Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BIKA TUDNIVALÓK

 

AZ ÁLLHATATOSSÁG ÉS A KITARTÁS BAJNOKA

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/…/horoszkopja-elkeszite…

 

bika.gif.jpg

 

BIKA (április 21-május 20)

 "Cinikus az az ember, aki mindennek tudja az árát, de semminek sem tudja az értékét."

  Oscar Wilde

 BIKA jegyű dolgában a hinni tudás mindennek az alapja! Szóval, ha nem áll jól a szénája, akkor konok és makacs hittel meg van győződve arról, momentán nem vehet a bőség kosarából, de ez csak olyan átmeneti állapot. Tudja, az a biztos, amit már megfogott. Mondhat bárki bármit, ő hiszi, hogy törekvése egyszer csak célba fog érni.  

Ambíciót adó szavak (teljesítményre mozgató motiváció): kitartó, engedelmes, megfontolt, lassú, anyagias, türelmes, hűséges

Példa (életszerű helyzet): Miért vagyok olyan bosszantóan lassú, mások százszor gyorsabbak? Belső válasz (lehetséges): Kitartás, jó munkához idő kell, nekem (bennem) ez van bőven!

Felsülést okozó szavak (punnyadtak, de tudnak motiválni is): konok, makacs, engedetlen, érzéketlen, dogmatikus, lagymatag, maradi, hűtlen, birtokolni vágyó

Példa (életszerű helyzet): Állandóan a fejemhez vágják, hogy konok, és makacs vagyok! Belső válasz (lehetséges): többször kihúzott a slamasztikából, ha maradtam a kaptafánál!

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Bika Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen az adott napon is. 

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

Információ: s.gergely@t-email.hu címen, vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

 

 

Cikkek

BIKA FÉRFI A KÉNYELEM KORONÁZATLAN KIRÁLYA

2013.01.16

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: BIKA TUDNIVALÓK | Hozzászólások: 0