Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BAKNÁL, AMIKOR AZ UTAK SZÉTÁGAZNAK...

2015.11.19

Steiner Gergely fényképe.

BAKNÁL, AMIKOR AZ UTAK SZÉTÁGAZNAK...

Nézzen önmagába! Gondolkodjon el a saját csillagjegyénél! A szavakat érti,  mégsem tudja felfogni? Ez nem hiba, hanem csak egy állapot. És ha átélt egy (vagy több) szakítást, akkor ennek már a puszta ténye is elvakít(hat)ja. Idő kell a megértéséhez. És idő, van mindenre, amire akarjuk, hogy legyen! Van, aki  tudja és önkritikusan bevallja, hogy ő hol hibázott. Van, aki képtelen erre. Ezt eldönteni nem az én szerepem, és nem is tartozik rám. Akár perdöntő is lehet, hogyan „kezeli” a szakítást! Figyeljen a kulcsszavakra!

 

BAK  analógiája hasonló, mint a Skorpió jegyűé! A szakítás pillanatában is póker arccal veszi tudomásul, hogy a hegy nem megy Mohamedhez. Szűz jegyűhöz hasonló vonás a gondolkodásában: tudtam már előre, hogy be fog következni! Az előző kettővel ellentétben, ami valóban sajátja, a szakítás nála ritka, mint a fehér holló. No, de most ne arról szóljak, hogy előre kalkulál, oszt és szoroz, aztán hősiesen kivédi mindezt, hanem ő is ember, nincs kivételezés! Elveszíti eredeti fahumorát, lehetetlen mosolyt fakasztani az arcára, néma lesz, mint az a bizonyos levente és a szakítástól jég veszi körbe a szívét, és innentől csak látszat,  hogy van neki. „Megérinteni”  még tüzesen  is lehetetlen lesz egy ideig …
A lehetséges stratégiájáról  elmondható, hogy Mohamed is képes elmenni a hegyhez, a jeget fel tudja olvasztani a májusi rügyfakadás, és tavasszal el tudja mondani, hogy kit, mit és miért szeret, főleg  hogyan.  A szakítás után maga magának kell  arra  rájönnie, hogy ez itt nem tarthat örökké, mármint  ez a bábállapot, és a figurát lazábbra is lehet venni. Igen, a nevetés és a vidámság számára orvosság, a vidám órák - nem csak percek - szerves részei az életnek az ember alkotta közösségekben. Szakítás után, tudatosan keresse az olyan társaságot, ahol természetes a humor, ennyi! A többi már csak gyerekjáték…

 

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a Bak Nap jegye mellett, vagy Bak az ascendense, vagy a Bak a Hold csillagjegye, bátran vegye bele az értékelés során.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

(2017.01.04, 7:00  Megtekintés: 293)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.