Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018. JÚNIUS HÓNAP és A SZENT IVÁN HAVA

2018.05.20

Képtalálat a következőre: „merkúr a hírvivő”

2018. MÁJUS-JÚNIUS HÓNAP

SZENT IVÁN HAVA és JEGYRŐL-JEGYRE

(MÁJUS 21-JÚNIUS 21.)

Ebben a hónapban egy kicsit „kiegészítem” a havi horoszkópot.

A csillagjegynek mindig van egy közös uralkodó bolygójuk az adott hónapban. Az Ikrek havában ez a mindig a Merkúr.

Asztrológusként tudom, hogy e planéta égisze alatt melyik kulcsszó alapján mondjuk ki, vagy gondoljuk azt, amit valóban szeretnénk, de azt is, amit éppen nem volna ildomos.

Például, a Kos (marsikus) emberek számára most a mindennapjaikban az Ikrek és a Szűz jegyűek merkúri kulcsszavait kell, vagy érdemes szemügyre venni. „Amerre az elme megy, követi az ember.” A Kos példánál maradva a gondolkodásuk merkúri és az ösztönösségük marsikus, így ebben a sorrendben. Ezen kívül a beszéd, a cselekedet, az okos, a primitív, az ügyes, a nyers miként is van jelen? Ez az alapelv bármely életterületünkön, ill. helyzetünkben kiválóan alkalmazható, illetve alkalmazhatjuk hol tudatosan, hol pedig tudattalanul, akár! Ha nem érti, kérdezzen az elérhetőségeimen!

Negatív kifejeződéseink ilyenkor, hogysaját uralkodó bolygóink és a jelenlegi Szent Iván havi merkúri trend párosításai szerint a szétszórt energiák életszakaszában sokunk olyan dolgokba is ütheti az orrát, amibe nem kéne. Az ide-oda kapkodás, a görcsös erőfeszítések valójában a saját jegyünk pozitív uralkodóinak a semmibevételét is jelentik. Ekkor van, amikor okkal, vagy ok nélkül félünk a pletykáktól (időnket fecsegésekkel pocsékoljuk el, pl.) és persze a betegségektől (legkisebb testi, lelki és érzelmi problémáinkat elnagyolhatjuk, pl.). Ekkor adódik, hogy bár a tudásvágyunk óriási, de meglehet, felesleges dolgokat jegyzünk és tanulunk meg, vagy egyszerűen felszínesen foglalkozunk olyan dolgokkal, amit komolyan, ill. komolyabban kéne vennünk. Összegezve: jegyről-jegyre rossz szokásaink felismerése és kitakarítása a lehetséges értelmes cél és tett!

Pozitív kifejeződéseink ilyenkor, hogysaját uralkodó bolygóink és a jelenlegi Szent Iván havi merkúri trend párosításai szerint –  hétköznapi életünk apró dolgait racionálisan fogjuk fel, illetve a már  kialakult helyzeteinket  helyesen tudjuk értékelni.

Meg tudjuk határozni  a prioritásainkat (előnyeinket) , és természetesen  tudni kell azokat  a megfelelő helyre tenni, hogy ne érje szó a házunk elejét. Összegezve :  kommunikációnk szóban és írásban egyaránt a jó szokások kialakítása és a rossz szokásaink kitakarítása köré csoportosuljon, lehetőleg…Ennyi!

Mindenki szabadon dönthet abban: ha már felismerte a (vész)határt, akkor azt ki is lehet küszöbölni. A  bölcs (mindig) uralkodik a csillagokon… nemde bár?

Magyarország térképén - Sopron

N é. sz. 47° 41′ 06″, E k. h. 16° 34′ 59″

2018. május 21-én 3:48-tól – 2018. június 21-én 11:42-ig!

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): Különbözni jó. Szóval ne akarj megfelelni. Ne ülj csendben, és ne akarj más lenni, mint ami vagy. Ha valaki azt mondja neked, hogy más vagy, mosolyogj emelt fővel, és légy büszke.” (Angelina Jolie 1975. június 4.)

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): fel kell ismerniük a legkülönfélébb  kilátásaikat, lehetőségeiket. Meglehet egy új  kezdeményezés pillanatához érkeznek. Költözés, munkahely-változtatás, életritmus vagy profilváltás sem kizárt ebben a havi ciklusban. Úgy vélem, problémáik lehetnek  az érzékenységükkel. Szeretnék, ha ezt az érzést önmaguk, de mások is figyelmen kívül hagynák. Nem fog menni, s ha igen, akkor meg fogják szenvedni. Összegezve:  ebben a hónapban a túl erős érzelmi gát lesz az, ami az alkalmazkodó képességeiket embert próbálóan tesztelni fogja. Mi a gond? Nos, szigorúak az alárendeltekkel, a kollégáikkal, mert pl. törtetőek  is lehetnek, ezeket  meg fogják szenvedni. Ugyanakkor, akiknek a képletükben a Mars harmonikus, azoknak kár lenne aggódniuk, mivel  szorgalmas munkás hírében állnak.. Miután jól akarnak teljesíteni, lehet pozitíve számolni a munkaerejük  fellendülésével is. Apropó! Akár pozitív, akár negatív az alapban a planéta helyzete,  a heves, ill. a robbanékony munkaritmus nem mindenkinek fog tetszeni. Míg nem lesz késő, mielőbb fel kell ismerniük a megfelelő arányokat.  Korábban már többször felhoztam mihez tartás végett, hogy miután a Mars már a lázadó Vízöntőben van, itt engedetlenségre, fegyelemsértésekre csábíthatja és ösztönözheti önöket. Betegség is előjöhet,ami  érinti/érintheti az aranyeret, a végbelet, a prosztatát, de hozhat vérnyomás-, szív-, és  visszérproblémákat a Vízöntő jegy miatt. Lázas betegségek, sebesülések esetében gyors gyógyulást jelenthet, vagy sikeres műtétet. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 21,25,28. június 1,7,13,17.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20):Borzalmas, hogy amint az ember férjhez megy, azonnal el is veszíti saját identitását. Hirtelen egyszer csak valakinek a felesége vagy, szóval a másik fele, és az egész egy kicsit olyan, mintha elveszítetted volna önmagadat.” (Angelina Jolie 1975. június 4. -)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): nekem úgy tűnik, önök  lelki értelemben - tudatosan-e, avagy tudattalanul-, de elkerülik a túl nagy kockázatot. Mindig felhozom, figyeljék meg saját maguk is mennyire lesz valós itt minden, mert  nem írja elő semmilyen  asztrológiai  törvény, de más sem, hogy minden úgy van, ahogy le van/lesz írva! Pl. önök túl sok dologgal kötik, ill. köthetik le magukat. Ezekben a konfigurációikban - jó esetben - bőven benne van/lesz, hogy jelen időben mindent a jó hírük kedvéért tesznek/vesznek, csinálnak. Hiszik, hogy az igazság is az önök oldalán áll. Ugyanakkor kellemetlen oldala a dolognak, hogy nem engednek a 21-ből, ami talán nem szerencsés, de  ezt hadd ne én döntsem el, én csak szóltam. Mi lenne a gond? Nos, a fanatikus ideáikkal botrányt tudnak okozni az el-, ill. a beszólásaik miatt. A merkúri hónapban – egyik-másik kiemelt vénuszi napon a világnézeti álláspontjuk sem a saját, sem a mások nézeteinek, dogmáinak a szajkózása miatt , nem lesznek, nem lehetnek köszönő viszonyban. Tulajdonképp azt kell felismerniük, hogy a barátságot zavaró érzékiségükkel, sajnálatos barátválasztásukkal, talán erkölcstelen kapcsolatokba keveredhetnek/bonyolódhatnak. Ilyen asztrológiai állásban néhány költséges kívánságaik kiverhetik a biztosítékot egyeseknél, ezért a környezetükben nem veszik komolyan önöket. Jó viszont, hogy akiknek az alapban a Vénusz jól áll, azoknak a szerény reményeik, az egyszerű kívánságaik teljesülnek. Magyarán, helyén tudják kezelni, pl. a semmiből keletkezett protekciót, vagy a jóságos emberek segítségét. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 23,28,31. június 3,5,13,19.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): Amikor az ember fiatal, nagyon tudja, mit akar, mit nem, mert csak saját magára koncentrál, ahogy egy kamasznak kell. Aztán eljön egy pont, mikor kinyílik körülötted a világ, és rájössz, hogy ahány ember, annyiféle, és mindegyik másról szól.” (Angelina Jolie 1975. június 4. - )

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): valójában önmagukkal  szembesítik a mostani fényszög állásaik, ami se nem rossz, se nem jó. Úgy  ítélem meg, hogy ezt a konfiguráció cunamit jól fel tudják használni, és a maguk javára tudják fordítani. Első dolgom, hogy Boldog születésnapot kívánjak önöknek! Feladatom  elmondani, hogy szerintem  nem okoz, ill. okozhat problémát a kezdeményező erők kirajzása. Hozzá kell tennem, csakis akkor, ha nem váltanak ki vitákat és kritikákat. Önök ebben kiválóak, de most bele kell gondolni abba is, hogy okosabbnak lenni nem égi áldás, hanem  képesség. Az ügyesen  mederben tartás  minden sikerük kulcsa. E merkúri érában önöknek kell a legjobban tudni és kifejezni, az életet ezerféleképpen lehet élni, de cselekedni és gondolkodni egyszer kell, de az jó legyen! Hol lehetséges gond? Nos, az én meglátásom szerint, kár lenne hinniük a szerencsejátékokban, bár ilyenkor szeretnék tévedni. Most a szétszórtság a szórakozásban sem okos dolog, pl. a sok buli hegyén-hátán anyagilag sem lesz/lehet nyerő. Kedvezőtlen a fiataloknak ez a felállás! Mit jelent?  Talán néhol a bizonyítvány nem mindenütt okoz örömet, vagy a kora nyári figyelmetlenségek balesetre hajlamosítanak.  Hiba lesz eltúlozni a büntetést, vagy kikapcsolni a biztonsági övet a vakáció előtt. A  Merkúr kifejezetten jó az önök esetében. Ezért bízom abban, hogy a néhány  negatív megjegyzés ellenére is felismerik ennek-annak a buktatóit,  megfelelően intézkednek és cselekednek, és akkor máris szót értettünk (majdnem)  mindenben. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 21,26,31. június 4,7,10,18,20.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.):Csak az érdekel, hogy a gyerekeim mit gondolnak rólam. Hogy mennyire vagyok jó anyukájuk. Mert mi más számít az életben?” (Angelina Jolie 1975. június 4. - )

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): ebben a ciklusban önök nagy taktikusok lesznek, ill. lehetnek. Halvány lila gőzöm sincs, hogy ez  emberileg jó-e vagy sem, asztrológiailag viszont feltérképezhető! Szóval, megint a taktika! És mindezt  úgy értem/értelmezem, hogy agyafúrt módon teszik ,de  rossz mindig az, aki rosszra gondol! Okos dolognak tartanám, ha nem „utaznának ”  újrakezdésben bármivel és bárkivel kapcsolatban. Az égen járó Nap, és most asztrológiailag a születésnapjuk előtti hónapban jelzik, a számvetés időszakába járnak. Akiknek az ascendensük, vagy a Hold jegyük is ez, kiváló időszak arra, hogy passzív álláspontra helyezkedjenek. Nem restellem mindig leírni, hogy: ez nem jósda, nem szentírás, hanem egy ősi megfigyelés, ami sok esetben megszívlelendő. Súlyos hibának tartom, hogy  jelen ciklusban bármilyen ösztönzavarokat,  testi, lelki és érzelmi gátlásaikat, megbetegedéseket, ingatagságaikat eltúloznák. Vegyék lazára a figurát, mert mindannyiunkkal megesik, hogy a  születésnapunk előtti hónapunk nem más, mint a természetes  fáradtság ideje! Ha tőlem hihető, akkor végre önök is megfigyelhetik, felismerhetik: jár ez a pihenő, ha úgy tetszik vegetáció. Gyakorolják, ill. gyakorolhatják a testi (a Rák Napúak), a lelki (a Rák ascendensűek), az érzelmi (a Rák Hold jegyűek) a  tartózkodás képességeit mindenhez/mindenben. Ez a fajta asztrológiai tényállás, ill. ennek felismerése hozzájárul, hogy  mások  (is) megértően figyeljék az önök passzivitását, elnézhetik és tolerálhatják azt. Ehhez az is kell, hogy a merkúri érában kerüljék a nyafogást, sajnáltatást, mert a vak is láthatja, nincsenek erejük teljében! Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 24,29. június 2,5,11,15,20.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): Szépen cseng, hogy az ember másokért él, másokért tesz, de amikor tényleg ott a gyerek, akkor kapnak értelmet ezek a szavak.” (Angelina Jolie 1975. június 4. - )

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): önök és mindenki más is jól tudja, sok múlik a tekintélyen és az elismertségen. Örök tanítványok vagyunk, az élet nagy iskola, amelyben mindig és mindenben az adott helyzet az úr! Az asztrológia egy mezei tanító, vagy tanár, amire/akire hallgathatunk, vagy nem! E merkúri ciklusban önöknek az a házi feladatuk, arra születhettek - az Ikrek havára lebontva - ,hogy rendszereket mozgásba hozzanak, átalakítsák a dolgokat és így akár önmagukat is. A kiemelt napokon az járja, hogy önöknek fejleszteniük kell azokat a képességeiket, amelyek lehetővé teszik, hogy élvezni tudják a tanulás/a tanítás alanyát és állítmányát. Azokat, amelyek másokban ilyen állások esetén félelmet ébreszthetnek. Most nem az a lényeg, hogy a legrosszabbat és a legjobbat egy időben élesben megérezhetik. Olyan események sűrűjébe kerülhetnek, ami egy iskolában nem ismeretlen, hogy  pl. a mások asztrológiai tapasztalatából vagy lelkesedéséből sokat tanulhatnak és, hogy hinni is tudjanak önmagukban, mások helyzetéből pedig vonjanak le építő következtetéseket. Ekkor járja, hogy a más kárán tanulás lesz a jó megoldás az előrelépésükhöz,de kerüljük a brutális részleteket! Valójában a mostani ciklus mottója: Kerüljék az ábrándozásokat! Nevén nevezve a dolgokat, a sok magyarázgatás láttán, a nyilvánosság előtt  kevés lesz olykor a kézzel fogható eredmény. Vajon önöknek ebben mennyi lehet a (fő)szerepük? Ugyanakkor a jelen  merkúri ciklus tanulsága lehet, hogy figyelemreméltó következtetéseket tudnak levonni a helyzetekből. Ezzel  akár személyes, vagy akár üzleti kapcsolataikra is nagy hatást tudnak  gyakorolni. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 21,28,31. június 1,3,6,11,15,21.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): Néha az ember elsiklik dolgok felett, vagy nem vesz róluk tudomást, pedig valahol mélyen tudja, hogy valami nincs rendben.” (Angelina Jolie 1975. június 4. - )

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok):  közös uralkodójuk az Ikrekkel az önök esetében – merkúri érában – a következőket feltételezi. A jelzésekből   arra következtetek, ösztönösen kutatnak minden irányba. Érdekes, önök dolgos emberek, hogy-hogy nem hagyják, hogy a spontán sugallataiknak higgyenek – asztrológiailag mindenképp. Tudjuk, ez nem szentírás, mégis most ez látszik helyesnek, célravezetőnek, mivel  egyszer (ilyen) elvont jellegű tapasztalatokat is kell szerezniük. Ennek elérkezhetett az ideje. Nem  biztos, hogy elvontan kell megközelíteni  folyó dolgaikat, hanem részint át kell alakítaniuk a gondolkodásmódjukat. Mit is? Nos, én azt állítom, hogy: meg kell végre győződniük arról, hogy semmi sem végleges és semmi, senki sem tökéletes! Eddig is tudták, de most élére lesz állítva valaki/valami által! Miről is lenne, ill. lehet szó? Egy birtok terhet  jelenthet, ha az eladásán kellene agyalniuk. Végig rettegnek attól, nem csinálnak-e vele rossz boltot?  Szűkebb köreikben a semmiből véleménykülönbségek keletkeznek, pl. a szülőkkel, rokonokkal, testvérekkel, de akár a szomszédokkal is. Nyűgnek veszik azt a helyzetet, amely egy ház, ill. otthon felújításával jár, pedig jól tudják, a halogatásuk csak újabb nehézségeket eredményez. Jónak tartom, hogy az uralkodó bolygójuk jelen esetben – akinek az alapban harmonikus, és akkor is, ha nem – nem káros, hanem éppenséggel ösztönző. Magyarán, segít a figyelmük összpontosításában, hogy az építkezési szerződésekre, házvételre, eladásra, bérbeadásra, otthoni munkára, magántanulmányokra használják az eszüket, így ezzel családi, rokoni segítségre is számíthatnak. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 22,25,30. június 3,8,11,15,20.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.):Csodálatos dolog másokért élni. Nyugalmat ad, belső békét.” (Angelina Jolie 1975. június 4. - )

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): küzdelem lesz! Nem tréfálok! Miért is tenném? Ez ugyan nem jár együtt a természetükkel, de abban igen, hogy itt is előfordulhat: válogat! Helló, megy az idő és a merkúri ciklusban éppen az a lényeg, hogy minden idegesítő tud lenni, miért kell ezt fokozniuk? Most nem másokról szól a dolog, hanem önökről! Nem biztos, hogy úgy igaz, ahogy én összeállítom,de  ez is lehetséges! Valószínűleg, és nem lesznek  ezzel egyedül, mindenkinél körbejár, hogy önmaguk legjobbját adják ebben az életszakaszban – egyetértek! Gondolni kell másokra, a másikra és ez a módi marad, hisz a vérükben van az ilyen fajta odaadás – kiváló! Minden ellentmondásos lesz – az élet  maga is tele van ellentmondásokkal -, mert olykor hol önmaguk a fontosak, hol pedig mások A saját önzéseik még önmagukat is meg fogják lepni! Nem hiba! Az örök bizakodók nem az önök jegyében leleddzenek. Most viszont  úgy fest, bár a lendületük olykor meg-megtörik, jó maguk jönnek rá minderre úgy, hogy  túl sokat gondolkodnak, állandóan mérlegelnek. Nyögjem ki mi lesz?  Nos, megfigyelik, mi történik és engedik, hogy az események irányítsák önöket. Az események pedig cselekvésre ösztönzőek,  de ha nem, akkor kényszerítve lesznek erre! Szóval, ahogy régi ómen szerint a külső eseményekben a cukiságoknak kedveztek, most abbahagyják az elmélkedéseket,és rugalmasságokat gyakorolnak! Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 21,23,28. június 1,4,7,10,13,16,20.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): Ha többet gondolok a halálra, mint a többi ember, ez valószínűleg azért van, mert jobban szeretem az életet, mint ők.” (Angelina Jolie 1975. június 4. - )

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): önök ebben az asztrológiai helyzetben egy követ fújnak a Bak és az Oroszlán jegyűekkel. Most kiválasztanak egy utat, ami nem biztos,hogy  egyenes, – mondhatják, hogy magányügy – és elhatározzák: ha törik, vagy szakad, megteszik, amit megkíván a haza! Persze, hogy ez egy hasonlat és kérdezhetik: jó lesz-e ez így? Szerintem veszélyes, de önökből ki lehet nézni, hogy ezt is megússzák!  A merkúri ciklusbanész a fontos nem a haj”, így problémák esetén nem fogják a hajukat tépni! Nos, külföldi utakra találtam utalásokat    különféle vonatkozásokban. Az sem kizárt, hogy külföldiekkel van/lesz dolguk – Magyarország 1989. okt. 23. 12:02. Bp. – és önöknek  jogilag is helyt kell állni valamiként. Ilyen esetben gyakran a partnerük által szerzett rokonok körében áll(hat) a bál. Kijelentem : maradjanak ki ebből a kavalkádból! Olyan felismerésekben lesz/lehet részük – országunkat is beleértve -, hogy kifizetődik az őszinte jámborságuk, és amit most megcselekszenek, azzal  jó hírüket keltik  környezetükben, ha úgy tetszik a nagyvilágban is. Az eseményekből sokat fognak tanulni. Az önök esetében hiba elhallgatni, hogy mi a frászról beszélek? Nos, akkor lássuk:  mások  hírhedtsége, fanatizmusa, szenteskedése  a merkúri érában közhírré tétetik és lelepleződik, de ez nem az önök ügye, ez legyen a mások baja! Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 22,25,30. június 1,3,5,12,17,20.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): A szükségszerűen elkövetkező vég egyszersmind megnyugtató is. Az a gondolat, hogy holnap meghalok, szabaddá tesz ma. Ezért aztán nagykanállal eszem az életet.” (Angelina Jolie 1975. június 4. - )

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): aggodalmaskodástól tartok, ami bizonyos szempontból  100%-ban  nem jellemző önökre. Ugyanis  a merkúri ciklusban szemben a saját jegyükkel, a Jupiter a Skorpióban és retrográdban (hátráló mozgásban)  ez egy olyan helyzet, mint amikor bemennek egy sötét kamrába és nem tudják/látják hol van a villanykapcsoló. Biztosíthatom, hogy nincs gáz, de ezzel a példával tudom jól érzékeltetni,  hogy nem kis időbe  telik, amíg  a mindennapokban megtalálják a fényt, vagy a helyes utat. Pénzről lesz szó, aminek megvan a helye, és sötétben akár vakon is oda tudnának találni, de valamiért elveszíthetik a fonalat. Úgy vélem, semmi sincs véletlenül, és ha már  hasonlattal éltem, akkor azzal is folytatom! Magyarán: plusz jövedelemre tesznek szert, hozomány áll a házhoz, vagy juttatásban, ill. végkielégítésben részesülhetnek, és erre föl megy el az áram. Konkrétan úgy gondolom, ha ez igaz lesz, akkora a Jupiter sem önöknek, de a párjuknak sem enged hozzáférést a pénzhez, nehogy olyan dolgokba fektessék, ami lehet egy lyukas zsák is akár. Kiválóan aspektál a planétájuk, de jó esetben is hatalmas pofont tud kiosztani azért, mert esetleg nem tudják – most – hol a határ, és jobban teszik, ha biztonságra alapoznak, mint a dőzsölésekre. A hanyagságok, vagy, hogy  a rokonok visszaélhetnek a javaikkal,a jóságukkal, céltalan utakra szórhatják a pénzt,ez  megállítja önöket. Szóval, ha mégsem értettünk szót, akkor viseljék ennek a következményeit. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 21,27,31. június 1,3,6,13,17,20.

 

BAK (dec. 22-jan. 20):Egész életemben csak kifelé bámultam az ablakon... és abban reménykedtem, hogy van odakint valaki vagy valami, amibe belekapaszkodhatok, és végre boldog lehetek.” (Angelina Jolie 1975. június 4. - )

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): önöknek ebben a merkúri ciklusban nincs, ill. nem lehet gond beleilleszkedniük. Valósággal frissítő hatással kell, hogy legyen ez a dolgaik menetében. Jó esetben tele lesznek harmonikus ötletekkel, jobban mondva inkább  esztétikailag fogja a dolog érinteni önöket. Ahogy az Oroszlánok esetében is dívik, nem mindegy mi történik önökkel és önök körül. Ki kell fejezniük, amit éreznek. Rá is vághatják, hogy fog ez menni, de számomra kétséges ez a fajta magabiztosságuk. Meg tudom magyarázni! Az uralkodójuk a kiemelt napokon – miután „sérült” – magában hordozza a mesterkéltség jegyeit. Egy kicsit könnyű  önöknek, mert a fizimiskájuk rendelkezik olyan  arckifejezésekkel, hogy a fene se tudja, milyen érzést tükröznek vissza, akár öröm éri önöket, vagy éppen  bánat. Ez most jó? Szerintem, igen!  Valamiért haragszomrád lesz! Lehet,  hogy kénytelen-kelletlenek elszakadni egy buta beszólás miatt a rokonságtól, ismerősöktől. A köznapi gondok, materialista gondolkodás, melankólia miatt sem jó, ha mindenki leolvassa a képükről, hogy elegük lett néhány barátból, szomszédból és testvérből is akár. Ez valójában jó hír, mert így – ez  igaznak is bizonyulhat – kiváló búvóhely ez  arra az alkalomra,amikor másoknál boldogabbak, de ez hadd legyen a privát magánügyük. Nem lesz könnyű ez a fajta kettősség, de kifigyelhetik, milyen képet vágnak hozzá! Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 22,27,31. június 3,8,11,17,19.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): Sok tetkóm van. Példámat kevés színésznő követi, pedig nincs abban semmi különös. Aki a fél életét másik bőrébe bújva tölti, miért ne akarná megjelölni a sajátját?” (Angelina Jolie 1975. június 4. - )

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): önök látják a célt! Mindegy, hogy mi, csak cél legyen! Iszonyú nehéz olyan embereket  inspirálni, akiknek egyéni céljaik vannak, és kissé ciki kérés nélkül osztani az észt. Önök nagyon intelligensek és udvariasak, végigolvassák a „jelentésem”, de a vége mindig ugyanaz: a saját bőrüket, csak önmaguk vihetik a vására! Helyes! Akkor felmondom a leckét és meglátjuk kinek lesz igaza. Én nem az igazat mondom, hanem azt, amit látok a csillagjegyükből kikövetkeztetve. Kellemetlen része lehet, hogy valamiért, vagy valamilyen oknál fogva az excentrikus magatartásaikkal, vagy a minden átmenet nélküli hirtelen reagálásaikkal, a fixa ideáikkal, vagy éppen bogaras természetükkel célba érnek, mert a sok normális alak – nézzenek körbe a többieknél – a merkúri ciklusban idegesítően reagálnak le jó dolgokat is. Az önök esetében ez a helyzet jól jöhet, de a végén kiderül, aminek ki kell derülnie. Kellemesről szó volt, így a titkos lelkivilági átállításaik, az eredeti, haladó motívumok, a reformterveik nem sikerülnek, ez elégtételt jelent önöknek. Pontosabban, e ciklus végén sűrűn kérhetnek önöktől bocsánatot és kérhetik arra a fafejűek, beszéljék át  újra a projektet, amit e hó közben elvetettek. Összegezve a dolgokat :  ne kapjanak dührohamot az elutasításkor, hanem emlékezzenek arra: jön még a kutyára dér – öröm lesz nézniük, amikor mások pitiznek a kegyeikért. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 21,26,29. június 2,7,13,17.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): Mindannyiunkban van valami, ami arra késztet bennünket, hogy nyissunk a másik felé, hogy párbeszédet folytassunk egymással, hogy feltárjuk az érzéseinket és legbelső érzelmeinket, abban a reményben, hogy lesz valaki, aki megért bennünket és válaszokat ad a kérdéseinkre. A legjobb módszer az, ha megmutatjuk magunkat, így reménykedhetünk valamiféle visszajelzésben.” (Angelina Jolie 1975. június 4. - )

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): a jegyeik tekintetében keresztezik egymást, így önöknek dacolni kell az ezzel járó körülményekkel. Csak semmi pánik, ezért jó, ha hagyják a Víz és a Levegő elemeik mozgási szabadságát, akkor is, ha ebben nincs és nem lesz mindig minden logikus és következetes. Miután tudják ennek a lehetséges veszélyeit, úgy tudom önöket ebben inspirálni, hogy csak sodródjanak ebben a helyzetben.  Kedves Halak, most dobják be magukat, hiszen önök rendkívüli módon képesek az új dolgok elsajátítására!  Magyarán,  az asztrológiai keresztezések ellenére, éppen ez a nyitja a merkúri ciklusban, pallérozhatják a kapcsolatteremtő képességeiket. Valószínűleg, az élet olyan helyre/helyzetbe is sodorhatja önöket, hogy akár egészséges izgalomba is tudnak jönni  a szokatlan helyzetektől. Kellemetlen része a dolognak, hogy fennakadhatnak a hivatásbeli feladatukban, veszélybe hozhatják a jó hírüket, akár még rágalmazást is el kell viselniük, ha nem vigyáznak a nyelvükre. Fordítva is igaz, mások cselekszenek önökkel így, ekkor is az a lényeg: „Ne szólj szám, nem fáj fejem!” - a jó megoldás mindenki esetében! Tehát jól jött, vagy jöhetett ez a hír. Így a kellemetlennek az a kellemes része, hogy a látszólagos ellenmondások  jó hatással lesznek/lehetnek a művészekre, gyógyítókra, lélekbúvárokra nézve. Vagyis, épp  a különös/különleges és titokzatos helyzetek miatt, amelyek   közvetlen segítői  lesznek/lehetnek  a hivatásbeli életpályájukon! Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. május 23,25,30. június 3,8,11,17,19.

 

 

Aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is. A teljesség kedvéért, a Nap jegyünk erőt ad! Az ascendensünk (születési óra/percünk) feltárja a lelki mozgatóinkat. A születési pillanatunk Hold állása (jegye) legszemélyesebb tanítóként végigkíséri földi tartózkodásunk során érzelmi életünket.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 


http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/2018-havi-prognozisok/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.