Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÉLBEMARADT VETKŐZÉS-BAK

2015.03.04

FÉLBEMARADT VETKŐZÉS - BAK

 

„Még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.” Popper Péter

 

 

Nem vagyunk földre szállt angyalok! Emberek vagyunk, és a születésünk pillanatától bennünk van az (a kis) ördög is. Ha feltárom, ha beszélünk róla, akkor megváltozunk? Nem.

Ez egy örök játszma. Körforgás. Nincs kiszállás.

Csak többszöri (el)olvasás után fog kitisztul a kép, hogy ki mit is csinál (vagy nem) az „árnyékban”!  A negatív kijelentések itt és most is  elindíthatnak egy pozitív irányú változást. Mondom, elindíthatnak. Nézzük meg jegyről-jegyre, hogyan is van jelen ebben az érzelmi körforgásban a házasságok, a párkapcsolatok egyik alappillére az erotika, a szex

A Bak Nap jegynek, vagy épp a Bak Hold jegynek minden szó értelmet ad! Minden belülről – Bak ascendens (ASC) - „eleresztett” szó, vagy írás aranyat érő tud lenni annak, aki ért a szóból!

 

BAK: ez aztán a nagy fogás!

 

A legnemesebb „példány”, valóságos kincs. Ő a  rend a lelke mindennek elv őrzője. Megfigyelhető, hogy tartása van. Csak az marad meg mellette, aki ezt méltányolja. Jelképes szimbóluma is mutatja, rendkívül jól mozog ott a magasban (fent...), jól helyezkedik, túl közel nem enged senkit, nehogy rájöjjön bárki is az érzékeny, ill., érzéki pontjaira! Mi tagadást, alig van ilyen, de ha kicsit megkaparjuk találnánk, viszont ezt senki sem meri megkockáztatni! Lehetne róla több mindent mondani, de tudni, csak nagyon keveset tudunk róla. Meleg szívet takar szúrós tekintete, igaz, csak igen kevesen részesülnek a szeretetéből. Kitartása rendkívüli, kiválóan és remekül tud panaszkodni, nagy stratéga! Persze, ne térjek el a témától, senki se tökéletes, őt is vadásszák. Mégpedig az, akiknek elege lett a gépiességéből, a törtető allűrjeiből és a felfelé vakon engedelmes viselkedéséből. Söréttel kapja az attakot, biztos, ami biztos: „Én tudom, hogy egy beszari alak vagy, tele kisebbségi érzéssel!” és ez már olyan neki, mint akit elevenen megnyúztak  - szex pedig jegelve! Akinek a párja Rák, vagy Skorpió jegyű, remekül kijönnek. Halakat kifejezetten kedveli. Bak - Oroszlán, vagy a Bak - Ikrek páros határesetek, találkoztam már ilyen sikeres párossal. Csúcsformában egyszerűen verhetetlen - ez az erősen jéghideg ember - félelmetesen forró és tüzes.

 

 

Ismétlem: A Bak Nap jegynek, vagy épp a Bak Hold jegynek minden szó értelmet ad! Minden belülről – Bak ascendens (ASC) - „eleresztett” szó, vagy írás aranyat érő tud lenni annak, aki ért a szóból!

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

(2015.03.04, Megtekintés: 128)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.