Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KEGYETLEN SZAVAK, GONDOLATOK-BAK

2015.10.09

KEGYETLEN SZAVAK, GONDOLATOK-BAK

A hozzám fordulók kérdései kapcsán gyakran felvetődik bennem, honnan van némelyek fedezetlen bátorsága arra, hogy a másik embert porig alázza, miközben az „birkamód” tűri, nem szól! Vagy megérdemli a sorsát, mert azt kapja, amit érdemel, vagy egyszerűen csak mulya! Hol van az a gomb, amit valaki korlátlanul nyomogathat, és hol van az, amelyiket az „áldozat” tudatosan ki tud kapcsolni?  

Feleség a férjjel, vagy fordítva, szülők a gyermekükkel, és fordítva, megy a szavakba öntött gyilkolászás! A kérdésre, hogy miért teszik válaszolni sem tudnak, mert többnyire nem is értik már a kérdést sem: „Jót akarok, miért nem érti, hogy jót akarok neki!” – így szól a válasz többnyire.

És csak ömlenek belőlük a „kulcsszavak”, amelyek jegyről-jegyre depresszióba sodorják az egyiket, de a másikat is. Szó szerint élő „hullahegyek” vesznek körül (bennünket), zombi módjára megy az „önfeledt” öldöklés!  

Létkérdés az élet napos oldalára kerülni, de ennek ára van. Kell néhány fricska az észhez téréshez. Meg lehet sértődni, de jobb erősnek lenni, mint erőlködni!


Kérdéseket sorakoztatok fel kulcsszavakból, majd olvashatja ennek definícióját, és a megoldást. A kérdéseket felteheti önmagának, de mástól is „megkaphatja’. Mindenesetre érdemes elgondolkodni rajta, több évtizedes tapasztalataimat osztom meg az érdeklődőkkel.

 

Bak: dugulj el!

Minden eredendő probléma – amúgy szép szó, tele tartalommal – a célorientáltság! Aztán jön a fekete leves, hogy végletesség is megbújik a tartalmában! Azzal, hogy ön későn érő típus – téli jegy – fiatal korában koravénség következtében azt hiszi, hogy „most vagy soha” mindenről lemarad. Csörtet előre, és ön az akinek elmondják „határ a csillagos ég”, és – fájni fog – a fájdalom küszöb kitolásával úgy tör előre hideg-rideg módon, vakon engedelmesen követi az  olykor eszetlen „felsőbb utasításokat” – rejtett kisebbségi érzetét álcázva ezzel!

 Definíciója: alig akad olyan, aki ennyire kényes lenne a hírnevére, tekintélyére, illetve a rangjára! „Nem élné túl”, ha rossz fényt vetne magára bárki, vagy bármi is. A gátlásosságát fedi el, midőn túl buzgalmában valaki bemerészel szólni fenti módon! Minden olyan mást csinál, hogy megőrizze a hidegvérét, le ne lepleződjék. Minden kétséget kizáróan kiváló építőmester! Ha felismeri rosszat tett, lebontja önön magát is újra, hogy jobb alapokon álljon!

 Megoldás: nagy talány, mit is kellene ekkor jól tennie? Nos, napközben ágas-bogas teendői közben fel sem tűnik, itt-ott beveri magát, és a testén kék-zöld foltok jelennek meg. Miközben senkit nem vágott szájon, bele se kötöttek, csak nekiment épp az íróasztalnak, vagy a munkapadnak! Félreérthető, élete párja mást is feltételezhet, kínos tud lenni. Az igazság: teste és a stressz fekete fellege jelzi, nem vette észre valakibe megint belegázolt! Elviekben jól bírja az italt, de amikor maga alá issza magát, az a vég! Elég érthető voltam, ugye?

 

Teljesen értelmetlen bármin is megsértődni! Folyamatosan azzal küszködöm, hogy a depressziós emberekben kutatom a „keringési elégtelenségek okait”, hogyan is tudnám semlegesíteni. Szokás szerint mindenki „meglátogathatja” a Bak Nap jegye mellett a Bak Hold jegyét és a Bak ascendensét is, kinek éppen fizikai, lelki vagy éppen érzelmi szembesítésre, ösztönzésre van szüksége!

 Láthatjuk, mit tud az ember okozni embernek, állatnak egyaránt hol fizikailag (Nap), hol érzelmileg (Hold), és végül lelkileg (ASC).  Aki okozta, helyre is hozhatja. Mindenki azt tesz a fenti ismeretekkel  amit akar, akár jót is! Akar beszélni róla? Álljon elő vele….

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

(2017.01.14, 10:00 Megtekintés: 418)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.