Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017 SZEPTEMBER és SZENT-MIHÁLY HAVA

2017.08.23

2017 SZEPTEMBER HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

SZENT-MIHÁLY HAVA

2017. augusztus 23-án 0:07-től 2017. szeptember 22-én 21:36-ig!

Magyarország térképén - Sopron

(N) é. sz. 47° 41′ 06″, (E) k. h. 16° 34′ 59″

...azért, hogy készen álljon mindig az "Újratervezésre!".

... irányt mutatok, hogy a maga dolgában eligazodhasson hónapról-hónapra.

....ajánlom, hogy aki tudja az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, vegye azokat is számításba.

...azt sem tartom kivetnivalónak, ha  kíváncsi másokra az legyen akár a  szerette, vagy olyan valaki, akit eddig sem zárt a szívébe!

...ne feledje: „Mindenki úgy él, ahogy tud, nem úgy, ahogy szeretne…”

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): Felelős vagy a gondolataidért, mert a képzelőerőddel is teremthetsz vagy rombolhatsz, élhetsz vagy visszaélhetsz! (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): önök most teljesen szabadon kifejezhetik magukat. Mentálisan úgy érezhetik senki és semmi nem gátolhatja a véleményalkotásukat. Több alkalommal kifigyelhetik, hogy  a kiemelt napokon képesek átgondolni dolgaikat,  meg tudnak oldani bonyolult problémákat. Gyanítom, ebben az esetben képesek lesznek másokat megérteni, és ami a leglényegesebb, hallgatni is tudnak, amikor felismerik, hogy: adott  esetben kár lenne minden szóért! Akiknek a képletében az uralkodójuk sérült (támadott), maguk sem értik mitől lettek olyan sértődékenyek! Tisztában vannak azzal, hogy vannak kivételezetten tehetséges dolgaik, de most mégis híján vannak az önbizalomnak. Így is remek „hallgatók”, most mégis visszautasítanak olyan dolgokat, amelyek tágítanák  a látókörüket. Gyakorlatilag önmagukat lehetetlenítik el ezzel és még tetőzhetik azzal, hogy egy betegségüket nem veszik komolyan. Mire hívnám még fel a figyelmüket? Nos, az idegen munkamódot „nem veszi be a gyomruk”, vagy pedig fel sem tűnik, hogy az egyenetlen munkaritmusukat és  szervezési hibáikat sem önök, de még mások sem tudják megemészteni. Lehet, hogy némelyek  mindezt felmondással oldják meg, míg mások, vagyis az okosabbak  felismerik, hogy a kiemelt időkben a saját ügyetlenségeikre kell mielőbb megoldást találni .

Kiemelt napok: 2017. augusztus 27. szeptember 8,10,19.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20): Az ember ma „kapni akar", de kész elfogadni mindazt, amiért nem kell túl nagy erőfeszítéseket tennie. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): szentül meg vagyok győződve arról, hogy önök jó passzban igen kreatívak. Könnyen megértik - ha lassan is -, a bonyolult dolgokat. Kiemelt napokon igyekeznek tudomására hozni mindenkinek - ha lassan is -, hogy jól átlátják a nagyobb terveket és  projekteket. Ha most fel kell emelni a hangjukat - ezt is lassan, fokozatosan – akkor ezt  mindenki igyekszik kivárni, hogy végre mit is akarnak   a tudtukra hozni. Észre kell venniük, hogy a saját lassú attitűdjeikkel  nem lesznek  képesek  felvenni a versenyt a gyorsabban gondolkodókkal. Nem egészen  önökben lesz a hiba! Ezért hasznos, hogy legalább innen megtudják mások is, hogy milyen komoly erőfeszítéseket kell tenni azért is, hogy pl. időben átérjenek  a zebrán még  a zöld jelzés alatt... Ha elég kreatívak, akkor  ismerjék fel olyan oldalaikat is, amikor valamitől, valamiért megmakacsolják magukat. Egyesek iszonyúan rugalmatlanok és képtelenek alkalmazkodni úgy az új nézetekhez, mint ahogy a régiekkel sem tudnak valami hasznosat tenni. Miben tűnik ez  fel? Nos,szétszórtságban ,mivel a szórakozás helyett szórakozottak. Hozzá nem értésük miatt fel sem fogják, hogy kudarcot vallanak egy olyan dologban, amit korábban játékosan meg tudtak oldani. A negatív Vénusz állásúak kedvezőtlen helyzeteket  teremtenek a gyerekeik számára is. Megoldható? Igen. Ha ez igaz, és feszült helyzet alakul ki, azonnal kezdjen el örömöket gyártani a szeretteik és a szűk környezetük számára!  Sokáig tart? Ha mindezt lassan is teszik,  nem kell kapkodni , mert ez csak jó lehet!

Kiemelt napok: 2017. augusztus 24,28. szeptember 5,8,17 .

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): A szavak valódi jelentéstartalma saját belső világunk egyedisége miatt nem egyforma. Ezért nagyon fontos az őszinteség, tisztázni kell, hogy jól értjük-e egymást. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok):  képzelőerejük kerül a porondra. Ezt, ahogyan  mindig,  e hónapban  is könnyen szavakba  tudják foglalni. E ciklusban  a  kiemelt napokon a szerető, ill. szerethető környezetben  meg kell tudni mindenki számára fogalmazniuk világosan és egyértelműen,  meglehet, hogy mindezt egy katartikus, netán krízis-szerű állapotban : az élet nem állhat meg!  Önök, akik mindig örökmozgó lények,  egy kivédhetetlen helyzetben zárkózottá lesznek,mert nem készültek fel, valójában nem is igazán lehet  arra, hogy egy intim és belső megpróbáltatás felett úrrá legyenek.  Így is határtalan szerencséjük van/lesz! Mert megvan az az adottságuk, hogy gyorsan kielemezzék a helyzeteket, az embereket, mielőtt bármi sértő, vagy bántó kifejezést használnának. Főleg a kiemelt napok körül néha úgy fogják érezni, hogy ez, vagy az biztonságos, máskor pedig úgy, hogy nem.  Most lesz az a helyzet, hogy  egyes kiemelt napokon racionális szemléletükbe  betüremkedik:  kénytelenek érzelmi vonalon is tekinteni  a dolgaikra. Ha  egy véleménykülönbség érzelmileg befolyásolja a családjában, vagy lakásfelújításban, költözésben, vagy a birtokot illetően – hagyatéki dolgokban :  rögvest térjenek vissza a „gyökereikhez”! Azaz, a tudás hatalom, s ne a szentimentalizmusuk határozza meg a döntéseiket.  Pontosítok :  a származással, a családdal, a szülőkkel, lakásviszonyokkal, otthonnal, családi hagyománnyal, örökséggel kapcsolatban le kell ülniük és (el)beszélgetniük.

Kiemelt napok: 2017. augusztus 28,31. szept. 6,10,19,21.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): Ahogyan van testi uterusz, amelynek bölcsőjében a magzat fejlődik, úgy van szociális is, ez pedig elsősorban a család. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): nagyon fontos,hogy a kiemelt napokon használják a fejüket. Szükségük van olyanokra, akiknek ötleteik vannak. Önöknek nincsenek ? Szó sincs erről!  Köztudott, egyszerűen arról van szó, hogy más  emberek társaságában – szomszédok, rokonok, testvérek körében –,  ki kell fogni a jó pillanatokat, amikor  vevők az ő gondolataikra. Meglehet, hogy túl gyorsan reagálnak dolgokra, vagy hirtelen túl sok információval  terhelik mások agyát, amitől idegesek és feszültek lesznek.  Ahogy a csecsemőkkel, vagy gyerekekkel is teszik jó, ha lekötik az agyukat hasznos, vagy annak vélt dolgokkal. Ebből  következően , ha minden igaz – ez nem szentírás – olyanok, akik mindenhez, mindenkihez hozzá akarnak szólni, és könnyen alkalmazkodnak egy új környezethez, vagy szituációhoz is, de  ki tudja mi az oka, hogy az új és az izgalmas dolgok elvonják a figyelmüket attól  amit csinálnak, vagy kéne csinálniuk. A szétforgácsolt érdeklődésük miatt  az álmosító egyoldalúsággal nehezen birkóznak meg. Véleményeltérésük  a rokonokkal ideges bántalmakat és zavarokat okozhatnak a „körletükben” és azon túl is. Ha ilyen jegyű rokonuk van, mint önök,  jó, ha figyelnek! Elég egy buta szó, akkor itt annyi!

Kiemelt napok: 2017. augusztus 24,28. szept. 1,6,14,20.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): A szeretet az a nagyhatalom, amely az életben mindig megsegít minket. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): talán kedvükre való lesz,  hogy itt most  az járja: jól megfontolják amit mondani akarnak! Tisztában vannak/lesznek  azzal, hogy az emberek lassan reagálnak le dolgokat, így önöknek bőségesen van/lesz idejük  arra mit is mondjanak  a pulpituson. Bátran és tagoltan tudtára adhatják  a szűk, belső köreiknek  - mivel nem lesznek  annyira a kirakatban -, hogy mi jó és mi hoz valamit a konyhájukra! Koordinátora – a Nap – ebben a ciklusban, a kiemelt időpontokban a közös ügyeiket meglepően igen óvatosan, taktikusan, diplomatikusan és konvencionálisan képviseli. Valamiről, vagy valakiről megvan, ill. meglesz a véleményük az olyan lesz, hogy nem lesz abban semmi hiba. Olyan szervezők lesznek, hogy senki sem fog vitába szállni önökkel. Hamar átláthatják, hogy melyik csoportjukat erősítik, mert ugyanakkor  a támadott Nappal rendelkezők  is kigondolnak valamit, de bizonyos „kőfalakba” ütköznek. Talán tekintélyféltés címén kötik az ebet a karóhoz, így semmit sem ér a hatalom a kezükben. Vannak akik tudatában vannak annak, hogy  itt pl. a pénzzel való játszadozás nem csak a saját tekintélyüket  csorbítja meg, hanem a tehetségüket is. Jó tudniuk, hogy a viszálykodó embereket kerüljék e ciklusban. Szerintem, önök egészen rentábilis megállapodásokat kötnek, biztos jövedelemre tesznek szert, nem ismernek nehézségeket, okosan vásárolnak be. Mi van, ha nem? Olvassák el elölről  és tisztában lesznek azzal, hogy miről is van szó!

Kiemelt napok: 2017. augusztus 23,26,29. szept. 3,8,12,19.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): Nincs tökéletes, probléma nélküli élet, a küzdésmentes jólétben elpuhulna a test, és elbutulna az elme. (...) Nem azok az életélvezők, akiknek minden dologból a legjobb van, hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni abból, amijük van. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): köztudottan erősen kritikusak, önmagukat sem kímélik. Elérkezett az önök ideje! Hiba lenne azzal kezdeni, hogy figyelmen kívül hagyjuk/hagyják,  nem szeretjük önöket és nem vesszük figyelembe az ötleteiket. Bevezető sorokban írtam, és ezt önök is nagyon jól tudják: „Nincs tökéletes, probléma nélküli élet, a küzdésmentes jólétben elpuhulna a test, és elbutulna az elme.” Ha valamiről  úgy gondolom, hogy fontos, azt mindenképpen – nem csak önöknek – másoknak is tudtára adom – ez nem jósda! Önök most kezdenek egy új  12 hónapos asztrológiai  évet, és a legjobb, amit tehetnek: ebben az első hónapban  máris a cselekvés öröme ösztönözze  önöket! Mindenki azon van, tegyék így, lehetőleg energikusan fejezzék ki magukat,  a siránkozások ideje elmúlt! Ez nem kritika, hanem felhívás: indításkor lehetnek nagyon lobbanékonyak, gyakran teljes erővel rálépnek a gázra, de mindez hiba lesz/lenne! Akik  az előző hónap jegyzetét  is nyomon követték, azok tudják, hogy a terveik kivitelezésekor  elsőként a türelemre kell  hangsúlyt fektetniük, s nem a sebességre!  „Gyárilag” képesek könnyedén alkalmazkodni  a  legkülönfélébb helyzetekhez. Semmit sem használna, ha ideges magatartásukkal, a szétforgácsoltságukkal, a túlságosan is sokoldalú érdeklődésükkel és a logikátlanságukkal kerülnének a címlapra. Adok egy testhezálló útravalót:  okosak, és képesek eredeti ötletekkel előállni. Ha pedig egészségügyi panaszaik lennének, azt se halogassák, hanem még e hónapban járjanak a végére, ellentmondást nem tűrően!

Kiemelt napok: 2017. augusztus 23,31. szept. 1,10,17,19,21.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): A nő a férfitől várja a biztonságot, az erőt, a védelmet, a támaszt, a szeretetet, a szerelmet, a gondoskodást. (...) Ezzel szemben a férfi egyetlen, biológiailag is megalapozott mély vágya: a szabadság. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): számomra nem új dolog, hogy amikor az önök jegyéhez érek, kiemelten szóljak valamiről! Nincs olyan hónap, amikor ne arról szólna  a dolog, hogy az elméjük elbolyong a romantikus fantázia vagy az ábrándok világába. Ezt néha  tudják kontrollálni, de ezzel ugyanakkor közelítenek  afelé, hogy elvágják magukat szinte minden normális kapcsolódástól.  Ismétlem,  egyetlen negatív kijelentés sem  ráolvasás!   Vannak olyan pillanatok, amikor – bárkivel megesik az ilyesmi – a születésnap előtt főleg, hogy az elménk nem működik logikusan. Az  elmúlt tizenegy hónap dolgait kell csupán összegezni, majd ennek utána felkészülni az eljövendő új 12 hónapos ciklusra. Ezért van az, hogy most  érzékenyebbek a folyó események közepette. Kép társítással élve: minden arról szól, ahol nincs tér, ahol nincs idő, ahol nincs kezdet és nincs vég. Most van az, amikor a múltnak, a jelennek és a jövőnek nincs, nem lesz jelentősége. Hagyni kell magukat egy kicsit sodródni,  és mivel a Föld nem lapos, nem fognak kiesni a végén!  Képesnek kell lenni fölfogni a földi jelenlétet: itt a felejtés tudománya gazdagítja, hogy  mindenki tiszta lappal és kiegyenesedve kezdjen egy újesztendőt az önök társaságában.

Kiemelt napok: 2017. augusztus 23,28. szept 3,7,11,14,19.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): Van-e titokzatosabb az embernél? Páratlanul egyedi lények vagyunk, az Univerzum csillagai. Embervoltunk hasonlósága mögött individuális arculat rejlik, ebben áll a nagy titok. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): máris vágjuk a közepébe! Kell egy kis melegség és megértés. Visszakérdeznek,hogy honnan? Nem látszik önökön? Valóban, teljesen magánügy, hogy kivel és miért tartanak forró drótot  válság közepette. Bár most is vannak és lesznek barátaik, akik sokszor maguk sem értik, hogy miért pont nekik öntik ki egy nem várt pillanatban a dolgaikat. Ennek az a lényege, csupán azért, hogy elmondhassák: élnek, és nehogy leírják önöket a palettáról! Valami oka lesz, ill. lehet, különcködnek, vagy homályosan fejezik ki magukat, hiba lenne ezért pálcát törni önök felett! Maguk sem értik sokszor,  talán beléjük bújt az ördög, kiszámíthatatlan reakciókat produkálnak. Sokszor felemlegetem, most is, hogy ez nem szentírás és nem jósda, hanem következtetés. Az uralkodójuk fekete-fehér jellege miatt képesek egyik pillanatban zseniális ötletekkel előállni, majd a következő pillanatban homlok egyenest az ellenkezőjét mondani.  Mondhatni szembemennek önmagukkal is. Úgy vélem, hogy azzal lennék a segítségükre, talán közel is állok az igazsághoz, ha szólok,  most a kiállhatatlan emberek, vagy egyik pillanatban kedves barátok a semmiből,  felületesen állnak a közös dolgaikhoz, sok esetben egy buta pletyka, vagy intrika és néhány éretlen fazon veri ki a biztosítékot az önök esetében. Talán ezért bújik önökbe a kisördög, kiszámíthatatlan reakciókat produkálnak emiatt, hogy félreértik a félreérthetetlen dolgokat. Úgy gondolom, hogy itt nincs semmi titok, hozza a szokásos formáját, csak annak lehet baja önökkel, akinek vaj van a füle mögött!

Kiemelt napok: 2017. augusztus 26,30. szept. 5,10,14,20.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): Az emberi természet örök, a törvények nem felülírhatók, csak a kifejezési formák változnak. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

 

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok):  érdekes lesz, hogy mint  alapból optimista emberek , hirtelen – nem a semmiből, talán oka is van/lesz – pesszimista hangnemre váltanak. Meglehet, sportnyelven szólva a stílusváltás oka az „altatás”. Megy a  szekér, és mindenki azt szeretné megtudni, hogyan is csinálták! Itt is a bevezetőt hozom fel példának, önök sem a természet törvényei ellen lépnek fel, hanem csak  kifejezési formát váltanak, hogy levakarják magukról azokat, akik tolakodóan vagy szemtelen módon kérdezősködnek a dolgaik felől. Segítek azzal, elvégre magunk között vagyunk, hogy az önök álmai sokszor tele vannak kézzel fogható ötletekkel, ezért gyakran kerülnek szembe azokkal, akik kevésbé ambiciózusak és sikeresek, mint önök.  Magyarán, így okkal-joggal (is) elveszíthetik a türelmüket olyan emberekkel szemben, akik emiatt gátlástalanul zargatják önöket. Segítek, hogy  ne törjenek pálcát felettük: csak arról beszéljenek, amit igazán fontosnak tartanak, s ne fecsegjenek el titkokat!  Ne dobálózzanak rejtélyes szavakkal a módszereikről, mert ez is időpocsékolás. Lehet, hogy a kívülállók úgy gondolják, kamuznak, amikor a  szakmai kudarcokról, megnehezült koncentrációikról papolnak a hivatásbeli munkáiknál. Ez olcsó színjáték! Hagyják meg őket ebben a hitben, és ne álljanak le velük erről diskurálni, mivel  pocsék színészek most, maradjanak a  sikeres úton, mondom én!

Kiemelt napok: 2017. augusztus 27,30. szept. 7,14,16,19.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): Az ember „valahová tartozási" szükséglete olyan, mint egy fa gyökérzetének a talaj: be kell kötődni ahhoz valahová, hogy a viharoknak ellen tudjunk állni. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): szintén szokatlan dolog elé néznek ebben a hónapban is. Önökből sokszor harapófogóval kell kihúzni a  szavakat, most  meg úgy jár a szájuk, mint a rokka, mintha úgy éreznék, kell egy  olyan hónap, amikor vitázhatnak mindenkivel és mindenről. Sokszor úgy fogják érezni, hogy valami, vagy valaki elengedte a láncaikat, és szabadon járhatnak-kelhetnek a világban, és a szószéken is ott van a helyük. Lehetséges, hogy elmennek világot látni; lehetséges, hogy felkérik, fejtsék ki a  véleményüket  egy folyó ügyben , és ez szárnyakat ad önöknek. Figyelem, vihar van, és  – ki tudja előre ezt, ez nem jósda –olyanban próbálnak megméretődni, ahol nincsenek erős gyökereik a kivitelezéshez. Visszatartom önöket? Nem így fogalmaznám meg! Menjenek, mivel önök is olyanok, mint minden más ember, akik önmagukat tanítják meg olyan dolgokban/dolgokra, ami pozitív tanulságként is beépülhet a tudatukba. Olyan útravalókkal szolgálhatok, hogy ebben a ciklusban és a kiemelt napokon főleg kerüljék a  zavaros világszemléletű gondolkodókat, a babonás embereket és hiba lenne értéktelen útitervekkel traktálniuk  a környezetüket. Ha mennek (pl. külföldre) menjenek, és ne osszák az észt  (pl. politikailag), válogassák meg a szavaikat, mert itt most hatalmasat bukhatnak, kár lenne érte!

Kiemelt napok: 2017. augusztus 26. szept. 9,11,15,22.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): Az erkölcsiség azt jelenti, hogy a fejemben már megvan, mit hogyan kellene tennem, az erkölcsösség pedig nem más, minthogy adott helyzetben ezzel a tudásommal szinkronban is cselekszem. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): önök esetében  a bevezető téma, hogy kinek és milyen az erkölcsi értéke és érzéke, legyen az a  saját titkuk! Saját életükben  ez tabu téma, és ha fel van vágva a nyelvük, akkor ezzel mély sebeket képesek ejteni ártatlan embereken is! Alapból gyakran szkeptikusak, most meg pláne azok lehetnek! Ebben a  ciklusban  mindig úgy lehetnek jelen a hétköznapokban,  hogy mindenki beszéde mögött hátsó gondolatokat sejtenek. Amikor pedig kikérik a véleményüket,  akkor úgy forgatják a szavaikat, hogy még az erkölcsi álláspontját is megsértik mindazoknak, akik pedig valóban tisztességes szándékúak, de tapasztalatlanok abban a témában,  hogy miről és kiről lehet beszélni nyíltan, vagy burkoltan. Mit is tegyenek?  Van javaslatom, és tudom, hogy meghallgatja a személyes szakmai véleményemet, majd a  saját belátása szerint cselekszik . Ennek sem vagyok ellenére, kívánom, hogy igazuk legyen!  Mi a javaslat? Legyenek csendben, és legyenek kiismerhetetlenek! Sem önmaguknak,  sem másoknak sem ártanak ezzel, amennyiben így hihető ez tőlem. Miért kérem ezt? Nos, a világban – környezetükben is – sok a bizonytalanság, a félelem,  rengeteg  a halálhír, sokan a világvége gondolatával foglalkoznak, így kell egy olyan alak, aki a békét hirdeti…Képes lenne rá, de majd kiderül!

Kiemelt napok: 2017. augusztus 25. szept. 5,9,17,20.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): Pszichénk olyan, mint a kaleidoszkóp, amelyben egy apró mozdulat hatására minden megváltozik. Éppen ezért nincs reménytelen helyzet, mert egy kis lépés is hatalmas változást eredményezhet. (Dr Bagdy Emőke magyar pszichológus, egyetemi tanár és író)

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok):  a Nap szemben áll az önök jegyével! Ebben a ciklusban úgy gondolom  használok azzal, hogy tudatom: képtelenek lesznek dönteni! Nem az a kérdés, hogy jó-e ez vagy sem! Az biztos,  jelen esetben szükségük lesz egy olyan emberre, társra, akivel megbeszélhetik a dolgokat szemtől-szemben. Még úgy is akár, hogy önök helyett  dönthessen! Biztos vagyok abban, hogy ebben a ciklusban néhány kiemelt napon, bizonyos helyzetekben- meglehet - talán elveszítik a józan ítélőképességüket.  Amennyiben majd nem ez az eset áll fenn, és azt tapasztalják, hogy önöknek jó érzékük van a helyzetük rendezéséhez,  akkor  harmonikus napok elé is nézhetnek, akár! Valóban igen apró dolgokon fog múlni, hogy megtanuljanak kezelni olyan eseteket,helyzeteket,  amelyekről álmukban sem gondolták volna, hogy meg lehet másként is oldani, mint csak haraggal vagy veszekedéssel. Nem új az önök életében, hogy most ebben a ciklusban nagy érdeklődést tanúsítanak az iránt, hogyan működnek az emberi kapcsolatok krízis helyzetekben.  Kirakatban lesznek, hogyan próbálják felhasználni akár az újonnan, vagy ösztönösen  szerzett tudásukat a problémák rendezése során. El fogják  árulni magukat azzal, ahogyan egy-egy helyzetet megközelítenek. Nem arról szól most a dolog, hogy  okosan viselkednek-e, vagy sem, hanem arról, hogy most így, vagy úgy, de  dönteniük kell és majdan viselniük kell ennek/annak a következményeit.

Kiemelt napok: 2017. augusztus 26,31. szept. 1,5,10,13,18.

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefon

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.