Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kérdés mozgatója a Hold! avagy Keresd a nőt!

2015.05.09

A kérdés mozgatója a Hold! avagy Keresd a nőt!

http://www.steinergergely.eoldal.hu/img/picture/1855/bika.gif.jpg

Szerencsés, ha a  férfi tudja, hol van a saját Nap csillagjegye mellett a Hold jegye, mert akkor nem csak érdeklődéssel olvashatja az alábbiakat, hanem közvetlenül  hasznára is fordíthatja az innen szerzett ismereteket. Ez nem tudományos fejtegetés, mert fontos, hogy szót értsünk egymással!  

Szerencsés, ha a nő ismeri párja Nap jegye mellett annak Hold csillagjegyét is, és akkor azt is tudnia kell, hogy ez éppenséggel róla (is) szól!

Függetlenül attól, ki milyen jegyben született - ez egy „ősi fogás”a nők „búvóhelyét” tárom fel a férfiaknak és egyúttal a nőknek maguknak.

 

 

Bika Hold jegyű férfi esetében: az első női élmény az anyukája. Ami a nyugodtságáról, a hidegvéréről, és az aranyéletről szólt. Ha csakugyan ezt nyújtotta, akkor örök melegágya egy lehetséges erős, sírig tartó kötődésnek. Ha ez az elvárása nem teljesült, mert pl. korán közösségbe adta, akkor a kötődés átértékelődik. Ha az anyja maradi konokságára nem talál magyarázatot, a ragaszkodása egyszerűen megfeneklik majd az új családjában is.

 Híresség, akinek a Bika jegyben állt a Hold a születése pillanatában, és vélhetően Édesanyja ilyen, vagy hasonló jellemzőkkel volt az első női példa: B. Clinton, Mick Jagger, Horthy Miklós, II. János Pál, W. Brand, Kálvin János, Elton John, J. B. Titó, J. Marais.

Alulteljesít a párja: ha tapad, ragad rá! Ha érzéketlenül adja tudtára, hogy ki nem állhatja a tohonyaságát. Kitartóan hűtlenséggel traktálja. Mindenki szereti a pénzt, így ha a vártnál kevesebbet visz haza jön a vád, biztosan macákra költi! Ez még az arénában is vért kíván! Ha komótosan vág neki a maratoni futásnak, akkor a kedvese lajhárnak becézi - a táv nem pár méter - és kész is a végeredmény! Ha itt a nő hisztérika, makrancos és kisajátító, az olyan, mintha nem is lenne!

Jól teljesít a párja: az érintéstől fel tud töltődni! Igazi fokmérő ez, kevesen tudják, hogy ez a kötődés alapköve. Párja érzéki simogatása, türelmes engedelmessége itt valóban aranyat érő a Bika Holdú férfinak. Ha a nő élő bizonyossággal elmondhatja magáról, hogy hűséges hozzá, akkor e két ember szilárdan elválaszthatatlan ebben az inkarnációban. Konok és makacs módon – ez lehet egy jó ügy miatt akár – hiszik, amíg együtt vannak, baj nem érheti őket.

 

Itt megtalálja mind a 12 csillagjegyet :

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/synasztria-parkapcsolat/keresd-a-not....html

 

Az írások Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezik, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

skype: steiner.gergely

Információ: s.gergely@t-email.hu címen, vagy a +36-30-9391-338 telefonszámon

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.