Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A SZABÁLYOK NEM TUDÁSA NEM MENTESÍT (felszálló Hold-csomópontunk)

2018.05.25

 

Felszálló Hold-csomópontunk = jelen életfeladataink mutatója

A SZABÁLYOK NEM TUDÁSA NEM MENTESÍT !

Vannak emberek, - lehet az egy asztrológus is akár -, akiknek a szavaira szinte mindig érdemes odafigyelni. Nem tudhatjuk, mikor válik az a javunkra.

Egy fociedző nyilatkozott a sorsdöntő összecsapás után:„ez a 11-es véleményes volt”. Na, gondoltam, így kell felvezetni egy öngólt! A játékvezető szabályokat követ. A tizenhatoson belül történt szabálytalanságért büntetőt kell ítélni. Dönteni a játékvezetőnek áll jogában, mert ő képviseli a rendet, ill. a rendetlenség feletti hatalmat. Tiszta sor(s), mivel a játékvezető is része a játéknak, - aki nem tévedhetetlen -, ám igencsak  benne van a játékban!

A munkahelyeken is szinte (át)láthatatlan helyzetekben, mint derült égből a villámcsapás, egyszer csak levelet hoz a „posta”, vagy személyesen tényként  közlik, hogy a munkaviszony megszűnt, eddig és ennyi volt. Hiába bizonygatjuk az igazunkat, lapátra kerülünk.

A fociban, a munkahelyeken, de bárhol másutt százak, ezrek látják a vétségeket, de a „ véleményes” helyzetekről egységes ítélet soha  nincs, nem is lehet. A főnök látja/látta a hibát és azt is aki hibázott. Döntött. Tiszta sor!

A házasságokban is a láthatatlan helyzetek sorozata miatt sokszor „véleményes” a helyzet! Egy kapcsolatban a felek egymásnak osztogatják a sárga lapokat, ám egyszer csak valamelyik felmutatja a piros lapot. Jogos a visszakérdezés: miért is? Pedig: tiszta sor!

 

Nos, ez a Karma! Személyes képletünkben  születési Hold-csomópontunk a kezdet kezdetétől jelzi, hogy melyek a ránk érvényes  játékszabályok, de ezeknek a szabályoknak a nem tudása  senkit nem mentesít ! Az asztrológiának tudomása van erről, az asztrológus meg is tudja fogalmazni, érthetővé tudja tenni a karmikus szabályokat. Ezeknek a fel-, ill. beismerése szigorúan magányügy, forduljon hozzám bizalommal!

Most is csak annyit mondok: tiszta sor!

 

(Röviden: a Hold-csomópontok a Föld Nap körüli pályájának a metszéspontjai. Jelentőségük eltérő a tradicionális és a karma-asztrológiában. A pontos születési időre felállított horoszkóp – a bolygók helyzete, horoszkóp házak, aszcendens – képet ad az életfeladatokról. A felszálló Hold-csomópont pozitív, harmonikus hatású, tulajdonságai leginkább a Jupiter bolygóéhoz hasonlíthatóak. A felszálló Hold-csomópont a jelent világítja meg. A karma-asztrológia foglalkozik a Hold-csomópontok helyével a horoszkóp házaiban, valamint aspektusaival a többi bolygóval.)

 

A felszálló Hold-csomópontunkat bátran megszemélyesíthetjük, hiszen ez a tudattalan alaptermészetünket mutatja. A jegyről-jegyre behelyettesítésnél fontos, hogy a saját archetípusokban – Kostól Halakig – gondolkodjunk. Hasznos lehet, ha ön is tudja hol áll a saját felszálló Hold-csomópontja!

 

Az írásomat figyelem felkeltőnek szánom, messze nem törekedtem (nem is törekedhettem) a teljességre.

 

 

Felszálló Hold-csomópontok jegyről-jegyre

( Ez nem azonos a születési csillagjegyünkkel!)

 

 

 

KOS jegyben a felszálló holdcsomópont: akiknek e jegyben van, azoknak nagyon fontos, hogy: merjék azt csinálni, amit igazán akarnak. Még akkor is, ha ezzel esetleg önmagukat veszélyeztetik azzal, hogy maguk ellen hangolják az embereket. Aligha számíthatnak eredményre, ha csak elbazírozzák a dolgaikat. A jelenben mindig síkra kell szállniuk azért, hogy elnyerjék az emberek tiszteletét és megbecsülését. Tiszta sor!

 

BIKA jegyben a felszálló holdcsomópont: akiknek e jegyben van, azoknak nagyon fontos : a mindennapok  nyugalmát csak akkor találják meg, ha olyan érték-, vagy sorrendet választanak, amelyben nem az értelmetlen pusztítás, hanem a dolgok megőrzése az elsődleges cél. Legyenek képesek úgy gondolkozni, hogy elégedjenek meg azzal, amit megkaptak, kár lenne azon keseregniük, amit/akit elveszítettek. Tiszta sor!

 

IKREK jegyben a felszálló holdcsomópont: akiknek e jegyben van,  azoknak nagyon fontos, hogy felismerjék, hatásosan/hatékonyan tudnának dolgozni a kommunikációval kapcsolatos élethelyzetekben. Ifjú korban erős vágyódást érezhetnek/érezhettek távoli tájak és az ország határokon túli térségek felé. Kár lenne hibának betudni, hogy fenemód igénylik a szabadságot. Idővel egészen meglepő módon azt tapasztalják, több örömük származik közvetlenül a  szűk környezetükből. Tiszta sor!

 

RÁK jegyben a felszálló holdcsomópont: akiknek e jegyben van, azoknak nagyon fontos, hogy  mindig erős késztetést éreztek arra, hogy megfeleljenek mások elvárásainak. Idővel rájönnek, elsősorban  arra van szükségük, hogy több időt szenteljenek megérzéseiknek, ill. az emócióiknak. Felismerik, felismerhetik, jobb inkább gondoskodniuk az otthonukról, családjukról, gyerekeikről, ahogy korábban nem, alig vagy annyit sem! Tiszta sor!

 

OROSZLÁN jegyben a felszálló  holdcsomópont: akiknek e jegyben van, azoknak nagyon fontos, hogy:  ifjabb éveikben hol a lecsúszott haveri kapcsolataik, hol a nexusaik nagyon sokat jelentettek,jelenthettek. A kor előre haladtával felismerhetik, ezek az avítt kötődések a vérüket szívták! Most jobb ha azokkal a dolgokkal foglalkoznak , amelyek igazán érdeklik önöket. Tiszta sor!

 

SZŰZ jegyben a felszálló  holdcsomópont: akiknek e jegyben van a Karma jele, azoknak gyárilag némi pesszimizmus jutott, a mártíromság erőnek erejével rátelepszik a hangulatukra és így kifelé mintha a tétlenség érzését tálalnák. Sokat javíthatnak hangulatukon azzal, ha a szabadon választott munkájukba temetkeznek! Jó, ha igyekszenek elfogadni azt a tényt, hogy ebben az életükben vannak dolgok, amelyeket nem változtathatnak meg. Tiszta sor!

 

MÉRLEG jegyben a felszálló holdcsomópont: akiknek e jegyben van, azok , ifjont meg voltak győződve arról, hogy mindig az egyéni érdekeiket kell szem előtt tartaniuk. Később ez a függetlenség, az egyedüllét és a semmi érzéséhez vezethet, majd  fokozatosan  egyre nagyobb vágyat éreznek arra, hogy valakivel megoszthassák élményeiket. Életük érettebb és alkonyuló felében arra vágynak - ez a jó út -, hogy erősebb kötelékkel kötődjenek partnerükhöz! Tiszta sor!

 

SKORPIÓ jegyben a felszálló holdcsomópont: akiknek e jegyben van, azok  fiatal korukban a biztonság érzetet  tartották fontosnak, és azt,hogy  e földi életükben igyekezzenek kihasználni a testi/érzéki örömöket. Az idő előre haladtával átélhetnek egy olyan lelki traumát, ami ráébreszti önöket arra, hogy meg kell szabadulni mindazoktól a kötöttségektől, amelyek megakadályozták a pszichikai fejlődésüket. Tiszta sor!

 

NYILAS jegyben a felszálló holdcsomópont: akiknek e jelben van e pont, azoknak mód feledten fontosabb volt ifjú korukban több figyelmet szentelni arra, hogy a sok álokoskodó barátaik, a testvéreik, a rokonaik fals mondandóját feldolgozzák, amelyek felemészthették  szellemi energiájukat. Mindezzel  teljesen elaprózzák és szétforgácsolják idejüket, tehetségüket. Érettebb korukban  jobban szükségét érzik annak, hogy saját ötleteikkel foglalkozzanak. Tiszta sor!

 

BAK jegyben a felszálló  holdcsomópont: akiknek e jelben van, azoknak iszonyú sokáig fontos volt, vajon miért  függnek nagyon erősen  a családjuktól felnőttként is? Bizonyára az életükben eljön egy katarzis, amikor adott  szituációban fel kell ismerniük, hogy ezeket az erős szálakat itt és most kell megszakítaniuk, és a saját életükért vállalni kell a felelősséget! Tiszta sor!

 

VÍZÖNTŐ jegyben a felszálló  holdcsomópont: akiknek e jelben van, azoknak fontos  tudni jelen időben azt, hogy az eddigi életükben az egyéni küzdelmük sokszor egészen fals irány, mert az gyakran túl egocentrikus, majdhogynem brutális  önzés az önök részéről! E helyett képessé kell válniuk arra, hogy mindig a közösség érdekeit vegyék előbbre! Tiszta sor!

 

HALAK jegyben a felszálló holdcsomópont: akiknek e jelben van a kiemelt holdcsomópont, azokat idősebb korukban sokszor fájdalmas felismerések sora ébreszti rá arra, hiba volt korábban hozzászokni ahhoz, hogy rendben van  a munkával eltöltött hétköznapjuk. Nem az a helyes út, mivel tudvalévő, hogy ez rettentőmód sablonos és monoton volt! A jelen életük értelme az, hogy teret kell engedniük a szellemi, művészeti vagy pl. a kreatív munkálkodásoknak is, ami új értelmet adhat az  életüknek. Tiszta sor!

 

Megismétlem : A felszálló Hold-csomópontunkat bátran megszemélyesíthetjük, hiszen ez a tudattalan alaptermészetünket mutatja. A jegyről-jegyre behelyettesítésnél  fontos, hogy a saját archetípusokban – Kostól Halakig - gondolkodjunk. Hasznos lehet, ha ön is tudja hol áll a saját felszálló Hold-csomópontja!

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/2018-havi-prognozisok/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

 

 Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.