Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018 ÁPRILIS és SZENT-GYÖRGY HAVA

2018.03.20

2018. március 20-án 17:02-től – 2018. április 20-án 3:59-ig!

 

ÁPRILIS HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

SZENT GYÖRGY HAVA

Magyarország térképén - Sopron

(N) é. sz. 47° 41′ 06″, (E) k. h. 16° 34′ 59″

...azért, hogy készen álljon mindig az "Újratervezésre!".

... irányt mutatok, hogy a maga dolgában eligazodhasson hónapról-hónapra.

....ajánlom, hogy aki tudja az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, vegye azokat is számításba.

...azt sem tartom kivetnivalónak, ha  kíváncsi másokra az legyen akár a  szerette, vagy olyan valaki, akit eddig sem zárt a szívébe!

...ne feledje: „Mindenki úgy él, ahogy tud, nem úgy, ahogy szeretne…”

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): Demjén Ferencnek igaza van, hogy "sajtból van a hold", mert Chuck Norris a tejútból köpülte.

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): e hónapban kívánatos lenne, hogy önök,  a velük született képességeikkel és  dinamizmusukkal a tarsolyukban megtanulnának végre maradandót alkotni. Ily módon hasznosítani tudnák az adottságaikat ahelyett, hogy elpazarolják az energiájukat, még akkor is, ha az önök számára csak egyetlen irányadó létezik - a saját ösztöneik. Jelen ciklusban az uralkodó planétájuk  – ez a kellemetlen része a dolognak – az önök túlérzékenységét emeli ki. Vita a(z elv)barátokkal, vagy  veszekedések a  pártfogóikkal, emiatt nem lesznek kedveltek a kiemelt időpontokban, de  bíztató lesz, ill. lehet, hogy a komoly kihívások és a nehézségek közepette igazi küzdőtársakra találnak, ill. találhatnak. Összességében az ösztöneikre hivatkozva jegyzem meg, hogy mindkét esetben hasznos lesz, miszerint: bár nehezen illeszkednek bele az új dolgokba, mégis legyenek kitartóak!

Kiemelt napok (+/ 3 nap): 2018. március: 23,25. április:3,7,10,17.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20): Chuck Norris olyan gyors, hogy nem kell udvarolnia sem, mert már mindenki meg volt neki.

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): úgy ítélem meg,  hogy a jelen ciklusban önöknek nem igazán jelent/jelenthet gondot, akadályt bármilyen pénzügyi, vagy munkahelyi kihívás. Kissé szokatlan, de most elfogadják ezeket  a kihívásokat! Sőt, érzelmi téren is a megfelelő húrokat pendíthetik  meg a társukban. Ez a fajta alkalmazkodó képesség a jelen kusza időkben valóban aranyat érő tud lenni, sikeresen oldják meg az itt-ott felmerülő gondjaikat. Önök tudják, hogy pl. a kiemelt napokon hogyan vessék be magukat a biztonságuk  megteremtése érdekében. Mi jelenthet akkor gondot? Nos, felismerhetik nincs itt az ideje a kiadásoknak a buja élvezetekre, hogy hiba lesz a túlzó kiadás a ruházatra, luxusra! A férfiak ilyen állásban egy vagyont lesznek képesek elveszteni nők miatt, ill. a nők féktelenül és aránytalanul nagy terhekre vehetik rá a férjüket, párjukat Remélem, még időben felismerik mindezt…

Kiemelt napok (+/ 3 nap): 2018. március: 21,30. április:4,8,11,18.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): Isten tud a vízen járni... Chuck Norris tud a földön úszni...

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): az önök koordinátora – kimondom – jelen állása szerint : a gondolkodásuk és az elemző képességeik távol állnak egymástól. Magyarán, talán azért nem kell túlságosan izgulniuk ebben a hónapban emiatt, mert rendelkeznek az agyban egy olyan „folyosóval”, hogy nem veszítik el a józan megfontolások képességét. Bár túl gyors lesz minden, de hasznos lesz/lehet ez, valamint az is, hogy tudnak összefüggésekben is agyalni. Miről  van szó? Konkrétan az ideges magatartásaikra, vagy a szétforgácsoltságaikra, az állhatatlanságaikra, a túlságosan sokoldalú érdeklődésükre, a logikátlanságokra „riasztót szerelnek fel”. Mindig kiemelem valahol – most itt – ez nem jósda, nem szentírás az eszes értelmi vonásaikon, a tiszta, a világos, és logikus kezdeményezéseiken nem esik csorba. Szóval, meg tudják érteni önmagukat, és következetesek lesznek.

Kiemelt napok (+/ 3 nap): 2018. március: 26,29. április:6,11,15,19.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): Chuck Norris nem született… Levedlette anyját.

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): önök ebben a ciklusban rengeteget beszélnek, magyarázkodnak arról, hogy mit éreznek.  Meglehet, hogy ez valamiféle terápia része lesz/lehet. Mert ellenkezőleg is igaz, teszik mindezt önmagukban, ahogy a hangtalan kacsák csinálják. Mielőtt pánikba esnének, ne tegyék, nem hiba, hogy látszólag „zavarosnak” tűnik az egész. Szóval, így vagy kimondják az igazságokat magukra nézve is terhelően, és  ezzel a felszabadultság érzetét is adhatják. Más esetben pedig  az igazság kimondásával önök és mások is megtalálják  a közös problémáikra a felelőst. Összegezve a dolgokat,  a Kos csillagjeggyel való quadrátban (90°) néhány  viselkedésükre  nem igazán lehet magyarázatot találni. Viszont  most a felszínre került problémák ismeretében már önöknek is ideális képük lesz arról, merre is horgonyozzanak le!

Kiemelt napok (+/ 3 nap): 2018. március: 26,28. április:4,8,10,16,19.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): Chuck Norris egyszer szemközt nézett egy medvével. A medve úgy megijedt, hogy megőszült. Azóta van jegesmedve.

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): úgy vélik, hogy a kényes helyzetekben bármikor „előkapják a mellényzsebükből” a megoldásokat! Sőt kijelenthetik, nem szorulnak senkinek sem a tanácsaira! Ok! Akkor csak kiírom, hogy mit látok és mit gondolok a konfigurációikról. Nincs kizárva, hogy önök végig úgy érezhetik, bármilyen tevékenység is legyen, ha módszeresen állnak hozzá, akkor is nyernek, ha veszítenek! Tehát, ha téves, vagy hamis teljesítmény befektetést tapasztalnak, vagy hivatásukban zavarok vannak/lennének a saját erőik  ellentmondásaival, akadályok, tilalmak magasodnak a vállalkozásaik előtt, akkor ezt az irigyeik és a kibicek terjesztik önökről. Önök amúgy úgy vélik, áprilisban kedvükre gyönyörködhetnek a  jó dolgokban – majd kiderül

Kiemelt napok (+/ 3 nap): 2018. március: 21,26,31. április:2,5,9,14,20.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): Egy erős ember vasat hajlít... Chuck Norris vasat eszik.

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): mindig abban reménykedem az önök esetében, hogy ne a munkáról, vagy  betegségről kelljen osztani az észt! Lám, most a  képzeletbeli kalapból a  betegségről jött ki jelzés! Ennek hatására majd  jól szórakoznak, és „kutyaharapást szőrével” jelszóval,  humorosra  veszik a figurát! Pontosabban, másokat fognak ijesztgetni azzal, hogy szívesen szednek most  gyógyszereket, mindenféle vitaminos tablettákat, porokat és a legkisebb  semmiség miatt is előrántják az egész gyógyszerkészletet. Ha kell, akkor vasat esznek, vasat isznak a forrásokból. Nem fogják ellenezni a sebészeti beavatkozásokat sem, majdhogynem sürgetik. Ebből akkor mi az igaz? Fele biztosan, mert valóban előfordulhat, hogy túldolgozás, vagy hanyagság következtében lehetnek kínzó fejfájásaik. Akinek van házi kedvence, annak  e hónapban külön ilyen programot szerveznek!

Kiemelt napok (+/ 3 nap): 2018. március: 23,28,31. április:4,6,9,14,20.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): Chuck Norris találta fel a fekete színt. Sőt, az egész látható színtartományt ő találta fel - kivéve a rózsaszínt. A rózsaszínt Tom Cruise találta fel.

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): önök jó hírnévnek örvendenek a csábítás terén. Most egy kicsit gyakrabban művelik és csúcsszinten azt, hogy mindezt mostanság ködösítéseikkel párosítják! Szemben a Kos jeggyel – így gondolják, de én is tévedhetek – úgy vélik , így érdekesebbek lesznek,  izgalmasak, izgatóak! Viszont, az emberek zöme, amikor eljön  álmaik asszonya/álmaik pasija, akkor nem is tudom, önök hogyan is gondolhatják: miért  jó ilyen formában az illúzió-keltés? Lehet, hogy valakinek ez tetszeni fog, ám nem érdemes Harry Houdini-trükkökkel jönni. Ezzel valójában vágyölők, ill. illúzió rombolók, mintsem  szeretetre méltóak  lesznek/lehetnek. Önöknek egy határozott (le)döntésre van/lesz szükségük, nem pedig találgatásokra, nyúl van-e a kalap alatt vagy farkas?

Kiemelt napok (+/ 3 nap): 2018. március: 24,28,31. április:3,8,12,18.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): Az ördög sosem alszik... amíg él Chuck Norris.

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): önök az ösztönösségekre és a tettekre esküsznek! Feltehetően a legcsekélyebb gondot jelenti, hogy megszabaduljanak úgy a valós, mint  a képzeletbéli visszahúzó, ill. - tartó láncaiktól. Úgy haladnak előre, hogy közben vissza sem fordulnak a múltra tekintgetve. Ennek a fajta személetnek, akár nevezhetjük életmódnak is,  lesz köszönhető, hogy: felépítik  a maguk köré gyűlt (emberi) romokból az értelmes embereket (homo sapienset). Akik, önök között kötözködve, piszkálódva cselekszenek, akkor jobb, ha bele se fognak. Hülye dolog azt mondani, hogy: nyugodjanak meg! Csak úgy tudnak önök is kikecmeregni a csávából, ha sarokba szorítva is megtalálják a megoldást! Tudják, az ördög nem alszik…

Kiemelt napok(+/ 3 nap): 2018. március: 28,31. április:4,6,12,14,18.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): Az Erőnek 3 oldala van. A jó, a rossz és Chuck Norris.

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): önöknek állandóak külső motivációra van szükségük! Csak így érzik magukat ösztönözve. Mi dobja fel önöket? Én általában „megfordítom” a kérdést. Azaz, hogy mitől is boldogtalanok önök? A válasz , ha tőlem is hihető:  a célkitűzések hiányától! Mi teszi önöket a padlóra? Minden, de (most) innen szép nyerni! Nem is kell tovább kutakodni, azt hiszem elég világos így is minden. Önök tehát most ebben a ciklusban nem azok az emberek – Magyarország is Nyilas országnem azok a típusok, akik kijelentik: elvesztünk! Vagyis, hogy e hónapban is van olyan pont, ill. fal, ahová nem beleragadnak, hanem innen tudnak és lesz érdemes  megint elrugaszkodni! Egyetlen megoldás létezik, hogy menet közben megtudják, vajon miben rejlik az örömük és a boldogságuk!

Kiemelt napok(+/ 3 nap): 2018. március: 22,28. április:3,5,7,14,20.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): A kínai nagy falat eredetileg Chuck Norris megállítására építették. Szánalmas próbálkozás volt.

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): nyílt titok, hogy önöknek ebben az inkarnációban (földi megtestesülésben) mindig (is) küzdeniük kell az életben maradásért. Ez, ugyebár nem tréfadolog! Múltban, így a jelenben is a természetükkel együtt jár, hogy mindig többre gondolnak. Önök is a Kos jeggyel quadrátban (90°) vannak (a Rák jegyűek még), így nem tehetek mást jelen helyzetben, mint (megint) arra biztassam önöket, hogy adják a legjobb önmagukat! Ne tervezzenek, hanem mindenben és mindenhol cselekedjenek! Akár az ágyban, párnák között,  akár magas falak előtt, s hiba engedni maguknak, hogy gondolkodjanak! Persze, hogy nem fognak ész nélkül cselekedni! Akár a csigákat is meg tudják tanítani szaladni, a lajhár is érti a csíziót, mert önök most hitelesek!

Kiemelt napok (+/ 3 nap): 2018. március: 23,26. április:3,10,14,20.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): Ha Bruce Banner bekattan Hulk-á változik. Ha Hulk bekattan Chuck Norris-szá változik!

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok):  ami az előre tervezést illeti az önök esetében, az teljesen ismeretlen fogalom volt és lesz ebben a ciklusban is! Az csak természetes, hogy miközben sűrűn felemlegetik, ismételgetik is: napról-napra hasznosítani kellene az önök, és mindenki más energiáját. Miért? Azért, hogy ezzel helyükre tudják tenni a jövő építőköveit! Kiváló! És megkérdezik önöket: milyen is lesz az a jövő (amikor a tervezés ismeretlen fogalom)? Most is, máskor is, a jövőben is zseniálisan kivágják a rezet, önök fejben már elkezdték! Világos! Tehát, a kiemelt napokon önök újabb és újabb frappáns csúcsokat fedeznek fel az emberiség javára és hasznára, majd szólnak: fogjuk meg és vigyétek! Konklúzió? Nos, önök kiválóan látják a célt, és (ki)várják ehhez az önöknek megfelelő anyagi és egyéb járulékos feltételeket – a tálcán!

Kiemelt napok(+/ 3 nap): 2018. március: 22,24,31. április:6,13,15,17.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): Chuck Norris sosem fürdik, mert ott a mocsok nagy ívben elkerüli!

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): a vak is láthatja, hogy az emberek egymással való versengésre vannak/lettek kényszerítve! Önök ebben a helyzetben – figyelem, ez asztrológiai fejtegetés – csípőből utasítanak vissza ilyet, ill. ehhez hasonlót! A kiemelt időpontok körül főleg azt vélik felfedezni, hogy napról-napra úgy tekintik a nehézségeiket, hogy menet közben elsajátítják az életet szemlélő emberi magatartásokat, és nem avatkoznak bele. Önök meg lesznek győződve arról, hogy a napi események közepette megtalálják a logikus megoldásokat. Magyarán, nemigen hiszem, hogy önök kockáztatnak. Így a „járt utat járatlanért” aligha cserélik fel, ígéreteknek sem dőlnek be. Vagyis, hogy tudatos-e, vagy tudattalan – számomra is örök kérdés marad – végig megpróbálnak elfelejteni dolgokat. Vallják, hogy semmi sem tart örökké, és minden nap egy lehet a cél, hogy újjászülethessenek, mert  csak így juthatnak előbbre!

Kiemelt napok(+/ 3 nap): 2018. március: 21,23,31. április:2,7,13,18.

 

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/…/horoszkopja-elkeszite…

 

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

(2018.04. 10-én 7:00-ig Megtekintés: 204)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.