Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BOCSÁNATKÉRÉS és MEGBOCSÁTÁS

2013.11.30

 

Hivatalból tudom –mind a 12 jegyről-, hogy bocsánat nincs,  nem volt és nem is lesz soha, míg világ a világ, már bocsánat! Magam szinte mindig megbocsátok, de én is „a fehér ember nem felejt” kategóriába tartozom! Akkor hogyan is van ez? A jó ég tudja csak, milyen lenne a világ, ha mindig mindent mindenki megbocsátana.

 

 

 

Rossz az, aki mindig rosszra gondol” hallják tőlem gyakran a (régi és új) személyes horoszkópot kérők. Nem csak az önismerethez, hanem a környezetük megértéséhez is hasznos tanácsot kapnak azok, akik figyelmesen olvassák.

 

 Hozzáteszem, hogy nagy hiba lenne "leragadni" ebben a szerelem dolgában, mert ez a téma minden határt felül tud írni, így nyelvi nehézségeget sem jelenthet. Ha megértették, nem fogok bocsánatot kérni, ha nem, akkor sem…egyéni szociális probléma, hogy magamat idézzem. Már bocsánat…

 

Ez az írás most, szembesítés! A horoszkópban mindig az van, ami van, nem az, amit látni, olvasni szeretnénk. Tudom, mert nap, mint nap szembesülök azzal, hogy a személyre szabott negatív megállapítások, elindít(hat)ják a pozitív irányú változásokat. Az én megállapításaimat minden esetben össze kell vetnie azzal, amit ön pl. saját magáról tapasztal(t).

 

Ez esetben én csupán egy eszköz vagyok a dolgok sodrásában. Nekem tehát végképpen nincs okom a bocsánat kérésre a tükör előtti szembesítéskor, de azt megígérem, nagyon kellemes perceket fognak eltölteni az alábbi írásom olvasásakor, és ha figyelnek, tán még hasznukra is lehet önmaguk, és a környezetükben élők megismeréséhez…

 

Csak veled, nélküled nem...

BAK (dec. 22-jan. 20):

Bak az állítmány, többiek az alanyok: alapjáratban a Szűzzel egy bocsánatkérés itt azt jelenti, nem esik le a gyűrű egyikük ujjáról sem.  Király! Bika esetében, mivel valahol a gyökereikben mindketten kötelességtudóak, feltételezni lehet, hogy amíg nem megy mélyen zsebre a dolog, mindent simán megbocsátanak egymásnak! Rák mindenért bocsánatot tud kérni,így ha nem megy az agyára ez az örökös litánia, képes akár  egy sírba feküdni vele, akkor meg úgyis abbahagyja! Kossal keresztbe állnak egymással, így a bocsánat azt is jelentheti, mint a magyar népmesében: egyszer volt, hol nem volt, meg se történt, nem is igaz, elhangzott! Oroszlán ügyében átlátni a szitán! Kérdés, hogy ki miért kér bocsánatot, végén mindig kiderül ennek se füle, se farka értelme sincs, egyiknél sem! Mérleg, a mesterkéltség mestere elviszi a mestersége címerét, és kiderül neki is sziszifuszi nyelvtani feladat egy bocsánatot kinyögni, nem marad talpon ő sem! Halaknál lehet előrelépés, mert az empátia kölcsönös, és a jég hátán össze tudnak melegedni, sűrű bocsánatkérések közepette. Ikrek kettős jegy, így ha hidegen fújja a mondandóját, akkor megfagy a levegő, de melegen sem lehet forró, mert az gyanússá teszi a „fűtést”! A bocsánatkérésben a Skorpióval egyetértenek, de azt soha nem fogják megérteni miért is kell olykor bocsánatot kérni valamiért bárkinek, bárkitől is.  Nyilas szomszéd olyan itt, mint a radiátorban futkározó meleg víz. Miért kéne úgy szólni hozzá: bocsánat, megállnál egy polgári szóra?! Nonszensz! Vízöntő szomszéddal, kicsit „rokonságban” is vele, a Sors úgy rendelte, hogy szinte minden a családban marad! És ahhoz aztán senkinek semmi köze, mikor kérnek egymástól bocsánatot!

 

Szokás szerint olvassa el mindenki a Nap jegye mellett a Hold, illetve az ascendens csillagjegyét. Ismételten szólok: Akinek nem inge, ne vegye magára! Tapasztalataimat felhasználva játékosan fogalmaztam, de nagyon komolyan gondoltam, amit írtam. Ha figyelmesen olvassa, könnyebbé teheti a hétköznapjait….

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

(2018.01.14, 10:00 Megtekintés: 692)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.