Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018 JÚLIUS HÓNAP és SZENT JAKAB HAVA

2018.06.20

2018 JÚNIUS-JÚLIUS HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

SZENT JAKAB HAVA

Magyarország térképén - Sopron

(N) é. sz. 47° 41′ 06″, (E) k. h. 16° 34′ 59″

2018. június 21-én 11:42-től – 2018. július 22-én 22:35-ig!

ÁLMODOZÁS A CSÓRÓK DRÁGAKÖVE!

E hónapban is „kiegészítem” a havi horoszkópot. A csillagjegyeknek az adott hónapban  mindig van egy közös uralkodó bolygójuk. A Rák havában ez  mindig a Hold.

Most  tehát a Rák (lunáris) emberről van szó,aki  ingadozó, kiszámíthatatlan hangulatú, vagyis egyszer egekig érő jókedve van és mindent remeknek talál, máskor semmi sem jó neki, a földig pocskondiáz mindent. Ugyanarról a dologról van szó, amit egyszer így, máskor úgy ítél meg. Ha súlyosbodik ez az állapot, akkor ez már beteges is lehet. Bipolárisnak, vagy maniako-depresszívnek hívják ezt a betegséget. Pontosabban, a jelenség (betegség) legfőbb tünete,hogy  a személy hangulata két végállapot között változik, ez a depresszív állapot, valamint a mániás állapot. A legtöbb embernél azonban ez nem következik be – ebben az esetben így  hemzseghetnek  körülöttünk! Egyszerűsítve, most többen raplisak és szeszélyesek.

Vegyék figyelembe ez esetben a Rák Nap jegy mellett az ilyen ascendenst és a Holdat is!

Miután asztrológiai fejtegetésről van szó, ezért egyszerűen csak az égitestről beszélünk, és  ahogy írtam, minden  a Holddal kapcsolatos. A Hold latin neve „luna". Magunk között szólva  elhiszem, hogy valóban bátran tudják  kezelni a súlyos kiábrándulásaikat, miközben nagyokat nyögnek  és sóhajtoznak! A lunáris ember - Víz-elemű lévén - ez esetben és helyzetekben mindennemű depresszív kezelésének egyetlen módja: neki lenne jó, ha kicsit (jobban) visszafogná magát! Pontosítva, alaposabban megismerhetné azt a Valakit, vagy valamit, akiért  vagy amiért, akár fizikailag, akár érzelmileg teljes erővel bedobná magát ezért, vagy (csak) azért (is)!

Bár kétségtelen tény az is – bőséges tapasztalataim vannak erről  -, hogy szóról-szóra, betűről-betűre meghallgatja emberi, netán szakszerű javaslatainkat, majd újra a saját kottáját fújja (Kardinális jegyű)! Aminek az egyik fele jó, a másik meg nem. Már az első perctől tudja, mit fog csinálni a jövőben is, csak ne ugassunk a személyes, a családi és az otthoni dolgaiba, mert ő nem egy sajt!  Figyelem, a Hold hatás következtében mi is egy kicsit ilyenek leszünk, hiba lenne/lesz "leugatni" mást/másokat - ezt komolyan mondom! Nem értik? Akkor  kérdezzenek az elérhetőségeimen!

Összegezve: jegyről-jegyre rossz szokásaink felismerése és kitakarítás a lehetséges értelmes cél és tett! Asztrológusként tudom, hogy a (Hold) planéta égisze alatt melyik kulcsszó alapján mondjuk ki, vagy gondoljuk azt, amit valóban szeretnénk, de azt is, amit éppen nem volna ildomos.

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): túlságosan érzékeny időszak, gyakran az a benyomása, hogy önt üldözi a balszerencse. Maradjon köztünk, nem  kell   kiteregetni azt, hogy  ön az, aki lassan, türelmesen – sokszor öntudatlanul – szövögeti azt a hálót, mely önmagát és másokat is befon és megbénít! Hoppá… (SG)

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): mi lehet nehezebb annál, mint megvalósítani egy tervet, amikor hol a közönyösség munkál önben, hol a tettvágy, hol a mozdulatlanság, vagy éppen  az előrevivő lendület,vagy  a makacs megrögzöttség és a harcias indulatosság közti ellentét. Az ön esetében a fantasztikusságban való elmerülés nehezen lesz összeegyeztethető az élet intenzív megélésének szenvedélyével. Az uralkodója (Mars, úgy is mint a Vízöntőben) a fővilágosítóval (Nappal, úgy is mint a Rák jegyben) szimbolizálja az akarat egy lehetséges törekvését a hatalomra, az érvényesülés és tekintély megszerzésére. A Mars bolygó állásokból (a Vízöntőben) következtethetünk az életútjára, miszerint negatív része a dolognak egy esetleges pénzkövetelés (adóság, vagy tartozás, egyre megy) és kiadások az élettárs  vagy az üzleti partner részéről veszekedésekbe torkollik, akár semmiségen – lehet valós ok is –, ami boldogtalanság érzetét kelti az örömök helyett. Az alapban pozitív Mars hozhatja ennek az ellenkezőjét, így a tudatalatti belső ösztönzés képessége erőt adó, pl. a mozdulatlanságot átváltoztatja előrevivő lendületességgé, vagy a tettvágya nagy segítség a  részestársainak és persze önmagának is, így a balszerencse elkerüli. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. június: 21,27. július:2,5,13,19.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20): úgy gondolom, hogy e hónapban – jó esetben – megtalálja a helyét és elégséges önismeretre tesz szert. Mintha nem akarná a korlátait átlépni.  Mondjuk, hogy a külvilág eldorádó attitűdjei hidegen hagyják önt. Miért kockáztasson mindent? Az álmodozás a csórók drágaköve! (SG)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): a kulcsszó az álmodozás, és önnek, mint materiális karakternek külső és belső megkeveredést jelent. Most a lelki és érzelmi támogatást kézzel foghatóan  kell piedesztálra emelni ,ami komoly egyensúlyozási manőverezéseket követelhet. Ön fizikai értelemben igazi tartópillére a családjának, szeretteinek. Szilárd árboc is, melyben lehet kapaszkodni,de most lehetnek pár napban „rémálmai”! Ritkán futamodik meg a nehézségek elől, van amikor meg kell védenie ami az öné, akkor most bizonyíthat a szűk környezetében, amikor dúl a révület, álmok folyója nyaldossa a háza falát. Előbb jó maga is pánikba esik, majd felismerésekre jut, ill. juthat. Két lábon kell maradni a szirén-hangok közepette! A Nap a Rák jegyben, az uralkodója rávilágít most a szűkebb mindennapi élet vonatkozásaira, így pl. a testvérekkel, rokonokkal, szomszédokkal való érintkezés formáira. Látja és érzékeli,  kellemetlen része lesz  a dolognak, hogy ezek az emberek, pl. a rokonok szerelmi/érzelmi ügyekbe keverik, vagy egy buja érzés megzavarja az eszét. Ízléstelenségekben nem kíván részt venni. Jó viszont annak, akinek a képletében a Vénusz jól áll, így az otthona csinosításában tüsténkedik, okkal-joggal szeretheti a közelállóit! Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. június: 23,25. július:2,5,10,14,21.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): ön kevert típus! Nem sértés és sértő, ha mondom, ill. tudatom: vannak olyan pillanatok és  gondolatok, amikor ezek nincsenek adott helyen és helyzetben köszönő viszonyban. Megeshet az is, hogy különc és szeszélyes hóbortoknak  enged, így önmaga, de mások sem tudják ki is ön valójában? (SG)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): most a Hold és a Merkúr egyesítik a „hatásaikat”. Olyan dolgokat, képességeket fedez fel önmagában, amelyre a külvilág úgy reagál : „ön aztán tudja, hogyan maradjon fiatalos”, vagy „vág az agya, mint a borotva”! Szóval okkal-joggal lehet büszke önmagára, miközben – magunk között szólva – a jelek szerint: tétovázik, ingadozik, és nem tudja sírjon-e, vagy nevessen! Megmagyarázom, először is ez nem szentírás! Kevés olyan igaz barát van, mint az ember születési horoszkópja, amely a születés pillanatától „jeleket küld” a folyó esetekkel kapcsolatban. Ön, miután e ciklusban kerülhet mind jó, mind rossz befolyás alá, egyaránt képes a legjobb dolgokra és a legrosszabbakra is. Ha tőlem hihető, majd kiderül a kiemelt napokon : mennyire  éber, mennyire  kíváncsi oly módon, hogy a rugalmas változtatásokra most nyitott marad-e? Remélem, hogy javára szolgálok azzal, hogy tudatom: a Hold-Merkúr éppen együtt van a Rák jegyben. Megtalálja-e a helyét a vibráló világban és jól gondolja-e, hogy sokkal jobb lenne máshol lennie? Kimondom, hogy ön rosszul viseli ezt a libikóka-állást!  Így előfordul, visszabújik a családi fészkébe. Oda, ahol az elmúlt/régmúlt emlékeibe  temetkezhet. Ez most jó? Figyelje meg, mert valóban ki fog derülni, van-e/lesz-e honnan meríteni építő dolgokat!

Kiemelt napok: 2018. június: 21,30. július:5,9,17,22.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): ezek azok a napok, amikor szeretné magát  szeretettnek érezni, vagy az időt a szerelemre áldozni. Azaz hagyni,hogy  az érzelmei minden szituációban önmagukért beszéljenek. Jól tudja, ezt nem élheti meg sérülések nélkül, nem tudja elsöpörni az ártó hatást, de kisöpörni már igen. Mit tesz? (SG)

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): gratulálok a születésnapján! Kevesen mondhatják el magukról, hogy burokban élnek. Ön,  ahogyan az élő és valóságos szimbóluma végig „páncélban” védett, s védve van! Ez úgy áldás, ahogy kényelmetlen is sokszor. Az uralkodója huszonnégy órán belül minimum egy, maximum négy bolygóval kerül aspektusba, és ember legyen a talpán (még önmagának is), hogy rendet tegyen/tartson a „burokban”. Ha ön tiszta Rák  típus , akkor ezek azok a napok, amikor megtanulja - nem valószínű tudatosan, sokszor tudattalanul –, hogy 12 hónapra kell feltöltenie önmagát. Bármi és bárhogy történik e napokban, szüksége van/lesz arra, hogy szemügyre vegye a családi fészkét, élet-, vagy házastársához, gyermekeihez fűződő viszonyát. Valóban nem sérült-e meg a védőpáncélja, amiben nyugodtan sütkérezhet a földi létezés fényében, szilárd alapokon áll-e anyagilag? Tehát, én úgy látom, és ne várjon eget-földet rengető bejegyzéseket, most egyszerűen csak a számvetés ideje van/lesz. Itt és most döntenie kell, hogyan tud, és hogyan illik idomulni (bárkihez és bármiben) az új 365 napban! A harmincegy nap arról szólhat,  nem süppedhet melankóliába, miegymásba, egy új felejthetetlen aranykort kell gyermeki lelkesedéssel beindítania.

Kiemelt napok: 2018. június: 24,29. július: 2,8,11,22.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): mit is mondhatnék? Megvan! Megpróbálja az álmait megvalósítani. Hogyan is? Nos, La Fontaine szavaival élve: „Mindenki maga váltja valóra, már aki ahogy tudja a saját ábrándjait.” Mi a lényeg ebből? Nos, a túlzott önbizalom magában hordozza a hibás ábrándokat! Ennyi! (SG)

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): a születésnap előtti hónap mindig és mindenkinél egy keserves időszak ! Úgy találom és aposztrofálom , senki sem tudja, tudhatja az ön esetében, miután az uralkodója a fővilágosító, itt belül mégis „lobog”! Ez esetben a környezetéhez fűződő viszonya fizikailag (Nap),  érzelmileg (Hold), vagy lelkileg (ascendens) nem kiegyensúlyozott, ám ez nem lesz hiba! Minden nap elég lesz az üdvösséghez, hogy a látszólagos tétlenségei közepette, végig  a belső gazdagsága jusson  az eszébe. A határozatlan képzelőereje, a szenvedélyessége, az ambíciója e ciklusban arra van rendeltetve, hogy pihentesse, kényeztesse magát, mert megérdemelheti. Legyen kegyes, gyengéd és nagyvonalú önmagához, és jól teszi, amikor gyakrabban mutatkozik barátságosnak, megértőnek és  szokása szerint bizonyos esetekben nagylelkűnek is. Fogadja méltósággal a sors adta dolgokat, hogy ekkor csendben illik tevékenykedni. Minden az erőgyűjtésről  szól. Az önmagába merülés, a tartózkodó magatartás,a  kevés becsvágy, pl. a kiemelt napokon öntől olykor idegen és távol áll, de most nagy segítség lesz/lehet az eljövendő új 12 hónapos ciklusra.

Kiemelt napok: 2018. június: 23,29. július: 2,8,12,21.

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): e ciklusban  amennyiben arra adja a fejét, hogy zsandárként tetszeleg, akkor beletörik a foga! Előre szólok, de az események közepette már nincs rálátásom a folyamatra. Azt tudom: a horoszkópban az van, ami látszik, nem az, amit látni szeretnénk! Éljen,és  hagyjon másokat is élni! SG

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): érdekes lesz az ön esetében ez a hónap! Konkrétan a Merkúr 28°-nál többre nem távolodik el a Naptól, most viszont a Merkúr a Rák jegyben „feltűnés nélkül” követi. Muris nem? Mit jelent ez emberileg? Mi asztrológusok ez esetben arra következtetünk, hogy önben  Szent Jakab havában meghatványozódik a szentimentalizmus. Még önmaga is meglepődik, amikor gyakorlatias ember lévén most kevésbé merev, vagy éppen élesen kritikus. Például a munka során önmaga/mások számára is meglepően rugalmas. Mérhetetlen előnyt jelent a kiemelt napokon ( kifigyelheti), az óvatossága, a ravaszsága és a hevessége jól megférnek egymás mellett.  Sőt, megfigyelheti és akár naplót is vezethet erről, hogy ilyen esetekben mintha türelmesebben élvezné a szabadtéri színházi előadásokat, koncerteket és még a titkolt érzelmeit is képes szabadjára engedni. Összegezve, ha ekkor állhatatlan, pletykál és felületes a barátokkal, intrikál, akkor nagyfokú éretlenségről  árulkodik. Másik esetben pedig igyekszik elfoglalni a saját maga számára megfelelőnek tartott pozíciót és képes az egészséges alkalmazkodásra. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. június: 21,29. július: 4,6,10,18,22.

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): önnek az akarat nem az erőssége! Az örökös bizonytalanságai azt eredményezik, hogy ugyan egy előre meghatározott cél mellett halad , de elég egy rossz szó, egy rossz emlékkép, máris bukik a mutatvány. Mi legyen? Kerülje azt, hogy  illúziókban éljen, és igazodjon a valósághoz! (SG)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): az ön jegye és a Rák csillagkép keresztezik egymást, így feltehetően ezekben a napokban nehezen tudja az ideális egyensúlyt megtalálni és megtartani mindenben és mindenhez! Ugyanakkor benne van a győzelem esélye is, hogy feltámad önben a csak azért is „szelleme”! Hol is? Jó kérdés! A családi bensőséget fedezheti fel maga és a szerettei számára, kiválóan gyakorolhatja a lelki támogatás képességeit. Az  érzelmi stabilitása párját ritkító lesz. Hatalmas a tét, ha összekeveri a dolgokat, akkor, ahogy a bevezetőben is írtam: a mindenkori élő és tényleges valósághoz igazodjon és az illúziókat is helyén kezelje! Senkit nem kötelezhetek arra, hogy ezt, vagy azt tegye. Én hiszem azt – egyéni szociális problémám miben, kiben és ezt hogyan –, hogy a Hold és a Vénusz jelen kevert asztrológiai állásában az ön számára minden egyes nap arról szól, szólhat, hogy: mennyire is képes érvényre juttatni a társával egyetemben is a családjában, otthonában a harmóniát és a szépérzéket. Vajon képes-e úgy befolyásolni az önhöz közel állókat, hogy jótékony, lágy és bensőséges hangulat közepette mindenki megtalálja magának a kellő harmóniát és az egyetértést. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. június: 23,29. július: 2,10,14,19.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): nyugtalan természetű lesz, és feltehetően – ahogy néhányan e hónapban – álmodozásokba „menekül”. Fizikai és érzelmi lelkivilága harcban fog állni a valós és képzeletbeli vágyaival. Sokszor lesz hol felsőbb-, hol alsóbbrendűségi érzetű. Miért? Ha én azt tudnám, elmondanám…(SG)

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): itt valójában a Hold mellett a Mars és a Plútó triumvirátust kell „megtermékenyíteni”. Ez az a helyzet, amikor a tüzet és a vizet olyan fokra kell hevíteni,hogy  le se forrázzam önt, de közben ne is jegeljem. Ki kell tudni hozni magamból a maximumot, hogy az ön belső szemlélődő és lélek útvesztőjű világában minden megemészthető és élvezhető is legyen ebben a hónapban. Legjobb, ha most hidegen-melegen feltálalom a lényeget.Semmi komment. Alaphelyzet, hogy most elsődlegesen a szerelmi életében és a szexualitásban, majd ezen túlmenően a szórakozásban való öröm, esetenként a művészet és a sport lesz a terítéken. Hidegen, hogy mindenben és mindenhez túl szenvedélyes, túlhajtott és tele a hócipője az erotikus ajánlatokkal, vágyálmokkal, és a templom egere is gazdagabb, mint ön. A meleg (kellemes) része a dolognak, hogy a vak is látja, ill. láthatja elsöprően hódító, kielégült (szexuálisan), valamint nagy külső és belső gazdagsággal van/lett megáldva, amely segíti a jólétbe és a felemelkedésbe. Nincsenek rémálmai, nem gyötrődik semmin és senki miatt, a helyes és a jó úton jár, ez nem álom, és nem is álmodik mindvégig… Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. június: 21,26. július: 2,7,12,20.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): ezekben a napokban az egetverő álmodozások, hatalmas idealizmusok időszakában nyargalászik. Az sem zavarja, ha ezt a négy fal között cselekszi meg, mindez már nem lehetetlen. Tehát, ha egyik-másik álmát  nem tudja a valóságban megteremteni, akkor sem esik pánikba, neten semmi sem lehetetlen! SG

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): megint egy érdekes felállás! A Nap a Rák jegyben, Jupiter a Skorpió jegyben, mindegyik Víz elemű. Nem terhelem spirituális és metagnosztikai magyarázatokkal, hanem rögtön a közepébe vágok. Ha van biztos kikötője, lehet az akár még egy vízparton is, egy ház, benne családja és szabadsága, vagy akár annak csak  az érzete is, akkor nyert! Mi a lényeg ebben? Ön nagy álmodozó és nem igazán szeret egy helyben lenni. Menne. Bárhová! Ha csiga lenne, akkor vinné a házát is. Az a lényeg: otthon érezze magát, ahol éppen van/leledzik. Arról van, ill. lesz/lehet szó, hogy olyan történet kerekedik ki ebből a zuhatagból, „mindent vagy semmit” állapotokat fedez fel maga körül. Fejben sokszor messze jár, de közben az élő hús-vér valóságban (már jó ideje) a gondok, valamint és valakiért/valamiért a vezeklés kevereg-kavarog a lelkében. Összességében ezek a napok arról nevezetesek, hogy az igyekezete semmiben és sehol ne szenvedjen csorbát – nem fog! Lesz az is, hogy saját, vagy mások kapkodása miatt kiábrándultság érzetet „termel”, de semmi és senki nem fogja tudni a lelkében lévő titokzatos terveit lerombolni! Most sem.

Kiemelt napok: 2018. június: 21,25,30. július: 5,9,18,22.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): ön az, akivel szemben áll a Hold, ezért nincs szükség külön megmagyarázni:  szemből jön a vonat! Ha így alakult, akkor viszont szemtől-szemben elmondja, hogy szeressék, legyenek gyengédek önhöz, hogy végre-valahára melegség járja át a szívét és megígéri, nem lesz (h)idegen senkihez sem! (SG)

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): nincs abban semmi meglepő, mindenkivel megesik egyszer, hogy szembe kerül másokkal, de olykor önmagával is. Ilyenkor igyekszik, ahogy most ön is, felülemelkedni saját magán, és a  kényes, de kellemes helyzeteken is. Nem jellemző,  hogy önfeledt örömében az asztal tetején táncol, vagy mély kómában felteszi a Hofi Géza paródiákat. Mi a lényeg? Bezárja a kapuit, de nem kulcsra! Visszautasítja a spontaneitást, de nem  keríti magát  körbe hidegen-ridegen! Három lépés! - a jelszó.  Ha valaki közeledni merészel,akkor  egyet visszalép, hogy értsen (mindenki) e jelből és a szóból is! Jó ez így? Önnek biztosan. Ezzel nem embergyűlölő, de még csak nem is holdkóros, hanem most  egyszerűen csak szelektál! Megteheti!  Erre szoktam felhozni példának, hogy születésnapja után fél évvel kilép egy  képzelet béli barlangból, és kezdi felmérni a „terepet”, ahogyan  mindenki más is a maga-maga módján,és stílusában. Ez a  Ki vagyok én és ki/kik azok, akivel együtt élek” időszak lesz. Az új évfordulóig (innentől) egyes szám második személyben és többes szám második személyben gondolkodik.

Kiemelt napok: 2018. június: 25,30. július: 1,8,15,20.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): felfedeztem egy jó közmondást:  „Nem lehet a csillagokat nézve úgy járkálni,hogy kő van a cipőnkben”! Ezzel azt akarom megértetni,  ha már a földön jár, akkor a nyilvánvaló kényelmetlenségek közepette ne állja el mások útját! (SG)

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): kemény, nemde bár? Ebben a ciklusban rendkívül erős érzékenységgel van/lesz „megáldva”! Önnek a barátság szent, ennek tudatában és ismeretében így is, úgy is igyekszik új és új kapcsolatokat kiépíteni. A Rák jegy alapján és a Holddal párosulva az uralkodója váratlanul, de kikövetkeztethetően családokban gondolkodik. Egy felől a régi barátságokat most hanyagolja, de menet közben azt is felismeri, hogy ezek-azok nem is barátságok, hanem csak az érdekeik tartották önöket egy „bandában”. Baj lesz, ha le-, vagy kikopnak? Egyáltalán nem! Sőt, ez  a tipikus esete annak,  a mór megtette a kötelességét, a mór mehet. Senki sem tehet szemrehányást a másiknak. Csak feltűnt önnek, hogy tartós és örök barátság nincs, nem is volt, nem is lesz és így van ez rendjén. Az újdonságok éltetik, a friss hús-vér ember olyan önnek, mint a friss levegő! Így összességében, ha figyelemmel kíséri az eseményeket, akkor ez a fajta szemlélet/szemlélődés most és a jövőben is ésszerűbb, mint az álmodozások. Az „itt élj és most” elv elixír önnek!

Kiemelt napok: 2018. június: 23,30. július: 5,11,17,22.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): E hónapban felvezetőül  Montaigne  testhezálló gondolatait találtam alkalmasnak :  „Miközben a fényt keresi, megismeri az  önmagában rejtőző emberit, s általános megállapításokat von az emberiségről magáról.”Ennyi! (SG)

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): élhet, és él, mint hal a vízben! Majd hirtelen eszébe jut, hogy a békának jobb az élete, mert az tudja, milyen az ha süt a Nap, milyen a földön járás,  hogyan fúj a szél. Ezekkel tudnám jellemezni, mit is jelent a Víz-elem az ön életében. Úgy gondolja, kevés  tapasztalata van a világban történő eseményekről, és most  nehezen tud  ellen állni annak a kísértésnek, hogy a valóságot megismerje. Ismeri a „megfőtt béka" szindrómát?! Amikor a békát egy tál meleg vízbe helyezik, azonnal kiugrik abból. Átélheti. A tudatában mindenen simán átsiklik, ami ön körül történik. A kezdetben alig érzékelhető figyelmeztető jelzések ellenére  nem érzékeli egy barátság meglazulását, egy szerelmi kapcsolat elhidegülését. Elkerüli figyelmét házasságának a   mindennapok unalmába való beleszürkülése, átsiklik a gyermekeivel, vagy szüleivel való találkozások ritkulásán. Hozzászokik munkája növekvő monotonitásához,  nem érzékeli a  „földcsuszamlás-szerű" érzelmi, lelki és  fizikai változásokat. A legérdekesebb, hogy  így vannak ezzel gyakran azok is, akik önre úgy tekintenek, mint egy csúf békára. Hitesse el, hogy ön egy királyfi, vagy királylány!

Kiemelt napok: 2018. június: 22,28. július: 5,9,17,22.

 

 

Aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/…/horoszkopja-elkeszite…

 

Információ:

 

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

demeterjutka@gmail.com

(Jutka, 2018.07.07 11:44)

Kedves Gergely!
Amennyiben mégsem múlna el ez az ingadozás, mégiscsak érdemes orvoshoz fordulnom? Az előfordulhat, hogy csupa tüzes jegyű lévén a tömény vizes hatások borogatnak jobbra-balra, időnként nyakon öntve?
Nagyon köszönöm ezt az írást, ez most még éppen időben jött nekem.
Üdvözlettel,