Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017 a NAP ÉVE JEGYRŐL-JEGYRE

2016.12.10

2017 A NAP ÉVE LESZ

Steiner Gergely asztrológus fényképe.Utunknak nem a kötélen járás, hanem az egyensúlyteremtés a célja. 

A bolygó (a NAP) már a nevében is bent hordozza a megvilágosodást, de a megvilágosodás szó értelmezése, megvilágítása igen csak asztrológusfüggő. Azt pedig egyik asztrológus sem vitatja, hogy ebben az a komoly feladat, hogy a hozzánk forduló ember formálásával - testi, lelki és érzelmi- az e földi életében bejárható útját kell(ene) megvilágítanunk.

 

Milyennek látom én a 2017. évet, ami a NAP ÉVE lesz?

Amikor a jövőre gondolunk, elsősorban bizakodóak és derűlátóak vagyunk; viszont tagadhatatlan, hogy a háttérben igyekszünk elpalástolni kétségeinket és kétségbeeséseinket.

Megjegyzem: 2016 a Mars éve volt, amikor is égszakadás földindulás ért bennünket lépten-nyomon! Sokszor és gyakran felmerült menet közben, talán soha nem lesz vége az áldatlan állapotoknak és a reménytelennek látszó időszaknak!

A Nap évében – a megvilágosodás évének neveztem el – majd fantasztikus időket élünk/élhetünk meg. Nem véletlen az a mondás, hogy borúra derű jön! A változásokat amiket szeretnénk, csak úgy tudjuk megvalósítani , ha tudatosabban figyelünk a jövőnkkel kapcsolatos pozitív és negatív érzelmeinkre és/de  elsősorban a szívünkre hallgatunk…

 

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

A Nap évében 2017–ben, szép feladatokkal gazdagabb kor elé nézünk/nézhetünk.

Lássuk mindezt jegyről-jegyre!

 

KOS III. 21-től -IV. 20-ig

Kiemelt események: januárban a fel-, vagy kiemelkedés lehetőségei látszanak. Becsületes hozzáállását egy projekthez nyilvánosan elismerik. Februárban gyakorlatias tevékenységével és gondolkodásával tűnhet ki a jelek szerint. Márciusban, de még áprilisban is szembesíteni fogják az ön körül zajló eseményekkel kapcsolatos erkölcsi kérdésekkel. Május azoknak lesz jelentős, akik a párválasztást nem tekintik lezárt ügynek, egyszer és mindenkorra tisztázódik, hogyan tovább? Megsértődhet mindenen és mindenért júniusban, könnyen meg lehet bántani, miközben a hivatalában/hivatásában sikeres. Júliusban meg kell tanulnia nagyvonalúan túllépni minden sérelmen, mert a harag rossz tanácsadó. Augusztusban alapjáratban nem kapkodva, egy direkt lehetősége adódik arra, hogy be tudja-e bizonyítani önmaga és mások előtt, hogy a tervezett úton jár-e? És ha nem, akkor miért nem? Szeptemberben és októberben szereti és erőteljesen igényli a társaságot. Feltehetően ebben a ciklusban kissé túlidealizálja a családját, azt is mondhatni, hogy nagyon elfogult velük szemben. November hónapban úgy tűnik, egy korábbi sérelmén képtelen volt túllépni, de ugyanakkor most már képes lehet megbocsátani is akár. Egyeseknél műtét van/lesz kilátásban, ennek a további halogatása végzetes lehet. Decemberben ideje nagyobb részében már a jövő éve foglalkoztatja, ugyanakkor egy rokonának az egészségügyi gondja is aggaszthatja. Feltehetően egy Wellness hét- vagy év végében gondolkodik – helyes!

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

BIKA IV. 21-től V. 20-ig

Kiemelt események: januárban és februárban (az én olvasatomban) mehetnékje lesz! Megy, vagy nem megy? Menni fog! Szóval, ha igaz, akkor rengeteg érzelmi élményben részesül, de ha nem, akkor a kandalló mellett útikönyveket bújhat. Márciusban kiadásokat hoz az otthonára vagy a családjára, meglehet mindkettőre. Szerencsére nem kell túl sokat költenie. Áprilisban tartós szerelemre van kilátása, vagy szeretve lesz ezerrel. Nagyon jól alakulnak a dolgai, kapcsolata az élettársával, de az üzlettársaival is. Májusban és júniusban megbetegedésre teszem le a voksot, de a gyermekesek esetében elképzelhető, hogy azok körében kell többet sürgölődni-forgolódni. Egy közös ebben, hogy mindegyik pénzbe kerül, de jut is rá a büdzséből. Júliusban meghatványozódik az alkotó vágya, jeles teremtő önkifejlődésre van kilátása. Nyár elején egészen kiváló magas fokú életöröm veszi kezdetét és vállalkozó kedve is elsőrangú – asztrológiai szempontból mindenképpen. Augusztusban valamilyen formában erőteljesen kell foglalkoznia a szűkebb környezetével, pl. a testvéreivel, rokonaival, szomszédokkal. Kár aggódnia amiatt, hogy önt kérik meg a házi kedvenceik gondozására, vagy fogadnia kell a telefonjaikat, mert így akár olyant tudhat meg róluk, amit később kiválóan tud kamatoztatni. A szeptember hónap már egészen más lesz, érzéki örömök, akár szerelmi sikerek és szórakoztató dolgok történnek önnel.  Nyugodt és békés állapotokra akkor számíthat – ez nem fenyegetés – amikor van és lesz ideje (legyen!) kirándulásokra is a zöldövezetben. Hatalmas a stressz, így ez az egyetlen módja annak egészséges levezetésére. Októberben - ahogy eddig is mindig, mindenhol egyik sem szentírás szabad a gazda mennyire veszi komolyan ezt a feltételezést - testvéreivel és a környezetével elhidegülnek egymástól. Ez hosszú távon így „nem tartható fent” állapot lehet. Nem olyan komor a jelzés, de egyesek - nem az előbbiek miatt – akár lakhelyváltozásban is gondolkodhatnak. A november és december hónap, mint az márciusban is megtörténhetett, most is kiadásokat hoz az otthonára vagy a családjára, meglehet mindkettőre. Szerencsére nem kell túl sokat költenie. Ennyi lenne önnek dióhéjban.

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

IKREK V. 21-től VI. 21-ig

Kiemelt események: januárban fokozott aktivitást jelez az életörömök hajszolásában.  Meglehet, hogy pszichológiai oka lehet annak, hogy amit csinál/csinálna, pl. szeretteivel a nehézségek enyhítése érdekében párnacsatával kezdik az évet. Lényegében a vidámságot keresi. Február farsangi hangulatban találja, az előző havi humorbonbon megteszi a hatását. Pezseg az élet ön körül és nem lopja a napot, hanem élvezi a Nap ciklus áldásait. Márciusban a barátai kihúzzák a csávából és már csak az a kérdés ez anyagi, vagy lelki, avagy mindkettő és soha jobbkor. Áprilisban zárkózottabb lesz/lehet, és belátja, sok dolgot fel kell adnia ahhoz, hogy senki és semmi ne gátolja a szárnyalásában (hőlégballon-effektusnak nevezem, vagyis ócska riherongy kacatokat tartogat a ballonban). Májusban az én meglátásom szerint körvonalazódik az a pozitív trend, hogy – könnyedebben már – megvalósítsa az eddig alvó elképzeléseit. Ehhez mintát szolgáltatnak a barátai, de az ön sokoldalúsága visszatükröződik bennük. Júniusban és júliusban az otthonában vagy a családjában a közérzetét valaki, vagy valami kibillenti - és rossz az, aki rosszra gondol – így időszerűvé válik egy távolabbi utazás valami egzotikus helyre. Akiknek erre nem futja, azok találnak – találjanak – határon belül olyan helyet, ahol feltöltődnek pl. egy történelmi helyen. Augusztusban felújításban gondolkodhatnak. Úgy tűnik, mintha minden egyszerre romlana el, és a remélt, vágyott hosszabbított pihenő elmarad. Előnye is van/lesz, mert ha most az egyszer megcsinálják, akkor remélhetőleg többet nem lesz gondja egyikkel sem. Szeptemberben a női családtagok adnak munkát, vagy a rokonok, barátok és a szomszédok panaszait kell végighallgatnia. Azon kapja magát, hogy akikkel együtt él, azoknak nincs, vagy kevés a mondanivalójuk. Nem hiba, hanem egy helyzet lesz, foglalkoznia kell vele/velük. Októberben kiborul a bili, de nem is fogja bánni, mert kiderülnek azok a dolgok, amit az előző hónapban nem értett, vagy nem akart megérteni. Hosszú távra megint a béke szigete lesz a környezetük, mert kiseperték a szemetet maguk körül. Novemberben és decemberben, ahogy kezdődött az év, úgy végződik, mert miután rendet vágtak maguk körül a környezetükben, a kommunikáció gördülékenyebb lesz és senki se tesz keresztbe az ön, az önök territóriumában. Minden mondatát és tettét felírják a kéménybe, hogy mindenki lássa nem a falnak beszélt, amikor szólni kellett: jókor, jó időben és jó helyen. Ennyi, a többi mind csak duma-duma lenne!

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

RÁK VI. 22-től VII. 22-ig

Kiemelt események: januárban a nyugalma és a valóságérzetének megőrzése a tét. Tisztában lesz azzal a jelenben, és megérzi, hogy a jövőjét miben és kiben látja biztosítottnak. Februárban azon kapja magát, hogy nem hagyja, hogy az igazán súlyos eseteket kivéve a múlt eseményei befolyásolják. Márciusban ki kell mondani az igazságot valamire és valakire és nem fogja feszélyezni magát, hogy ebben-abban megtalálja a felelőst még akkor sem, ha esetleg éppen önön maga az. A Nap évének április hónapjában bátornak mutatja magát akkor is, ha megbántották, vagy valamiben akaratlanul fájdalmas tapasztalatokat szerzett. Elhatározza, hogy igyekszik elkerülni a hasonló helyzeteket nehogy újabb fájdalmat okozzon. Májusban remek lehetősége adódik, hogy valamiben elismerjék (nem is kicsit) és nyíltan értékeljék. Most az íratlan törvényeket is jobban tiszteletben tartja, nem mintha eddig nem, de most különösképp elkapja ebben a fonalat. A június hónap abból állhat – ez nem jósda –, hogy a családi kötelezettségeknek tesz eleget. Miben áll ez? Ehhez én kevés vagyok, de egyet mondhatok: ide most utópisztikus álmokat kár lenne előhalásznia, mert képtelenség lesz az összesnek eleget tennie. Júliusban a Nap évében az járja, az otthonában véleményt alkothat anélkül, hogy erre megkérték volna. Nem fog rosszat tenni, mert elképzelhető, hogy fontosnak tartják a szerettei és számítanak ily módon is a segítségére. Viszont a kivitelezéskor jobb, ha távol tartja magát. Augusztus hónap a jelek szerint mindenkire rábízza, hogy a tetteiért felelősséget vállaljon, és máris az első lecke: önre is vonatkozik majd ez! Nem lehet elégszer mondani – a szentimentalizmusa az oka –, hogy óráról órára nem lehet ezt megszabni és kivitelezni, gyakoroljon ebben most több önfegyelmet! Szeptemberben, a Sors nem arról szól, hogy kierőszakoljon egy változást. Hiba lesz/lehet, amikor most mereven ragaszkodik egy örökölt hagyományhoz, vagy egy rögeszméhez. Október hónapban a trend az lehet, hogy ön – képesítés nélkül is – kiváló pedagógus, akinek a tarsolyában vannak a jól bevált probléma-megoldó receptek. Amennyiben az én előre megmondtam” jelszóval állna elő, akkor jobb, ha meg sem szólal, mondom, s miért ne mondhatnám? A november az ismeretébe tartozó tradíciókat, értékeket halássza elő és megpróbálhatja továbbítani. Tanácstalan vagyok, mert mondhatnám: kiváló, és tegye meg! Viszont negatív aspektusban a koordinátor, ugyan pozitív planétával – Vénusszal – így azt is hozzáteszem, talán jobb, ha nem, mivel lehet nem illik bele mások hagyománykörébe, és sértésnek is vehetik. Majd kiderül! A december, akárhogy is nézem egészségügyi kérdésekről szól/szólhat! Ugyanakkor, ha nem erről, akkor a munkáról – robotról – és a látszatra adva egyik sem lenne igazán időszerű. Bármi is az igazság, ha ez a típus tudja ezt előre, akkor beláthatja, nem mehet ez az ünnep rovására és a házi patikában meg is találja a megfelelő gyógyírt. A munka ráér jövőre is, és ezt most a főnökei is megértik. 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

OROSZLÁN VII. 23-tól VIII. 23-ig

Kiemelt események : januárban és februárban az a plusz vitalitás, amit mostanság magában érez hajlamosítja  a meggondolatlan, heves, feldúlt, megveszekedett viselkedésre. Miért is? Az ön uralkodója a Nap, és ezzel így hirtelen a középpontba kerülni nem mindig áldásos. Mi a teendő? Ha nem dolgozza le, vagy sportolja ki magából megfelelő módon, akkor gáz, ha pedig így tesz, ez az év máris jól kezdődik! Március és az április egy napernyő alá került! Testileg, lelkileg és érzelmileg fontossá válnak a testvérek, rokonok, sőt a szomszédok is. Előfordulhat, hogy a párja által szerzett rokonsága, de a saját rokonai is csicskáztatják. Miután az a fajta, aki a kellemetlenségnek a kellemes részét vetíti ki vagy le magának, ezért senki sem gondolná, hogy közben jót mulat a helyzeteken. Hogyan történik? Szembesíti őket, ahogy Mr. Bean se tudná jobban. Áprilisban, tavasszal természetesen élvezi az élet szép dolgait.  Ugyanakkor felettébb érzékeny és könnyű lesz megsérteni, majd ahogy az lenni szokott igyekszik ezt eltitkolni. Miért jó ezt tudni? Nos, ha igaz lesz – ez nem jósda – akkor úgy tesz: nem fontos, miközben a láva jön fel önben! Május, június és július hónapokban egyszerre érzéki, érzelmes és öntől szokatlanul szentimentális is. Minden nagyon jó, mindennel meg lesz elégedve, de ugyanakkor nehezen viseli a kötöttségeket. Mindenkivel nagyon bájos és csak úgy szórja szét az energiáit, sokat várva el azoktól, akik élvezik a ragyogást ön körül. Így pár energiavámpír – miért is ne tenné, ha ön ennyire naiv - óhatatlanul megcsapolja a nagyvonalúságát. Érdekesség, hogy ez időben hevesen reagál le minden, a családját és a gyermekeit érintő dolgot. Az augusztus lesz az a hónap, amikor úgy gondolja ez a megkoronázásának az ideje, miközben az önt bírálókkal találja szemben magát! Felteszi a költői kérdést, miért pont most kénytelen civódni a rokonaival? Van/lehet más is: kisebb közúti balesetek, ezzel-azzal járó sérülések. Miért pont most jönnek az indulatos hétköznapok, az ellentmondó érdekharcok? Szeptember és október hónapban derül ki, hogy mennyire volt jó a megfigyelőképessége – jó, nagyon jó – az elmúlt hónapokban. Optimizmusa és a hajlékonysága aranyat érő volt, mert a megfelelő pillanatokban a legmegfelelőbb döntést hozta és most ezekben a hónapokban fogja learatni a babért. November hónapban komoly megpróbáltatásnak teszi ki a Sors, de nem azért, mert rossz lenne valamiért is, hanem az irigyeivel kell viaskodni. Elég egy rossz szó, vagy tett, és „kikezdhetik”. Ha már szóltam, és igaz a feltevés, erőn felül sikerül szerénynek maradnia, és egészen természetesen fog ez menni. Kiderül!  Decemberben még mindig az előző havi trenden kell úrrá lenni. Összességében ez évben önnek kell lennie a legboldogabbnak és legkiegyensúlyozottabbnak!

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

SZŰZ VIII. 24-től IX. 23-ig

Kiemelt események: januárban igyekszik javítani az önmaga által előírt életmódján és rögvest előkeresi innen is a Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold pontját, hogy mit írok (én is) önnek a Nap évére – helyes! Az első hónapban ügyes és gyors munkatárs lesz, szellemi befektetése elsőrangú, sőt, az orvosi dolgok iránti érdeklődése is jeles a jelek alapján. Február hónapban - nem tudom jót teszek-e vele, ha így fogalmazok -, félő, valósággal kierőszakolhatja a bajt! A baj pedig nem jár egyedül, ha nem ez, akkor a munkája során ütközhet a falba. Mi a lényege? Vágyai momentán ködösek, ábrándok inkább, mint reális célok, így még ön sem ismer maga magára – érthető voltam? Márciusban a megnyilvánuló tevékenysége imaginatív, való világtól kissé távol álló, de fogékony a helyzete elrendezésére. Anyagias gondolkodást is jelenthet ez a konfigurációja, ám ez sem törvényszerű. Az április hónap arról szól/szólhat, hogy mindenben keresi az értelmet, valamint az új és természetesen pozitív tapasztalatokat. Májusban nem meglepő módon sokoldalúan kíváncsiskodó, szellemes, lényeglátó rugalmas attitűddel kinyomozza azokat az információkat, amik lendítenének a szekerén. Jelen állása nagy immunitást is jelöl a betegségekkel szemben. Júniusban az Ikrek hónapból keresztezi az ön jegyét a Nap - ami domináns lesz ez évben. Jelentése:  a feladatát mindenáron szeretné teljesíteni, ami így erőn felüli lesz/lehet! Nem szereti, ha dirigálnak önnek, de most ezt a békát (is) le kell nyelnie. Ha nem, akkor „repülni fog”! Júliusban erőteljes, energikus, nyílt és bátor a jelek szerint, keresi a kihívást. Fontossá válik a rend, és az esztétikum. Augusztus hónapban a társadalmi normák ellen való fordulása erőteljes, energikus, nyílt. Megsúgom, az nem vall önre, hogy a kirakatba tegye magát – ezek a fáradság jelei (amit mindenki a saját születési jegye előtti hónapban át/megél)! Szeptemberben már a tiszteletet parancsoló attitűdjei kell, hogy látszódjanak. Vágyik az önkifejezésre, és ebben senki nem fogja meggátolni. Ami gondot jelenthet, hogy nem tudja elhinni, hogy önmagáért szeretik, illetve szerethetik (egyéni szociális probléma, nemde bár). Októberben nincs nagy mozgás, még mindig az előző havi trenden tipródik. Novemberben energiáit úgy tudja hasznosítani és becsvágyát, céljait szolgálni, ha ez esetben csoportokkal vagy csoportban dolgozik, és hisz a másokkal való harmonikus együttműködés sikerében. December hónapban lehetséges, hogy egy ön számára fontos személy elvesztése mély változásokat idéz elő az életében és gondolkodásában, ám ez nem rontja/ronthatja el az ünnepi készülődését – ennyi volna önnek!

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

MÉRLEG IX. 24-től X. 23-ig

Kiemelt események: január hónapban azzal nyitja az évet, hogy egy világlátott ember nyitottságával mondja a magáét, de tudnia kell – időben mondom – félő, hogy a gyakorlati dolgokban rugalmatlan vagy felelőtlen lesz/lehet. Sokat beszél, meglehet, hogy nem mindig jókor. Februárban a Nap évében úgy tűnik a munkában pontos és felelősségteljes tevékenységre számíthat, akaratának érvényt szerez a szaktársai körében. Március hónapban nagy lesz a vállalkozói kedve. Vonzódik a nyilvánossággal kapcsolatos tevékenységekhez. A külvilágban erőszakkal találkozik. Áprilisban erősen vágyik a szórakozásra és a sportolásra, kikapcsolódásra. Érzelmi gazdagságot, változatosságot jelöl a koordinátora, továbbá mutatja a vállalkozásokban rejlő lehetőségeket hidegen-melegen egyaránt. Május hónap - nem biztos, hogy tetszeni fog -, kényszerű szolgálatot, nehéz és erőt próbáló munkát jelent. Megedződik az állóképessége, vagy belerokkan a feladatokba. A jelek szerint ne vállaljon vezetői szerepkört– mondom én. Júniusban változatos életvitelű, hajlamos arra, hogy meredek (pl. szerelmi) kockázatot vállaljon. Ez nem túl biztató felállás, de nem sokat búsul emiatt. Július hónapban okkal-e, vagy ok nélkül nekem is talány – ez nem jósda – mintha félelmei lennének az életöröm dolgában, valami/valaki korlátozza a vágyait. Meglehet, hogy visszafogja az érzelmeit és a szenvedélyeit. Ez nem baj, csak egy-egy helyzet. Augusztusban e jegy közepe tája körül születetteknek nem éppen szerencsés az állás. Olyan igazi világfi szemléletű– Ide nekem az Oroszlánt is!– , de felfokozott játékszenvedélyével megütheti a bokáját . Szeptember hónapban,  mintha nem lenne képes helyesen elemezni a helyzeteket és a szituációkat. Gyakran felhozom - ez nem szentírás, se nem jósda - ha ez így igaz, hiba lesz/lehet nyilvánosan pl. mások párkapcsolatában békítő szerepet bevállalnia. Azaz, beleüti az orrát, ahová nem kéne – mondom én! Októberben igényli, hogy változtasson a hivatása, vagy a munkamódszere terén. Munkáját állandó kritikai észrevételek kísérik és döntéshelyzetbe kerül. Figyelem! Halogatása az egészsége rovására is mehet. November hónapban már kedvezőbb munkaviszonyokat mutat a képlete, sőt jó jeleket „fogtam” a kozmoszból az egészségére és a teljesítő képességére vonatkozóan is. December hónapban végszóra a személyisége érzelmi töltéssel telítődik - soha jobbkor! Fontossá válik a pozitív minta, és a díszlet. Mikor nem, ha az ünnepekkor. Szerintem, az óévet külhoni utazással zárja, vagy külföldieket lát szívesen otthonában.

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

SKORPIÓ X. 24-től XI. 22-ig

Kiemelt események: januárban az első célkitűzése lesz, hogy meg-, vagy felszabaduljon (nem is) egy megrögzött reflexe alól. Nehéz dilemma, hogy mindezt tűzzel-vassal, de ez nem is igazán téma csak vigye már az ár és szabaduljon meg tőle egyszer, s mindenkorra. Február hónapban az ön számára módfelett fontos magány vagy a személyes integritás lesz porondon. Górcső alá veszi hajlamait a túlzott kiadásokra, mint pl. az élvezetekre, a luxusra, melyek közül egyik-másik még önmagának is szemet szúrhat. Márciusban elege lévén a felszínes kapcsolatokból lehetséges, hogy lecseréli a barátait olyanokra, akikkel értelmesen kíván társulni. Mintha a „szenteskedőket” tenné most a lapátra. Áprilisban jön az első, aki kész a változtatásokra és az újdonságok felé tör, de nem tudja, hogy hatalmas felfordulás lesz-e, vagy reform-szerű változás. Kétségeim vannak, hogy most biztassam, vagy inkább fékezzem. Májusban a Nap évben – momentán éppen szemben áll majd az ön jegyével, el sem kerülheti a figyelmét – elvakíthatja, netán megvilágíthatja az útját. Úgy vélem, hogy bármi is legyen az, megszabadul attól, ami, vagy aki korlátozza a szabadságában. Június hónapban a legcsekélyebb gond nélkül képes lesz megszabadulni az önt visszatartó láncoktól. Most a szelleme szabadon szárnyalhat, nem kötik le túlzottan az anyagi dolgok. Vonzódik a természetfelettihez és beleássa magát – ok okozat kapcsán – a misztikus tudományokba. Fogódzót keres ebben és talál!  Július úgy tűnik a távoli utazások dolgában erős, és kizárt, hogy ez csak vágyálom formájában legyen. Megragadja az alkalmat, hogy idegen népeket lessen a hotelszobából úgy, mint kint pl. akár a poros utakon! Az augusztus abból áll(hat) – ez nem jósda, nem szentírás – nem hagyja, hogy mások szeszélyeinek bábja legyen. Ez abban mutatkozik meg, hogy amit kimond, azt végre is hajtja, másnap ugyanezt teszi, de mindig valami mást, a saját kedvtelésére. Szeptember hónapban a fogékonyságát teszteli! Végig arra fog törekedni, hogy szerzett tapasztalatait számításba véve kezdje (megint) újjáépíteni a mindennapjait. Lomtalanításra is számítani lehet ilyenkor. Októberben felismeri – meglehet, hogy nem, de ki tudja – kidobta a gyereket is a fürdővízzel, és lázasan keresi azt a szót, vagy azt a helyzetet, amivel visszacsalogathatja a gyereket a lavórba. Magyarán félő, hogy megsért olyan valakit, akit nem kellett volna. Novemberben csak nagyon szigorú rend alapján tud kapcsolatot létesíteni bárkivel. Még számomra is ismeretlen oknál fogva, várhatóan talán egy érzékeny veszteség miatt nem szívesen szerepel a nyilvánosság előtt. December hónapban érzelmi kapcsolatot jelent az unoka, netán az édes testvérekkel új távlatok nyílhatnak meg. A környezetével most tudatosabban törekszik a harmóniára, ehhez nyomós oka is lesz!

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

NYILAS XI. 23-tól XII. 21-ig

Kiemelt események: januárban boldogság a teljes függetlenséggel egyenlő önnél, bár ez így tág fogalom –legyen a Nap jegye, vagy az ascendens és Hold pontja –, mindez  alkotó tevékenységre készteti. De hol is? Kényelmesebb és szebb otthonra, birtokszerzésben a béke szigetére vágyik. Februárban az a célja – jelek szerint –, hogy legyen ideje megtenni azt, amihez éppen kedve van. A rokonság kedvező befolyással lesz egy régóta halódó dolog/helyzet megoldására, vagy éppen a testvér/szülő sikere hat ösztönzően. Március hónapban nem túl bonyolult helyzet elé néz, mert a boldogságát az jelentené, hogy a kitűzött célját elérje. A kemény munka meghozza gyümölcsét, és a társulások sikerrel kecsegtethetnek – valóságos lesz/lehet. Áprilisban a boldogság fogalmát az jelenti, hogy adminisztratív ügyekben béke legyen önök között. Lesz? Úgy vélem, ha felbontják a régóta döglődő megállapodást, akkor mindenkinek megnyugvása lesz. Májusban a boldogság kritériumait illetően csakis a szellemi mozgékonyság az üdvözítő. A véleménykülönbségek mind jobban kiéleződnek otthon, a családban, ezek a hivatására is kihatással lesznek, de a jó megoldásra magától is rájön, nemde bár! Június hónapban a Nap évében éppen szemben az ön jegyével a fővilágosító, a boldogságát az jelenti/jelenthetné, ha a céljaihoz közelebb jutna. Felismeri, hogy csak nagyon szigorú rend alapján tud sikeres kapcsolatot létesíteni bárkivel. Segítséget vár és kap is a jelek szerint. Júliusban olyan életmódra nyílik alkalma – meglehet, szabadságát tölti valahol –, ahol szabadon kiélheti a mozgékonyságát célja most, hogy találkozhasson különféle népekkel és fesztelenül viselkedhessen idegen emberekkel. Szüntelenül célokra van szüksége, miért ne lenne ez így éppen augusztusban? Miért is? Egyszerűen azért, hogy ösztönözve érezze magát.  A túl sok kapcsolata szétforgácsolja, az esetleges jogi komplikációk a figyelmetlenségéről vallanak. A bizalommal való visszaélésben az a kérdés: ebben ön-e a ludas, vagy mások? Szeptember és októberez nem jósda – egészsége ügyében lehet fontos! Egyetlen megoldás létezik, miszerint önmagától kell megkérdeznie: hova rohanok? A születésnap előtti hónapok – mindenkinél tudva és tudatlanul – a fokozott elerőtlenedés szakaszai. A panaszok vizsgálatánál ez az első, majd ha szervi gondok is fellépnének, azt vegye komolyan! November és december hónapok esetében úgy tűnik egy konfiguráció alá rendeződnek. Véleményem szerint önnek sikerülhet egy bizalmas dolgát véka alá rejteni – nem törvénytelenségekről szól –, és ezt nem szabadna kikotyognia! Mindenkinek az életében akad olyan dolog, melyet nem tudhat meg más. A tervét vesse papírra, tegye hét lakat alá és csakis az adott, megfelelő időben dobja be. Sikerül? Ez legyen az én titkom!

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

BAK XII. 22-től I. 20-ig

Kiemelt események: januárban ki kell szélesíteni a látókörét. A Nap évében – vizuális típusoknak menni fog – egyértelműen megvilágítja (asztrológiailag) e planéta. Kapcsolataiban fontos szerepet játszik a külsőség, igaz „nem a ruha teszi az embert”, de most az is számít! A február arról szól/szólhat, hogy – ha tehetném, vastagon kiemelném – kifejezésre kell juttatnia, hogy kiaknázza a megbízhatóságában rejlő előnyöket. Egy korábbi stiklije miatt áll a bál, nem hiszem, hogy ezt most kiteszi az ablakba! Március hónapban – Bak Hold és Bak ascendens jegyűeknek is érdemes figyelnie – tudatára ébred a saját természetének. Jelszó a cselekvés lesz - nincs jó és nincs rossz – és végre tisztában kell lennie azzal, hogy itt az év elején mennyire jótékony hatású mások számára bárminemű jó cselekedete. Áprilisban egy lehetséges sikerének akadályát abban látom, hogy túlzó módon konzervatív, és fél(t) új tapasztalatokat szerezni. Hogy is lesz? Majd kiderül, ez nem szentírás! Május és a június hónapok egy követ fújnak. Most arról szól(hat), hogyan tud győzni, s ha nem, akkor hogyan kell veszíteni tudni. Bármit tesz, bármibe kezd, első napon vésse kőbe, a kitartás mindig meghozza a gyümölcsét! Mi van, ha nem? Még egyszer nem mondom, olvassa vissza ezt a hónapot! A július hónapban azt szeretné, hogy tökéletesnek tartsák. Gond csak az, hogy azok a célok, amelyeket maga elé tűz, túlságosan magasan vannak/lehetnek. Úgy találom, hogy túlságosan elveszik a részletekben, így a jövőt szem elől veszíti, ha ezt nem ismeri fel. Augusztusban váratlanul a semmiből magára talál(hat). Mindez abban mutatkozik meg, hogy (bizonyára) pozitív társadalmi célokat követ, és a világ- vagy akár csak a közvetlen környezetének jóléte fontosabb az ön számára, mint a saját céljai, és akkor sem esik le a gyűrű az ujjáról, ha valamit lentről kell ismét elkezdenie. Szeptember hónap olyan időszakot jelöl, amikor a családi, otthoni dolgait építően tudja azonosítani a szakmai pályafutásával. Vagyis, hogy egyiket sem szabad most másik alá rendelnie, de megy ez!  Októberben a Nap fénye bár keresztezi az ön jegyét, mégis képes a hivatásában sikert elérni akár konvencionális módon is. Most a teljesítményének tekintélyes személyek általi elismertsége rendkívül fontos lesz az ön számára. Egyszerű a jelszó: senkivel sem összeveszni! November és december hónap olyan hegymenet – megy ez önnek! – amikor is képes lesz kellő nyomatékkal és hatékonysággal keresztülvinni elképzeléseit, nézeteit. A többséget maga mellé tudja állítani. Igaz, hogy egyesek heves ellenállást tanúsítanak, és önnek csak akkor van/lesz gondja és problémája, ha nem veszi figyelembe mások veszélyt jelző  előérzeteit és jó szimatát. Szóltam!

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

VÍZÖNTŐ I. 21-től II. 19-ig

Kiemelt események: januárban elsőre meg kell találnunk az összhangot. Úgy is, hogy én itt egy vagyok a sok közül, akinek valamilyen véleménye lesz, de a dolgaihoz hozzá szólhatok, bele: nem! Az asztrológia soha nem hord össze tücsköt-bogarat, ez egy GPS-szerű sínpár. Egyiken ön utazik, másikon a Sors, lehet őrzőangyala is, akár. Ha haladni akar, saját maga elől nem menekülhet. Még a holtvágányon is van élet. Lehet az egyik ön, és/vagy a Sors ide tereli önöket! A február hónap tehát, ami az előrelátást illeti – egy percig sem vitatom – most önmagától mindent tud, mindent lát, és mindent előre megsejt. Mit is? Hajlamos a baktériumos, a vírusos és egyéb megbetegedésre. Ha nem ezeket éli meg, valószínűleg kierőszakolhat valami más bajt. Március hónapban strucc módjára homokba dughatja a fejét, így akarja megvárni, míg elmúlik a veszély. Sokan keresik a kapcsolatot önnel, de így „fejetlenül” nem igazán lehet sikeres. Április hónapban úgy találom, hogy néha – nem sűrűn – idealista hajlamai miatt naivnak tűnik. Családjában felettébb fontosak az érzelmek, a falnak is beszélhetnek ők akkor, amikor ön egy levegőt szív velük. Ha igaz lesz/lenne, kár lenne érte! Májusban a konfigurációja a megmagyarázhatatlan történések birodalmában – holtvágányon – vesztegel, ez egymagában nem is lenne hiba. Meglehet, hogy egy szervi panasza lesz és „szervizelni” kéne, de nehezen lehet önt kibillenteni e holtpontról, mivel utálja az orvosokat. Ez nem jósda, de így következtettem ki hosszú évek tapasztalata alapján, és miért mondanék mást. Júniusban és júliusban az a rendhagyó eset állhat fenn, hogy egy kód alatt futnak a jelentések. Abból a megfontolásból intézkedik, hogy megvitassa a barátaival és a rokonaival: végre nyélbe tudjanak ütni egy szerződést. Egyesek pl. frigyre is léphetnek, mások meg repülőre, vonatra szállnak és odébbállnak határon innen, határon túl. Az augusztus hónap a társasági kapcsolataira vonatkozik a Nap évében, amikor is éppen szemben áll az ön csillagjegyével, így kirakatba kerül – asztrológiailag mindenképpen. Szeret szórakozni, de csak azok felelnek meg ebbéli igényeinek, akik nem jelentenek az ön számára túl nagy kötöttséget. Szeptember hónapban – nem rejtem véka alá a véleményem – nem éppen a precízen eltervezett stratégiák mestere, hanem a rögtönzés koronázatlan bajnoka. Kiakadhat olyan dolgokon és embereken, ami, és akik be akarják osztani az idejét. Október és november hónapokban stagnálást vélek. Ha mégis mozgalmasra sikeredne, akkor mások pesszimista beállítottsága, materializmusa, dogmatizmusa, a válása, a balszerencséje külföldön, a kérész élete, a gyökértelensége adnak elég munkát önnek. Segít nekik helyrehozni amit lehet, így a saját gondja fel sem tűnik (talán nincs is). A decemberi hónap lehet egy összegzése a 11 hónap dolgainak. Ha követte, ha nem, önnek és másoknak is az lesz itt – kinek-kinek a maga-maga habitusában –, hogy el kell tudni fogadni a dolgokat úgy, ahogyan jönnek 2018-ban majd egy olyan életstílushoz, amelyet az óvatosság szabályai alakítanak – Hold éve lesz!

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

HALAK II. 20-tól III. 20-ig

Kiemelt események: a január hónap felemás, önnek az  egyik szeme sír, a másik nevet. Az elképzeléseit egy az egyben tudja kivitelezni, de ugyanakkor félreértések és indokolatlan félelmek zargatják. Mi a jó ebben? Tiszta vizet tesz/tesznek a pohárba. Az elkövetkező két hónapban - februárban és márciusban – jogi lépések megtételére kényszerül, esetleg kényszeríthetik (megint). Ebben a konfigurációban fennáll annak a veszélye, hogy (újra) megtévesztik. Az igazság az ön pártján van/áll, ha tőlem hihető, akkor álljon ki (végig) mellette, ne adja fel egykönnyen. Az április lesz az a hónap, amikor maga mellé tudja állítani azokat, akik korábban ön ellen voltak. Egyesek heves ellenállást tanúsítanak majd, rájönnek jobb lett volna kiegyezni önnel, de az már késő bánat. Májusban és júniusban egészen különleges belső vívódás lesz úrrá önön. Megmagyarázom. Furcsa, de a jó és a jobb közötti választásról ki fog derülni, hogy ez sokszor nehezebb, mint amikor ki kell mászni egy slamasztikából. Júliusban, fényárban is úszhat akár. Úgy vélem, hogy e napokban emelt fővel hagyja maga mögött az elmúlt hónapok történéseit. Egy korábbi ingatag pozíciója a múlt homályába vész, és megújult erővel vág bele az ön előtt álló feladatokba. Az augusztus hónapja arról szól/szólhat, hogy elérkezett az ideje annak, hogy megvalósítsa az elképzeléseit, ha nem is az egészet. Mi a gond? Az első lépések, és ha tőlem hihető, akkor a legjobb apránként, de vágjon (már végre) bele! Szeptember hónapban időközben – a lelki viharok okozta kár legyőzése után, mert megtanulta a leckét – a természetes óvatossága segíti úgy, hogy elkerülje a szükségtelen nehézségeket, és ne olyan alakokra, vagy olyanokra fecsérelje az idejét, akik fékezték, akadályozták. Októberben és novemberben is meglehet, hogy katartikus élményben lesz/lehet része. A mihaszna dolgok elbuknak, hogy nyomdokaiban létrejöjjön az új. Menet közben nem lesz egészen kellemes, de ha merev ellenállást tanúsít, akkor valóban önmaga lesz a sikerének kerékkötője (kár lenne érte). A Nap évében decemberben azzal zárulhat a dolog, hogy az új trend következtében a baráti köre kibővül érdekes emberekkel. Így aztán lehetősége adódik válogatni és meghívásoknak eleget tenni. Menni fog? Fogalmam sincs, ezt majd ön fogja eldönteni bővíti-e a kört, szabad a gazda!

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

(2016.12.30, 16:00 Megtekintés: 700)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.