Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kérdés mozgatója a Hold! avagy Keresd a nőt!

2015.05.10

A kérdés mozgatója a Hold! avagy Keresd a nőt!

Szerencsés, ha a  férfi tudja, hol van a saját Nap csillagjegye mellett a Hold jegye, mert akkor nem csak érdeklődéssel olvashatja az alábbiakat, hanem közvetlenül  hasznára is fordíthatja az innen szerzett ismereteket. Ez nem tudományos fejtegetés, mert fontos, hogy szót értsünk egymással!  

Szerencsés, ha a nő ismeri párja Nap jegye mellett annak Hold csillagjegyét is, és akkor azt is tudnia kell, hogy ez éppenséggel róla (is) szól!

Függetlenül attól, ki milyen jegyben született - ez egy „ősi fogás”a nők „búvóhelyét” tárom fel a férfiaknak és egyúttal a nőknek maguknak.

 

Bak Hold jegyű férfi : anyai (női) vonal érzelmi alkatáról szólva az ő esetében nem meglepő, a Szaturnusz árnyékában „tárgyilagos”, orkántól, méltatlankodásoktól és csillogó elragadtatástól mentes viszonyról szólhatunk. Előfordul, hogy az anya életét akár hosszú ideig elnyúló nehézség árnyékolja be a saját, vagy akár más hibájából. Emiatt lehet kevéssé élénk a vele fenntartott kapcsolata. Talán későn érkezett, zűrök voltak a fogadtatása körül, passz! Az anyán keresztül a női lét lényegét csekély vidámság tárgyának tekinti. A merev és halvány érzelmek már csak hab a tortán. Nem beszélhetünk érzéketlenségről, csak olykor nem minden gömbölyű itt a nők körül.

 Híresség, akinek a Bak jegyben állt a Hold a születése pillanatában, így Édesanyja ilyen, vagy hasonló jellemzőkkel volt az első női példa: Otto von Bischmark, C. Aznavour, G. Washington, Demszky Gábor, Conan Doyle, Bujtor István, F. Chopin, Keleti György.

Alulteljesít a párja: sok mindent lehet mondani, de keveset lehet tudni, mert itt valóban fontos, hogy korábban milyen nevelést kapott a szülői házban. A Bak jegyűnél – állatnál is – nem mindegy, hogy szabadon, önállóan élt-e, vagy karámban szigorú felügyelet alatt. Nőnél: férjhez kell menni…,kifutok az időből…,ne maradjak pártában…, hallani gyakran. Lehet olyan híre (is), hogy azt nem tenné ki szívesen az ablakba, egy póker arc mögé rejti. Ilyenkor van, hogy vakon engedelmes attitűdökkel egy koravén, elhervadt szépség kerekedik ki. Lehet karrierista akár, akinek csak ugródeszka a férfi, aki legtöbbször (mármint a férfi) későn veszi észre, palira vették, ő csak egy báb a nő játszmájában.

Jól teljesít a párja: az alulteljesítésnél is említettem a bakot, mint állatot, nos itt is vannak parádés dolgok. Bocsánat a profán hasonlatért, de a kis igényű, nehéz körülmények között is megélő állatok tartoznak ehhez a körhöz, mint pl. a kőszáli kecske. Emberben a Bak jegyű követi urát hegyen-völgyön, sziklán, szakadékokon keresztül. Szó sincs arról, hogy neki ez nem tetszik, és mást akar. A párjával együtt tudják milyen sorsot vállaltak, és kötelességtudóan nem is akar kőszáli sas lenni, hanem csak egy konstruktív, két lábon járó ember. Már a frigy előtt is pragmatikus, szemügyre veszi majdani társadalmi és anyagi helyzetét, és ami fontos, igyekszik azt egyben, biztonságban tartani.

 

Itt megtalálja mind a 12 csillagjegyet:

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/synasztria-parkapcsolat/keresd-a-not....html

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 Információ:

skype: steiner.gergely

(2015.05.10, Megtekintés: 391)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.