Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BOCSÁNATKÉRÉS és MEGBOCSÁTÁS

2013.11.30

Hivatalból tudom –mind a 12 jegyről-, hogy bocsánat nincs,  nem volt és nem is lesz soha, míg világ a világ, már bocsánat! Magam szinte mindig megbocsátok, de én is „a fehér ember nem felejt” kategóriába tartozom! Akkor hogyan is van ez? A jó ég tudja csak, milyen lenne a világ, ha mindig mindent mindenki megbocsátana.

Rossz az, aki mindig rosszra gondol” hallják tőlem gyakran a (régi és új) személyes horoszkópot kérők. Nem csak az önismerethez, hanem a környezetük megértéséhez is hasznos tanácsot kapnak azok, akik figyelmesen olvassák.

 Hozzáteszem, hogy nagy hiba lenne "leragadni" ebben a szerelem dolgában, mert ez a téma minden határt felül tud írni, így nyelvi nehézségeget sem jelenthet. Ha megértették, nem fogok bocsánatot kérni, ha nem, akkor sem…egyéni szociális probléma, hogy magamat idézzem. Már bocsánat…

Ez az írás most, szembesítés! A horoszkópban mindig az van, ami van, nem az, amit látni, olvasni szeretnénk. Tudom, mert nap, mint nap szembesülök azzal, hogy a személyre szabott negatív megállapítások, elindít(hat)ják a pozitív irányú változásokat. Az én megállapításaimat minden esetben össze kell vetnie azzal, amit ön pl. saját magáról tapasztal(t).

Ez esetben én csupán egy eszköz vagyok a dolgok sodrásában. Nekem tehát végképpen nincs okom a bocsánat kérésre a tükör előtti szembesítéskor, de azt megígérem, nagyon kellemes perceket fognak eltölteni az alábbi írásom olvasásakor, és ha figyelnek, tán még hasznukra is lehet önmaguk, és a környezetükben élők megismeréséhez…

bika.gif.jpg

BIKA (ápr. 21-máj. 20):

Bika az állítmány, többiek az alanyok: most kezdjük azzal, hogy a szemben álló jegyének a Skorpiónak  meg tud-e bocsátani, vagy bocsánatot tud-e kérni?Nos, ha az érdekeik úgy kívánják,igen! Utóbbi „marása” halálos, Bika ezt jól tudja, így valószínű, sírba is vihetik a sértést, amit ki sem mondtak. Saját Föld elemű társak – Szűz, Bak – esetében olyan „magokat” képesek elültetni, ami ha termőre fordul, aratáskor kiderül „ehető-e” vagy sem! Vagyis, az idő fogja eldönteni, hogy ki mit ültetett el a másikban (vetésforgó jól is tejelhet)! Oroszlán esetében, ha egy Bika jegyű „kilóra megveszlek” típus, akkor borítékolni lehet, hogy „ökörsütés” lesz, nem pedig bocsánatkérés. Egy állhatatos Bika a Vízöntővel olyan, mint amikor áramot vezetnek a földbe, és akkor ott fű se nő, nem hogy egy békítő szép, és jó szó! Vizes jegyűeknél – Halak, Rák – megeshet, hogy egy csendes kis sarokban elhangzik a bűvös szó: „bocsáss meg, kérlek”, és az ügy ezek után helyes mederbe terelődik! Nyilas, ha egy kényes témában – főleg, szellemesen – futtában le tudja adni a drótot, akkor egyik sem esik le a magas lóról, de még a sámliról sem. Egyre megy! Kos esetében igazi bikaviadal is kikerekedhet, mivel mindegyik,a bocsánatkérés témába a nagyságot és a súlyt összekeveri. Ez a  tipikus vegetáriánus lovagok húsba vágó csatája lesz. Csak azt nem tudom, mit esznek egymáson, már bocsi! Szóval, maradtak az Ikrek és a Mérleg, a levegő huszárok,akik állandóan bogarat akarnak ültetni a Bika fülébe azzal, hogy kössenek üzletet, és közben fújják a „többet ésszel, mint erővel” nótát. Probléma már bocsi: Kik, és kinek az eszével csinálják!? És itt azonnal borul a mutatvány mivel neki több van, gondolja ő…mármint a Bika!

Szokás szerint olvassa el mindenki a Nap jegye mellett a Hold, illetve az ascendens csillagjegyét. Ismételten szólok: Akinek nem inge, ne vegye magára! Tapasztalataimat felhasználva játékosan fogalmaztam, de nagyon komolyan gondoltam, amit írtam. Ha figyelmesen olvassa, könnyebbé teheti a hétköznapjait….

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

Információ: s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.