Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018 MÁRCIUS HÓNAP és BÖJTMÁS HAVA

2018.02.18

2018. február 18-án 18:06-tól -2018. március 20-án 17:02-ig!

MÁRCIUS HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

BÖJTMÁS HAVA

Magyarország térképén - Sopron

(N) é. sz. 47° 41′ 06″, (E) k. h. 16° 34′ 59″

...azért, hogy készen álljon mindig az "Újratervezésre!".

... irányt mutatok, hogy a maga dolgában eligazodhasson hónapról-hónapra.

....ajánlom, hogy aki tudja az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, vegye azokat is számításba.

...azt sem tartom kivetnivalónak, ha  kíváncsi másokra az legyen akár a  szerette, vagy olyan valaki, akit eddig sem zárt a szívébe!

...ne feledje: „Mindenki úgy él, ahogy tud, nem úgy, ahogy szeretne…”

Steiner Gergely fényképe.

Ollyá lettem, mintha már földön se járnék.”/Arany János/

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): „Olyan marsra lábam se billentem, Hogy azt bántsam, aki nem bánt engem.”/Arany János/

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): úgy ítélem meg a helyzetüket , hogy remek alkalmakat kaphatnak erre a ciklusra! Pontosabban, hogy akár messzire is utazhatnak, tanulhatnak, pl. olyan szakképzésre juthatnak el, melyre régóta vártak. Mi a gond? Nem hiszik el, hogy önöknek ilyen szerencséjük is lehet, hogy egy új projektre válthatnak. Tiszta lappal is indulhatnak egy ambíciójukat illetően. Ennek a hátterében tulajdonképpen az állhat, hogy régóta vágytak szabadságra, vagy terjeszkedésre, így nem biztos, hogy a régi dolgaikat ki kell dobniuk. Lényege a dolognak, itt az idő arra, hogy tisztázzák milyen elvek alapján kívánják tervezni a jövőjüket. Érdekes lesz, ill. lehet,ahogyan különböző emberekkel kell pár nézetet megvitatni,de kétszer is gondolják meg, hogy mit mondanak, ill.  a véleményüket  kinek  és hogyan is mondják el.  Vitákra van kilátásuk, és hiba lenne az, ha lehengerlően adnák elő észérveiket,mivel  kellemetlenségeik származhatnak ebből.  Itt valóban fennállhat annak a veszélye, hogy fizikailag is el tudnák lehetetleníteni, amit erőszaknak nevezünk. Önöknél  létkérdés most, hogy különösen diplomatikusan viselkedjenek. Mondom, s írom is, tűrjék el, hogy másoknak is lesz, és lehet az önökétől eltérő véleménye !

Kiemelt napok: 2018. február:20,23,27. március:4,6,9,11,17.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20): „Nehezebb eltörni a faragatlan fát.” /Arany János/

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): nem egy nagy társasági karakterek önök, most viszont a barátságok lesznek terítéken. A részvétel a fontos, és ettől lehetnek elégedettek és boldogabbak is. Kiemelem, a tapasztalatok szerint nem társasági emberek – kivéve, amikor igen – ebből az állásból arra lehet következtetni, érdekükben állhat egy szervezettel való komolyabb összefonódás. Előfordulhat, hogy a kiemelt napokon a mostani tevékenységük ebben a körben módosíthatja a preferenciáikat. Az is feltehető, hogy egy pillanat műve lesz/lehet, hogy már más dolgokat fognak fontosabbnak tartani, mint amit korábban nem. Mit javasolok? Nos, ha minden igaz, amit én a jelekből kikövetkeztettem, akkor egyfelől védjék meg a korábbi vállalkozásaik mellett a csoport érdekeit is. Figyelem, önök nem arról nevezetesek, hogy ide-oda kapkodnak, de most komolyan fennállhat ennek a veszélye!  Szerelmi és érzéki dolgokban is van olyan jelzésük, miszerint keverhetik a romantikát a barátsággal. Híresek arról is, hogy ragaszkodóak, de jelen esetben igaz lesz/lehet az: aki sokat markol, az keveset fog! Tartsa észben mindezt!

Kiemelt napok: 2018. február:23,26. március:6,8,11,14,19.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): „Az életet, ím, megjártam;Nem azt adott, amit vártam.”/Arany János/

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): nem vitás, hogy alapjáraton önöknek világos, alkotó az észjárásuk. Most viszont egy homályos és ködös jegyben - vizes Halakban – felkorbácsolhatják szavaikkal az állóvizet, ill. a hullámokat. Sajnálattal kell tudatnom, hogy nagyon idegesek és fészkelődőek lesznek, mintha képtelenek lennének sokáig kitartani egy dolog mellett.  Nem biztos, hogy az önök hibája lesz, hogy kénytelen kelletlen az új és az izgalmas dolgok elvonhatják a figyelmüket attól, amit csinálnak. Ilyenkor adódik, hogy megtévesztően gondolkodhatnak, vagy egyszerűen becsaphatókká lesznek. Amikor pedig idegesek, azt úgy lehet észrevenni, hogy beszélnek, beszélnek, beszélnek akkor is, ha nem kéne! Igaz, hogy akkor vannak csúcsformában, ha le van kötve az agyuk, de mindennek van, ill. legyen határa. Kihozhatja önöket a béketűrésből az is, amikor egyesek lassan gondolkodnak. Úgy kell kihúzni belőlük a lényeget, és ez önöket mérhetetlenül türelmetlenné teszi az emberekkel szemben. Mi legyen a finálé? Önök azok a típusok, akik – innen – vagy maguktól is rájönnek erre és józanul fogják fel a problémákat és rögvest annak rendje-módja szerint intézkednek.

Kiemelt napok:2018. február:22,24,27. március:3,7,16,19.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): „Nekem áldott az a bölcső,mely magyarrá ringatott.”/Arany János/

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): rögtön a lényegre térek, mert szinte egymást követik az események. Terítéken: érvényesülésük a világban.  Most a jövő a tét, irány a felemelkedésük, és persze az ellenkezője is lehet.  Hivatás, életcél, amit a létrehozni képesek állapotukban találjuk önöket a kiemelt napokon. Fontos momentum lesz, hogy különbséget tudjanak tenni a hivatás és a foglalkozás között. Egy lehetséges hatalom lehetősége karnyújtásnyi közelségbe fog kerülni. Egyesek abban a kiemelt kegyben is részesülhetnek, mint pl. kitüntetések birtokosai lehetnek, vagy nyilvános elismerésben lesz, ill. lehet részük, sőt közszereplésre nyílik alkalmuk. Az édesanyjukkal kapcsolatos események is felgyorsulnak, vagy ilyen esetben akár édesapjuk dolgai fontossággal bírnak majd. Terítéken lesznek  a tudattalan dolgaik is, valamint a rejtett  ideálképek, emiatt gyakran lesznek álmaik, melyek a lelki átalakulásra hivatottak figyelmeztetni önöket. Sokuk most a kusza események kapcsán mélyebben érdeklődnek az okkult tudományok iránt. Más. Ekkor adódik, hogy ha nem is napirendű téma, de szerepe van, ill. lesz a szexualitásnak. Ha nem vigyáznak, akkor itt veszíthetik el az identitás érzetüket, hogy egyesüljenek egy másik emberrel.

Kiemelt napok:2018. február:21,24. március:2,6,11,16,20.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): „Az élet úgy se volt báj,Meghalni jobb, ha - muszáj!” /Arany János/

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): szóval, nem lesz egyszerű! Mondhatnám, hogy sötétben tapogatóznak, vagy nincs is mit látni, hanem érzékelni kell tudni. Senki és semmi sem lesz olyan világos és egyértelmű önöknek. Ez jó, vagy rossz? Úgy gondolom, hogy most szembesülnek olyan dolgokkal, mint az elmúlás, a veszteségek, a titok és a titokzatosság. Találkoznak olyan érzésekkel, melyeket úgy hívunk magunk között: ráérzés!  Sőt, a mögöttes szavak értelmét is felfogják, és ezek sebeket ejtenek akár. Kaphatják is, vagy akár adhatják is. Lehetnek büntetlenül szkeptikusok is, gyanakvóak is! Sokszor kell az, hogy el kell engedni a fülük mellett egy sértő és bántó megjegyzést. Ki fogják találni, hogy mi rejtőzik mások szavai és a tettei mögött.  Ebben a ciklusban ezeket az adottságaikat úgy fogják felhasználni, hogy mások számára érthetetlen lesz - amúgy nem a védelmük érdekében –,de semmiképp nem ellenséges szándékkal, de nem felejtenek! Önöknek a csend jár, rendkívül nehéz lesz kiismerni önöket! Megint a kérdés, hogy ez jó-e, vagy sem? Én úgy értelmezem a dolgot, hogy ez az a hónap, amikor hallgatni arany lesz/lehet. Mert mindenkinek lehetnek titkai, önöknek sok lesz, és lehetőleg maradjon az, nem fog fájni!

Kiemelt napok:2018. február:24,28. március:2,6,11,16,20.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): „S boldogságot; Irígy nélkül még ki látott?”/Arany János/

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): szemben lesz az önök uralkodója, ahogy a Nap is a Halakban!  Képesek lesznek helytálló ítéleteket hozni a másikkal, ill. másokkal kapcsolatosan. Szokatlan módon gyakorolhatják a feledés tudományát , és könnyed kommunikációval meglepik azokat is, akik nem ehhez voltak, vannak szokva önökkel kapcsolatban. Mi lenne ennek az oka? Találgathatok, mert valójában senki sem bújhat igazán ki a saját bőréből, most önök mégis megteszik. Nem e jelzésnek tudhatom be, de valamit tudhatnak az „égiek”, amikor a Makrancos Katák és a Minden Lében Kanál pasik jó képet akarnak mutatni a világnak magukról és ennek most érkezhetett el az ideje. Igaz, hogy nem lesz örök érvényű ez a fajta pálfordulás, de annyi biztos, emlékezetes lehet önöknek úgy, ahogy másoknak is. Valójában ez az időszak arról szól látatlanban, miszerint szükségét érzik annak, hogy felvegyenek valamiféle álarcot és megbeszéljék valakivel, hogy figyeljék meg önöket, hogy utána megbeszélhessék, mi a helyes és mi a helytelen! Kár erről a dologról rosszat feltételezni, bár mindenki így tenné egyszer egy évben, senki sem veszítné el az egyensúlyérzékét. Tanulnak ezerrel, hogy miként is működik az emberi agy, vagy hogyan is működik az emberi magatartás pszichológiája!

Kiemelt napok:2018. február:20,24,28. március:1,4,7,11,17.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): „Ha a fa élte megszakad, Egy percig éli túl virága.” /Arany János/

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): úgy gondolom, hogy a jelenlegi vénuszi tranzitok javíthatják a helyzetüket és a körülményeiket a munkahelyükön. Az a legfontosabb, hogy a legjobb készségükkel és tudásukkal segítsenek egy projektet! Hiba úgy cselekedni, hogy túlszárnyalják a kollégáikat! Azon van, ill. lesz a fő hangsúly, igyekeznek-e örömmel végezni a feladataikat, vagy kellő lelkesedéssel, mert minden más zsákutca lenne! Egyszerűen tegyenek eleget a kötelezettségeiknek és mindezt jó szívvel tegyék.  Most van az, amikor dolgozniuk kell azon is, hogy levetkőzzenek pár rossz szokást , ami nem fog könnyen menni. Mindig kiemelem az egyéni elemzéskor ezt a mondatot, miszerint: a horoszkópban az van, ami látszik, s nem az, amit látni szeretnénk! Még valami! Ha egészségügyi problémáik támadnának a kiemelt napokon, akkor ennek a stressz, a túlhajszoltság, a kevés testmozgás, a helytelen táplálkozás, a dohányzás és az alkoholfogyasztás is lehet az oka. Most és úgy mindig óvják az egészségüket, ebben a ciklusban különösképpen! Még valami, ha a kollégáik nem készek önökkel az együttműködésre, akkor vizsgálják meg a saját viselkedésüket. Hiba lesz/lenne  másokban keresni a bajok gyökerét!

Kiemelt napok:2018. február:23,26. március:3,6,9,15,18.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): „S néki, míg a sír rá nem lehell, Mindig tűrni és remélni kell!”/Arany János/

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): a hangsúly a jelenben a barátságokkal és a célokkal kapcsolatos. Bizonyára sokféle emberrel  találkoztak eddig is, és kialakulhatott valamiféle tapasztalatuk róluk. Most azon lesz a hangsúly, hogy pár bágyatag régi barátság megszakadhat, ill. meg is szűnhet,azonban  helyettük létrejöhet legalább egy komoly kapcsolat is akár.  Az is megeshet, hogy a Plútóra jellemző módon stressz hatást gyakorolhat önökre, s emiatt késztetést érezhetnek belevetni magukat valamilyen rokoni, pszichológiai hatalmi harcokba. Miként látom én ezt? Nos, ez a fajta magatartás tiszta időpocsékolás lesz az önök részéről. Vagyis, hogy szükségtelenül fecsérlik az idejüket, az erejüket, az érzelmi és pszichikai tartalékaikat! Szóval, ha a céljaik nem felelnek meg annak a karakternek, melyet képviselnek, akkor itt az ideje, hogy nem az embert, az embereket változtassák meg, hanem a céljaikat. Ebben a ciklusban akadhat olyan régi bevált, vagy akár csak  egy alkalmi ismerősük, aki, ill. akik nagy segítséget nyújtanak abban, hogy egy korábbi, dédelgetett álmukat megvalósíthassák. Most lesz, ill. lehet az a plútói kérdés  önmaguknak: mit szeretnének még tenni, hogy szépen emlékezzenek önökre, ha majd valamikor eltávoznak ebből a világból? Rossz az, aki (mindig) rosszra gondol!

Kiemelt napok:2018. február:23,26. március:5,7,14,19.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): "Illyen a szerencse?" (...)"Ha ma égig emelt, holnap alád megyén."/Arany János/

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): ezekben a napokban értékelik az alaposságot! Az emberekben, a dolgokban, a helyzetekben a rejtett aspektusokat keresik. Általában könnyen elszalad, vagy átsiklik a lényegen, de most mintha nem ez lenne! Remek megérzéseik most azt sugallják : álljunk meg egy polgári szóra! Minek a rohanás?!  Koordinátora a köztudatban az örök jótevő jelző hordozója, így amikor kellemetlenséget tapasztalnak magukon, az, valójában a planéta fékező-berendezése, hogy ne tegyenek jóvátehetetlen hibákat. Persze, ahogy önök is,  mások is így lennének vele, elsőre úgy fogják fel: szerencsétlenül alakultak a dolgok!  Az lesz, ill. lehet a planéta üzenete:  ne akarjanak nyerni, mindenben elsőnek lenni! Az uralkodójuk feszült kereszteződésben áll a Halak jegyével. Szinte bizonyos, hogy találkoznak problémákkal az élet különböző területein. Tudatom, hogy nem minden jellemhiba – de lehet, ám azok már az egyéni szociális probléma  kategóriája – meg kell szabadítaniuk önmagukat a vakhittől , és a siker ezek után garantált. Vagyis, ha valami nem a terveik szerint alakul, azt is jelenti/jelentheti, a Jupiter felhívja ezzel a figyelmüket arra, miszerint az erőlködés és az erőltetés nem egy, s ugyanazt jelenti! Mi a nyerő? Nos, valószínűleg egy projektben az őszinte alázat lesz/lehet…

Kiemelt napok:2018. február:20,25. március:2,6,15,19.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): „Ollyá lettem, mintha már földön se járnék.”/Arany János/

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): a lényegre térek! Bizonyára hamar feltűnik – kiemelt napokon különösen -, hogy ebben az időszakban meg kell tanulniuk koncentrálni. Alapjában önöknek ezzel nincsenek gondjaik, most viszont lehetnek. Ebben a neptunuszi  Halak jegy adta időintervallumban  mégis megeshet az a csúfság, hogy kusza gondolatok keríthetik önöket a hatalmukba. Lehetséges, hogy önmaguktól is rájönnek,  egyre több a tisztázandó feladat, mert olykor nem lesznek mindig tudatában kinek és főleg mit is dörgöltek az orra alá. Nem szándékosan, csak egyszerűen maguk sem értik, mitől eredhet meg a nyelvük. Az sem kizárt, hogy hallgatnak, mint a sír, miközben beszélniük kéne. Senkinek sincs a homlokára írva, hogy mekkora bátorsága van, ill. lesz a felszín alá nézni, de ez most simán meg is történhet. Pontosabban azért, hogy mi minden újat fedezhet fel önmagáról. Tagadhatatlan, hogy a felfedezés után egyeseknek depressziója lesz, vagy visszahúzódóbbak lesznek, ami az önmagukba vetett hit csökkenéséhez is vezethet. Talán nehéz lesz elfogadniuk pár tényt és bevallaniuk, hogy bizonyos előítéleteik miatt nem másokat, hanem önmagukat csapták be ezzel-azzal. Korábbi kiváló eszményeiken valójában nem esik nagy csorba, de most némi kiigazításra fog szorulni. Használják ki az időt arra, hogy pl. tudjanak bocsánatot kérni! Figyeljék meg, hogyan alkalmazták- előrejutásuk érdekében - a szavakat és a gondolatokat, melyeket adnak, vagy éppen hallanak!

Kiemelt napok:2018. február:24,28. március:3,7,14,19.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.):  „Ha semmid sincs, van szép szabadságod.” /Arany János/

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok):  a kiemelt napokon semmit sem fogadnak el készpénznek, törődnek a részletekkel, amelyek olykor döntőek lehetnek.  Lehetséges, hogy a kiemelt napokon úgy érzik, nem képesek tisztán látni dolgokat, mégis ebben a ciklusban valamiért rugalmasan viszonyulnak az eseményekhez. Be fogják látni, hogy a korábban szerzett akár rossz tapasztalataik nem is voltak olyan kellemetlenek. Sőt, most szinte felfrissítik a kihívások, minthogy bosszankodjanak egyiken-másikon, amelyek a legváratlanabb pillanatokban érkeznek. Ha egy szóval lehetne összegezni a dolgaikat, akkor a stimuláció lenne az a szó, ami a mindennapjaikban felszabadító érzést kínál önöknek, ill. önökben. Lényegében, ha a  konkrétumokat vesszük alapul  ezzel kapcsolatban, akkor váratlan változásokon fog keresztülmenni a barátokkal, a szomszédokkal, a rokonokkal  való viszonyuk.  Lehetséges, hogy itt-ott lesz elidegenedés, elválás is. Gyakoriak lesznek az érzelmi válságok, érzelmi dühkitörések, éppen ezért lesz/lehet csodálatos a rugalmasságuk!

Kiemelt napok:2018. február:23,27.  március:4,7,12,17,20.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): „Ha álom ez élet: mért nem jön az óra, Mely fölébresszen egy boldogabb valóra?”/Arany János/

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): okom van feltételezni, hogy önök készek lesznek  felfedező kalandra.  Élvezhetik az újat, a kihívásokat. Ennek a hátterében az állhat, hogy – születési nap jegyük adja talán -  új élettapasztalatok megszerzésének vágya hajthatja önöket.  Nem erről nevezetesek, de most lehetséges, bizonyos elvekhez ragaszkodni fognak. Érdemes lesz, ill. lenne hallgatniuk az ösztöneikre. E ciklusban a kiemelt napokon önöknek a jellemi alapvonásaik, azaz  alapérzéseik – minden jegyváltáskor mások esetében is ez van - fordulóponthoz érkeztek. Mi lenne az? Nos, különösen fontos lesz a külső megjelenésük, az egyéni típusuk mivolta, a kisugárzásuk, az életenergiájuk, az életérzéseik, a testi felépítésük, mindenki szeme láttára a terítéken lesz, ha akarják, ha nem! Ha önök túlzottan magabiztosak, makacsok, vagy éppen szó szoros értelemben elhízottak, akkor valójában visszaélnek a saját neptunuszi energiáikkal, így viselniük kell pl. az egészségügyi következményeiket.

Kiemelt napok:2018. február:19,23,27. március:1,6,11,17.

 

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/…/horoszkopja-elkeszite…

 

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy+36-30-9391-338telefonon.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.