Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BIKÁNÁL, AMIKOR AZ UTAK SZÉTÁGAZNAK...

2015.11.19

 

BIKÁNÁL, AMIKOR AZ UTAK SZÉTÁGAZNAK...

Nézzen önmagába! Gondolkodjon el a saját csillagjegyénél! A szavakat érti,  mégsem tudja felfogni? Ez nem hiba, hanem csak egy állapot. És ha átélt egy (vagy több) szakítást, akkor ennek már a puszta ténye is elvakít(hat)ja. Idő kell a megértéséhez. És idő, van mindenre, amire akarjuk, hogy legyen! Van, aki  tudja és önkritikusan bevallja, hogy ő hol hibázott. Van, aki képtelen erre. Ezt eldönteni nem az én szerepem, és nem is tartozik rám. Akár perdöntő is lehet, hogyan „kezeli” a szakítást! Figyeljen a kulcsszavakra!

 

BIKA  az általános tapasztalatok szerint analógiája szakításkor, ott az adott  pillanatban ő az önuralom mintapéldánya. Viszont az is igaz, ha ez nem az első eset az életében, akkor igencsak el tudja veszíteni az ellenőrzést önmaga felett. Vagyis, amikor a párja kilép az ajtón, nem akar hinni a szemének, azt hiszi, éppen csak álmodik. Visszajön, hajtogatja! Pár nap múlva robban a bomba, éktelen haragra gerjed. Kapkod fűhöz-fához, ezzel még ront is a helyzeten, s mint az áradás „végigsöpör a békés, érintetlen partszakaszon”. Kő-kövön nem marad! Semmi, és senki, aki (szerinte) „véletlenül”  akár egy kicsit  is gyanús lehet ebben a szakításban…

 


Lehetséges stratégia a megoldáshoz. Néhány „túlélő”   – leginkább önvédelemből, nehogy egy újabb „hullám” elsodorja őket – „jó tanácsokkal” látja el, miközben a saját – lehetséges, hogy jobb – „veteményeit” félredobja, lefikázza. Mi lenne ez? Csillagjegye alapján az „járja”, mindig van a lelke mélyén, egynél is több olyan „csíra”, ami a lehetséges konfliktus megelőzése érdekében – ahogy a természet törvényei szerint, automatikusan, de menet közben kiderül - „működésbe” tud lépni. Vagyis olyan (éltető) magok, amelyek adott évben nem csak egy „terméshozamúak”, és a túléléshez elég lehet…Mik is ezek a magok? Ha önerőből akarja megoldani a Bika jegy - vénuszi - kulcsszavai! Mint az állhatatosság, kitartás, megfontoltság, a szilárdság és a türelem "csírák" mondatokba foglalva. Hogyan működik? Nos, például: ...a türelem szó kincs az én házamban...a többit, meg találja ki mindenki, aki momentán éppen Bika jegy szülötte!

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a Bika Nap jegye mellett, vagy Bika az ascendense, vagy a Bika a Hold csillagjegye, bátran vegye bele az értékelés során.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.