Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÉLBEMARADT VETKŐZÉS-BIKA

2015.03.04

 

FÉLBEMARADT VETKŐZÉS...

                        http://www.steinergergely.eoldal.hu/img/picture/1855/bika.gif.jpg

„Még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.” Popper Péter

 

 

Nem vagyunk földre szállt angyalok! Emberek vagyunk, és a születésünk pillanatától bennünk van az (a kis) ördög is. Ha feltárom, ha beszélünk róla, akkor megváltozunk? Nem.

Ez egy örök játszma. Körforgás. Nincs kiszállás.

Csak többszöri (el)olvasás után fog kitisztul a kép, hogy ki mit is csinál (vagy nem) az „árnyékban”!  A negatív kijelentések itt és most is  elindíthatnak egy pozitív irányú változást. Mondom, elindíthatnak. Nézzük meg jegyről-jegyre, hogyan is van jelen ebben az érzelmi körforgásban a házasságok, a párkapcsolatok egyik alappillére az erotika, a szex

A Bika Nap jegynek, vagy épp a Bika Hold jegynek minden szó értelmet ad! Minden belülről – Bika ascendens (ASC) - „eleresztett” szó, vagy írás aranyat érő tud lenni annak, aki ért a szóból!

 

BIKA: egész életében birtokolni akarja az élet összes örömét.

Egy kapcsolatban (és amúgy is) tulajdonosként  az érintkezést,  és természetesen a szexualitást is! Ennek az embernek e földi világában az élet értelmét jelenti a kényelem, a pazar környezet és, hogy ebben a közegben csontig élvezze az érzékiséget, annak minden örömét! Mondjuk úgy, lételeme  az anyagi biztonság, a nyugalom. Ez esetben ha itt a párja Skorpió, Halak vagy Bak jegyű, akkor  van jövője a dolognak! Jön, vagy jöhet valaki – jellem vagy más egyéb hibája, vagy ki tudja mi miatt – aki ahelyett, hogy ezt becsülné, élvezné, felfedezi a Bika jegyű hibáját – befeketíti -, valójában a kapcsolat végítéletét mondja ki ezzel. „Nem vagyok a cseléded!” szöveg  egyik finomabb változata a romlásnak. Meglehet, hogy e kapcsolatnak máris befellegzett, amikor elhangzik: „Én kapartalak ki a szegénységből, ma is ott élnél a piszokban, ha én nem vagyok.” A libidó ettől aztán mérhetetlenül mélyre kerül. Megoldás van? Igen, egy tudatos aktív különélés visszaállíthatja az értékeket még akkor is, ha a kiemelt kedvező jegyek képviselőjével történik mindez. Többiek esetében pedig az idő (mindig jó gyógymód) mindent megold!

 

Ismétlem: A Kos Nap jegynek, vagy épp a Kos Hold jegynek minden szó értelmet ad! Minden belülről – Kos ascendens (ASC) - „eleresztett” szó, vagy írás aranyat érő tud lenni annak, aki ért a szóból!

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

Továbbra is várom személyre szóló elemzések, horoszkópok megrendelését!

Információ: s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.