Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018 AUGUSZTUS HÓNAP KISASSZONY HAVA

2018.07.20

Steiner Gergely fényképe.

2018. július 22-én 22:35-től – 2018. augusztus 23-án 5:43-ig!

AZ AUGUSZTUS HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

KISASSZONY HAVA

Magyarország térképén - Sopron

(N) é. sz. 47° 41′ 06″, (E) k. h. 16° 34′ 59″

A csillagjegyeknek az adott hónapban mindig van egy közös uralkodó bolygójuk. Az Oroszlán havában ez mindig a Nap. Érdekes helyzet, mert ugyan az Oroszlánról szól, de mindenkinek a Nap jelzésnél a saját csillagjegye jut az eszébe. Ez pedig csak a születési napunk! Nincs is gond ezzel, de éppen ezért tudatom – az asztrológusokkal egyetemben – a Nap szimbólum a női horoszkópban ez ügyben jelenti az életerő mellett az apát, a férfit/a férjet, amellett a főnököt, lehet az akár egy nő is!  Férfi esetében a becsvágyakat, a ragyogást a jó szervező képességet. Ha „sérült” a Nap a képletben, az egyben kertelés nélkül utalás arra, hogy mennyire és miért elbizakodott, tekintélyféltő, és bárdolatlanul tiszteletlen. Itt is utalás ez hidegen-melegen az apára, hozzá még a főnökre, akkor is, ha az nő!

A havi horoszkópok kapcsán mindig szólok az uralkodó bolygóról is. Ebben a hónapban tehát az is kérdés, hogy a Nap tűzjegy mit mutat meg, mint asztrológiai elem?

A természetben négy alapelem létezik, amelyek különleges tulajdonságokkal bírnak.

A tűzjegyűek vajon most mennyire lesznek, ill. lehetnek dinamikusak, vagy veszekedősek (Kos, Oroszlán, Nyilas)?

A földjegyűek vajon mennyire gyakorlatiasak és érzéketlenek a Nap megvilágításában (Bak, Bika, Szűz)?

A vízjegyűekben vajon mennyire tör elő a túlérzékenység, vagy a spirituális képességük (Rák, Skorpió, Halak)?

A levegősjegyűek vajon mennyire lesznek tüzesen bőbeszédűek, vagy többet hallgatnak, mint szólnak, és nem jókor, jó időben, jó helyen (Mérleg, Vízöntő, Ikrek)?

Az Oroszlán Nap jegy mellett azt is vegyük figyelembe, ha ilyen tűzjegy az ascendens vagy a Hold is. A példa kedvéért: ha a Nap, a Hold és az ascendens is Tűz-elemű, akkor bizony ön egy dinamó, aki az egyénisége kifejlesztéséhez - jó esetben - jól fel van szerelve gyors és ugyanakkor harcias „eszközökkel”. Panaszkodhat, hogy rendkívül nehéz a környezetének önnel lépést tartani. Gyakran kérik arra, sokszor hiába, mert senki sem mer „tűzközelben” szólni, hogy lassítson egy kicsit! Szinte biztos, hogy meghallgatásra találnak, de kimondom, ez esetben butaságot követ el, mivel ezzel a saját erőforrásaitól fosztja meg saját magát. Önnek egész életében képesnek kell lennie arra, hogy tudja kézben tartani a lángot, nehogy idejekorán kialudjon, vagy egyszerűen kiégjen! Na ne mán’

Összegezve: jegyről-jegyre rossz szokásaink felismerése és kitakarítása a lehetséges értelmes cél és tett! Asztrológusként tudom, hogy a Nap planéta tüzes jellegű égisze alatt mely kulcsszó alapján mondjuk ki, vagy gondoljuk azt, amit valóban szeretnénk, de azt is, amit éppen nem volna ildomos.

 

Nézzük jegyről-jegyre!

 

KOS (márc. 21-ápr. 20.): a tűz és a győzelmes élet e két jegyben azok egyesülése lesz megtapasztalható. E hónapban önben az olykor pusztító őstűz, valamint a leigázott, megszelídített, mégis karakteres tűz egyszerre alkotja a mindennapokban az idealista és ambiciózus, harcra, irányításra közismertségre érett egyéniséget. SG

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): Mars –Nap

- a tűz elem adja meg a dolgok lényegét! A saját akarata markáns és megbízható. Önmagával harcol, és ez most nem lesz mindegy! Nem okoz gondot ezekben a napokban, hogy fenékig felkavarjon egy csoportot. Sőt, az erőnlétéhez szüksége is van/ lesz egy dinamikus csoportra. Úgy tűnik, hogy a kiemelt napokon fel lesz heccelve; vagy arra vállalkozik, felhecceljen bárkit, akit csak akar. „Kör közepén állok, Körbevesznek jó barátok, Körbevesznek jó barátok és rosszak.” – ez az Edda szöveg jutott minderről eszembe és jó, ha itt most mindenki olvashatja önről, hogy választhatunk: önnel, vagy ön ellen – mi a jobb? Mottó: ha barátokat akar maga körül, akkor rendelkezésükre kell állnia. Ki nem állhatja azokat az embereke, akik nincsenek egy hullámhosszon önnel, de ez fordítva is igaz lesz! Az obligón kívül találja magát, ha nem veti latba az erőit a barátaiért, ill. egy csoportért. A róka fogta csuka helyzet lesz ez!

Kiemelt napok: 2018. július: 25,29. augusztus:4,11,13,21.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20): figyelem, önt sokszor keríti hatalmába a megtorlás vágya. A két csillagjegy (Bika – Oroszlán) keresztezi egymást! Mi a fő gond? Jó, ha tudja, gyakran sújtják a jellemét az előre gyártott, vagy mélyen beágyazódott visszavonhatatlan viselkedésformák, úgy, mint a konokság és a makacsság. Végeredmény lehet az is, hogy korlátolt és önkritikára képtelen egyén lesz, vagy nem… de, akkor mi is lesz? SG

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): Vénusz – Nap

- nyár van és szeretne szórakozni, kikapcsolódni, és aki ebben meg akarja akadályozni, az az életével játszik. Komolyabbra fordítva, minden esélye megvan rá, mivel az uralkodója állásából erre következtethetek. Szerintem örömmel hódolhat a kedvteléseinek. Talán olykor gyerekesen viselkedik, és ez úgy magában nem is lesz, ill. lenne baj! Nos, a házimunka is „kiordít” a képletéből, ezt is szeretheti most. A koordinátora mondhatni végig a Szűz jegyben, így az egészsége dolgában is feladatok várnak önre. Úgy találom, hogy a betegségek gyors lefolyásúak lesznek, és különösen a figyelmükben ajánlom – nem felejtettem el, hogy nyáridő van – idegen helyen kíváncsi lesz az adott hely gasztronómiájára. Óvatlan pillanatban, mivel konok és makacs, a fejébe veheti, hogy ezt vagy azt meg kell kóstolnia, ami jelen esetben veszélyes is lesz/lehet! Az erotika dolgában szívesen játszik a vágyaival, sajátjával és a máséval is.

Kiemelt napok: 2018. július: 22,26,28. augusztus:8,11,15,22.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): hajlamos lesz az elégedetlenségre és a változtatásokra. Ön ebben a hónapban aligha elégszik meg kisebb újításokkal. A tűz és a levegő elemek keveredése azt jelenti, hogy a hétköznapokon egyéni terveinek véghezvitelére törekszik. Mi baj származhatna ebből? Nos, nem arról van szó, hogy baj van/lesz, hanem itt-ott nem igazodik a földi realitásokhoz, az ésszerű valósághoz! SG

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): Merkúr – Nap

- uralkodója ki se mozdul az Oroszlán jegyből. A retrográd (hátráló) mozgásából gyakran arra következtetünk: az embereknek megakad a lemeze, de elsősorban önnek! Hiba? Ugyan már! Ha tudunk róla, akkor még jól is járhatunk ezzel, de maradjunk az ön helyzeténél. Nem okoz gondot hogyan csűrje-csavarja a gondolatait és az érveit, ha ez áll az érdekében. Lehetséges, hogy környezete is felismeri, amit ma mond, az holnapra akár az érvényét is veszítheti. Jó esetben felveszik az ön ritmusát, ilyenkor előfordulhat, megtapasztalja, hogy nem veszik komolyan! Mi ebben mégis az előnyös? Könnyedén felismeri az adott helyzetet, annak veszélyeit, így magára nézve azt jól kikorrigálja. Sokan lesznek, akik itt-ott felületesnek fogják tartani, sőt pletykafészeknek is. Viszont, ezt kikérheti magának kivéve, amikor nem… Lényeg a lényeg, hogy mindezt azért teszi, hogy folyó ügyeit a maga javára fordítsa. Összességében, mindenre van/lesz építő meglátása. Ha kitart(ana) a valóság mellett, akkor jól igazodik a mindenkori földi realitásokhoz és az ésszerűségekhez. Ennyi!

Kiemelt napok: 2018. július: 23,30. augusztus: 6,9,11,18,22.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): olyan  „reszket a hold a tó vizén” állapotok lehetnek az ön esetében. Szerintem a tűz-víz párosítás alapján most nem éppen kiegyensúlyozott. A szerettei gyakran fogják úgy érezni, hogy ön szentimentális módon a világ közepének érzi magát, ami magában hordozza a hibás ítélkezések sorozatát. SG.

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): Hold - Nap

a kiemelt napokon – ez nem szentírás, ez nem jósda – ön intenzív és veszélyes érzelmi helyzetekbe bonyolódik (szerintem), ám most mintha ebben érezné jól magát. Az uralkodója – a Hold – jelen állása szerint foglalkoztatja a „lenni, vagy nem lenni”, ami gyógyszer is lehet ahhoz, hogy mielőbb lelki átalakulásokon menjen át. Előnyös lehet önmagára nézve, hogy sekélyes érzelmi képzelődésekre nem lesz kapható. Nincs kizárva, hogy a lelkét megnyitja mások előtt, de akkor nem biztos, hogy ura lesz a szavainak és a gondolatainak. Sokszor lesz hullámvasút állapotában, mert az előérzetei vezérlik. Jó lesz ez így? Senki bőrébe nem bújhatok, de azzal kezdtem, hogy valahol ön is már régóta igényli az átfordulást egy bizonyos helyzet mély holtpontján. Szerintem nincs értelme nyomozni, mert ez a pillanat az, ami bekövetkezhet. Soha nem egy tervezett dolog, hanem az élet velejárója. Ki lehet jelenteni, hogy egy katarzis megváltás lesz, és pont kerülhet egy már-már áldatlan állapot végére. Furcsa, a végén örömét leli abban, hogy pl. tévedett valakivel kapcsolatban, ill. valamiben. Jobban sülnek el a dolgok, mint azt remélte, de csak nyugtával dicsérje a napot. Minek az örökös rémlátás?

Kiemelt napok: 2018. július:24,30. augusztus:2,6,12,16,19,21.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): dicsőségre és nagylelkűségre vágyik – ez a hatalmasok privilégiuma. Önnek ez jár, mikor, ha nem most! Ez a helyzet emberi szempontok alapján azonban bonyolult! Mi lesz? Ezt akarom, azaz képes vagyok rá! – mondja! Figyelem, ezt és így a hiú büszkesége ebben megakadályozhatja! Megoldás? Önmagán uralkodhat, de másokon nem! SG

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): Nap – Nap

- Boldog születésnapot! Amikor – az asztrológiai – a Nap visszatér a saját csillagjegyébe, az valóságos újjászületési élmény kell, hogy legyen! Nem az én posztom, hogy ezernyi találó hozsánnát költsek az ön tiszteletére. Sőt felségsértést sem akarok elkövetni, vagy olyant szólni, amitől elborulhat az agya. Az élete nap, mint nap egy igazi színjáték, és ebben ön játssza a főszerepet. Most is, és a 365 napban is, mindegyikben kivétel nélkül! Kezdjük azzal és tegyünk máris egy pontot a mondat végére: azért van itt a Földön, hogy önmagát tegye próbára, újabb és újabb teremtő dolgokat találjon ki! Ha már szó volt a tűz elemről, akkor mivel „tüzesen süt le a nyári nap sugára”, nehogy a végén még ideje korán kiégjen a nagy igyekezetében. Az ön személyiségének fontos része a teremtő tüzes (becsvágyó) erő, ezt legyen képes a maga javára fordítani. Ez most olyan helyzet, amikor minden ekkor és innen kezdődik – ez van, ezt kell szeretni – jól éljen vele és jó szívvel vágjon bele az újévbe, bármilyen legyen az!

Kiemelt napok: 2018.július:25,28,31. augusztus:6,12,15,19,23.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): megköveteli a pontosítást, hogy mi és miért is van. Rendben! A tűz és a föld elemek társításában ön rendelkezik a megvalósításokhoz szükséges szellemi, anyagi képességekkel, elérve ezzel,  hogy a nehézségek fölé emelkedjen. Rendelkeznie kell egy tűzoltó készülékkel is, hogy fel- vagy le ne égesse maga körül a tarlót, rajta az embereket - legyen észnél! SG

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): Merkúr – Nap

- önnek jól fog állni a töprengés! Cselekvő típus is, de itt és most „az egy másik kávéház!” Az uralkodója jó ideig az előző Oroszlán jegyben időzik és 2018. szeptember 7-én lép be az ön csillagjegyébe, tehát minek a rohanás! Sokszor megfordulhatott az agyában, hogy: mi végre van itt e Földön és miért nincs minden úgy, ahogy azt eltervezte? Vajon ki és miért áll önnel és másokkal szemben, hogy keresztülhúzza a számításait? Én pedig azt mondom, minden úgy van jól, ahogy azt Valaki eltervezte, vagy rendelte! Nem kell önmagában keresnie a hibát csak azért, mert mások véleményét hosszas megfontolás után fogadja el, s nem úgy, ahogy gyakran, mindenre van azonnali válasza. Ha előnyös fényszöge van az uralkodójának, akkor megtapasztalja azt a jó érzést is, hogy ez esetben jobb eredményt ér el, mert aludt rá egyet. Legjobb, ami lehet, hogy a szokottnál is jobban kielemzi önmagát. Mondok néhány hasznos dolgot: a teste, lelke és érzelemvilága igényli a szakaszos pihenés beiktatását. Beszélgessen másokkal olyan témákról, amelyek kizökkentik a monotóniából. Utazzon el messzire!

Kiemelt napok: 2018. július:23,27. augusztus:3,7,15,19,23.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): önnek, a tűz és levegő társítás közepette jó esélye van arra, hogy a hivatásbeli tevékenységét és a magánéletét kedvező mederbe terelje. Mikor is? Ha a határozatlanságát sikerül leküzdenie! Sikerül? Egy példával szolgálhatok, mert amúgy fogalmam sincs erről. Csak annyit tudok, ha ügyel arra, hogy a dolgait elegánsan adja elő és nem tapos mások lábára, akkor igen… Ennyi! SG

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): Vénusz –Nap

- két jegyen „fut át” az uralkodója! 2018. augusztus 6-ig a Szűz jegyben, majd ennek utána „belép” az ön zodiákusába. Nos, asztrológiailag következő a helyzet! Első fele arról szó, hogy igenis létszükséglete van a visszavonultságra. Miért? Hogy eltaláljon a saját és a másik/mások szívéhez (ez az oroszláni része a dolognak)! Jelen szakaszban – ha kérni lehet (lehet!) öntől ilyet, más kérdés,hogy mit tesz e helyett – e témában legyen diszkrét, s ne árulja el, hogy kiért is dobog a szíve! Amint az ön jegyében lesz a Vénusz, kezdetét veszi küllemének gondos megjelenítése. Nem kötelező, de tudjuk, más jegyek esetében is, hogy ez az első kilométerkő, ami itt sokat számít! Amúgy is – legyen ön nő, vagy férfi éppen – érti a módját, hogyan legyen stílusos és emellett okos is! Szóval, 2018. augusztus 6-a után - bármiben és bárkihez - a szíve már tudja mi a helyes. A legjobb oldalát mutassa, hogy rokonszenvet ébresszen. Összegezve a dolgokat, bájos/jóképű, megnyerő kisugárzásával meghódíthatja az embereket, és a szíve ettől megtelik örömökkel. Ha nem, akkor nem, viszont én jó előre szóltam, nemde bár?

Kiemelt napok: 2018. július:23,27. augusztus:2,6,9,13,16,21.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): a két jegy (Skorpió – Oroszlán) keresztezi egymást! Szeretem az őszinteséget: a pszichikai agresszivitás (víz elem) és a hatalmi túltengés (tűz elem) párosítása amolyan felismerés/ráébredés társítás! Ez a „keveredés”lehet akár a dicsőség és a fenségesség szövetsége. Az élet szép, minek ide most a cunami, vagy a vulkán kitörés.  Mottó: ön képes levezetni a magában felgyülemlett feszültséget! SG

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): Plútó – Nap

- sokszor van olyan érzése, és ki is mondja: engem utálnak, mindenki csak le akar rázni maga mellől!  Közhelyes, de jól jön ide most: … „sem megerősíteni, sem cáfolni...” állapotban leledzik olykor-olykor (még ha mindig is). Többször kezeltem mások válságait, néha még sikerrel is. A magam kríziseivel viszont mindig nehezen boldogultam. Kényes vagyok arra, hogy tanácsért kihez fordulok. Elárulom, hogy jó magam, és sokan mások is az ön véleményét bármikor szívesen kikérjük. Mert tudatosan-e, vagy tudattalanul önben megvan a felismerés/ráébredés képessége. Okos, precíz, megfontolt még akkor is, ha ezt nem mindig elegánsan és szalonképesen teszi. Viszonzásként most, ha tőlem hihető: e hónapban csak lapozzon! Az élet így is úgy is szép! A számos példa, esettanulmány, sőt a magánéletekből ismerős helyzetekből megtanultam, egy katarzisból akár új esélyt is teremthetünk magunknak. Ne feledje, a krízis megoldása soha nem az adott problémáról szól csupán, ez egy reputáció a jó hírének megőrzéséről is. Akinek ilyen-olyan helyzetei vannak, mint most önnek, annak nincs is szüksége se gyógyszerre, se terapeutára, de ellenségre sem, mert most is a saját hajánál fogva húzza ki magát!

Kiemelt napok: 2018. július:23,28. augusztus:1,5,13,19,22.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): ekkor ez a módi: a dinamizmust tűzi ki a zászlajára  valami nagy dolog megvalósítása érdekében. Most a tűz-tűz összetevői miatt nem akarom a lelkesedését megcsáklyázni, de érdemes szólnom: egyéni képességeinek határait ne haladja túl annak lángja! Ez az az eset, amikor nagyot akar a szarka, de nem bírja a farka… Szerintem, a vak illúziókat mellőzze! SG

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): Jupiter – Nap

- tűz jegy jelen esetben utalhat arra, hogy minden érdekeltségében a javára válhat a „láng”. Ön egy fáklyavivő lehet! Bizakodásra adhat okot ez a helyzet, ha tisztában van a tűz erejével, de veszélyeivel is. Kritikus pillanatokban mindig a maga javára fordíthatja a tüzet, lelkesítve ezzel másokat is. Sok veszedelemből kilábalt már, amikor válságos időszakaiban rengeteg segítséget és támogatást kapott. Mi is lenne az, emlékeztessem? Nos, idekívánkozik a család, és az otthoni tűz melege. Ezek optimista szellemisége most meg kell, hogy mutatkozzon. Akkor is, ha mindezeket korábban nélkülözte, mert önben a megértő és nagyvonalú attitűdök jelen időben helyén valóan fognak megmutatkozni. Szeretném nyomatékosítani, hogy a Jupiter az örök jótevő ugyan, de egyben igazságot is szolgáltat. Szerintem itt az lesz/lehet a bukta, hogy oda megy segíteni, ahova nem kéne. Sőt, ebből hiba is lesz, ill. lehet. Sokszor felemlegetem, jó hogy valaki megfogalmazta: az igazság odaát van! Szép dolog a segíteni vágyás, de azért hülyét még se csináljon magából, még akkor sem, ha a segítőkészség és a jóindulat néha túl teng önben.

Kiemelt napok: 2018. január:22,26. február:5,7,10,15,20.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): a tüzes fény hónapjában az ön hideg földies jellege arról árulkodik, hogy a lényeg és a forma, a belső tartás és a külső tartás, vagy az életkedv és az aszkézis eléri azt a bizonyos hőfokot, amikor kimondhatja: megálljunk, elérkezett a Kánaán! A lassú és a tartós növekedést helyezi előtérbe. Senki sem, így ön sem tudja mindig, minek  a határán is áll éppen. Ennyi! SG

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): Szaturnusz – Nap

- jó, hogy a Nap az Oroszlánban jár, nyár van és az ön uralkodója a Szaturnusz hosszú időkre „beköltözött” a saját „téli” helyére. Biztosítanom kell, ebben nincs semmi rossz! Ön feljut egy csúcsra, de ez nem is szükséges, amúgy is ott lesz! Kijelenthetem, semmiféle borotvaélen nem tántorog! Azzal sem sértem meg, ha kijelentem stréber a javából, sőt karrierista attitűdöket penget meg maga körül. Mint afféle „hűtőszekrény” le tudja szerelni a forrófejű népeket a gyakran tikkasztó (polgárpukkasztó) hőségben lustaságaik miatt. Valóban a fény az éjszakában állapotban lesz! Hozzátéve azt, hogy menet közben – bizonyára a kiemelt napokon - el kell szenvednie néhány forró helyzetet vagy csapást, máskor a nyakát szegné a dolog, most mindezek érettebbé teszik. Ön, most valóban bizonyíthat, és remélem, nem kell megismételnem miért is?

Kiemelt napok: 2018. július:24,28. augusztus:4,10,16,21.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): tűz és a levegő elemek lesznek uralomban! Ezeknek az elfogadása lesz a kulcsmomentum az ön esetében, de amúgy a tisztelete, vagy  a megvetése is! Egyszerre kell érvényesülnie és fejlődnie. Nem nehéz feladat, mert pl. egy kovács számára e párosítás aranyat érő tud lenni, vagyis patkó került a ló lábára. Ez a tett hasznos lénnyé tette az állatot. A vadló is ló, de nem az a ló! Most az lesz, hogy középpontba kerül, vagy kívülálló lesz. SG

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): Uránusz – Nap

- a jegy tekintetében szemben vannak egymással! Ez majdnem mindent elmond a helyzetről! Hétköznapi nyelven szólva könnyű megfogalmazni, hogy mi is a gond, amikor szemtől szemben süt a Nap! Jobbra is balra is nézhet, de a káprázatból való kikeveredés sohasem egyszerű, vagyis feltűnően le lesz lassulva! Magyarán ez azt jelenti, hogy nem lesz könnyű szembesülni olyan tényekkel, amelyekről jó maga is tudja: azokkal el kell számolnia! Egyszerűsítsünk, és azonnal térjünk a tárgyra. Most a társkapcsolatában oda-vissza a hatalom kérdése kerül terítékre. Egy erősebb jellem szerepe mutatkozik meg belátás dolgait illetően. Ez nem alárendeltségi kérdés, hanem kiben mennyi a kompromisszumkészség. Ha úgy érzi, hogy kellő önállósággal, szabadsággal rendelkezik, és nem telepedik rá a másikra, akkor innentől tartós kapcsolatra számíthat. Ha a helyzet más, akkor viselje annak a következményeit. Uralkodója pozitív állása sejteti, hogy ennek a ciklusnak a végére képes minden nap újat és jót nyújtani a másiknak!

Kiemelt napok: 2018. július:23,27. augusztus:3,8,13,19.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): egyszerre történnek az ön esetében a határozott megnyilvánulások és az érthetetlen elmosódások. Jó maga is úgy látja majd, vagy tapasztalja, mintha elpárologna, de igazából semmi sem üres káprázat! Ön (is) lehet e hónapban a nagy dolgok hős előfutára. Az lehet, aki megragadja a forró helyzetekben áramló pozitívumokat és lelkesedést képes kelteni maga körül. SG

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): Neptunusz –Nap

- azzal, hogy a Nap és a Neptunusz 150°-ra vannak egymástól, az ön élete kiemelésre méltó csúcsponthoz érkezett. Egyedülálló dolgot kivitelezhet, amiben a teste – lelke - szelleme egysége önmaga és mások számára is emlékezetes lehet, vagy marad. Valamit megint meg fog tanulni. Pontosabban - ez a Bak jegyhez hasonlatos állapot – ez idáig sokszor volt fenntartásokkal, azzal kapcsolatban, hogy a földi élete csupán próbaidők sorozata, és amikor ezt-azt megoldotta, akkor ennyi volt és nincs tovább. Újabb válságos helyzet lesz kérdésekkel: miért velem történnek ilyen dolgok? Mihez is lehetne mindezt hasonlítani? Dustin Hofmann egyik szerepe szerint a magánélete káosz, és amikor a szeme láttára lezuhan egy repülőgép, akkor önkéntelenül odamegy és kezdi menteni a túlélőket. Mindvégig szerény marad, miközben egy hős, mert neki fontosabb a gyermekével való kapcsolata. Megmentőként van ott,ahol senki sem várja, végig vak marad a fenyegető veszélyre. Ön tisztán látja a saját helyzetét, ezt más nem tenné meg, hanem csak ön! Figyelem, hiba lesz/lenne eget-földet rengető katasztrófákban gondolkodni: kis dolog lesz, de nagyot szólhat!

Kiemelt napok: 2018. július:24,28. augusztus:2,7,10,16,20.

 

 

Aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/…/horoszkopja-elkeszite…

 

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy+36-30-9391-338 telefonon.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.