Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KEGYETLEN SZAVAK, GONDOLATOK-BIKA

2015.10.09

KEGYETLEN SZAVAK, GONDOLATOK-BIKA

A hozzám fordulók kérdései kapcsán gyakran felvetődik bennem, honnan van némelyek fedezetlen bátorsága arra, hogy a másik embert porig alázza, miközben az „birkamód” tűri, nem szól! Vagy megérdemli a sorsát, mert azt kapja, amit érdemel, vagy egyszerűen csak mulya! Hol van az a gomb, amit valaki korlátlanul nyomogathat, és hol van az, amelyiket az „áldozat” tudatosan ki tud kapcsolni?  

Feleség a férjjel, vagy fordítva, szülők a gyermekükkel, és fordítva, megy a szavakba öntött gyilkolászás! A kérdésre, hogy miért teszik válaszolni sem tudnak, mert többnyire nem is értik már a kérdést sem: „Jót akarok, miért nem érti, hogy jót akarok neki!” – így szól a válasz többnyire.

És csak ömlenek belőlük a „kulcsszavak”, amelyek jegyről-jegyre depresszióba sodorják az egyiket, de a másikat is. Szó szerint élő „hullahegyek” vesznek körül (bennünket), zombi módjára megy az „önfeledt” öldöklés!  

Létkérdés az élet napos oldalára kerülni, de ennek ára van. Kell néhány fricska az észheztéréshez. Meg lehet sértődni, de jobb erősnek lenni, mint erőlködni!


Kérdéseket sorakoztatok fel kulcsszavakból, majd olvashatja ennek definícióját, és a megoldást. A kérdéseket felteheti önmagának, de mástól is „megkaphatja’. Mindenesetre érdemes elgondolkodni rajta, több évtizedes tapasztalataimat osztom meg az érdeklődőkkel.

 

Bika: kilóra megveszlek!

Senki sem lepődik meg azon, hogy: „hej, ráérünk arra még”, mivel ön ennek a nótának a mesterdalnoka! Továbbá: „te az én pénzemmel ne szórakozz” mindig hat a kiszolgáltatottak lelkivilágán. Nekem feltűnt az is, amikor pénzről, javakról van szó, megfeszült nyakkal, teli torokból, és lehetőleg egyértelműen a képünkbe mondja: „ez az enyém, mikor fogod fel végre!” (emberanyagban úgy, mint suskában)!

 Definíciója: ássunk előbb egészen a gyökeréig, nézzük meg, hogy egy (konok, mozdíthatatlan) fát akarunk-e kivágni, vagy csak egy gazt szeretnénk kitépni. Aki már rég megtollasodott, marad abban a hitben, hogy a „kukacok, mind csórók”. Aki nagy szegénységből tornászta fel magát, az sem különb ennél. Mivel a konokságban hatalmas érték is tud lenni, valami mindig „ordítani” fog. És ha szó így hagyja el a száját, akkor a gyökérség bizony-bizony megmaradt!

 Megoldás: sokszor három perc is elég – neki, nekünk is - gyakorolni a türelmet! Megy? Egy frászt, elsőre nem! De muszáj ezt kivitelezni, másként elszaporodik a vadkender a háztájiban. Engedelmesen kell hagyni (önmagunkban) a „béketűrés” képességeit kicsírázni. Ha ez sikerül, akkor a következő három percben szárba szökken a megértés is, végül a harmadik harmadban béke lesz nem siralom – így mindenki csak jól jár!

 

Teljesen értelmetlen bármin is megsértődni! Folyamatosan azzal küszködöm, hogy a depressziós emberekben kutatom a „keringési elégtelenségek okait”, hogyan is tudnám semlegesíteni. Szokás szerint mindenki „meglátogathatja” a Bika Nap jegye mellett a Bika Hold jegyét és a Bika ascendensét is, kinek éppen fizikai, lelki vagy éppen érzelmi szembesítésre, ösztönzésre van szüksége!

 Láthatjuk, mit tud az ember okozni embernek, állatnak egyaránt hol fizikailag (Nap), hol érzelmileg (Hold), és végül lelkileg (ASC).  Aki okozta, helyre is hozhatja. Mindenki azt tesz a fenti ismeretekkel  amit akar, akár jót is! Akar beszélni róla? Álljon elő vele….

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.