Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017 MÁRCIUS, HALAK és BŐJTMÁS HAVA

2017.02.17

2017. FEBRUÁR-MÁRCIUS HÓNAP,

BŐJTMÁS HAVA és JEGYRŐL-JEGYRE

(FEBRUÁR 18-MÁRCIUS 20.)

Steiner Gergely asztrológus fényképe.

 

 

...azért, hogy készen álljon mindig az "Újratervezésre!".

... irányt mutatok, hogy a maga dolgában eligazodhasson hónapról-hónapra.

....ajánlom, hogy aki tudja az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, vegye azokat is számításba.

...azt sem tartom kivetnivalónak, ha kíváncsi másokra az legyen akár a  szerette, vagy olyan valaki, akit eddig sem zárt a szívébe!

...ne feledje: „Mindenki úgy él, ahogy tud, nem úgy, ahogy szeretne…”

Magyarország térképén - Sopron

N é. sz. 47° 41′ 06″, E k. h. 16° 34′ 59″

2017. február 18. 12:19-től – 2017. március 20-án 11:14-ig!

 

JEGYRŐL-JEGYRE

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.):Nem harcolhatunk valami ellen. Annak semmi értelme. Valamiért kell harcolni.” (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): Nem hinném, hogy gondja lesz azzal, hogy a megmaradt erejével érvényesüljön. A Mars a születési jegyében jár, nem sokat vacakol semmivel sem, rögtön a dolgok közepébe vág. Nem valószínű, hogy az ujjaival malmozik. Ebben a hónapban nincs kedve a vesztesek csapatát erősíteni. Meglehet az is, hogy taktikázik úgy, hogy ezt a ciklust végigharcolja, közel férkőzik az élbolyhoz, de majd csak a jövő hónapban vág az élre. Kitűzött célját mindenáron el akarja érni. Gyors és tettre is kész. Nem tűri, hogy korlátozzák, független egyéniség hírében fog járni-kelni. Mi lesz/lehet a gond? Én így látom, hogy a kritikus napokon megeshet az a csúfság is, hogy a személyes ellenséges érzületét kell sokszor palástolnia, rágalmazást is elszenvedhet, nehezen meri bevallani a gyengeség és olykor a tehetetlenség érzetét! Elmúlik…

Kiemelt napok: 2017. február 22,26,28. március 4,10,14,20

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20):Felemás dolgok nincsenek ezen a világon, csak egész dolgok. S ha az ember akar valamit, akkor egészet kell, hogy akarja.” (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): tagadhatatlan, hogy ön nem híve a félmegoldásoknak, és most „ha lúd, akkor legyen kövér”, így telhetetlen. Ezért tartom kiváló jelzőnek az asztrológiát, mert önnek is és másoknak is jó tudni, hogy mi a pálya. Úgy gondolja, hogy nem veri nagydobra: álcázza a vágyait, de „kilóg a lóláb”, hogy mohó és kielégíthetetlen. Ez most jó, vagy sem? Úgy találom, hogy ebben a hónapban ismeretlen izgalom kell önnek, hogy minden élvezetnek átadhassa magát. Van olyan helyzet is, amikor a Vénusznak ebből az állásából azt is ki lehet következtetni, hogy pl. súlyos lelki vagy érzelmi gondoktól menekülhet meg, ha önszántából vállal önkéntes, karitatív munkát. Más esetben jó lesz/lehet, ha visszavonultan dolgozik. Mert ha most többen vennének részt egy ötlet megvalósításában, baleset lehet belőle – vagy ön az elszenvedője, vagy ön okozhatja mások sérülését.

Kiemelt napok: 2017. február 18,20,28. március 1,4,10,16,18.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): Egy hazugságra épített boldogság nem lehet soha igazi boldogság. (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): azon töri az agyát első napoktól számítva, hogyan tartsa kézben jobban a mindennapjait. Tudja, hogy a horoszkópban az van, ami látszik, s nem az, amit látni szeretnénk. Nem boldog attól, hogy a napokat rámolgatással vagy válogatással töltse. Mindent bevet, ha kell, hatalmasakat füllent, csakhogy kimaradjon ezekből. Kicsi vagyok ahhoz, hogy okítsam, vagy utasítsam arra, hogy a munka alól hiba lenne kihúznia magát, de annyit tehetek, hogy szólok. Úgy vélem, azzal leszek a hasznára, ha kérem, változtasson a hozzáállásán. Akkor veheti ezt akár fenyegetésnek is? – kérdezheti. Nos, a Merkúr sorozatban néhány kellemetlen aspektus összeszedett, ha ki akar maradni a feladatok alól, akkor eltáncolhatja a hattyú halálát is, vagy akár igazán le is betegedhet, de senki sem hiszi el, hogy ön beteg! Féltem önt, röpül(het) a munkahelyéről!

Kiemelt napok: 2017. február 18,21,25,27. március 4,6,11,15,20.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): Az emberek mind felnőnek egy napon. És mindig a megfelelő pillanatban. (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): ön igazán intenzív és veszedelmes érzelmi helyzetben érzi magát most jól. Hevesen tiltakozhat, és nem is vétózom meg, mert ez nem jósda, és nem is szentírás! A horoszkóp játékos havi prognózis, olyan GPS-féle szerkentyű, mert ha „élő lenne”, ugyanúgy viselkedne, mint ön is. Állandóan bocsánatot kérne, mint egy kisgyermek, és nem az mondaná: „Újratervezés!”, hanem, hogy: "Bocsánat, ki fogom javítani!" E hónapban tudattalan belső túlaggódó habitusa állandóan veszélybe sodorja, legalábbis érzelmileg – gondolom én. Februárban és márciusban is, ahogy az élete során máskor is, eltart egy ideig ez a krízis, hol napokra, hol órákra, hol percekre, míg rá nem jön, hogy mire is van/volna igazán szüksége. Önnek alighanem elkél néhány lelki terápia, hogy megszabaduljon már-már bosszantó gyerekes viselkedésétől. Most se nő fel! De az is meglehet, miért ne lehetne, hogy önnek ez jól bevált viselkedési forma: mindig legyen valaki, akinek a vállán kisírhatja magát. Mikor nő végre fel? Félő, hogy soha...

Kiemelt napok: 2017. február 24,27. március 1,5,12,17,20.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): Vannak emberek, akiknek az arcához hozzátartozik a nevetés. (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): nem mondok azzal újat, amikor azt állítom önről, hogy a szíve mélyén kész mindent kockára tenni, hogy érvényesülhessen. Más jegy esetében kiverném a biztosítékot, ha ezt mondanám, ami önnek egészen természetes. Ha megy a szekér, ha nem, akkor is állandóan szüksége van elismerésre. Valami baj volna? Nem igazán erről van most szó, hogy színre lépne és emiatt reszketne a lába. Ahhoz, hogy azzá váljon, aki ön valójában, új kihívásra van szüksége. Lesz? Ha nem, akkor ön kézbe veszi a dolgokat és elintézi ezt is magának. Az nem jellemhiba, ha ehhez keres közönséget is, mert önt leginkább az ilyesmi motiválja. De kíváncsi vagyok magam is, hogy mi van akkor, ha nem lehet nagylelkű, nem lehet jótékonykodó, vagy olyan beosztásban dolgozik, ahol teljesen lefárasztják, „kicsontozzák”, mit is tesz? Nevet rajta?

Kiemelt napok: 2017. február 19,24,28. március 1,6,10,13,16,20.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): Ahol sokat unatkoznak az emberek, és nincs mit csináljanak az idejükkel, ott megesik, hogy bogár lepi el a fejeket belülről. (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): beszélgessünk! Tulajdonképpen nehezen tudom elképzelni, hogy e hónapban ön ne jelentkezne valamilyen szolgálatra. Feltehetően, el sem tudja képzelni magáról, hogy jobban érdekli saját maga, mint mások. A születési uralkodója jelen állása szerint ekkor szívesen beszélne a párjával, akinek kiöntheti a lelkét. Tudnék-e más mulattatóbb hírrel szolgálni, mert ez képtelenség! – mondaná. Részben valahol igaza van, viszont tegyünk egy próbát, mi van, ha ez igaz lesz/lenne? Gyakorlatilag más teendője nem lesz, mint hogy lekörmöli az eseményeket sorról-sorra. Megtörténhet, hogy a meglátásaira lesz kíváncsi a párja, és ha épp kettesben lesznek, színt tud vallani? Szóval, ez nem jósda, hanem következtetés, és talán a beszélgetések után úgy állnak fel, hogy kideríthetik: mennyit számít az ön álláspontja az aktuális közös és belső ügyeikben. Valamiképpen az is elképzelhető, hogy a saját kapcsolatuk gondjait is sikerül gyorsan és találóan megoldani…

Kiemelt napok: 2017. február 19,23,25,28. március 2,8,11,14,17.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): Nem fontos, milyen hibát követ el valaki életében. Az a fontos, hogy vállalja értük a felelősséget. (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): a születési uralkodója szemben áll az ön jegyével. Március közepe felé még retrográd mozgásba is indul és a téma: "ön szeretetre méltó?" – ez fogja feltenni minduntalan! Hiba lenne? Nem, miért lenne! Mindenki önmagáért vállal felelősséget, miért lenne ön kivétel ez alól. Ön, jó esetben, sokszor pontosan látja a mások szemében, hogy mennyire szeretetre méltó. Kész is lesz mindent megtenni, mert úgyis így akarja – Vénusz a Kos jegyben, naná -, hogy simán menjenek a dolgok. Mire számíthat? Felkészítem egy kicsit és később megelégedésére fog szolgálni, hogy egyesek behódolónak találják majd. Persze, hogy nem tetszik, de ha tőlem hihető, akkor ne mutassa ki nagyon - ha igaz is lenne e kínos feltételezés -, végtére a cél számít, hogy önt szeressék! Summa-summarum, a másik ember most tükör lesz az ön számára, élő valóságában önmagát ismerheti meg, ill. fel! Ki is próbálhatja a kiemelt napokon előcsalogatni mindenkiből a legjobb oldalát, hogy azután visszatükröződjön, mennyire is szeretetre méltó!

Kiemelt napok: 2017. február 21,25. március 3,8,14,17.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.):Az ember beszél... de amit érez, az az igazi.” (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): utálhatja az újságokat lapozgatni! Itt meg is állhatnék, mert talán ezt is „átugorja”! Azon a véleményen van, hogy a tömegmédia, meg az az utca embere is manipulálja a népeket. Ha önt kérdeznék erről, akkor biztos abban, hogy kiforgatják a szavait. Nincs ember, aki megállhat nyugodtan ön előtt. Az összes híresztelés arra jó, hogy elterelje a figyelmet a fontos dolgokról. Igazam van? Nekem nyugodtan megmondhatja, magunk között marad! Tulajdonképpen az bántja – gondolom én, de javítson ki –, hogy mennyire nincs az emberek között új ötletekkel előálló ember. Feltehetően a vigasztalást a reklámokból keres és talál. Vagyis, hogy a műsorok között – siralmasnak találja azokat is –, hogy a szünetben leadott fizetett hirdetésekben nagyobb az igazság, mint kint a valóságban. Persze, ezt senki se nézi, de most ön ebben lelheti örömét, nem a szomszédokban, rokonokban és ugye, a médiában sem…

Kiemelt napok: 2017. február 18,23,27. március 3,6,13,18,20.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): Ne mondjon semmit. Mikor már mondani kell valamit, akkor jobb, ha az ember nem mond semmit. (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): ebben a ciklusban a rokon lelkek keresése körül forog/foroghat minden. Ez számít valamit? Az rendjén való, hogy barátokkal és összeköttetésekkel körülvéve jusson előrébb az ember, de ki foglalkozik az ön lelkével? Most mögéje néz a nagy ígérgetők és a támogatók kijelentéseinek, hogy humbug-e vagy valóban szívvel és lélekkel ön mellett állnak, mert tele a padlás a sok süketelésükkel. Most, talán a kiemelt napokon kiderül, hogy a kapcsolataiban kinek és miért is fontosak az elvek és a hit kérdése. Önhöz közel hasonló érdeklődésű barátok között – titokban – mindenkit tesztelni fog. Visszakérdezzek? Ön a saját elveivel tisztában van? Ez nem leleplezés, komolyan tettem fel a kérdést! Ugyanis – a jelek szerint ez van – esetleg elfelejt magából kiindulni, és csak azért szólok, nehogy fordítva süljön el minden, miközben önmagával nincs teljesen tisztában!

Kiemelt napok: 2017. február 21,25,28. március 4,7,13,18.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): A megbízható embert még ellensége is tiszteli. (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): "a mihez tartás kérdése" van a porondon! Talán eltúlozom, vagy esetleg lekicsinyítem a helyzetét, de egy jó ideje önmaga is azon tűnődik, hogy: van-e tartása? Az uralkodója ez évben – a vége felé – megy be az ön csillagjegyébe, és így a számvetés idejében jár! Mit jelent? Kívülről úgy fest, hogy minden a normális kerékvágásban megy, ill. megyeget. Ám a valóság az, hogy rettegés lapul meg már jó ideje a lelkében, és hol ezért-azért bűnösnek is érzi magát, vagy rettenetesen rossznak is. Nos, nézőpont kérdése az egész! Most is a kiemelt napokon feltűnhet egy-egy régi emlék és olyan cselekedete, hogy azt a mostani eszével nem tenné. Az is előfordulhat, hogy éppen a régi cselekedete váltja ki önből azt, hogy: tehetett volna többet, és miért nem tette? Most magára hagyom, és figyelje a napokat. Szóval, ha így, vagy úgy érez, jusson eszébe a jelenben: most éljen, s nem a régmúltban, a megváltoztathatatlanban!

Kiemelt napok: 2017. február 18,20,24. március 1,6,8,10,14,19.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): Mindenkinek meg kell harcolnia a saját harcát, ha élni akar, ez a természet törvénye. (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): a gondolatai között csapong ide-oda! Úgy gondolja, hogy erről csak ön tud, de téved. Pontosabban, amikor gáz van önnél, akkor éppen olyat tesz, amiről úgy gondolja, hogy senkinek fel sem tűnik, pedig ordít önről: cunami van a lelkében! Az is fel kell, hogy tűnjön, mindig őrült ötletei vannak, és a saját feje után megy! Ez miért gond? Nos azért, mert valamilyen oknál fogva a barátok, rokonok és ismerősök, szomszédok körében nem tudnak eligazodni egy-egy hirtelen előállt kijelentésével. Úgy véli, hogy önre utaznak egyesek és ki akarják készíteni. Igaz? Nem! Csupán az a baj az ön vitalitásával, ha már egy zseni, és jó ötletei vannak, hiba kiakasztania a környezetét. Mi más lenne a jó cél? Hogy támogassák! Mi a helyes út? Ha ez így van, akkor önmagát győzze le, ne a környezetét, a végén itt mindenki nyerhet - csak, ha nem barmolja szét most a mások őszinte jóindulatát!

Kiemelt napok: 2017. február 19,25. március 2,6,8,13,19.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): Senki nem szereti olyan problémák súlyát hordozni, melyeken nem segíthet. Senki nem szeret sötét emlékek, borús gondolatok között időzni. (Wass Albert)

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): elvágyódik! Nem mondtam újat! Az ön jegyében jár a Nap, és a saját uralkodója a Neptunusz is, és ennek tetejében még ideköltözik a Merkúr is. Ennyi a konfigurációkról, de mit jelent a gyakorlatban? Nos, elsőre sok-sok tanulságot, szépséget, erőt és szilárd nézeteket-adást jelent. Továbbá, hogy egészséges szemléletet ad, tanulságot, jólétet és hírességet. Igen, vissza az első szóhoz, de hová is vágyódik el? Még azt is kérdezné, hogy merre menjen? Sehová! Minden ott van, ahol éppen leledzik. Igaz az is, máshol is lehet. Önnek most el kell fogadni a dolgokat úgy, ahogyan jönnek; bíznia kell, és át kell adnia magát az élet folyásának. Ebben a hónapban talán akkor teszi jól, ha hagyja, hogy az év első lépései hadd menjenek a maguk útján, ez önnél így van rendjén!

Kiemelt napok: 2017. február 18,21,25,28. március 1,4,6,11,18,20.

 

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.