Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018 DECEMBER HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

2018.11.21

2018. november 22-én 9:36-tól – 2018. december 21-én 23:11-ig!

DECEMBER HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

KARÁCSONY HAVA

Magyarország térképén - Sopron

(N) é. sz. 47° 41′ 06″, (E) k. h. 16° 34′ 59″

A csillagjegyeknek az adott hónapban mindig van egy közös uralkodó bolygójuk. A Nyilas havában ez mindig a Jupiter.

Ha már uralkodó bolygókról is beszélünk, a Jupiter a Nyilas jegyben tűzjegy. Kérdés, mit  mutat meg tűz elemként?

Kiváló találmány az elem-társítás e műfajban. Felnőtt,de a gyermek is   képbe kerül oly módon, hogy vajon „közel kell-e ülni” a tűzhöz, vagy akik magukban hordozzák,ők  hogyan „adják” át a tüzet.

A hangsúly azon van, ill. lesz, hogy melegedjünk/melegítsünk, vagy égjünk/égessünk! Amennyiben bárki ember fia/leánya úgy találja, ill. tudja magában/magáról hová is tartozik, akkor  egy ilyen részletes forgatókönyv nem vonja el a figyelmét, hanem a tűz adta élvezetekre és az ebből adódó teljesítményekre tudja irányítani a figyelmét!

Ha egyszer, vagy többszörösen akár belekerülünk tüzes helyzetekbe, akkor  külön-külön, majd együtt is arra törekedjünk, hogy hűen teljesítsük azon kötelezettségeinket, hogy a lelkesedés és a jóindulat lángja ki ne aludjék. Ennyi!

A Nap-Jupiter fényszög esetében – nem előírás, hanem felismerés kérdése – azon pillanatban meg kell győződni a napnál is világosabban a másik, a mások szükségleteiről. Csak annyi a teendő, hogy kerüljük – ilyen tranzit idején – az olyan szituációkat, melyek a kölcsönös élvezet szempontjából nem kívánatos helyzetekhez vezetnek.

A Hold-Jupiter aspektus esetében a családban, otthon az emberek között nem lesz mindegy, ki-ki hogyan is korlátozza az érzelmeit. Abban az egy-két órában arra érdemes törekedni, hogy az alkalomhoz illően viselkedjenek, ne  túlozzanak el semmit. Ekkor hiba lesz, lenne megsértődni. Hasznos lesz a végén megkérni valakit,  hogy ezzel az ő (a másik) szemével  is le tudja vonni a tanulságokat!

A Merkúr-Jupiter fényszög esetében ez az a pillanat, amikor tapasztalttá lehet válni egy-egy eset kapcsán. Meg fogja érteni mindenki, hogy mi működik egymás közt, és mi nem működik másokkal sem. Ekkor van és lehetséges, hogy a hibáinkból is tanulhatunk. Kérdés, hogy ebben a helyzetben  jelen van-e a humor és az a melegség, amin érdemes tovább agyalni.

A Vénusz-Jupiter kapcsolódás esetén „a jóból is megárthat a sok” – állapot dívik. A frusztráció ebben a fényszögben igencsak fel van szorozva mindenkiben, bennünk is! A „még, még, még, ennyi nem elég” telhetetlenség kísérti a legtöbb embert! Az orvosság ilyen esetben a természetes fogékonyság, amikor mindenkit és mindent a helyén tud kezelni, jó esetben.

A Mars-Jupiter fényszög dolgában – kiválóan érzik magukat egy társaságban, azaz a tűz érzet élvezetes lehet. Ugyanakkor magában hordozza azt, amit a bevezetőben szóba hoztam, stílusosan tálalva: „az ördög nem alszik” kategóriája lehet. Most a pokolra lehet jutni és minden bizonnyal egészen viharos gyorsasággal! 

A Jupiter-Jupiter tranzit esetében - vagy lehetséges, hogy  fényszög nélkül van aktiválva -,a lényege : itt momentán a kiterjedési képességeinkre kapunk választ. Magyarán, már ideje korán megalkottuk önmagunk  számára a saját erkölcsi elveinket, világnézetünket, ami minden bizonnyal másoktól független lesz. Ez most bőségesen a terítékre kerül!

A Jupiter-Szaturnusz állás minden esetben kiemelt jelentőségű! Ekkor pl. egy idejétmúlt moralitásunkról kiderül, hogy nem alkalmazkodik a mai kívánalmakhoz. Egyesek bűntudatot érezhetnek, mások az ellenkezőjét, miszerint „mindennel meg vagyok elégedve” állapotokat képviselnek a máglya-rakás körül. De ez az a helyzet, amikor pl. ítélethirdetés következhet be!

A Jupiter-Uránusz fényszög esetében egy zseniális ötlet felmagasztalódik, vagy olyan helyzet következik be egy pillanat tört része alatt, amikor mindenki önmaga is tudja  milyen ügyet képvisel, annak a rendje és a módja szerint, és „elnyeri a méltó jutalmát”, vagy megy/mehet a süllyesztőbe!

A Jupiter-Neptunusz aspektus némileg hasonlatos a Jupiter állással, annyi különbséggel, hogy az örök jótevőnek felmagasztalt planéta most felélesztheti  Csipkerózsika álmából azt, aki „ebben utazik” és az illúzióiról lerántja a leplet! Ha sikerült mégis kifejteni látomásait, akár nyerhet is!

A Jupiter-Plútó tranzitnál, és akiknek ilyen aspektusa van az alapképletében, hibázik akkor, ha dolgaira könnyed változást keres. Mi a helyes? Figyelem, ha most itt túl sok a drasztikus változás/változtatás darabokra szedheti szét a privát reményeit is, de nem csak a sajátját!

 

Vegyük figyelembe ez esetben a Nyilas Nap jegy mellett, ha tűzjegyű, pl. ha a Nyilas az ascendens és a Nyilas, a Hold jegye is, csak a teljesség kedvéért!

 

Összegezve: jegyről-jegyre az igazságosság, a nemes lelkűség és a jeles erények a lehetséges értelmes cél és tett! Asztrológusként tudom, hogy a Jupiter planéta esetében tűz jellegű lelkesítő szavak alapján mondjuk ki, vagy gondoljuk azt, amit valóban szeretnénk. Sőt, az ellenkező értelmű pl. égető szavakban is, úgy,mint  a meggondolatlanság, nagyzolás és a felelőtlenség szavakban is több a plusz, hogy ezzel a jeles erényekre ösztökéljenek bennünket.

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.):Egy embernek egyféle rangja van csak, a jelleme.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok):  becsvágyát és a győzni akarását fokozzák az elkövetkezendő napok. Mondhatni mindezt  lehengerlő stílusban, olykor a ravaszságoktól sem riad vissza. A jelek szerint jól érvel kritikus helyzetekben. Érdemes  sorra venni a függőben maradt ügyeit, mert ezeket le tudja zárni kellemes hőfokon (is). Egy dolgot érdemes szem előtt tartani – összefügg a tüzes temperamentumával –, a főnökével, idősebb emberekkel, de még a rokonokkal és a barátokkal szemben is válogassa meg a szavait. Szóval, hogy értsünk a szóból sárkány-szerű tűzokádása ez esetben azt is jelenti, hogy képtelenek lesznek egyesek – szerettei pláne! – három méteren belül 1 percnél is tovább az ön társaságában maradni. Ön kiéghet, ők megéghetnek! Jelleme a tét és elégtelent is kaphat, mert – benne van/lesz a pakliban – olyan hibát is elkövet ennek kapcsán, miszerint  bántóan következetlen lehet. Pontosítsuk a dolgot, teljesen érthetetlenül megtilthat olyan dolgokat, amit korábban megengedett!

Kiemelt napok: 2018. november: 23,29. december: 4,8,14,17,21.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20):Talán észrevétlenül elkölti az ember azt az isteni kincset, melyet végzete valamikor rábízott.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok):  kitartó képessége, az udvariassága és  nagyszerű pénzügyi érzéke lesz az érdekes. Nem valószínű, hogy olyan dolgokat tesz-vesz, ami fáradsággal is járna. Most, hogy a család és az otthon a fontos, annak melegsége minden bizonnyal kiemelt tényezőként lesz jelen a kiemelt napokon. Erre mondjuk  – tél van, nemde bár –,hogy kezdődnek a tűzhely melletti kellemes beszélgetések. Ilyenkor is ráterelődik a figyelem az anyagi kérdésekre, vagy a biztonság dolgaira. Ez most nem a döntések ideje, így jó esetben ekkor ildomos lenne a kerek asztali beszélgetések során lejegyzetelni a hallottakat. Na, nem látványosan, hanem amikor már szétszélednek. Utána. Ráérezhet így karácsony előtt egyesek óhajára-sóhajára. Szerettei olyan híreket eresztenek itt a szélnek ,amelyek a jövőt tekintve lassan, de biztosan ki fognak  bontakozni és gyümölcsözőek is lehetnek. Hallgasson most és meglátja, hogy ki és miért is olyan nagy kincs a szűkebb környezetében!

Kiemelt napok: 2018. november: 24,28. december:3,8,13,18,22.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21):Az "írás" nagyon ritkán más, mint hiú önmutogatás, kínálkozó magakelletés. Néha több és más, de ez nagyon ritkán esik meg.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): köztudottan gyors felfogású, így csak arra kell figyelnie, hogy „el ne szaladjon a ló” az eszével, s ön ott marad a szekéren, mert elhagyta az agyát. Komolyra! Azok a tervei, amelyben van egy kis szikra, vagy tűz, azok ígérik a legjobb eredményeket, mivel ezek  gyorsaságot és ügyességet igényelnek. Ezért kell a gyeplőt – agyilag – jól fogni és féken tartani, hogy  „egyben érjenek” oda, ahová el kívántak jutni. A legjobb kifejezés erre, hogy ez esetben jól kell tudnia „adminisztrálnia” (menedzselnie) magát, így a munkahelyén és a baráti, rokoni körében  beigazolódhat, hogy ön jelen ciklusban nélkülözhetetlen. De az önmutogatással elég oktondi módon úgy sétálhat fel a máglyára,hogy azt észre sem veszi. Hülyeségnek hangzik így, de mivel  azzal kezdtem, hogy   elszaladhat a ló, ön pedig ott marad(hat) a sz.rban. Ha nincs e hónapban tartása – szemben önnel a Jupiter – akkor az „örök jótevő” le fogja leplezni, vagy azt kapja, ami jár. Lényeg, hogy rakjon féket a nyelvére, mert pl. szellemesnek szánt megjegyzései sértődést, haragot szülhetnek, így a társ-, vagy üzleti kapcsolatait veszélyezteti ezzel!

Kiemelt napok: 2018. november: 23,30. december:1,7,15,21.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.):A barométer nem tehet a viharról, melyet órákkal előre jelez.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): megint az intuíció! Ez az ön esetében lehet úgy az erőssége, ahogy a gyengéje is! Csak  korábbi tapasztalatai alapján lesz képes eldönteni, hogy melyik irányba működik az erőssége. Most valóban számíthat a kora, hogy mennyi tavaszt élt meg. Ha ön fiatal, akkor fogadja el a horoszkópja jelzését: vihar lesz, de  erről nem a  horoszkóp tehet! Tekintse a helyzetet úgy, hogy ez  egy-egy új story lesz! Nem szabad, hogy mindezeket  önmaga, a gyermekei és az unokái is helytelenül aposztrofáljanak  le! Élő és jó példával szolgálhat, hogy a jelenkori érzelmi és hiúsági csapdákat az égő és a lángoló terepviszonyok közepette  is kiállta.  Ha e két húr egyikét ügyesen megpengeti, akkor máris nyert ügye lesz! Kicsit kirakatba kerülhet, de ugyanakkor felülről is nézze/lássa önmagát és a helyzetet, mert akkor egyszerre látja az erősségeit és a gyengeségeit.  Közhely, de minden rosszban  van valami jó is. Hasonló  helyzet lesz ez, ha nem dramatizálja túl a dolgokat, ill. az eseményeket. Ne feledje, ez itt-ott csak amolyan story-féle helyzet!

Kiemelt napok: 2018. november:26,30 . december: 3,10,15,19.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.):Jobb", "Bal" csak ott van, ahol "Közép" van. Az Univerzumban nincs jobb és bal, mert nincs közép: minden pont egyszerre központ és a végtelenbe vegyülő periférikus egység.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): jó időszak a reprezentálásra! Tél van ugyan,  de napsugaras pillanatokat lophat be a saját és a mások életébe. Jelek alapján nagyszerűen érezheti magát. Képletesen szólva,  rakjon egy máglyát az udvaron és megfelelő távolságra üljék körbe. Eközben sikerül pontot tenniük  szakmai, vagy akár családi viták végére, melyekkel ez idáig sehogy sem boldogultak. Maradjunk annyiban, hogy  jelen konstellációk  szerint – kiemelt napokon bizonyára jobban meglátszik – valaki, valami a szokottnál is jobban segíti önt és a társaságát (a tűz körül), a kényes dolgok rendezésében. Most nem érdemes felállni a tűz mellől,  hanem valóban vágjon/vágjanak nyíl egyenesen a téma közepébe. Figyelhetnek jobbra és balra is, de a lényeg: vitáik termékenyek legyenek. Kissé morbid, de talán nem veszik el a dolog mondandója, a „tuskó” (duma) is jól jön! Lehetséges, ész nélkül ontja majd a buta igéit, ön csak tartsa benne is a fontosság érzetét. Tehát, ha ebben a hónapban  Valaki, valami hülyeséget  mondana, fel ne kapja a vizet, mert akkor kialszik a tűz és oda „a végtelenbe merülő periférikus egység”!

Kiemelt napok: 2018. november: 23,29. december:1,10,13,16,21.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23):A pontosság nemcsak a királyok udvariassága, hanem minden felelős, rangját ismerő ember kötelessége”  (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): újra a rend került  terítékre, nem is kell/kéne ezen csodálkozni. A tűz esetében most lehet tarlóégetés, aminek a lényege, hogy a zsizsik, meg a pocok ne veszélyeztesse az aratást! Már most megmutatkozik valamiféle felelősségteljes magatartás önben, hogy rendet teremtsen, maga körül legelőbb! Már első naptól felkészül a karácsonyra! Az irataival kezdi: lejárt-e az igazolványa, rendben van-e a biztosítása, a könyveit nem kezdi-e  megenni a moly, vagy az egér.. Hogyan is áll a pénzügyekkel, telik-e majd bejglire és ki tudja, még mi nem kerüli el a figyelmét. Jól teszi, ha ezt teszi - bár én lennék ilyen akkurátus -, de mégis van egy dolog, ami miatt szólnom kell! Jelen időben fennáll az a veszély, miszerint elveszik a részletekben. Félő, hogy a felsoroltak mellett még  másban is, nem tudja megkülönböztetni a lényegest a lényegtelentől. Első – lelkes – felindultságában olyat is tehet, hogy megvásárolja az ünnepi ajándékokat , vagy bármi mást is. Hamarosan kiderül pakolászás és rendezkedés közben, hogy nincs ezeknek helye, így oda az ünnepi meglepetés. Lassítson , de ezt úgy sem teszi. Szóltam, de legyen ez az én bajom!

Kiemelt napok: 2018. november: 23,30. december: 1,7,14,19,22.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.):Nem kell azt mondani, hogy szeretlek, nem kell az ágyban feküdni, hogy viszonyunk legyen valakivel, nem kell hozzá fiatalnak lenni, s nem baj, ha az ember öreg... Sokféle bók lehetséges emberek között, sokféle viszony.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): jelek alapján, ami engem is meglepett, hogy ezt kell megfogalmaznom : „Minden lehetséges és semmi sem lehetetlen!”– ez a jupiteri/nyilas szlogen, most nagyon ide illik! Önnek a nagyvonalúsága egyik pillanatról a másikra „átváltozik” kicsinyeskedéssé. Nem huny szemet jelen ciklusban olyasmik felett  – a  gyermekkoráig kell visszautalnom erre –amiket korábban nem tiltottak meg önnek, és állandóan kijátszotta ezt a helyzetet. Mi a helyes? Bajban vagyok, mert nem tudhatom, hogy ezen gondolatok olvasása közben melyik ÉN-je lesz  toppon, így következetesen maradok a régi és már bevált sémák mellett! Ön híres arról, hogy kedves és engedékeny. Maradjon végig ilyen, de tőlem át is változhat, hisz echte mérleg!  A korábbi félreértésekből adódóan csakis így tudja segíteni és kiengesztelni  megbántott ismerőseit, kollégáit .Sokan, így ön is beleveti magát a karácsonyi készülődésekbe. Bátran bízhat abban a tulajdonságában, hogy jó ízléssel és szerencsésen tudja összeszedni és megvásárolni a tetszetős, ám kevésbé drága ajándékokat.

Kiemelt napok: 2018. november: 24,29. december: 3,8,13,18,21.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.):Nem a halál. Mindig a szenvedés az, amire nincs válasz. Ostoba és fölösleges.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): úgy járja, hogy tisztulni kívánkozik! Nem mondtam újat, és már magam sem lepődöm meg ezen. Gyakorlatilag, hogy a Jupiter elhagyta az ön csillagjegyét, ennek kapcsán – észrevette-e, vagy sem, csak ön lehet ennek a legjobb tudója – erősödve kellett, hogy kikerüljön ebből. Tisztában van ezzel valamiképpen, ha nem, akkor e hónapban fogja majd felfedezni  napról-napra, hogy önállóbb és határozottabb lett. Ünnepek ide vagy oda, még az ön- és az emberismeretüket teszi próbára ez az új felállás. Elképzelhető, hogy túlélt egy betegséget, vagy jogi hercehurcát, és kóstolgatja a szabadság ízét. Gyanakszik, ebben biztos lehetek, mert talán sok(k) volt az elmúlt 365 napban a megpróbáltatásokból. Miközben a saját erőit és lehetőségeit méricskéli, úgy véli, vagy gondolja, több segítséget kéne adnia másoknak, de hogyan is vágjon bele a dolgok sűrűjébe. Jó, ha tudja, hogy emiatt új csalódások és félreértések lesznek. De az újonnan szerzett önállósága és a határozottsága segíteni fogja abban, hogy érvényt szerezzen az akaratának. Csak az a kérdés, hogy kit és mit akar? Ehhez még az kell, hogy vegye le a sötétítő szemüvegét – képletesen szóltam! Csak ez akadályozza abban, hogy a világban felfedezze a büszkeség és az örök átváltozás önerőit, amit a Jupiter 12 évre megint szabadjára engedett önben. Mindezt  alanyi jogon újra és újra!

Kiemelt napok: 2018. november: 26,30. december: 3,10,15,17,22.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21):Az ember nem tud a Teremtő nélkül élni. De a Teremtésben nem csak föld van és tenger és hold és csillagok. Van benne gyalázat, kínzás, vér, ragya és butaság.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): Jupiter hazatért! Jelenthet ez  majdnem olyan felszabadultság érzetet, amit a Skorpió jegyűek már megtapasztalhattak. Igaz, nem ugyanazt!. Tény, hogy a horoszkóp előrejelzéseket (nálam) ön, illetve önök látogatják a legkevesebben, de ez nem is fontos   igazán,mert a nehézségeiket jupiteri érzékenységükkel lépik át. Ön gyárilag optimista és könnyen lelkesedő, ahogy  a Nyilas ascendens, vagy Nyilas Hold karakterűek is. Most mire ügyeljen? Jó, ha tudja hiba lesz/lenne a szívére  venni a bántásokat, és ez fordítva is érvényes, ne bántson meg másokat! Kikérheti magának, de ezt mintha meg sem hallottam volna ! Ön észre sem veszi , mert humorosnak, jó pofizásának tartja, hogy „lenyilazza” a környezetét . Kár mindezért így az ünnepek előtt. Akkor mit tegyen, vagy mi lenne – asztrológiailag – helyes? Nos, jelen ciklusban az első naptól számítva egy kis figyelmességgel, előzékenységgel megszelídítheti  mogorva embertársait. Más esetben, az első naptól kezdve egy kis figyelmességgel és előzékenységgel elejét veheti a saját mogorvaságainak ugyanígy!

Kiemelt napok: 2018. november: 23,27. december: 3,8,13,20.

 

BAK (dec. 22-jan. 20):Az ember erősebb, mint a sors, s mindent ki lehet bírni, ha jó a lelkiismeretünk.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): az ön jegye mögé telepedett be a Jupiter! A szaturnuszi napok lényege ennek  fényében, hogy  segíti befejezni az elmúlt 12 év dolgait fejben úgy, ahogy érzelmileg és lelkileg egyaránt. Önt kemény fából faragták, –az a tapasztalat – felveszi a kesztyűt, és így szól:  jöjjön, aminek jönnie kell!  A Jupiter és a Szaturnusz önt alkalmassá teszi arra, hogy ettől a pillanattól számítva buldogtermészetével segítse kibogozni az ügyeit. Minden nehézség ellenére  póker arccal  tudja elviselni azokat a terheket,amelyekkel  a hivatása, otthona, a családja megterheli. Honnan ez az erő? Nincs sok, de nem veri nagydobra, legfeljebb stílust vált, pl. gyakrabban húzódik félre, vagy a pálfordulás sem kizárt. Nagyobb társasági eseményeken vidám emberektől kölcsönöz éltető tüzes energiákat. Most, a karácsony az ön számára az első erőpróba, s nem lesz mindegy, hogy milyen hőfokon telik a szeretet ünnepe. Keresi és meg is találja, hol lehet majd  hatalmasakat „lehalászni” az embertömegekből. Ez szemtelenség? Ugyan! Minden ilyen helyzetben – pl. jupiteri visszatérések során – ezt tesszük mi is, amikor a planéta a saját jegyünk mögé  állt! Az emberek önként és dalolva adják – tudva, és tudattalanul is -, kár ezen berzenkedni. Sok sikert kívánok ehhez…

Kiemelt napok: 2018. november: 25,29. december: 3,8,13,18.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.):Ha egy fogamzást megakadályoznak, talán egy zsenivel kevesebb lesz. Az ellenérv ez lehetne: még mindig jobb, ha egy zsenivel kevesebb lesz, mint ha minden évben hetvenmillió emberrel több lesz, akik között ritka a zseni, de sok a hülye.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): ezek a napok arról szólnak, hogy az ilyen problémamegoldó ember, mint ön is, milyen gyorsan reagál le hirtelen adódott helyzeteket. Végiggondolja azokat a feladatokat, melyekkel sokáig nem boldogult a  jupiteri-uránuszi szabad szellem szövetsége szellemében. Rájön a legegyszerűbb megoldásokra, és még önmagát is meglepi,mennyire praktikus néhány húzása. Tudott dolog, hogy ünnepek előtt nagy szüksége lesz/lehet ésszerű döntésekre, és ebben ön élen fog járni. Reménykedhet abban, hogy gyümölcsöző ötletei támadnak, legalábbis a karácsonyi ünnepeket illetően. Gondol arra, hogy a műszaki cikkek vásárlásakor, vagy bármi is legyen az, gondosan elrakja a blokkokat, hogy vissza tudja cserélni azokat, melyeket hibásnak talál. (Elképzelhető, hogy csak azért ajándékoz meg valakit, hogy a majdani „csere” után  azt vigye haza, amit éppen a  család nem akart, de ön igen devil). E hónapban mindvégig megvan/meglesz a hozzávaló esze,hogy a reklamációkból  jól felkészüljön, és a végén ön legyen a nyerő.

Kiemelt napok: 2018. november: 25,29. december:  3,8,13,17,22.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): Nem igaz, hogy vénkorban az ember "többet tud". Csak másképpen emlékezik.” (Márai Sándor)

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): kissé meglepő dolgai lehetnek. A jupiteri érában általában a kibékülések, megbocsátások pillanatai kerülnek előtérbe. Igaz-e, vagy sem, konkrétan-e, vagy  csak az álom, álom, édes álom esetei állnak fenn, mindezekre érdekes történeteket jegyeztek le a régi asztrológusok. Pontosabban, hogy a jupiteri-neptunuszi kibontakozás, és a feloldozás képessége, valahogy feledteti az elszenvedett sérelmeket és megértést ad  mások gyarlóságai iránt. Ha ön korábban összezördült szeretteivel, kedvesével, vagy ki tudja kivel még, meghitt emlékezésekkel ki fogják tudni húzni a fájó tüskéket. Túl szép, hogy igaz legyen, de sokszor felemlegetem: ez nem jósda, nem szentírás, hanem következtetés, olyan GPS-féle! Lehetséges, hogy az első napokban hiányzik majd a lendület, ha úgy vesszük a tűz, a felmelegítő erő, mely segíti ennek a kibontakozását,de  nem kell siettetni a dolgot. Jelen esetben, mivel a Jupiter és Neptunusz elviekben segítő, így minden adott, hogy a legmegnyugtatóbb módon birkózzon meg úgy a lelki (Halak ascendens), mint az érzelmi (Halak Hold) problémáival. A hiba az lenne/lehet, ha a saját álmai és a vágyódásai áldozatául esne. Ébresztő! A két jeles és lassú planéta jelen esetben közeledő quadrátban (90°) állnak és változó jegyekben vannak momentán, de más konstellációk most segítik abban, hogy felismerje ki és miért fontos az ön számára.

Kiemelt napok: 2018. november: 24,30. december: 2,7,14,16,20.

 

 

Aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/2018-havi-prognozisok/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Az én felfogásom szerint az asztrológia nem jósda, nem szentírás, hanem következtetés! Tőlem megtudhatja a személyes GPS koordinátáit, e mentén haladva miként érdemes csinálni bármit is!

 

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.