzi:  a plebsszel és a különcökkel bandázik – asztrológiailag mindenképpen. Első ránézésre esetleg vérlázítónak is tekinthetjük, hogy  családcentrikus jellemükkel, hogyan is keverednek idegen-terepekre. Talán csak azért, hogy lássanak olyan dolgokat, amit a kerítésen belül nem akartak észrevenni, sőt mereven el is zárkóztak a népektől! Társasági szokásaik a négy fal között elsorvadhattak, frissíteniük kell (nem muszáj, majd kiderül). Önök előtt  Vincent van Gogh példája lebeghet. Vagyis, hogy kinézett a nagyvilágba, majd ennek utána lett az, aki és közben alkotott  valami maradandót is! Más hírességekkel is alá tudom támasztani, hogy egyikük sem a nyugodt életét élte, változatos barátságok, változások, elválasztó, szakadó hűtlenségek,  különleges ellentmondások tarkították a mindennapjaikat. Viszont van olyan, amikor éppen ezek  miatt az élmények miatt jönnek felszínre olyan képességeik, amitől idővel jól sikerült barátságok,  spontán  és érdekes új kapcsolatok,egy  excentrikus társaság kiemelte őket a szürke családi hétköznapok bűvköréből. Összegezve, tudom, félnek a változásoktól! Talán annyi útravalót csatolok a nevek mellé, hogy az uránuszi hatás révén elsősorban a nem várt külső és az ismeretlen viszonyok, tradíciók idegesítők lesznek, ill. lehetnek, de idővel újra visszahelyezik abba a régi mederbe, ahonnan kimozdította önöket a Sors. Tehát, rendszerint ezek a kiszámíthatatlan helyzetek a hét év alatt a személyes fejlődésüket fogja szolgálni.

Hírességek, akinek az 11. Házban állt a születésekor az Uránusz: Al Capone, Viktor Hugo, Martin Luther King, Thomas Mann, Mick Jagger, Jean-Paul Belmondo, Charlie Chaplin, Pablo Casals, Franklin Benjamin, Baktay Ervin, stb.

 

OROSZLÁN vagy a X. Házban az Uránusz: 90°-ra lesz ez az uránuszi körmenet és ezért egy saját szabályt kell kialakítani a túléléshez! Hogy pontos legyek, azaz leszek: elérkezhet a királlyá avatás időszaka az  önök életében! Hét év ugyan, de nem mindegy, hogy hogyan is. Nem csalás, nem ámítás, most olyan David Copperfield lesz, ill. lesznek. Minden idők legsikeresebb egyéni előadóját hozom fel példának, aki harminc évre is meghatározóan egy pillanat tört része alatt meg tudta előzni például Madonnát, Michael Jacksont és Lady Gagát is. Mi van, ha nem sikerült jó példával szolgálni? Semmi! Én szóltam! Egyik esetben úgy emlékeznek majd erre a hét éves ciklusra, hogy az excentrikus hivatásbeli törekvéseik, a hivatásuk gyakori változtatása, a mindig hirtelen jött nehézségeik, ezek visszahatásai felőrölték önöket. Önhibájukból! Van akinek eljut a tudatába, hogy most a régóta dédelgetett újítási törekvéseik, a kisebb-nagyobb technikai javítások, ésszerű átszervezések ideje érkezett el. Mert „mindennek rendelt  ideje van”! Magyarán, hogy az Uránusz a Bika jegyben ugyan keresztezik egymást, önök ennek ellenére itt mégis építő hírrel gazdagod(hat)tak. Az Uránusz most jól szimbolizálja az elszántságuk ébredését az érvényesülés és tekintély megszerzésére. E jegyből és ebből a bolygóállásból  lehet következtetni a hivatásbeli pályafutásukra, miszerint  a sikerük titka abban rejlik, hogy nem játszották el a(z szabad)idejüket. Nem csináltak bolondot magukból – lehet, ha ez kell a sikerért, ezt is megtehetik (!) – és majd azt tehetik, amit csak akarnak 2026. április 26-ig. Lehetséges, hogy önöknek/magukért egy fontos dolgot újra és újra kell tervezniük – gondoljanak az illuzionistára – aki többször kezdett talán szinte mindet az alapokról, mégis nagyobb sikert aratott, mint soha, más meg annyit sem!

Hírességek, akinek az X. Házban állt a születésekor az Uránusz: David Copperfield, Tina Turner, A. Onassis, Boris Jelcin, A. Schweitzer, Fidel Castro, B. Mussolini, Osho, Lech Walesa, Anna Frank, Balczó András, stb.

 

SZŰZ vagy a 9. Házban az Uránusz: nem engedik meg, hogy beszűkítsék a látókörüket – ez a mottója a mostani jegyváltásnak! Ki lenne önöknek a jó példa? Nos, Jules Verne! Azért még ne csomagoljanak, hogy máris mennének a Holdra, vagy a Nautilusra, mert valamit előbb beszéljünk meg! Ez fájni fog,de meglehet, e ciklusban távol lesznek az otthonuktól, és miután örök szorongók, attól is megrettenhetnek, hogy szabadabbnak érzik magukat emiatt! Ez azt is jelenti, hogy keresik a saját, személyes meggyőződéseiket! Pedig a szabadság érzete, vagy annak az illúziója felszabadító érzésként kell, hogy megjelenjen a hét év alatt. Mi van, ha nem megy? Például, minden ok nélkül is szégyellik az excentrikus világnézetüket, elhibázottnak tartják a reformtörekvéseiket, hibásnak tarják az alkotásaikat/cselekedeteiket – pedig ez így nem igaz, hanem lóg a levegőben valami – ezzel leblokkol(hat)ják az igyekezetüket - mindezt önön jómaguk! Vagyis, hogy most a világnézet-változás, az új jövőbeli célok, reformgondolatok, eszmék, technikai tanulmányok, akár még az okkultizmus is segítheti önöket, hogy hét év alatt átlépjenek a Rubikon! Nem kell rohanni! Olvassák át az Oroszlán –uránuszi trendet és 2026. április 26-án önökre ragyog(hat) a Nap! Foglaljuk össze: önöknek minden jelenkori megnyilvánulásuk a jövőbeni önkifejlődés irányára mutat! Történhetnek most olyan fejleménynek, amelyek messzi távolba (pl. külföldre) vihetik önöket; vagy a távozásra irányuló törekvéseik (pl. egyetem-, főiskola-, munka-, iskolaváltás); vagy talán az eszmei nézeteik; vagy a világnézetük rendezése helyére kerül(het)nek annak  rendje-módja szerint. Ennyi!

Hírességek, akinek az 9. Házban állt a születésekor az Uránusz: Jules Verne, Woody Allen, Boris Becker, C. Darwin, Louis de Funes, G.W.F. Heggel, Alfred Hitchcock, II. János Pál, Bujtor István, V. I. Lenin, stb.

 

MÉRLEG vagy a 8. Házban az Uránusz: a hajuk is égnek állhat, amikor a mottót olvassák! Senki nem ússza meg szárazon, most valóban nagy iskola lesz önöknek feketén-fehéren az uránuszi éra! Nos, Diana hercegnőt vagyok kénytelen kiemelni iskolapéldának! Meglepő dolgok történhetnek önök körül. Egyszer hopp, máskor kopp. Gyárilag (asztrológiailag) úgy vannak összerakva, hogy csak semmi pánik, csak semmi ég és földindulás. Kerülik a mély vízben úszkálásokat is – természetesen képletesen fogalmaztam. Értsünk a szóból! Mi a lényeg? A koncentrálás! E képességnek a gyakorlása – hét év van/lesz rá – nem kell kapkodni, fog ez menni. Ha nem mennek a dolgok rendesen, akkor minden élvezetes és élvezhető pozitív vágyát bedobhatja a kútba! Mit is, vagy hogyan is van ez a dolog? 2026. április 26-ig minden hirtelen jött egészségi panasz,vagy akár egy baleset, emberi veszteség, sőt a szexuális zavarok arra vezethetők vissza, hogy képtelenek dönteni egy-egy  helyzetben (szituációban). Ha pedig  e sorokat iránytűnek tekintik,  ez nem jósda, nem is szentírás , akkor ez a fajta sajátos metafizikai érdeklődés jól jön bárminek a felismeréséhez. A jók még jutalmakat is kaphatnak, pl. váratlan rang-, tekintély, vagy akár birtokgyarapodással is. Az Uránusz felettébb kényelmetlen helyzetből ki-, vagy megmenekítheti önöket, pl. az adósságtól is, akár! Hiba lesz/lenne az Uránuszt ezzel tesztelniük! Itt és most valóban arról van, ill. lesz szó, hogy a planéta adta szabad szelleme szárnyalhat. Most akár még egészségesen vonzódhatnak a természetfelettihez is, vagy leállíthatják magukat,hogy egy kétes anyagi (rongyrázós) bizniszbe kezdjenek, sőt a botrányok is elkerülhetik önöket.

Hírességek, akinek az 8. Házban állt a születésekor az Uránusz: Diana hercegnő, Casanova, Greta Garbo, Ava Gardner, Ulrike Meinhof, M. Monroe, Pl. Picasso, Josip Sztálin, Lev Tolsztoj, L. von Beethoven, Alain Delon, stb.

 

SKORPIÓ vagy a VII. Házban az Uránusz: egyedül nem megy helyett, most egyedül boldogulni lesz/lehet a trend – asztrológiailag így fest a dolog. Szemben az Uránusz, nem piskóta! Ki lenne az, akivel ütősen példálózzak? A bőség zavarában vagyok, de amint megláttam Gábor Zsazsa nevét itt, úgy gondolom jól döntöttem vele. A kapcsolatok házában ilyen esetben bölcsebb lenne kétszer is meggondolni, mielőtt hirtelen véget vetnének egy kapcsolatuknak. Most gyakori a kapkodva cselekedet, és állíthatom – személyes és asztrológiai tapasztalatok birtokában is – látom/láttam elveszíthetünk egy-egy  nagyon előnyös kapcsolatot is. Ne csak párkapcsolatra gondoljunk, hanem  üzleti kapcsolatokban is kell  gondolkodni. Mik a gyakori hibák ilyen esetben? A nyugtalanság, a nyughatatlanság, a merev kötetlenség, szabadosság, aminek váratlanul  válás lesz a vége, a házassági válságok (se veled, se nélküled)  következményeit  kell viselniük. Így ezzel, hét évig az idegbajt hozhatják egymásra, és nincs erre orvosság sem! Ezeknek a negatív érzelmi oda-visszahatásoknak sok krónikus betegség  lesz/lehet a melegágya. Van megoldás? Persze, ha a felek kiegyeznek abban, hogy az unalom ellen szabadon érintkezhetnek érdekes emberekkel, akár együtt és külön is,mivel  az új társaság sem bonthatja meg az önök harmóniáját. Ekkor dívik a reformházasság , amikor is megtanítja egyik-másik helyzet úgy a férfit, mint a nőt - de az üzleti-, a szakmai életben is ez van - a személyes szükségleteikre és vágyaikra. Összegezve a dolgokat, az önök esetében már itt az elején vizsgálják meg a problémáikat és oldják meg őket, mielőtt nagyon mélyre süllyedne a viszonyuk. Tény, hogy most lesznek/lehetnek bizonyos végzetszerűségek, de megismétlem: ilyen esetben bölcsebb lenne kétszer is meggondolni, mielőtt hirtelen véget vetnének egy-egy kapcsolatuknak.

Hírességek, akinek az VII. Házban állt a születésekor az Uránusz: Gábor Zsazsa, Marie Curie, Roman Polanski, Yoko Ono, C. G. Jung, W. A. Mozart, Sigmund Freud, Johannes Kepler, Poór Péter, Rátonyi Hajnal, stb.

 

NYILAS vagy a 6. Házban az Uránusz: most a találékonyságuk lesz a porondon, és a hagyomány szerint ebben nincs hiány! Lényeg, hogy a cselekvés öröme ösztönözze önöket, amit a Szűz jegyűeknél hajtogatok rendületlenül – meg is teszik! Önökkel mi lesz a helyzet? Salvador Dali lesz, legyen a mentoruk! Vagyis, hogy olyan túlélési technikákat kell megtanulniuk, amit hét évig módszeresen gyakorolniuk kell(ene). Önök felettébb érzékeny emberek és nekem is nehezemre esik olyant írni, hogy vegyék komolyan e ciklusban a külső és belső szervi, de a lelki panaszaikat is. Az egészség szó egyébként nem betegséget jelent, de ebben az asztrológiai házban elkerülhetetlen ilyesmivel foglalkozni. Nincs, s ne legyen a „nyergelj, fordulj”, hanem kerüljék az egészségre káros túlkapásokat és szélsőségeket. Most olyan dolgokkal is szembesülniük kell, mint a váratlan esetek, vagyis zavarok a munkájukban (pl. üzemi balesetek), vagy békétlenségek a  kollektívájukban. A szakmai válságok (pl. krízisek) mellett nem lehet csak úgy elmenni,azt  vállrándítással lerendezni. Most valóban a saját természetes ritmusukban dolgozhatnak, élhetnek, de ahhoz kell az is, hogy  hét és fél éven keresztül szervezettebbek legyenek, vagy egy hirtelen állásváltoztatás (pl. felmondás sem kizárt)  ne érje váratlanul. El tudom képzelni ebben az esetben az lesz az uránuszi trend, ami behozza azt a vágyálmukat, hogy a függetlenségük lesz a meghatározó irányvonal. Gyors elhatározás kérdése lesz, hogy nem alakítanak ki egy közös kollektívát, hanem egyedül szeretnének végre dolgozni, szabad kezet kapva egy projektben. Benne van/lehet annak az esélye is, hogy most egy új feladatot lesznek képesek gyakorlati szintre emelni, amivel egyszerre nyitnak és tetőzhetnek be egy új empirikus korszakot. Ezekről lenne szó önöknél!

Hírességek, akinek az 6. Házban állt a születésekor az Uránusz: Salvador Dali, Bruce Lee, Henrik Ibsen, Jimmy Carter, P. P. Rubens, Anna Freud, Eric Hanussen, Steffi Graf, Máté Péter, Szinetár Dóra, Radnóti Miklós, stb.

 

BAK vagy az 5. Házban az Uránusz: megint egy ütős „szlogen”, hogy: távolságtartó élvezetek! Most ezt hogyan hozzam össze? Lehet? Miért ne, minden lehetséges. Elvis Presley lenne az, akivel össze kell boronálni a dolgok lényegét. Nekem úgy jön/jött le, hogy: jó élet, de egyedül nekem  van csak ehhez-ahhoz jogom, mindenki más statisztaként jöhet számításba. Szabad a gazda, mindenki maga is szerkeszthet egy egyéni gondolatsort, én már megtettem! Amikor fasírtban van a bolygó itt – Oroszlán Házról van szó, és az Uránusz exiliumban (száműzetésben), de hogy a Bika jegyben, ott meg erőben – akkor fele-fele arányban van minden. Vagyis, hogy amit csinálhatnak öröm gyanánt, az nem is igazán öröm mindenki másnak. Ez alól kivételek önök. Vagyis, ha nekünk valami nem tetszik, akkor önöknek az dupla élvezet. Aki önöknek kedves és szimpatikus, azt feltehetően mindenki utálja. Ez az Uránusz így abban lesz jó önöknek, hogy a szabadság bármiben, bárhol és bárkivel és bárhogyan nagy élvezetet jelenthet. Önök fesztelenül lehetnek úgy a napos oldalon, ahogy az árnyékban is. Egyszóval a maguk módján ki tudják aknázni az élvezeteket, mindenki más pedig tartsa távol magát a heppjüktől. Jó ez így? Miért ne lenne jó? Néha elképesztő, hogy egyes embereket mennyi minden és más el tudja szórakoztatni. Én nem találok kivetni valót abban, - persze, ha igaz is lesz, mert ez nem szentírás- , hogy az önök számára lesznek olyan játékszabályok, melyeket maguk szabhatnak meg, és a legvadabb csintalanságot is elkövetik  azért, hogy önök nyerjenek, vagy éppen, hogy önmagukból is bohócot csináljanak. Ne lepődjenek meg, olykor kiválóan el lesznek önmagukban. Ez most nem fog fájni sem önöknek, sem másoknak, mivel  ez a fajta sajátos  ösztöningerlékenység, az izgathatóság, a vadregényes szerelmi kalandok, az új és váratlan ismeretségek mindenkinek járnak  hét évente. Most önök a kedvezményezettek, használják is ki. Minden jó, ha a vége is jó…

Hírességek, akinek az 5. Házban állt a születésekor az Uránusz: Elvis Presley, Jimi Hendrix, Richard Nixon, Galileo Galilei, Mihail Gorbacsov, W. Shakespeare, Jean-Jacques Rousseau, Darnyi Tamás, K. Maria Brandauer, stb.

 

VÍZÖNTŐ vagy a IV. Házban az Uránusz: toldozott-foldozott családban várja a boldogság önöket! Így is van elég, nem is kevés, de hát lehet ezt fokozni? Ebben az esetben is állíthatom, hogy nincs, és nem lehet semmi kivetnivaló. Tipikus esete a dolognak, hogy a „te lányod nem az én gyerekem, a te fiadnak nem én vagyok az anyja, így a mi gyerekünkről kéne most erről-arról elbeszélgetnünk”! De most térjünk arra, hogy mi lehet a gond ami  gyomor-forgató, és mi  lenne az, ami ehető, úgy maguk között szólva. Hét évig  rázós lesz/lehet, amikor nem tudnak mit kezdeni az otthonukban  hirtelen keletkezett zavarokkal, talán mert a szokatlanul nyugtalan családi viszonyokon nem lehet azonnal úrrá lenni, vagy a váratlanul  jött vagyoni veszteségek, esetleg építkezési balesetek késleltetik a boldog, békés fészek kialakítását. Ha kiválóan áll önöknek az Uránusz az alapban,akkor akár  minden fordítva is elsülhet. Pontosabban, hogy kisebb-nagyobb javítások, átalakítások a lakásban, a családi házban a tervek szerint alakul. Továbbá, semmilyen váratlan technikai nehézség nincs, legyenek ezzel megelégedve. Nem hallgathatom el, hogy az Uránusz esetében a kiszámíthatatlanságokat bele kell kalkulálni. Jó esetben is gyakori, hogy a változás és váratlan események az otthonban és a családban, és az állandó feszültségek miatt soha nincs mindig teljes nyugalom, de érdemes törekedni erre rendületlenül  2026. április 26-ig is. Nem felejtettem el, hogy ki lenne az, akire úgy tekinthetnek  a mihez tartás végett, mint aki ezt a helyzetet jól testesíti meg: Dustin Hoffman és még  sokan mások!

Hírességek, akinek az IV. Házban állt a születésekor az Uránusz: Dustin Hoffman, Líz Taylor, Brigitte Bardot, Jasques Yves Cousteau, Simon Bolivár, Marlene Dietrich, Giuseppe Garibaldi, Jákó Vera, Sai Baba, Leonard Bernstein, stb.

 

HALAK vagy a 3. Házban az Uránusz: ha bolondnak tartják önöket, ezt akár még bóknak is veszik/vehetik – ez a mottójuk  erre a ciklusra! Muris, nemde bár? Ahogy jár az agyuk és a kezük-lábuk, nem is volna szabad ezen elcsodálkozniuk. Ily módon is magukra akarják vonni a figyelmet, és ez nem a  véletlen műve lesz, hanem tudatos! Uránusz a Bika jegyben, sőt a 3. Házban – itt is, ott is erőben -,  nem kizárt őrült, de életrevaló ötletekkel is előállhatnak. Nem lesz könnyű ezzel a helyzettel megbirkózniuk, mert a környezetük nem lesz olyan könnyed és gyors felfogású, mint önök. Éppen ezért kell tudatosan gyakorolni a türelem képességét és annak alkalmazását. Ha nem is Albert Einstein szinten mozognak/gondolkodnak, de relatíve az a  helyzet, hogy felül fogják múlni a hétköznapi átlagot. Önöknek most tetszik, vagy nem tetszik, muszáj lesz a véleményüket kinyilvánítani hét éven keresztül, mert jól el fognak tudni igazodni az új helyzetekben. Hiba lesz, lenne a jelek szerint, ha félreértésből, vagy sértettségből elszakadnának, vagy elidegenednének a rokonságtól, ismerősöktől, barátoktól, mert azt hiszik önök megbolondultak. Pedig csak élesebb az agyuk, mint nekik és nem igazán materialista gondolkodásúak alapjáratban sem. A retorikájukra kell több figyelmet fordítaniuk ,és  másoknak is fel kell hívniuk a figyelmét kellő szerénységgel, hogy önök félretértettek valamit/ők értettek félre valamit, és kezdjék elölről a beszélgetésüket. A lényeg a lényeg, hogy 2026.április 26-ig érdekes ismeretségi körökben fejthetik ki tudásukat/véleményeiket, hirtelen jött változatosság következik be a hétköznapokban, a váratlan látogatások a szellemi frissességüket fogják pallérozni, az újdonságok pedig a stratégiai képességeiket fejlesztik.

Hírességek, akinek az 3. Házban állt a születésekor az Uránusz: Albert Einstein, Walt Disney, Váslav Havel, Kopernikusz, Jack London, J.R.R. Tolkin, Louis Pasteur, Akira Kuroszava, F. Chopin, D. Albrecht, John Glehn, stb.

 

Aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során!

 

Kicsivel több, mint 7 esztendő, és amikor minden „pont” fontos. Idő van, rá kifigyelheti! Ha önnek valami nem érthető, akkor az elérhetőségeimen megtalál, ahogyan eddig is!

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 

Mi történhet, ha az Uránusz „találkozik” 2026. április 26-ig az önök…

- ascendensével: belefoghatnak egy olyan kutatásba, mely az igazságot keresi, és amitől a lelki felszabadulásukat is remélhetik.

- MC pontjával: valamilyen formában váratlan változások állnak elő saját közéleti arculatuk vagy pedig szakmai előmenetelük területén.

- Nap pontjával: olyan lehetőségük adódik, amikor önmaguk és a világ számára érthető módon tudják kifejezni a törekvéseiket.

- Hold pontjával: amennyiben jól megfigyelik önmagukat, fény derülhet  lelki gátlásaikra és a tudat alatti dolgaikra.

- Merkúr pontjával: az észjárásuk ebben a konfigurációban magában hordozza azt, hogy emez felgyorsul, és zseniális ötletekkel lesz teli.

- Vénusz pontjával: ez az időszak figyelemreméltó anyagi szerencsét, és akár szerelmi sikert is hozhat egyeseknek.

- Mars pontjával: mások és önmaguk előtt is meg akarják mutatni mi mindenre, de azt is, hogy már mire nem lesznek/lehetnek képesek.

- Jupiter pontjával: nagyon fontossá válik a személyes szabadságuk (függetlenségük), és valószínűleg lépéseket is tesznek majd ennek megszerzéséért.

Szaturnusz pontjával: ez az időszak rendszerint fordulópontot jelez a karrierjükben, amikor a cél már inkább a biztonság, mint a további haladás.

- Uránusz pontjával: most a sarkukra állnak, hogy elvégezhessék mindazt, amit évekkel ezelőtt kitűztek önmaguk elé.

- Neptunusz pontjával: ha biztosak abban, hogy két lábbal ezen a földön járnak, akkor lehet, hogy szert tehetnek igazi megvilágosító élményekre is.

 - Plútó pontjával: most alkalmuk lesz végrehajtani a szükséges változtatásokat úgy a belső tudatállapotukban, mint környezeti feltételeikben.

 

Tehát, aki tudja az ascendensét, a születési Nap jegye mellett Hold csillagjegyét, vagy még a születési bolygók házhelyzeteit bátran vegye bele az értékelés során 2026. április 26-ig.

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.