Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OROSZLÁN CSILLAGJEGY és a KISASSZONY HAVA

2016.07.27

Papp Norbert: Szívhang...

 

OROSZLÁN HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

KISASSZONY HAVA

2016. július 22-én 10:31-től 2016. augusztus 22-én 17:41-ig!

 

Magyarország térképén - Sopron

(N) é. sz. 47° 41′ 06″, (E) k. h. 16° 34′ 59″

 

...azért, hogy készen álljon mindig az "Újratervezésre!".

 

... irányt mutatok, hogy a maga dolgában eligazodhasson hónapról-hónapra.

 

...ajánlom, hogy aki tudja az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, vegye azokat is számításba.

 

...azt sem tartom kivetnivalónak, ha  kíváncsi másokra az legyen akár a  szerette, vagy olyan valaki, akit eddig sem zárt a szívébe!

 

...ne feledje: „Mindenki úgy él, ahogy tud, nem úgy, ahogy szeretne."…

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): Az erőszakkal kiküzdött siker pirruszi győzelem, amely előbb-utóbb bukássá válik…

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): e hónapban önérzetes, tevékeny személyiség, nagy igazságérzettel és jó ítélőképességgel lesz megáldva. Önt a kiemelt napokon kiváló megfigyelőképesség, kitartás jellemzi, szereti az életet, a sportokat és a játékokat. Keresztező fényszögei arra engednek következtetni, hogy a fanatikus ideái miatt botrányt is okozhat. Kinézhetik onnan, ahol eddig kedvelték és ezt nehezen viseli majd. Biztató, hogy kellemes aspektusa őszinte jámborságát emeli ki. Mindent meg fog tenni, hogy jó hírén ne essen csorba. Kellemes külföldi vagy távoli utazásra van kilátása. Viszont ki kell emelnem, ha veszélyes zónába megy, akkor összetévesztheti a vagányságot a vakmerőséggel. Jó esetben felismeri, hogy gyengeségeinek fő oka a rosszul felhasznált energia. Az elégedetlensége hátterében az állhat, hogy az intrikákat nem a helyén kezeli.

Kiemelt napok: 2016. július 27. augusztus 2,7,9,13,22.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20): Aki hóból formálja meg élete nagy művét, annak minden napkeltétől rettegnie kell…

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): ebben a hónapban önmaga új rendeltetését ismeri fel. A jelekből arra lehet következtetni, hogy képes lesz a céljaiért keményen és kitartóan dolgozni. Azt, amit tesz, ezt teljes erőbedobással cselekszi meg, és most nem ismer kompromisszumokat. Ha most elébe megy az ezzel a hónappal kapcsolatos kihívásoknak, felfedezi ereje belső tartalékait is, hogy melyekből profitálhat és melyekből nem, főleg a kiemelt időpontokban. Kezdjük azzal, hogy az uralkodójának kellemetlen fényszöge arra is utalhat, hogy légyből elefántot csinálhat. Pár barát le fog szerepelni, és be kell látnia, a további együttműködés vele, ill., velük meddő igyekezet a továbbiakban. Kellemes aspektusból pedig az hámozható ki, hogy egyes intrikák az ön presztízsét növelik majd. E hónapban ismeri fel a magányosság előnyeit, és meglehet, egy betegség vagy egy kellemes üdülés megteszi a jótékony hatását.

Kiemelt napok: 2016. július 23,28. augusztus 4,9,12,18.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): Aki úgy él a dzsungelben, mintha az Éden kertjében pihenne, nem csodálkozhat azon, ha vipera mar bele…

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): kritikusan kommunikál, sőt még önmagával is nagyon kritikus. Leginkább azt tanulja meg e hónapban, aminek gyakorlati haszna és értelme van, de azt most nagyon alaposan. Kapcsolatai leginkább munkakapcsolatok. Mint tudjuk, ez nem szentírás, és majd kiderül, aminek ki kell derülnie, hogy a kiemelt napokon mennyire is rugalmasan alkalmazza ezen ismereteit. Segítő feladatokat is el kell látnia most. Igencsak kitűnik a jelek alapján, hogy szereti a meghitt otthonát, és szívesen vonul vissza a forgatagból. A háziassága is új legendákat alapoz meg, hogy még jobban szeressék és megbecsüljék. Nekem "az ördög nem alszik" kategóriája, amikor túl sok harmonikus fényszöge van valakinek. Úgy vélem, hogy jót teszek azzal, ha szólok: e hónapban visszafordíthatatlan hiba lenne, ha valaki olyanba marna bele, aki szereti, szeretni tudná, vagy szeretni akarja, és akkor lőttek a Kánaánnak!

Kiemelt napok: 2016. július 22,26,30. augusztus 1,6,8,11,17,21.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): A végtelenbe sejtő intuíció csak akkor válik kreatívvá, ha megtanul rögzíteni. Köt, hogy oldhasson…

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): nincs abban semmi meglepő, amikor tudatom – tudja ön ezt nagyon is jól – most is az van, lesz: alapjaiban zárkózott karakter. Még akkor is, amikor kedélyesen cseverészik. Most nehéz lesz a bizalmába, még inkább a szívéhez közel férkőzni. Ön a jelek szerint túl racionális lesz. Valamiért, valamitől nehezen oldódik. E hónapban minden kapcsolatban – házon belül és kívül egyaránt – jobbára tartózkodó lesz, de ha valakit egyszer elfogadott a régmúltban, mellőle most sem tágít. Ennyit a viselkedésről. Kellemetlen része a dolognak, hogy okot ad a válásra, vagy a perpatvarra. A jelen konfigurációkból lehet arra következtetni, hogy aki éppen most perben áll, a kellemetlen fényszögéből adódóan akár még jogtalanul is követelőzhet. A kellemes aspektusa szerint közösséghez vonzódik és a határozottsága miatt kedveltté teszi magát. Aki egyedülálló, a jelen ciklusban egy „testhezálló” társat is találhat. Valakinek, vagy valaminek a szószólója lesz, de így is az a lényeg, hogy talán felismeri, hogy jobb, ha nem szól, mint unos-untalan magyarázkodik!

Kiemelt napok: 2016. július 23,26,28,31. augusztus 1,5,8,11,15,19.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): A belső rang éppúgy elutasítja magától a külső pozitúra sallangját, mint ahogy az egészséges fogsorú ember nem hajlandó protézist viselni…

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): 22-én, a jegyváltáskor, ezt alapul véve az uralkodója olyan zónában van, mely alapján talán megéli azt a kihívást, hogy egy új szituációban kell eligazodnia. Vagyis, hogy alkalmasint meg kell tanulnia másokkal megvitatni a dolgokat akkor, amikor egy csoporthoz csapódik. Az is lehetséges, hogy egy kisebb körön belül kell most a munkát végeznie. Bármi is adódik, egy biztos: az újonnan szerzett tapasztalatai sok meglátást nyújthatnak önnek. Továbbá új ismeretekre tehet szert önmagáról, azt a módot illetően, ahogyan kapcsolatba lép más emberekkel, vagy szokatlan helyzetekkel. Itt most nincs mese és kitudódik, hogy mennyire markáns egyéniség, mennyire derék ember a tettek mezején. Ekkor minden eredményét csakis önmagának köszönheti, ám az ellenkezőjét is...Értsük ez alatt azt, ön megtesz mindent azért, hogy augusztusban összességében végig jó érzést keltsen mindenkiben. Sikerül? Hát persze, végül is ki fog derülni!

Kiemelt napok: 2016. július 27. augusztus 2,6,8,15,18,22.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): A pedantéria, a kialakult szokások fanatizmusa védekezés az élet befogadhatatlan, minden formát szétvető, szüntelen átalakulása ellen…

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): „képekben”, vizuálisan gondolkodik! Most semmi sem kerüli el a figyelmét, ami a szeme előtt zajlik, és úgy gondolja, most minden és mindenki fontos szerepet fog játszani. Bár mindennapi problémák esetében elaprózhatja magát, és így félő, hogy nem ismeri fel a lényeget. Ha tőlem hihető, akkor azt a képet kell aktiválnia, ami nem a légből kapott, hanem minden és mindenki - akivel, amivel kapcsolatba kerül - konkrét és közelebb áll a hétköznapi valósághoz. A szétforgácsoltság, az egyoldalúságok, az ideges bántalmak, zavarok, és a buta véleményeltérés a rokonokkal olyan, mintha el se olvasta volna mindezt. Tény, hogy ez nem szentírás, de amennyiben 60-80%-ban féligazságok vannak benne, akkor megteheti a szükséges ellenlépéseket. Az asztrológusok azt hirdetik, hogy "a bölcs uralkodik a csillagokon", de csak annyiban, amennyiben uralkodni tud a kialakult negatív szokásai felett!

Kiemelt napok: 2016. július 27,30. augusztus 2,6,10,16,21.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): A természet színes, igéző szépsége, amellyel zsákmányként bűvöli magához a gyanútlan élőlényeket, félelmetes analógia, tehát kulcs….

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): arra vágyik, hogy ön része legyen valaminek, aki kiáll egy jobb jövőért, miközben a személyes érdekei momentán szerényen a háttérben maradnak. Csak az számít most önnek, ami egy közösségnek összességében fontos. Most, amikor azon emberek társaságát keresi, akiknek ugyanazok a céljaik, mint önnek, a barátságok, a nexusok és az összeköttetések kerülnek az előtérbe. Ha úgy tetszik, akkor most az újraértékelés ideje ez a hónap, és fontos lesz/lehet a kiemelt napokon, hogy azokkal legyen végig együtt, akik ezt az identitás-érzetét erősítik. Nem szerencsés, amikor a fényes jövőt aposztrofáljuk, de most egyes szám első személyben szólok, hogy mitől lesz/lehet sikeres a jelek alapján. Nos, ami felett úrrá lesz! Ha nem, akkor nem! A helytelen magatartást, a luxusutazásokat, a szabados és könnyelmű világszemléletet, az idegen divat „majmolását” senki nem fogja díjazni, így a legjobb, ha jó maga veszi észre, és nem más!

Kiemelt napok: 2016. július 27,31. augusztus 3,5,13,17,21.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): Amint az igazság bunkóvá válik, rögtön önmaga ellentétele, gonosz paródia lesz belőle…

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): máris az első felismerés a bevezető mottó alapján: a kommunikáció hogyan, s mikéntje a tét! Igénye van arra, hogy mindig jól értesült legyen, augusztus 5-ig szinte biztosra vehető. Talán késztetést érez arra, hogy több dologgal foglalkozzon egyidejűleg. Az, hogy nem egy tevékenységet űzzön hosszabb időn keresztül, valószínűleg nyugtalanná és egy kicsit szétforgácsolttá is teszi. Képes lesz arra, hogy sokkal több dolgot elintézzen, mint más időszakokban, és legszívesebben mindenütt jelen lenne egyidejűleg. Más. Egészen hirtelen a semmiből egy lakáscsere is felmerülhet okkal, vagy ok nélkül is. Amennyiben nem, akkor ötödike után valaki, vagy valami arra kényszeríti, hogy akár az új, vagy éppen a meglévő szomszédságban vagy közösségben jobban eligazodjon és a féltő, óvó tekintetét a közvetlen környezetére irányítsa. Talán egy igen személyes ismerőstől, vagy baráttól, meglehet rokontól is végleg el kell búcsúznia, ami meglehetősen érzékenyen fogja érinteni...

Kiemelt napok: 2016. július 27,30. augusztus 2,5,9,16,20.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): Aki el akarja kerülni a nagy szégyenkezések, csalódások, kiábrándulások megrázkódtatásait, annak mindhárom síkon el kell sajátítania a megelőzés tudományát…

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): nem véletlenül választottam ki a bevezető mottókat! Kellően átnéztem a tranzitokat és megállapítottam, hogy ennél jobb figyelem felkeltő mondatot nem is tehettem volna a szeme elé - a mihez tartás végett. Itt van az, amikor a jóból is megárthat a sok. Így, amikor kevés jó dolog van, vagy kicsi a siker, azt nagyon, de nagyon meg kell becsülni most, és jobban, mint soha máskor. Fel kell „ráznom” amiatt, hogy a túlzott kiadás az élvezetekre, a mértéktelenség, a „világfias”, a feslett mulatozás, az, hogy szerencselovagnak állítja ki magát, ezeknek, ha csak az egyike is napirendi kérdés lesz/lenne, az magával vonzhatja a veszteséges üzérkedést, a rossz spekulációt. Nem kell mindjárt frászt kapni! Nos, éppen ebben rejlik az asztrológia ereje, hogy jókor, jó időben és jó helyen/helyzetben „szól”. Persze, ezzel az is jár, hogy ön valóban egy szerencsés flótás is lesz/lehet, csak tudni kell mértéket tartania nagyon, de nagyon ám!

Kiemelt napok: 2016. július 28. augusztus 2,7,15,18,21.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): A szeretet nem passzív érzelmi ellágyulás, hanem szüntelenül elemző és szintézisépítő ellenmozgás a támadásban lévő démoni indulaterőkkel szemben…

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): azt sem mondhatom, hogy hirtelenjében jönnek-mennek így, vagy úgy a dolgok. Most önön maga alárendelése valakinek, vagy valaminek a világ magasabb rendű törvényeinek ciklusában leledzik. Jó ez vagy sem? Passz! Most az enyészet körülményei, okai kerülnek a gondolkodása középpontjába. Olyan állapotok adódhatnak, hogy valamiről le kell mondani, hogy újjászülethessen. A kiemelt időpontokban többet fog foglalkozni a tudattalan dolgokkal, vagy az álomképekkel/víziókkal, és a lelki átalakulást is megtapasztalhatja. A közös anyagi javai, örökség, végrendelet ügye is napirendi kérdés lesz/lehet. Ahol a Nap jelenleg átvonul, innen nézve azt a zónát nevezzük műtét háznak, és ezzel is lehet számolni a jelen állása szerint. Mások esetében ilyet leírni kész „harakiri” lenne, de ön, illetve önök – ascendens, Hold vagy éppen Nap jegyük esetében – jó, ha tudják mi mennyi, és hány méter (Skorpió is ilyen karakter), új erőre kapnak mindinkább! Kitartás!

Kiemelt napok: 2016. július 24,28. augusztus 2,6,12,15,22.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): A bölcs nem rombolja szét menedékét addig, míg nincs hová menekülnie…

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): a mottó is azt sugallja, hogy a kirakatba kerül, és aztán mindenki mindent látni fog magáról. Azt is, amit nem akar, de kénytelen lesz végignézni, lemozizni és önnek nincs hová „menekülnie”! Ön nem szívbajos, sokszor még tetszik is ez a fajta celeb színezetű mocorgás. Nos, akkor lássuk, mi is az a nagy durranás! Ez nem jósda, ki tudja hányszor, de hányszor írom és mondom/mondogatom, de nem unom így sem! Jómaga felmérheti, hogy a társulások dolgában, a tartós párkapcsolata ügyében, főleg a házassága esetében nyíltan megmérettetik. Ekkor előkerülhetnek a rég elfelejtettnek hitt szerződések, és akár polgári peres ügyekké is terebélyesedhetnek, ha most nem tudnak peren kívül megmeggyezni. Ennek a bárminemű kimenetele mérföldkő is lesz/lehet a jövőjét illetően. Nyílt ellenfelek pl. konkurensek maradhatnak, és az élet megy tovább. Ha pedig ellenségek, akkor egyik rossz projektben most bukni fog… Elképzelhető, hogy ha ezzel számolna, akár nyerhet is, mert hogy tiszta lappal kezd egy új fejezetet, és jó messzire az „ellenséges övezettől”…

Kiemelt napok: 2016. július 22,25,31. augusztus 1,5,8,11,18.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): A zárlat csak akkor börtön, ha az, akit körülvesz, a büntető karma üldözöttje. Ha valaki önként választja a klauzúrát szétömlő erői akkumulálására, akkor zárlata boldog védettséggé változik…

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): most a kötelezettségek és nehézségek, a sorsszerű korlátozások napjai következhetnek. Mondhatni, hogy "szolgálatra jelentkezik" - állapotnak nézhet elébe. Hogyan is viszonyul ehhez a dologhoz? Párszor írtam, hogy most nyerhet értelmet a bevezető mottó, a többit majd az élet írja. A test szolgálatát is jelenti ez a ciklus – úgy a sajátja, ahogy másé legyen az, egyre megy -, tehát az egészséget vagy betegséget is helyén kell tudnia kezelni.  Nehézsége csakis akkor van, ha ezt annak veszi. Ezért mondogatom: bármi probléma is legyen az, nem az, aminek látszik, hanem csupán egy helyzet a sok közül. Fel fogja ismerni, hogy akár egy kisebb testű állat –  vagy több házi kedvenc – is nagyobb törődést igényel. Jó ez? Ha nincs világos irány, akkor ön vegetál. Itt azonban bőven van irány, és úgy tűnik innen, hogy most ön valakinek akár az őrangyala is lehet...

Kiemelt napok: 2016. július 26,30. augusztus 2,6,13,19,22.

 

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.