Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A VÍZÖNTŐ és a BŐJTELŐ HAVA...

2017.01.18

Papp Norbert: Vak szerencse útján...

2017. FEBRUÁR HÓNAP, VÍZÖNTŐ és BŐJTELŐ HAVA

(JANUÁR 19. – FEBRUÁR 18.)

JEGYRŐL-JEGYRE

...azért, hogy készen álljon mindig az "Újratervezésre!".

... irányt mutatok, hogy a maga dolgában eligazodhasson hónapról-hónapra.

....ajánlom, hogy aki tudja az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, vegye azokat is számításba.

...azt sem tartom kivetnivalónak, ha kíváncsi másokra az legyen akár a  szerette, vagy olyan valaki, akit eddig sem zárt a szívébe!

...ne feledje: „Mindenki úgy él, ahogy tud, nem úgy, ahogy szeretne…”

Magyarország térképén - Sopron

N é. sz. 47° 41′ 06″, E k. h. 16° 34′ 59″

2017. január 19. 22:40-től – 2017. február 18. 12:22-ig!

 

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): „Az őszinteséggel operálni veszélyes fegyver. Csínján kell vele bánni, mert rombolni nem nehéz.”  (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): a saját bolygója a saját zodiákusban, úgy lehet átok, ahogy áldás is. Bolhából is képes elefántot csinálni. Tehát, legyen ilyen ascendens, vagy Hold jegyű „tulajdonos” hatalmi konfliktust jelent/jelenthet ez a konfigurációja.  Óriási erőbefektetéssel dolgozik, akár önfeláldozásra is, de ez nem jelentheti azt, hogy mindenki fölé vagy alá is helyezze önmagát. Ügyeljen arra, ha tőlem hihető, hogy mit és hogyan mond, kommentál, mert ebben az állásban az a tapasztalat a szavai mély sebeket ejthetnek mások lelkében. Tagadhatatlan, hogy mindez fordítva is működhet, vagyis akkor az ön lelke a szenvedő alany…

Kiemelt napok: 2017. január:23,28  február 1,8,12,17.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20):Vegyük akár a fösvénységet, a bujaságot, az irigységet, a kevélységet, a haragot - mindegyik benned rejtőzik. Ha ezeket nem kezeled megfelelően, akkor eljuttatnak téged a megfelelő bugyrokba.” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): úgy vélem, hogy a teljes Vízöntő jegy első felében a gyermekeikkel kapcsolatos baleseteket, ellenséges személyeket, kellemetlenségeket jelent a Vénusz. Később az is előfordulhat, hogy szerelmi lángra lobban titkon, valamint azt is mutatja az uralkodó planétája, ebben a hónapban szívesen foglalkozik kreatív dolgokkal. Nem tartom kizártnak, hogy ennek az állásnak a hatására ajándékot visz egy szeretetotthonba. Mi lehet fontos még? Úgy vélem, hogy hasznára leszek azzal, hogy lehetőleg a legszabályosabban intézze a hivatalos ügyeit. Az okmányait nézze át jól, pl. nem járt-e le a jogosítványa, mert fennáll annak az eshetősége valami hanyagsága miatt megbüntethetik…

Kiemelt napok: 2017. január: 20,26,29.  február: 2,8,11,16.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21):Miközben az egész világnak igyekszel megfelelni, hogy mindenkitől dicséretet kapj, elveszíted a saját tartásodat.” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): Önnek kell kezelni a családi kasszát! Nem hinném, hogy emiatt sokkot kapna, mert az uralkodója oda-vissza - ha nem is tudta eddig – jelezte, hogy e témában sorozatos feladatokat adott. Hagyján, hogy a családi költségvetés figyelnie kellett, de hogy valamilyen társasági pénzügyeket is az ön vállára helyezték, kicsit elege lesz ezekből az ügyintézésekből. Ebből az alkalomból adódóan feltűnik, hogy önfejű lesz. Az a javaslatom, ezt ne bánja, mert így van rendjén! Pontosabban, ennek az az előnye most, hogy remekül átlátja a helyzetet akár a családi büdzsében, vagy akár egy társasági ügy helyzetében; okosan és gyorsan, valamint jól is dönt. Ha ezt más csinálná, az olyan, mintha senki semmit se csinált volna.

Kiemelt napok: 2017. január: 23,29. február: 2,6,9,11,17.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.):Ugyanazzal a tulajdonsággal okozhatsz magadnak jót is, rosszat is.” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): hajlamos a szertelen hangulatváltozásra. Ha most legyőzi, s miért nem győzhetné le ezt az extrémitását – nem ismeretlen ez önnek – akkor sikeres lehet az ország-világ előtt. Miután irtózik a nyilvános leégéstől, most az egyszer valóban nagyot alkothat és elégedett is lehet, ha a sutba dobja a szégyenlősségét. A fáma szerint ebben a Hold-állásban nagyon jóindulatú és barátságos. Rögvest van ellenérve, hogy felhozhatja azt, hogy amikor ilyen, akkor mások visszaélnek ezzel. Ha erről nyitok vitát, mert annak se vége, se hossza. Miért? Mert a siker helyett, ami karnyújtásnyira van/lenne, ön másik végletbe eshet, dacos lesz, és „leáll”! Kérdem én, kinek jó ez így, én ebben nem veszek részt, cselekedjen!

Kiemelt napok: 2017. január: 23,28. február: 3,7,11,17.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.):A legnagyobb önbizalmat úgy lehet elérni, hogy tudatosan ugrom bele olyan kihívásokba, amelyektől félek.” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): születési uralkodója szemben az ön csillagjegyével! Ez egy igazán gyönyörű felállás – nem gúnyolódom! Nos, ez a társkérdésének időszaka, de ha úgy vesszük, akkor a partnere, de az emberek az ön tükörképei! Önnek, de mindenkinek ilyen – asztrológiai, de emberi helyzetben is – egy igaz felmérő. Amikor is meg tudja állapítani mennyire társas lény, mennyire elfogadott, s nem utolsósorban mennyire népszerű, most „lemérheti” – akkor is, ha nem akarja, akkor is, ha akarja. Persze, hogy akarja! Akkor cselekszik most jól, ha ez időben tud nagyokat hallgatni, mert csak így tudhatja meg koldus–e, vagy király-e, vagy mi is?

Kiemelt napok: 2017. január: 22,28. február: 3,7,11,17.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23):Egy betegség kialakulása nagyon gyakran nem véletlen esemény, hanem te tehetsz róla.” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): akinek a szó, a mozgás és az utazás a kenyere, annak kiváló alkalom a tudása és a képessége csillogtatására. Most tudnia kell azt is, hogy az uralkodója olyan jegyben, ahol alapkövetelmény a fegyelem, ezzel sincs ön esetében baj. Viszont, a gond az, miszerint hajlamos lesz elrugaszkodni a valóság talajától. Pontosabban úgy képzeli magát, hogy a tetteit a címlapokon látja, miközben semmi sem készül el a feladatai során. Magyarán a túlzott optimizmusa fegyelmezetlenné teheti, így bármi és bárki legyen a pulpituson, olyan apróságokon is képe elbukni. Például, a szerződéskötéskor az apró betűs rész kihagyja, kár lenne érte!

Kiemelt napok: 2017. január: 23,29. február: 2,5,7,9,11,16.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.):Boldognak lenni vagy annak látszani, az nem mindegy.” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): 3-tól az uralkodója szemben a saját jegyével fontos tényező! Szinte végig e hónapban, akiknél rezeg a léc, azoknál jobban felerősödik az eltávolodási vágy. Sajnálattal kell tudatnom, hogy az ellentét, ha úgy tetszik, az ellenségeskedés gyakran előfordulhat önöknél. E bolygó köztudottan a szerelem bolygója, momentán nem ismer érdeket, vagy érdemet, csak kellemes érzelmi kapcsolódást. Nem kell ide semmilyen feszültség! Kész az útmutatás – ez nem jósda, nem szentírás – kifigyelheti, forró ugyan a helyzet, de visszájára is fordítható a dolog. Mindig hiszem azt, hogy egy horoszkóp arra jó, hogy felhívja a figyelmet arra, ami esetleg gondot jelent, máris a helyes irányba fordíthat minket!

Kiemelt napok: 2017. január: 20,26,28. február: 2,7,11,16.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.):A világ nem csúnya, hanem gyönyörű, valójában te teszed a saját életedet pokollá!” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): ebben a ciklusban is, mint eddig is, most a személyes, de a tömegkapcsolat dolgában átalakulások folyamata zajlik. A kommunikáció terén is 180°-os fordulatra lehet számítani, miszerint valaki olyat mond(hat), amitől arra a következtetésre jut/juthat, eddig és ne tovább. Nem az a kérdés, hogy jó ez így, vagy az ellenkezője, hanem majd hogyan tovább? Most ön valakit képes lesz „gályára” küldeni, vagy egy régóta kegyvesztett hirtelen elsőrangú kedveltté válik. Ez az egyfajta damaszkuszi élmény mindenkinek sokk lesz, így jó pár nap ezzel telik el az ön és a környezete életében, hogy mi a fene is történt itt valójában? Semmi, csak a szokásos forgatókönyv...

Kiemelt napok: 2017. január: 23,27. február: 2,5,8,12,16.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21):Megszűnik a muszáj, a kell, a kötelesség, ehelyett lehetőségeid vannak. Lehetőséged van másként élni. Ez a szabadság.” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): ebben az időintervallumban az ön uralkodója kiválóan prosperálhat, nincs és nem lehet oka, a panaszra! Olyan barátokra és támogatókra lelhet, ahol kivirágozhat. Sok lesz a jóból, és tagadhatatlan az ilyesmit sem lehet egykönnyen megemészteni. Akinek gyermekeik vannak, azok is kellemes híreket hozhatnak haza, hogy elkapták a fonalat a tanulásban, a sportban és a szerelemben, a legnagyobb hiba az lesz/lehet, hogy nem találja a megfelelő szavakat hozzá, hogyan kell szerényen viselni a dolgokat, nehogy szó érje a háza elejét. Nem ünneprontás a kenyerem, ha ellenkezője lenne, gondolkozzon el azon, hogy álomvilágban él-e, vagy a valóságban, álljon a sarkára!

Kiemelt napok: 2017. január: 24,30. február: 2,7,11,17.

 

BAK (dec. 22-jan. 20):A boldogságot csak következetesen lehet elérni, ha önmagamra fel tudok nézni, és a másik is felnéz rám.” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): mindig is a saját útját járja, de most különösképpen. Az uralkodója már egy-másfél éve „idegesíti” azzal, hogy – Nyilas jegyben jár – és mielőtt belép az ön jegyébe még mindig nem világos, hogy későbbi évek fő tevékenységeinél milyen fontos szerepet fog játszani a szerény személye. Úgy vélem, hogy azzal leszek a hasznára, ha folytatja tudatosan, vagy akár tudattalanul azokat a dolgokat, miszerint leszámol a múlttal. Nincs kedve – mondhatja! Megértem! Az is tény, hogy jelen időben egész hónapban Mars-Szaturnusz diszharmonikus – negatív – állása van, ezt nem teszi önként, akkor e fényszög kényszeríteni fogja erre!

Kiemelt napok: 2017. január: 19,26. február: 2,7,11,18.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): Minden kijelentés mögött van valami rejtett tartalom.” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): nagyon jó hatások érik! Az uralkodója már jó ideje a Kos jegyben jelzi még akkor is, ha hidegen hagyja, mit szajkóznak a horoszkópok, képes összpontosítani olyan dolgokra is, amelyek idegesítették, de nem köti senki orrára, hogy öröme van ebből. Itt, és most lesz egy kis hullámvölgy. Szerencsére nem veszi tragikusan a figurát, csak lekapcsolja magát átmenetileg. Számit-e ez, vagy sem, hogy mit jelez a horoszkópja, de belátja – lelkesedésből – túlpörgött. Ha a pihenésre is koncentrál, hogy majd újult erővel újra folytassa azt, amiben elkapta a fonalat – nyert! Gondot jelenthet egy esetleges szívritmus-zavar, és ha igaz ez, valamint idegrendszeri panasza is lenne, kezeltesse – szóltam!

Kiemelt napok: 2017. január: 22,27. február: 7,9,12,17.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): Önbizalom nélkül nincs siker, csak félelem és görcsök. Mindenki annyi tiszteletet és megbecsülést kap a másiktól, amennyire önmagát tiszteli.” (Csernus Imre)

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): egyes embere irigysége verheti ki a biztosítékot, mert – egyébként a megérdemelt – erkölcsi és anyagi sikere bicskanyitogató is tud lenni. Gondot ezzel az jelentheti, akinek nincs annyi, vagy elégséges önbizalma és önbecsülése, az valóban nem érdemli meg a sikert! Egyszer az életben össze kell jönnie már annak, amiről csak eddig álmodott és képzelődött itt van/itt lehet! Nos, aki, pl. beteg, vagy kiszolgáltatottak, elesetteken segített, annak nincs mitől félnie. Aki pedig most tartja a markát – ő sem volt rest – az is annyit kap, amennyi most jár! Ide tartozik még, hogy mostani ciklusban a romantikus és regényes érzelmeket támogatja az uralkodója, és művészeknek is nyerő állás ez!

Kiemelt napok: 2017. január: 23,28. február: 2,7,11,18.

 

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.