Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017 AUGUSZTUS HÓNAP és a KISASSZONY HAVA

2017.07.22

Steiner Gergely asztrológus fényképe.

2017. ÉV AUGUSZTUS HÓNAP,

KISASSZONY HAVA és JEGYRŐL-JEGYRE

2017. július 22-én 16:50-től 2017. augusztus 23-án 0:07-ig!

...azért, hogy készen álljon mindig az "Újratervezésre!".

... irányt mutatok, hogy a maga dolgában eligazodhasson hónapról-hónapra.

....ajánlom, hogy aki tudja az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, vegye azokat is számításba.

...azt sem tartom kivetnivalónak, ha kíváncsi másokra az legyen akár a  szerette, vagy olyan valaki, akit eddig sem zárt a szívébe!

...ne feledje: „Mindenki úgy él, ahogy tud, nem úgy, ahogy szeretne…”

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): Ha színház az egész világ, akkor én akarom kezelni a süllyesztő ajtaját. (Beatty, Paul)

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): sokan vannak a világban,így a közeli és a távoli kapcsolatokban keressük a közös nevezőt!  Az önök problémája  ebben a ciklusban : honnan vegyék  a bátorságot ahhoz, hogy bízzanak önmagukban és másokban is. Úgy vélem, hiba lenne (e ciklusban)  abban utazni, hogy a képzeletbeli süllyesztő ajtaját mindenki alatt kinyissák. A kiemelt napokon  arra koncentráljanak,  hogy sík terepen egyenességgel, hogyan tegyék harmonikusabbá a(z közös) életüket. Mindezekkel  hihetetlenül tisztán visszatükröződik az életkedvük önmaguk és szeretteik mindennapjaiban. Előfordulhat, hogy életveszélyes helyzetekkel találják szemben magukat, de nem ismernek félelmet egy-egy ártatlannak látszó szituációban sem. Amikor jól (fel) ismerik  a veszélyt és jól használják az agyukat, akkor valóban nyerhetnek is, de lehet  értelmetlen kockázat, buta hősködés is.

Kiemelt napok: 2017 július 24,27,30. augusztus 6,13,15,19.

 

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20): Fontos, - nem mindegy, hogy idd ki, vagy vidd ki! (Dombi László)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): birtokolniuk kell a saját agresszióikat! Kemény szavak, ha megtagadják e kérést, akkor a válasz erre az lehet, hogy kivetítik ezt más emberekre. Ilyenkor, bár az uralkodójuk nem az a vadóc-fajta, olyan árnyékos oldalukat lesz képes felvillantani, hogy olyanokat vádolhatnak tiszteletlenül, akiknek valójában hálásnak kellene lenniük. Önök sem értik majd mi szegről-végről bújt ki magukból a kisördög. Talán a kiemelt napokon figyelnek a reakcióikra és valóban békét akarnak teremteni az egész világban, a környezetükben és önmagukban is, és akkor el kell fogadni az agresszióikat és meg kell tanulni megfelelő módon használni ezt. Sokat tanulnak  abból, hogy felismerték-e és elfogadták-e, hogy az agresszió mire lehet jó és mire nem jó! Melyik  szó jó az agresszió megértésére? Nos, mindenkivel és mindenért zsörtölődik,  olykor okkal vagy éppen  ok nélkül. Nos, ha morcosak, akkor  rögvest a végére kell járni a valódi okoknak, inkább,mint tovább feszíteni a húrt!

Kiemelt napok: 2016. július 24,26,29. augusztus 3,8,10,16,21.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): Ha rossz az ízlésed, gyorsabban telik a nap. (Andy Warhol)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): a tudatosság olyan dolog, mint egy tánc koreográfia! Szóval, ha menet közben élvezik a helyzetet, lehet az egy  magánszám, vagy a párjukkal ropják, közönség nélkül feltehetően kisebb a siker, mint nézőközönség előtt. Minden rossz és jó nap visszatükröződik,  ezért hoztam fel a tánc példát, mivel  önöknek nem lesz mindegy mit lépnek, hogyan lépnek és merre lépnek. Miután mi is együtt járjuk a táncot – önök és én is – akkor ezzel erősítsük egymásban azt a hitet, hogy az énünk bölcsebb kifejezésére  késztettük egymást. Egy életen át járjuk a táncunkat azokkal, akiket szeretünk, de azokkal is, akiket nem. Figyelem, a tánc közben össze is kell beszélnünk, mivel nem csak a lábunk jár. Vagyis, hogy ha nem okos következtetéseket tudnak levonni, akkor ez azzal járhat, hogy egy elejtett megjegyzés (akarva akaratlanul) sértődést okozhat, érzékenységet sérthet. Eléggé világos voltam e (lépés-nyelv)formációban!?

Kiemelt napok: 2017 július 2, 22,25,29. augusztus 1,3,8,13,15,17.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): A mákos bab egy étel, ami úgy készül, hogy kettőt lapozunk a szakácskönyvben. (Graffiti)

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): bár vonzónak találják az összes nyári kínálatot,  de önmaguknak mégis  be kell vallaniuk, hogy a gyakori hangulatingadozásaik a kiemelt napokon gátat szabhatnak az életörömök kiélésében. Egy biztosnak tűnik, hogy a társaságban mégis valamiért elfelejtik, ill. elfelejthetik az ezzel járó negatív nüánszokat. Nem  lepődnék meg, hogy erőltetik ezeket a fajta találkozásokat, hogy valahol levezessék a szeszélyeiket. Úgy fest, megesik önök között, miszerint  menet közben ismerik fel, hogy szükségük van, ill. lesz olyan kapcsolatokra, vagy összejövetelekre, ahol harmonikus és teljes személyiséggé fejlődhetnek a beszélgetések során. Most ezek az újonnan szerzett, vagy szerezhető kapcsolatok életük olyan fontos részleteire világíthatnak rá, amelyek gyógyírként szolgálhatnak  a jövőre nézve úgy, ahogy a jelen eseményekre is.

Kiemelt napok: 2017 július 22.26,29. augusztus 1,8,11,15,19.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): Úgy állj a munkához, hogy más is hozzáférjen! (Közmondás)

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): köszöntöm önöket a születésnapjukon! Itt az alkalom, mivel odaértek a Nap nevű töltőállomáshoz, hogy urai legyenek és azok is maradjanak a saját életerejüknek (vitalitásuknak). Nem kell erőlködniük sem, ebben a  hónapban folyamatosan fel fogják ismerni fokról-fokra,  a férfiak és a nők egyaránt,  hogy az erős, a harcos és az uralkodói énjük helyre rázódik önmagukban. Az a szerepük,  és ez nem önzés, hogy innentől  kezdve 12 hónapra biztosítsák önmaguk számára a jólét, a biztonság azon alapjait, amivel érvényre tudják juttatni az akaratukat. Erő legyen veled! – állapot a Yoda mester szavaival élve, és valóban elérkezett önöknél ez a pillanat.  Az elkövetkezendő hetek és  napok kedveznek az újításoknak és a változásoknak. Az álmok és az ábrándok kellemesek lesznek, illetve lehetnek. Ugyanakkor, mivel  minden kezdet nehéz, előfordulhat akadály is. Kijelenthetem, hogy pár betegség felismerése elejét veheti a későbbi bajoknak

Kiemelt napok: 2017 július 23,27,30. augusztus 1,6,11,13,19.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): Amit meg tehetsz ma, halaszd el holnap utánra, és lesz két szabad napod. (Graffiti)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): önök túl sokáig lehetnek emocionális „üzemmódban”, és képtelenek lehetnek a korábbi gyakorlatias életmódjukat a mindennapokban zökkenőmentesen kivitelezni.  Biztosra veszem - a jelek alapján -, önök rengeteg kreatív ötlettel l lennének képesek előállni, de a kivitelezésig nem, vagy alig, de mindinkább sehogy sem lesznek képesek eljutni. Figyelem, mindez nem hiba! Önöknek is jár a pihenőidő, és ez a hónap az, amikor igenis lazítsanak. Állítom, hogy  képzeletükben a gondolataik, az ötleteik most is tökéletesek. Mit javasolok? Nos, ha papírra vetik ezeket, akkor később hasznát vehetik, de most nem. Az asztrológia nem jósda, hanem következtetés, és nem is szentírás, nem is tudom hányszor,de  hányszor írtam ezt le, és a jövőben is ezt fogom tenni - lehet, hogy tévedek -, és a kiugró sikertől foszthatom meg önöket. Mégis azt mondom, és a döntés az önöké, ez a ciklus arra jó, hogy a dolgok maradjanak a képzelet világában. Amikor majd Szűzbe lép a Nap, leesik az emocionális héj önökről és elővehetik a jegyzeteiket kivitelezés céljából.

Kiemelt napok: 2017 július 22,25,29. augusztus 1,3,8,13,17,21.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): Ez egy ideális válás volt: a feleség a gyereket kapta meg, a férj meg a szobalányt. (Graffiti)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): tudjuk jól, hogy a férfi és a női szerepek szempontjából eléggé zavaros korban élünk. Nem megyek bele a részletekbe miért és hogyan, de azzal, hogy ki-ki a maga módján kipróbálhatja az ellentétes oldalát, őszinte leszek, ez holtvágány. Olyan asztrológiai állása van miszerint a nők a Nap ege alatt elég nyilvánvalóan férfias attitűdöket, míg a férfiak feminin tulajdonságokat villogtatnak. Ez így nincs rendjén. Most a Vénusz segíthet abban, hogy önmagában mindenki megtalálja a helyes női és a férfi dolgok harmóniáját.  Magam sem gondoltam, hogy ezt lehet kihámozni ebből az állásból. Viszont, a harmónia jegyében, ahol a férfi és a női ének dominálnak meg kell próbálni ebben a 31 napban az önök esetében rájönni, hogyan lehetnek egészségesen érzékenyek, s ne legyenek  sebezhetőek. Most valóban azokat az érzéseket szorgalmazzák, ami az egészséges megtermékenyítést segítik elő. Szép, szép a szerelem, de csak a szavakkal meddő igyekezet semmire sem jó, sőt olaj a tűzre – mondom én!

Kiemelt napok: 2017 július 24,26,29. augusztus 3,8,10,16,21.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel. (Moldova György)

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): a Nap jegye keresztezi az önök csillagjegyét. Így bőven benne van ebben a helyzetben, hogy önöknek az élet megmutatja miért hasznos a fekete és a fehér találkozása a mindennapokban. Önök ekkor óvva legyenek a fénytől, az erős hőmérséklet-ingadozásoktól, és a levegő páratartalma is elég magas lehet, hogy ne száradjanak ki. Testhőmérsékletük a nyári hidegfrontok során jelentősen lecsökken, most néhányuk többet kell, hogy pihenjen.  Árnyékos helyen leledzenek és ez életmentő lesz, ill. lehet – tudatosan.  A saját barlangjukba (nyaralójukba, pl.) húzódhatnak, ahonnan elűzik a betolakodó ártalmas és hivalkodó fényeket. Ez nem jelenti, hogy bujkálnak, vagy emberkerülő magatartást vesznek fel, hanem – végig e hónapban – este kivirulnak, és így visznek fényt a sötét éjszakákba. Mi van, ha nem így történik? Cinikusan mondhatom, hogy semmi, de így nem igaz! Van egy jó hasonlatom, ki látott már denevért nappal legyeket fogdosni? Ha nem értették, sajnálnám, de azt hiszem fél szavakból is megértettük egymást…

Kiemelt napok: 2017 július 22,26,29. augusztus 5,10,12,14,18.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): Micimackó az egyetlen olyan agglegény, aki egyfolytában a mézesheteit tölti. (Ismeretlen)

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): elemi dolog, de muszáj lesz újra felhozni! Mi, civilizált emberi lények, nagyon úgy tűnik,  mindig és mindentől  félünk és bizalmatlanok vagyunk. Tulajdonképpen minden földi lénynek - embereknek és állatnak is - szüksége van az egymás kölcsönös tiszteletére. Mit is akarok ezzel „üzenni” a képletéből? Azt, hogy a kiemelt napokon teremtsenek - jó példa gyanánt - kapcsolatot azon energiáikkal, amelyek az egymás tiszteletével kapcsolatosak. A Jupiter jelen állásából arra következtetek, hogy: az előrehaladás, hivatásbeli elismerés, teljesítmény fokozása, eredményes hónap és kiemelkedő dolgok elé is nézhet. Mások és önök is megtapasztalhatják, ebben a ciklusban , ill. felismerhetik az egymás kölcsönös tiszteletének építő módozatait. Ha mégis úgy találják, vagy veszik észre ez kimaradt az életükből, akkor olvassák el elölről, hogy mit kellett volna még tenniük újra és újra azért, ami a piedesztálra emelhetné önöket…

Kiemelt napok: 2017 július 24,28,31. augusztus 2,5,7,12,16,18,20.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): Mindig fölfelé nézz, ne higgyék rólad azt, hogy bárkit is lenézel! (Dombi László)

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): a megvilágosodás élményét kínálja ez a hónap önöknek, de meglehet, hogy önök  ezt el sem tudják képzelni. Igazán komoly feladat  egységbe rendezni a dolgaikat, hogy le ne térjenek a vezető ösvényről, amely a csúcsra tart. Elképzelhető, hogy építő jellegű barátokat hívnak meg annak érdekében, hogy a nehézségek ne gátolják a haladásban. Úgy gondolom, hogy ezt a rutinfeladatot is sikerrel oldják meg. Mondhatják azt is, hogy túl nyálas az, amit kihámoztam a képletből. Ezt megvétóznám. Itt arról van szó, hogy egy érdekes asztrológiai (nevelő) fényszög – quinkunx – önökre igen ösztönző hatást képes kifejteni. Magyarán, még a rosszból is képesek tanulni, s nem veszi a kedvüket az átmeneti kudarc. Ez mindenképpen olyan tulajdonság, melyet  önökhöz hasonlóan csak a Skorpió jegyűek, képesek megfordítani , vagyis mentik a veszni látszó helyzeteket. Miről lehet szó? Nos, ki kell találni mitől gyengült az életerejük. Vajon mi az oka, hogy valakivel, valamiért kénytelen-kelletlen meg kell szakítaniuk a kapcsolatukat és mitől lesznek egyik pillanatról a másikra borúlátóak.

Kiemelt napok: 2017 július 24,27,29. augusztus 5,10,1217,21.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): Teljesen mentes vagyok mindenféle előítélettől. Mindenkit egyformán utálok. (Graffiti)

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): önök szembe kerülnek az Oroszlán jeggyel és így vajon hogyan látszódik a jövőjük, amikor a szemükbe süt a Nap! Vegyük komolyabban a figurát, azaz amikor a jövőnkre gondolunk, akkor egyfelől bizakodóak és izgatottak vagyunk. Így az önök esetében ez meghatványozódik. Tagadhatatlan, hogy önök között sokan félhetnek is és elbizonytalanodhatnak ,  egyesek  mélyebb szinten még akár kétségbe is eshetnek.  Tudjuk, hogy fantasztikus időket élünk, és én úgy értelmezem mindig, hogy szép feladatokkal gazdagabb korszak elé is nézhetnek önök (is), de csak úgy tudnak megvalósítani nemes dolgokat, ha van ehhez „közönségük”. Éppen a Nap világítja meg az utat, vagy a feladatot,  hogy megvalósíthassák azokat a változásokat, amire mindig is vágytak. Itt még az a feladat, hogy tudatosan figyeljék a jövőjüket akkor is, ha a szél szemből fúj, vagy elvakítja valami, vagy valaki, hogy ezzel elorrozza a remélt és várt sikereiket. Milyennek látják a jövőjüket? Nos, most valóban megtapasztalhatják, hogy itt a tuti, szemtől szembe jön és mindez az önök sikere érdekben!

Kiemelt napok: 2017 július 23,25,29. augusztus 3,6,8,13,17,19.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): A nyelvhasználatot egyesek úgy értelmezik, hogy másoknak a talpát nyalják.  (Graffiti)

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): most valóban megtörténhet az a dolog, hogy tudatára ébrednek annak, hogy a Víz eleme – természete  simulékony és alkalmazkodó - kincs lesz a tikkasztó forró helyzetek közepette. Az emberek között észreveszik, az életük minden aspektusa fokozatosan egyensúlyba kerül, ha hagyják, minden a  maga-maga természetes útján-módján menjen végbe a mindennapokban. Miről van szó? Önök tökéletes csendre és nyugalomra vágynak. Egyszerűen hidegre állíthatják a testi, lelki és érzelmi „hőmérőjüket” és könnyen fagypontra tudják tenni azokat a dolgokat, amire korábban nem tudtak nemet mondani. Azt hiszem, önök közül ezt sokan örömmel veszik , és nem lesz kedvük  mindenhez jó képet vágni. Így most a hűvös és tartózkodó magatartásuk pl. pénzügyekben, vagy párkapcsolatban olyan helyzeteket hoz, ill. hozhatnak, hogy nem fogják tudni kiénekelni a sajtot a szájukból, és mások ravaszdi könnyei sem hatják meg önöket. Most  jégvirágot adnak anélkül, hogy ez szívfájdalmat okozhatna. Igaz, ez sok félreértésre és zavarra ad okot a barátok és a rokonok között, viszont nem lesz nehéz ezt ugyanolyan gyorsan tisztázni még ebben a ciklusban szintén (szív)fájdalommentesen.

Kiemelt napok: 2017 július 22,26,31. augusztus 2,5,9,14,18.

 

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

(2017.08.19, 11:00 Megtekintés: 199)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.