Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017 JÚLIUS A RÁK és a SZENT-JAKAB HAVA

2017.06.21

2017. június 21-én 5:58-tól 2017. július 22-én 16:50-ig!

JÚLIUS HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

SZENT JAKAB HAVA

Magyarország térképén - Sopron

(N) é. sz. 47° 41′ 06″, (E) k. h. 16° 34′ 59″

(2017.07.14, 7:30 Megtekintés: 253)

...azért, hogy készen álljon mindig az "Újratervezésre!".

... irányt mutatok, hogy a maga dolgában eligazodhasson hónapról-hónapra.

....ajánlom, hogy aki tudja az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, vegye azokat is számításba.

...azt sem tartom kivetnivalónak, ha  kíváncsi másokra az legyen akár a  szerette, vagy olyan valaki, akit eddig sem zárt a szívébe!

...ne feledje: „Mindenki úgy él, ahogy tud, nem úgy, ahogy szeretne…”

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): A család nem csupán pátyolgat, nem teljesíti minden óhajod, ők, akik küzdenek érted, ők, akikért küzdesz. (The Originals - A sötétség kora c. film)

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): az uralkodójuk a Rák jegyben és a fővilágosító is – a Nap – így a család, az otthon és a kollektív életterület az önök számára most több jelentőséggel bír, ahogyan  korábban nem mindig. A már említett Rák jegy megmutatja, hogyan állnak hozzá  a szülői házhoz, és akár a korábbi, vagy a  jelenkori családjukhoz. Milyen az otthonuk légköre, hangulata, milyen a viszonyuk a lakásukhoz, és ez  górcső alá esik szinte végig, amíg a Nap és a Mars e jegyben „tranzitálnak”. Egyik planéta sincs igazán itt uralomban, így számolniuk kell túlérzékenységgel, bár jóindulatban nem lesz híján, még sem lesz mindig minden békés és kényelmes menet közben. Csak ismételni tudom, hogy a túl erős érzelmi beállítottság nem szerencsés manapság, ám ez van, ezt kell kezelnie nap, mint nap! Pár lehetséges esemény, miszerint otthonukban nem tűrik  az ellentmondást. Mindig aktívak lehetnek, gyakran keverednek vitákba a családjukkal. A lakásban és otthon állandóan tevékenykednek valamit, s ez jelezheti a fizikai munka voltát (pl. átépítés, felújítás, stb.). Amúgy a Mars baleset- és tűzveszélyre, vagy valaki önkényességére is utalhat a családban. Ez a konfiguráció –ennyi!

Kiemelt napok: 2017. június 21,23,26. július 2,5,17,19.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20): Az anyagi háttér egy dolog, de ennél alapvetőbb dolgok tartják össze vagy szakítják szét a családokat. (Tom Hanks)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): az uralkodójuk két jegyben „utazik” ebben a ciklusban. A jegyváltásig – az önök és az ő saját jegyében - a szeretet és nyugalom iránti hajlamuk, más esetben gyakran szkeptikus és makacs hajlamuk dominál. Július 6-tól már  Ikrek jegyben a planéta, miszerint az eljövendő napokban mindenben és mindenhez a szeretet és nyugalom iránti hajlamuk, leginkább lényeglátó és rugalmas attitűdökkel párosul. Két részre osztva a dolgokat, az egyik, hogy amíg a saját jegyben a Vénusz , alaptermészetük érzelmi töltéssel telítődik. Mind fontosabbá válik az önök számára a szeretet technikai része, valamint a külső szépség. Önzően keresik a harmóniát, és azt is szeretik, ha (viszont)szeretik, valamint önök is szerethetnek  a maguk módján. A másik fejezetben – jegyváltáskor, az Ikrekben – önöktől szokatlan módon, de amúgy nem új dolog, hogy fontosak  önök számára az ingóságok. Szellemes módon vonzódnak a pénzhez és kreatívan állnak a megvehető dolgokhoz. Mondhatni azt is, hogy a planéta nagyban segítőjük lesz abban, hogy pénzre válthatják a tehetségüket. Ugyanakkor megnőhet annak az esélye is, hogy szeretik  szórni a pénzt.

Kiemelt napok: 2017. június 24,28. július 4,7,17.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): Nem számít, ki milyen jó barát, végül mindenki át fog verni. A család: csak arra számíthatsz. (Maffiózók c. film)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): Nap-Merkúr-Mars a Rák jegyben első nekifutásra azt jelenti, hogy – tetszik, nem tetszik – ezek együttesen akadályozzák az élvezetet és örömöt! Viszont, jó esetben kedvezően ad csendes élvezeteket, magányban is aranyéletet és a gondoskodási ösztön is megsokszorozódik. Természetesen azoknak, akiknek a radix (alap) képletében legalább az alapban két planéta harmonikusan áll. Tudják, mint a súlyemeléskor, ha két lámpa kigyullad, érvényes a gyakorlat. Ha nem, akkor megette a fene az egészet – könnyen ellenőrizhető... Amúgy, az uralkodójuk, a Merkúr jelen állása utal arra is, hogy most többszörösen is megkívánják a külső és belső békét. Jobban fel fog tűnni, hogy néhányuk életében( házon belül) egyesek nem világosan fejezik ki a gondolataikat. Mások, főleg a családból, vagy más, ill. vadidegen nők terméketlen ábrándokkal traktálhatják önöket. Nem hiba, hanem egy helyzet. A tévedések most megsokasodnak, mégis kár lenne bosszankodni. Jelen esetben a felejtés sem igazán bűn, mert most ez is könnyen megy. Viszont, a tiszteletlenség, vagy a csalás veszélye is előfordulhat, önök elfelejthetik ugyan, de mások nem és felesleges idegességgel jár, vagy félelmet keltő lesz, ill. lehet a viszont reakció. Pl. nagy a lebukás veszélye most, hazugságon foghatják önöket ebben és sok minden másban is, kár lenne érte!

Kiemelt napok: 2017. június 27,30. július 4,8,17.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): Semmi sem köt össze úgy egy családot, mint egy szörnyű, sötét titok. (Amerikai fater c. film)

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): minden a fejben dől el, de ki lát igazán a fejekbe? Önök jegyében áll három bolygó és szinte végig megmozgatja az agysejtjeiket. Általában igyekszem a kisebb gondot kiemelni, ám az asztrológia nem a mese kategóriája. Azzal, hogy a Nap és a Merkúr itt „jár”- fejben mindenképpen – a „hatására” önök jó esetben öntudatossá, tetterőssé válhatnak. Az akadályokat képesek legyőzi, akár tekintélyt is kivívni maguknak. Irányítani is tudják a sorsukat, környezetük is elismeri a kezdeményezőképességeiket. Ugyanakkor jó tudni, hogy a Mars – Hold jegye által uralt mezőben – egy kicsit gáz! Családon túli közösségben kell bizonyítaniuk, ami teszteli a szerepjátszó képességüket. Jó képet kell vágni mindenhez és mindenkihez. Vagyis, a kellemetlen része a dolognak, hogy a változó baráti kapcsolatok, megbízhatatlan pártfogók, nem teljesített remények és kívánságok, népszerűtlen intézkedések kiverhetik a biztosítékot önöknél. Mindig kell lennie egy tartalék tervnek, amikor kiderül pár olyan titok, amit nem képes bevenni a gyomruk, észnél kell maradniuk. A fél megoldás nem megoldás! A rögtönöző képességükön sok múlik – higgyék el, van, csak semmi pánik – és meglátják, mennyi tartalék ötlet van önökben, amivel a helyzeteken úrrá tudnak lenni!

Kiemelt napok: 2017. június 24,29. július 2,10,18.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): A legnagyobb birodalom sem ér egy fabatkát sem, ha nincs kire hagyni. (Simun Vrocsek)

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): az uralkodó bolygójuk lassan, de biztosan elérkezik az önök felségterületére. Most viszont van még 31 olyan nap, amikor számvetést kell készíteni maguknak, önmagukról. Mindezt  születésnap előtti hónap szindrómának nevezem. Nem cifrázom, igen egyszerűen „tálalom" fel a helyzetet, ha úgy tetszik a helyzetüket. Fizikailag a Nap jegy alapján, érzelmileg a Hold jegyük, valamint  lelki értelemben  ascendens témában közel-távol egyre megy a dolog! Nagy előnyben vannak azok, akik tudják a születési  óra/percüket, így szinte nyomon követhetik a fáradtság élményének okát, és kijelenthetem: ennek ismeretében egészen másként látják majd az okokat. Ha most nincs valami rendben a lelkükben, az érzelmi életükben, akkor egy fizikai dologgal önmagukat veszélyeztethetik, értelmetlenül. Ha ez  a feltárás tudatos, hogy mi ilyenkor a (valódi) helyzet,az  jobb, mint eljátszani a nagy halált, miközben pofon egyszerű a dolog! Persze, akinek gondja és baja van, érthető és nehezebb, de nincs más szabály, ill. alternatíva. Ez nem jósda, ez az általános és a gyakorlati tapasztalat! Az  asztrológiában ez nem ismeretlen dolog, végtére is minden könnyedén felismerhető! Remélem, érthető voltam? Mit kell megérteni akkor összességében? Csendben tevékenykedni, erőt gyűjteni, önmagukba merülni, tartózkodó tartást tanúsítani, mivel nem a nagy becsvágyás időszaka ez. Idegen segítséget is érdemes elfogadni, és talán korábbról éppen az önök segítségét igyekeznek egyesek viszonozni, mert megérdemelhetik!

Kiemelt napok: 2017. június 24,30. július 2,6,10,19.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): Meg kell dolgoznod azért, hogy a családod boldog legyen veled. Nem megy másképp. A boldogság nem pottyan az öledbe, mint a mesében. (Vág Bernadett)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): nos, az uralkodója, másik két planétával a Rák jegyben háromféleképpen ösztönzik a vágyaikat és a reményeiket. Miután kellőképpen gyakorlatias emberek és tanulékonyak, most tanúbizonyosságát is adhatják  e képességüknek. Arról van szó, hogy tudatosan ki kell szűrniük az állhatatlan, felületes barátokat. Elejét kell venniük a pletykáknak, az intrikáknak. Más. Nem hinném, hogy ez tudatos, így hiba lenne az első perctől rosszindulatot feltételezni a fiatalabbak irányába. Kijelenthető, az éretlenségük lehet az oka annak, hogy bizonyos családi, vagy otthoni dolgokat nem tudnak a helyén kezelni. Úgy vélem, azzal segítek önöknek itt, ha mindezt így hozom a tudomásukra, vagyis az egyes helyzetek a rögtönző képességüket tesztelik, és  önök közül egyesek a korábbi kicsinyes,  tapintatlan és szőrszálhasogató képességeiket hátrahagyva jó esetben képesek lehetnek baráti biztatásokat is megfogalmazni sértés és sértettség nélkül. Segítő szándékú  viselkedéseik  szeretteik számára a célszerű kapcsolatok kiépítésében aranyat érő tud lenni. Gyakorlatilag az a helyzet, hogy  házvételre,  eladásra, vagy a bérbeadásra, az otthoniasságra hajlékony szellemiségű segítséget adnak.

Kiemelt napok: 2017. június 27,30. július 4,13,15,18.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): Semmi szégyellnivalót nem látok abban, ha valakinek családja van. Általában nem olyasmi ez, amiben dönthetünk. (Adam Foulds)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): az önök planétája két csillagjegyben lesz jelen. 2017. július 6-tól lesz szerintem előnyösebb! Bár az Ikrek jegyben a Vénusz nem igazán szalonképes, de az elem – Levegős – itt sokat számíthat! Erő veled! Nagy segítséget jelenthet egy komoly döntés meghozatala előtt. Ilyenkor könnyű nemet is mondani, de ugyanakkor a legjobb mégis az, hogy tárgyalásra tudja vinni akár még a veszni látszó dolgokat is. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy három planéta – Nap, Merkúr és a Mars – a Rák jegyben igazi kihívást jelent mindenki számára. Önöknek komoly megpróbáltatást jelenthet, hogy következetesen kell keresniük azokat az erkölcsi értékeket (pl. békeszerető, hazugságmentes, stb.) melyek fontosak lehetnek és nem csak önök számára, hanem a környezetüknek is. Csak ismételni tudom, hogy a Levegő elem azonosság miatt valóban önökön a világ szeme, miszerint bárminemű helytelen (erkölcstelen) magatartás, vagy lesz egy polgárpukkasztó luxusutazásuk, vagy  szabados és könnyelmű világszemléletük azt is jelentheti, hogy a pozitív energiamezőt nem ismerték fel. Ezt  még megfejelhetik azzal, hogy kompromisszumokat sem voltak képesek kötni azokkal, akikkel most lehetett volna, vagy kellett volna. Fenyegetően hangzik? Így is lehet nézni, de  szóból ért az ember! Én szóltam…

Kiemelt napok: 2017. június 24,28. július 4,7,14,18.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): Több kell egy családhoz mint csak vér (...). Több, mint karácsonyi vacsorák, szülinapi torták, több, mint régi sérelmek és lezáratlan harag. (Oz c. film)

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): valójában, hogy az uralkodójuk nem kis időre „beköltözött” a Bak jegybe nincsenek igazán irigylésre méltó helyzetben. Ugyanakkor, akiknek jó vér csörgedezik az ereikben, éppen ezt az ellentmondást tudják a maguk javára fordítani minden egyes jegyváltás idején. Érdekesség , akiknek az  ascendensük, vagy a Hold jegyük is  e jegyben van, azoknak is feltűnik, hogy a három planéta másoknál  is éppen szemben áll, így igazi erőpróbák elé nézhetnek a következő jegyváltásig. Nehéz időszakot is jelölhetnek, amikor úgy tűnik, hogy semmi sem mozdul. Talán itt-ott az az érzésük, hogy valami gátolja, és szinte minden és mindenki megmerevedik az önök társaságában. Mindez hosszabb-rövidebb ideig az elkeseredés fázisaihoz is vezetheti önöket, ez azonban a transzformáció plútónikus ciklusának szükségszerű része. Olyan ez, mint a vihar utáni csend, amikor minden veszni látszik, ám ez magában hordozza/hordozhatja a növekedés és változás kezdetét is. A reményvárás ideje ez, amikor meg kell engedniük, hogy a létezésnek megfelelően fejlődjenek a halottnak hitt, vagy vélt dolgok. Miben is áll mindez? Abban, hogy  felismerik önmagukban és a környezetükben, kik és mik is azok a romboló, pusztító erőkifejtések szóban és írásban. Mi is valójában az igazság, aki, és ami a felszínen a szemük előtt lebeg  rendezésre várva (pl. a saját önmarcangolás mellékhatásai, stb.).

Kiemelt napok: 2017. június 24,30. július 3,10,15,20.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): Komplikáltak az ember érzései a családja iránt. Különösen, ha van egy bátyja. De a szíved mélyén mindig szereted őket, csak néha megfeledkezel erről. Bántod őket és ők is bántanak téged, és nem csak azért, mert még kicsi vagy. (Reszkessetek betörők c. film)

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): magunk között szólva,  a jelenkori Rák és az önök Nyilas csillagjegyei 150°-ra nevelő fényszöget alkotnak egymással. Kaló Jenő asztrológus éppen ezért nevezi ennek, mert ezt olyan sóvárgó és elmulasztó attitűdökkel lehet társítani a mindennapokban. Jupiter nemhogy a Nap ponttal, de a Merkúrral, valamint a Marssal is ilyen fényszöget alkotnak ebben a ciklusban. Erő dolgában (Nap) esetleges aránytévesztésekre hívja fel a figyelmet. Ugyanakkor az ész és az értelem (Merkúr) összhangját is meg kell tartani a folyó ügyekben. A lendület és a lelkesedés (Mars) kérdésében sem mindegy, hogy önök miként döntenek menet közben. Jupiter a Mérleg jegyben így a spontán természetük éppen szeretetre méltó-e, mennyire toleráns és gyakran miért olyan feltűnően határozatlan a természetük.Ezekre  nagyon ésszerű magyarázatokat kell találniuk. Cselekedhetnek és elmulaszthatnak cselekedni, mindennek  a család láthatja kárát! Nincs helye a nagy szavaknak! Most kevés szóból is ért, aki szeret. Kifigyelhetik önmagukon, hogy a veszélyben mennyire fogadkoznak, és a menekülés után felejtenek. Igazi iskola lesz ez  a helyzetértékelések során. Most értik meg azt, hogy ritka az olyan ember, akiben nincs semmi kivetnivaló. Most majd lesz valamiféle kötelesség, ami szívből jövő, és az maga lesz a jó út!

Kiemelt napok: 2017. június 24,28. július 5,10,13,19.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): A gyerekek sosem ismerik meg igazán a szüleiket. Kisgyerekként csodálják, hősnek tartják őket, kamaszkorukban bosszankodnak vagy akár szégyenkeznek miattuk. Aztán amikor felnőnek, a szüleiket közönséges halandóknak látják. (Durica Katarina)

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): önök szemben állnak a Rák jeggyel! Ez nem újdonság, de ezt megtetőzi most az, hogy a három olyan bolygó, mint a Nap, a Merkúr és a Mars szemtől szemben lesz (egyszer egyszer-egyszer biztosan)  a „brutális” Plútóval is. Szó szerint embert próbáló „hegymenet lesz” és meg se próbáljanak vízen járni. Ezt úgy nevezem, hogy csak semmi kamuzás! Itt semmit sem szabad elbliccelni, itt a törékeny létük legfényesebb bizonyítékaival szembesülnek:  tudnak-e vigyázni önmagukra, a szeretteikre, életük párjára is akár. Szembesítéskor  mindenki a hibáikat fogja  keresni. Önök is úgy vélik, itt a nyílt leszámolások ideje. Lehet, ki tudja! Megtörténhet,hogy egy korábbi jó cselekedetük, tettük, a plénum előtt sikerrel vizsgázhat. Ilyen szembenálláskor minden egyes hazugságuk nehezebbé teszik az igazság kimondását és megkönnyíti  a következő hazugságaikat! Igaz az a mondás, hogy a bölcs ilyen esetben nem húz újat az okosokkal. Amikor szembe kerülnek bizonyos helyzetekkel, akkor mindig véssék az emlékezetükbe, aki  (most) szemtől-szemben ellenségként jelenik meg, az valójában  önmaguk kivetítődése.  Olyan ez, mint amikor az ember a tükörben a saját ábrázatát nézi, és a saját aggodalmát látja.  Összegezzük: az önök esetében az ócsárlás minden szava bumeráng – előbb-utóbb visszahull arra, aki kimondja! Vigyázzanak erre, mert ez esetben az ilyen próbatételek a nagy kegyelmek előszobái, vagy vesztőhelyei!

Kiemelt napok: 2017. június21,26 . július 6,10,16,20.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): Vannak olyan rokonok, akiket soha nem látunk, csak esküvőkön és temetéseken. Így aztán mindegyikük meg van győződve arról, hogy a többiek mind mániás depresszióban szenvednek. (David Grossman)

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): némi hasonlóságot fognak megtapasztalni, mint a Nyilas csillagjegyűek! Itt, ami most az önök életében adódik „iskoláztatás” lesz, ill. lehet! A növekedés- és az egyéni természetük szabályozásának egyik fontos eszköze önöknél is, a helyes önismeret. Úgy veszem észre, hogy a legtöbb bizonytalanságot és fejtőrést az okozza, hónapról hónapra, hogy nincsenek mindig tisztában a habitusukkal! Nem tudják, hogy mit és mikor rögzítsenek magukban, ill. hogyan is rögződjenek a pozitív jelenségek! Sok kérdésük merülhet fel azzal  kapcsolatban pl., hogy mi az  ami csicsa (pl. bóvli)! Minden hónapban igyekszem  segíteni mi is náluk (is) a pálya! Remélem, mindig megtalálják, ami az előnyükre válik!  Egyéni kérdésekre válaszolok az elérhetőségeimen. Az önök esetében a növekedésük - és az egyéni természetük szabályozásnak egyik fontos pillanata az lesz, hogy most mennyire ismerik fel  a váratlanul jött pozitív lehetőségeiket a választott, vagy frissen szerzett hivatásukban. Nagy sikereket ígér, de itt és most tudatom azt is, hogy nagyon nehéz lesz megtartani a már  bevált és kialakított beosztásukat. Ha a hánykolódást  és változékonyságot úgy tekintik, hogy az csőd, az  hiba lesz. Ha mindezeket (a hánykolódást  és a változékonyságot)  úgy tekintik, mint egy  kihívás, az  viszont vérpezsdítő lesz. Ennyi és kitartás!

Kiemelt napok: 2017. június21,26,30 . július 4,12,17,22.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): Az életünket olyan erők alakítják, amelyek több nemzedékre nyúlnak vissza, és ha megértjük ezeket az erőket, döbbenetes és felszabadító élményben lehet részünk. (Steve Biddulph)

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): önök esetében is az a legfontosabb momentum, hogy a három planéta – Nap, Merkúr és a Mars –  felettébb kellemesen,de  hogyan is tudatosul a mindennapokban. A jóból is megárthat a sok, és tényleg ajánlom, hogy  többször olvassa el az intelmeimet!  Harmonikus állásukban bőven benne van, hogy nincs vérpezsdítő feszültség. Olyan sült galamb-effektus ez, hogy teljesen őszinte legyek! Kísértésbe hozhatja az embert, hogy ami jár, az jár, és nem tudják hozni azt a minimális eredményt, ami ki is elégíthetné az igényeiket. Most idegesítsem fel önöket? Tévedés, nem erről van szó! Jó azoknak,  akik tényleges unszolás nélkül általában erős késztetést éreznek  arra, hogy alkossanak, teremtsenek valamit, vagyis  kreatív ötleteket valósítanak  meg. Ebben az időszakban alkalmuk lesz szerencsét próbálni egy nem mindennapi hobbi kipróbálásában. Akik régóta gyermekre vágynak, elutaznak olyan helyre, ahol önfeledten megvalósíthatják  ezen terveiket. A megfárad és fásult  szeretet tüzét újra lángra lobbanthatják. Esetükben  a legnagyobb bűn az, ha elhalasztják ezt a jó lehetőségüket. Ez az az időszak, amikor amit keresni kezdenek, abban az is benne van, hogy az már megtalálta önöket. A szeretni és szeretve lenni az mindig időszerű és időtálló – éljenek (élhetnek) vele…

Kiemelt napok: 2017. június 21,26,28. július 6,12,17,21.

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.