Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017 ÁPRILIS, KOS és SZENT-GYÖRGY HAVA

2017.03.18

2017. március 20-án 11:25-től április 19-én 22:10-ig!

ÁPRILIS HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

SZENT-GYÖRGY HAVA

Magyarország térképén - Sopron

(N) é. sz. 47° 41′ 06″, (E) k. h. 16° 34′ 59″

Steiner Gergely fényképe.

Papp Norbert: Belső csend…

...azért, hogy készen álljon mindig az „Újratervezésre!".

... irányt mutatok, hogy a maga dolgában eligazodhasson hónapról-hónapra.

....ajánlom, hogy aki tudja az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, vegye azokat is számításba.

...azt sem tartom kivetnivalónak, ha kíváncsi másokra az legyen akár a  szerette, vagy olyan valaki, akit eddig sem zárt a szívébe!

...ne feledje: „Mindenki úgy él, ahogy tud, nem úgy, ahogy szeretne…”

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): Ha az ember megégeti magát, nem fut vissza a tűzhöz.” (Romhányi László)

 Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): megharcol azért, ami az öné, s ezáltal erősnek is érzi magát e hónapban. Amije van, az erőt ad önnek, hogy megállja a helyét ezekben a napokban. Ebben a harminc napban egy anyagi veszteséget nem lenne képes elviselni. Mert ki nem állhatja, ha filléres gondok felett kell úrrá lennie. Kész lesz mindent, de mindent megtenni azért, hogy ez önnel ne történhessen meg. Szóval a biztonsága érdekében erőt vesz magán. Amúgy tudja, hogy mennyit ér, s ha nem kapja meg, ami jár önnek, azt az önbecsülése elleni támadásnak veszi. Azon lesz ebben a hónapban, hogy nyíltan mindenki tudomásra adja, hogy ne piszkálják e dolgait, mert ha pénzről van szó, bármikor kész lesz érte csatába szállni.

Kiemelt napok: 2017. március 25,28. április 2,11,16.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20): A magántulajdon nehezebben engedi meg, hogy kilopják a pénzét.” (Bod Péter Ákos)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): az uralkodó planétája asztrológiailag arra enged következtetni, hogy álcáz dolgokat. Pontosabban, hogy nehezére esik az érzelmi oldalát nyíltan megmutatni. Így jobban fogja értékelni azt - a pénznél is- , ha engedik visszahúzódni. Minden a színfalak mögött zajlik. Ez lehet jó is, és lehet az ellenkezője is. Rossz az, aki rosszra gondol, de ez sem kizárt, hogy ebben sántikálhat. Teljesen relatív, hogy ki mit ért a szó alatt. Úgy találom megítélni, hogy valamilyen lelki, vagy érzelmi oknál fogva vágyik a magányra, és hogy többször egyedül lehessen. Önnek szüksége van most a visszavonultságra, hogy eltaláljon a saját szívéhez. Lehetséges, hogy vezekelni akar megtisztulási szándékból úgy, hogy egy ismeretlen izgalom is kell most önnek, amelyben minden vágyálmának átadhatja  magát.

Kiemelt napok: 2017. március 22,25,30. április 3,6,16.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): Az értelmiségi embert azért fizeti a társadalom, hogy segítsen a többieknek élni.” (Hankiss Elemér)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): nagyon barátkozó és szórakoztató tud lenni, kivéve, amikor nem! Miért mondom? Jelen esetben benne van, ill. lesz a pakliban, hogy nem tud lakatot tenni a szájára. Olyat is elmondhat, amit nem kéne. Télen, mintha megfagyott volna a szó ön körül, de így tavasszal úgy gondolja, leolvasztja a a nyelvéről a jeget.  Igen ám, de elfelejtheti, milyen szó fagyott a nyelvére, és most  nem hinném, hogy időszerű lenne azt szélnek eresztenie. Itt az járja, hogy az emberek is kirajzanak a szabadba és mindenki igényli, hogy szóljon, szólhasson a tavasz ébredéséhez, ez így rendben is volna. Az Ön esetében mégis az a javaslatom, hogy díjazza inkább az emberek tapasztalat-cseréjét, inkább, mint hogy egy magányos farkas panaszát hallgassa, hogyan is forrázta le a kismalac. Röviden, tömören:  megéghet a nyelve a sok felszabadult sületlenségtől, most legyen a Kos havában okosabb!

Kiemelt napok: 2017. március 23,31. április 5,8,13,19.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): Ez az az ország, amelyik saját magával van körülvéve.” (Eperjes Károly)

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): önnek szüksége van, ill. lesz feladatokra, hogy jól érezze magát. Most a házimunka is munka,  akkor is, ha a könyökén jön ki, kár lenne ezen siránkoznia. Mindig van, ill. lesz most is valami, amivel törődnie kell, vagy akiről, és amiről gondoskodhat. Az a dolog halála, amikor egyedül kell valamit végrehajtania. Mert ha magára bízza a dolgokat, egyedül kicsúszik, kicsúszhat minden a kezéből. Azaz: érzelmi támogatást vár, hogy a helyes kerékvágásban maradjon. Ez az a ciklus az ön életében, amikor jobban igényli az egészséges életet, de keverheti a fazont a szezonnal! Az egészség nem mindig csak betegséget jelent. Most a tavaszi fáradtság miatt is nem kéne rögtön az orvosához, gyógyszerészéhez és tán lelki tanácsadójához fordulnia – a kimerültség az oka, hiba kategóriája lesz, ill. lehet a folytonos nyavalygás! Javaslom, hogy ismerje fel a tavasz ébredését,  a friss levegő gyógyító hatását  - és így egységbe rendeződhet!

Kiemelt napok: 2017. március 24,26. április 1,5,14,19.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): Mi a mai Magyarországon pofonokat váltunk, nem eszméket cserélünk.”(Csoóri Sándor)

 Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): megvalósíthatja önmagát! Magára találhat, és ezt nem a pofonok völgyében… Hanem, hogy utazzon el messzire, vagy olyan célokat kövessen, amelyekkel azonosulni tud. Itt bármelyik is adódik, akkor magára talál, vagy magára ismer, hogy mi is az élete értelme a jelen időben. Ha nem tud távoli utat megtenni, akkor a belső utazása lesz a kulcsmomentum. Az a lényeg, hogy olcsó külső eszmékkel nem engedheti meg azt magának, hogy ezzel-azzal beetessék. Tartsa nyitva a szemét, hogy különbséget tudjon tenni a képzett és a beképzelt emberek között. Most lesz az a nagy pillanat, amikor eddig már eleget tapasztalt ahhoz, hogy tudja, hányadán áll néhány emberrel és a dolgaikkal. Egy-kettő halandóról lehull a lepel, és nem csak ön, hanem mások is tudják:  ki merre és miért, hová is álljon, ha igazságot és nézeteket kell vallani.

Kiemelt napok: 2017. március 20,25,31. április 2,5,14,19.

 

SZŰZ (aug. 24-szept. 23): Magyarországon csak arra van garancia, ami bent van a múzeumokban.” (Ráday Mihály)

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): a tabuk és a titkok érdeklik önt. Úgy leszek, ill. lehetek a hasznára, ha igazat adok önnek abban, hogy mások ne próbálják meg elrejteni azt, ami valójában közkincs! Én tudom, hogy az emberek hogyan rejtenek el egymás előtt titkokat, olyanokat is, amiket nem kéne, de vajon érdemes-e erre-arra rájönni és pellengérre állítani? Tisztában vagyok az ezoterika mágikus erejével, innen rá lehet tapintani elfojtott dolgokra. Újra és újra megkérdezem: kinek az érdekében áll ezt kitenni a kirakatba? Személyes bosszúja lenne? Ön érzi állandóan magát arra hivatottnak, hogy végére járjon mindenki stiklijének? Magunk között vagyunk, erről tudnék sokat mesélni én is, de jobbnak tartom, ha ezekről-azokról egy mukkot sem szólok! A döntést önre bízom, hogyan is tovább?

Kiemelt napok: 2017. március 23,29. április 2,8,14,19.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): A váltás szót én inkább ruhaneműkkel kapcsolatban szoktam használni.” (Antall József)

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): az uralkodó planétája nyitánykor szemben van az ön jegyével – tükröt tarthat ön elé! Szereti, ha szeretetre méltónak tartják, aminek a fordítottja azt jelenti, önnek is könnyebben telnek a mindennapjai. Valóságos dopping önnek, hogy a saját értékeit fedezze fel mások szavaiból kikövetkeztetve. A horoszkóp nem a mese kategóriája, és a horoszkópban az van, ami látszik, nem az, amit látni szeretnénk. Akinek a képletében támadott a bolygó és tudja, az rögtön rávághatja: ne nyalizzak, tudja ön jól magáról, hogy ön ki és állítsam le magam! Értettem! Mi legyen akkor most, hogyan tovább? Ezekben a napokban a partneréből próbálja meg előcsalogatni az ő legjobbik énjét! A rossz oldalát ekkor ne, hanem tartsa meg magának. Most meglehet, hogy mindenki a Milka-ízű fele dominál, és a jóból is megárthat a sok. Vagyis, hogy kész is a prognózis. Akit nem talál kedvesnek, azokat kerülje el. Mert ugyebár a tükörben majd az látszik, hogy kölcsönösen ki nem állhatják egymást – és éppen önmagát!

Kiemelt napok: 2017. március 26,30. április 3,13,18.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): Kelet-Európában Bosznia a normális.” (Hankiss Elemér)

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): önnek fontos a saját véleménye. Ha valaki panasszal élhet ez ellen, akkor önmagát kérdezi meg, s nem kér külső segítséget! Azt mond, amit akar! Régóta szajkózza, hogy senkit sem érdekel az ön álláspontja, így lesz áprilisban is - hagyják ki a szavazáskor! Mi a gond? Hogy nincs szavazás? Majd kitalálják a nagyokosok, hogy ide menjünk, meg oda menjünk. Nos, hogy sok az álszent és önnek kell elvinni a balhét? Elege  is lesz belőle! Lényeg a lényeg, hogy a felszínes csevegésektől igyekszik megkímélni önmagát, minimálisra veszi a traccspartit, amit a rokonai, vagy a szomszédok rendeznek. Szóval, ha a hülyeség fájna, akkor a hó elején beoltatja magát ellenében és ön lesz az ebben fájdalommentesek egyike. Tudom, hogy nem szép és mindig jó az őszinteség, de most ez az igazság, önnek lesz a hó végén mindenben igaza, de tartsa végig titokban!

Kiemelt napok: 2017. március 21,30. április 4,13,18.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): Sokáig rezervátumban éltünk, s most nem tudunk vadászni.” (Halas Imre)

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): amikor még gyermek volt, emlékszik-e még az ilyesmire, hogy mindig talált az utcán, a játszóházakban, vagy a sporttelepen olyan embereket, akik jóindulattal voltak a dolgaira? Sok segítséget kapott és mindig talált olyan polgártársakat is, akik hittek önben, vagy hittek önnek. Azóta még mindig van néhány barát, akivel megmaradt ez a kapocs és magától értetődő, hogy mindig számíthat rájuk. Fordult a kocka! E hónapban a kölcsönkenyér visszajár, most mélyen benne lesz abban, hogy több szívességet kell tenni másoknak, régi játszótársaknak. Ennek utána is bízhat a barátaiban és jól érezheti magát ezekben a körökben, de most nagyon ki kell tennie magáért és ez nem fenyegetés. Akiknek most a gyermekükkel adódik gondja, akkor – idősek-e vagy fiatalok, nem számít – nagyra kell értékelni a legkisebb igyekezeteiket is. Pontosabban: lelkesíteni és biztatni kell spontán természetességgel, szeretetre méltó módon. Miért? Én is visszakérdezem, hogy miért is kérdés? Erre következtettem a jelen állásból!

Kiemelt napok: 2017. március 21,29. április 4,6,12,19.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): A politikában az ember tudja, hogy miért ütik.” (Csurka István)

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): fél, vagy félhet az egyedülléttől! Kissé meglep, mert  ahogy eddig ismertem e jegyet, valójában mindig önmaga hajtja végre a sikereit. Amikor önmagában bízhat az ember, akkor ön az első az első között. Itt az lehet a magyarázat, hogy állt, vagy állhat ön mögött valaki és kiesik, ill. kieshet, és ettől lesz hirtelen olyan bizonytalan. Lázasan kerestem az aspektusok között olyan „jeleket”, amivel és ahogyan ezt a feltehető gondot el tudja terelni. Úgy tűnik, hogy én arra jutottam: mindenkinek egy időben szüksége van egy „kolostori” ciklusra, ahol ezen-azon elmerenghet. Tehát, kutyaharapást szőrével - abban van az erő megint önben, hogy egyedül találja meg azt a motiváló tényezőt. Így semmi oka nem lesz bármitől és akármitől is félnie. Itt beszélhetünk teljesen nyíltan, ne köntörfalazzak. Ha valakinek valóban súlyos terhek miatt kell vezekelnie, annak is azt mondom ebben a hónapban: az önbecsülését kell helyrehoznia.

Kiemelt napok: 2017. március 23. április 2,9,19.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): Mindenkinek kell egy kis kuruckodás, mert ez a labancokat is a haladásra kényszeríti.” (Habsburg Ottó)

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): senki nem lepődhet meg azon, amikor önhöz érek, akkor arról szól a dolog, hogy mivel és kivel nem lesz ön megelégedve? Mások is azért olvassák önt, hogy felkészüljenek önből! Vagyis úgy írom, hogy mások és ön is érti, miről is beszélek. Meg van, ill. lesz győződve arról és hangoztatja is, hogy a világot jelenleg idióták irányítják, és ezért a Vízöntő jegyű a maga részéről szeretne ebből kimaradni. Ezzel az ellenkezéssel, amit e hónapban produkál, valójában nem is lázadás, hanem figyelemfelkeltés azoknak, akik Önhöz hasonlóan így gondolják. Csak nem mernek úgy kiállni, mint ahogy a Vízöntő jegyű tesz. Hogyan teszi? Én azt mondom, hogy figyeljük meg őt. Lássunk, és ne csak nézzünk, hogy ő miként talál magának egy zugot a környezetünkben élve -  a társadalmi elvárásoknak eleget tehet, de ugyanakkor sikeresen tudja felhívni a figyelmet arra, hogy fals irányba visz az utunk. Vajon észrevesszük, amit észre kell vennünk? Helyesen cselekszünk, akkor is, ha bolondnak nézzük őt?

Kiemelt napok: 2017. március 22,30. április 6,11,19.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): Akinek kertje van, az sosem érzi magát feleslegesnek.” (Bálint György)

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): megtalálni (végre) a lelki békét – ez a mottója! Ha őszinte akarok maradni, márpedig azt teszem, hiszen ön ezt teszi nap, mint nap! Önnel ellentétben vallom, hogy szinte mindig sikeresen jut túl minden valós és képzelt válságon. Nem így látja? Akkor e hónapban tegyünk próbát! Bármi is lesz, vagy adódik, azzal a gondolattal ösztönözheti önmagát, hogy az élete értelme az ön számára nem egyéb, mint, hogy mindig valaki, vagy valami felbukkanik a félúton, majd együtt megtalálják a célt, amire vágytak. Majd e hó végén is megérkeznek arra az állomásra, ami mindig is a közös céljuk volt. Ez úgy hangzik, mint „a nesze semmi fogd meg jól” -nálam nem egy ironizálóközmondás. Arra utal, hogy kap most is valami hangzatos dolgot, amivel látszólag semmit nem tud kezdeni. Az igazán jók feltalálják most is magukat a legrosszabb körülmények között is, és kihozzák a jót bármi sz.rból is...

Kiemelt napok: 2017. március 22,30. április 3,7,12,19.

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.