Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KI, MEDDIG ÉS MIÉRT IS LETT RÉSZE AZ ÉLETÜNKNEK…

2016.09.16

„Tudja-e” ezt a horoszkópunk?

 

Ez a történet rövid és tömör lesz. Ne lepődjön meg, aki netán hasonlóságot, párhuzamot vél felfedezni a saját sorsával. Reményeim szerint az írás másféle gondolkodásmódra ösztönöz mindenkit, aki ebben a témában érintve volt, vagy netán ezután kerül hasonló helyzetbe.

Mivel az asztrológia nem játékos szórakozás (van, lehet efféle megközelítése is) legfőbb feladatom, hogy a kérdezőt egy-egy névre szóló egyedi elemzés segítségével juttassam el a saját élethelyzete helyes megközelítéséhez. Ehhez azonban őt (vagyis a kérdezőt) bizonyos asztrológiai alapismeretekkel kell felruházni, ami bármikor a saját mentőöve lehet.

Éppen ezért nagyon kell figyelnem arra, hogy mindig hiteles legyek, ne általánosságokat mondjak, írjak, hanem a kérdező személyes élethelyzetére adjak útmutatást a személyes adatai szerint.

 

Az alábbi levélváltás alapján megvilágítom a fentebb leírtakat. Megjegyzem, a levelek szövegei az eredetivel csak a tartalmában/témájában egyeznek meg. Természetesen itt és most is a kérdező(m) neve nem publikus!

.

Feladó: X.Y. (egy nő)
Címzett:
steinergergely@gmail.com
Tárgy: kérdés

 

Kedves Gergely!

 Elnézést, ha zavarom. Ma délután újra találkozom egy olyan férfival, akivel 2 azaz kettő hétig tökéletesen boldog kapcsolatban voltam, majd minden nap találkoztunk. Aztán egyszer csak felszívódott, nem jelentkezett. Három nap múlva megkérdeztem mi történt, azt mondta illetve írta: "Lezártam. Jobb így mindenkinek." És ennyi.

Ma reggel írtam neki, hogy találkozzunk személyesen, és azt mondta, rendben van. Én Skorpió vagyok, ő pedig Bika - nyilván ezért volt ilyen nagyon jó együtt ez a rövid idő.

Amit kérdezni szeretnék, hogy ha most esetleg kibékülnénk, bár nem vesztünk össze, ugye ön szerint is megint felszívódik két hét után?

Válaszát előre is köszönöm! X.Y.

 

 

A VÁLASZOM – megjegyzem nem először írok hasonló tartalmú levelet, természetesen más-más címzettnek válaszolva

 

 

Kedves X.Y. !

Bevallom, hogy igen csak leegyszerűsítette a válaszlehetőségemet. Sajnálattal közlöm, hogy csalódást fogok okozni.

 

Asztrológus vagyok, aki születési adatok - év, hó, nap és óra/perc és helység, ahol született - alapján tudok választ adni a kérdésére.

 

Ön név szerint bemutatkozott és tájékoztatott arról, hogy Skorpió jegyű, a másik fél pedig Bika jegyű, ez nekem, mint asztrológusnak semmit nem mond. Egy ember nem csak valamilyen jegyű, hanem hús-vérből lévő értelemmel és érzelemmel felruházott valaki.

Amikor egy orvosnak bemutatkozik valaki, ő sem tudja felállítani ebből a bemutatkozó ember diagnózisát és megmondani hol és mitől is fáj annak. A kezelésekről már ne is beszéljünk.

Példának okáért az orvos, ápoló és gyógyszerész, pszichológus, (stb.), a születési adatok mellett vér-, vizelet és más egyéb műszeres vizsgálatok után mond(hat) véleményt. Egy név itt és most egy udvariassági formula. Ugye, eddig érthető voltam?

Feltételezem, hogy lelkes olvasója a népszerűsítő asztrológiai havi, napi írásoknak. Amíg az játékos, szórakoztató, messze nem azonos a több ezer éves tapasztalatokra épülő asztrológiai tudással, komoly következtetésekkel.

Arra, hogy ön Skorpió jegyű, egy asztrológus az általánosságokon kívül semmit sem tud mondani, de feltételezem, hogy ön egy konkrét helyzetre kér(ne) és vár(na) magyarázatot, következtetést.

Ha tehát ön egy személyre szabott elemzést kér, állok elébe, de ehhez bizonyos adatokra szükségem van. A Kérdőívemet a honlapomon megtalálja és egyéb elérhetőségeimet is.

Amúgy annyit már most mondhatok, hogy feltételezésem szerint a Bika jegyű férfiú nyilván a két hét alatt megkapta amire vágyott, és többet nem akart, miközben kiismerte önt, nem tetszett valami és egyenesen – írásban és azt is korrekt módon – tudtára adta.

Mivel az ön adatait (sem) ismerem, elképzelhető, hogy nem érett módon reagálja le a történetet.

Megkeresésére ennyi a válaszom! Tisztelettel: Steiner Gergely

 

Megjegyzés: Én csupán eszköz vagyok. A kérdezőm a kiutat is mindig megtalálja, ha figyelmesen olvassa a személyre szabott elemzését, és megtanulja: mindenre van megoldás! Tudni kell, hogy egy életet elrontani, vagy nagyon rossz vágányra terelni lehetetlenség, és nem erről szól/nem erről szólhat a horoszkópunk!

 

Nem azért születtünk, hogy teszteljük a problématűrő képességeinket, vagy, hogy milyen az alkalmazkodóképességünk, hanem, hogy jól tudjuk kezelni a problémát, és akkor a megoldást is felnőtt ember módjára tudjuk működtetni. A születési képletünk egy olyan alap, amire később más készségeket is lehet építeni. A kérdező mindig fel tudja ismerni, a horoszkópja semmire sem kényszeríti, hanem a megoldást sugallja...

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

(2016.09.16, 12:00-től Megtekintés eddig: 88)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.