Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZŰZ CSILLAGJEGY és SZENT MIHÁLY HAVA

2016.08.20

 

SZŰZ HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

SZENT MIHÁLY HAVA

 

Magyarország térképén - Sopron

N é. sz. 47° 41′ 06″, E k. h. 16° 34′ 59″

2016. augusztus 22-én 17:41-től 2016. szeptember 22-én 15:22-ig!

 SZEPTEMBER HÓNAP és JEGYRŐL-JEGYRE

...azért, hogy készen álljon mindig az "Újratervezésre!".

... irányt mutatok, hogy a maga dolgában eligazodhasson hónapról-hónapra.

....ajánlom, hogy aki tudja az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, vegye azokat is számításba.

...azt sem tartom kivetnivalónak, ha  kíváncsi másokra az legyen akár a  szerette, vagy olyan valaki, akit eddig sem zárt a szívébe!

...ne feledje: „Mindenki úgy él, ahogy tud, nem úgy, ahogy szeretne…”

 

KOS (márc. 21.-ápr. 20.): Aki méltóképp tiszteli az erényes és szent embert, négy kincset szerez: hosszú életet, egészséget, hatalmat és boldogságot…

Lehetséges kiemelt marsikus nap(ok): van jelentősége, hogy a Nyilas jegyben „jár” a planéta. Önmaguknak is el kell hinniük, hogy tisztán és logikusan gondolkodnak. Cselevés tekintetében impulzív és mondhatni túlon túl is gyors. Bizonyára ezzel az a céljuk, hogy ezt a pozitív arculatot végig megőrizzék. Akiknek a képletében a bolygó támadott, azoknak fejben el kell tudni dönteni, hogy ők is ezt, vagy így akarják, vagy mit is? Mert benne van a pakliban erősen, hogy a kevés elővigyázatosság és a rossz ítélőképesség következtében veszteségek érik, majd mindezekből seregnyi melléfogás származik. A jó fényszögben minden hivatásbéli, akár még egészségügyi dolgokban is az életben sikert sikerre halmozhatnak.

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Mars a Nyilasban, akiknek esetleg kiújulna netán a fekélyük, annak a pszichoszomatikus hátterében egy lelki fájdalom vagy az önbizalomhiány állhat. Ha ízületi panasza lenne, ekkor a gyulladás jelentése, hogy nem tudnak feldolgozni egy problémát, mert félnek tőle.

Kiemelt napok: 2016. augusztus 25,30. szeptember: 5,10,16,21.

 

BIKA (ápr. 21-máj. 20): Aki hibát követ el, ne ismételje meg újra és újra. Ne találjon örömet a bűnben. A rossz tettek felhalmozódnak és fájdalmat okoznak.

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): Vénusz végig egy uralmi helyzetben lesz, vagyis a Mérleg jegyben egyfelől kellemes, de másfelől az Önök jegyére nézve nagy iskola lesz. Kifinomultságot ad vitathatatlan, vagy akár - akik ebben utaznak - ekkor egy házasságra is nyílik alkalmuk. Mi a gond? Nem mindenhol a finomkodás a megoldás, és egy házasságban is az kell, hogy tudomásul vegye, egy életrevaló és „használható” párkapcsolat alapja az, hogy ki-ki jómaga legyen alkalmas a társkapcsolatra. Akiknél a bolygó támadott, azoknak le kell ülniük maguk közt és tisztázni: ennyi volt, s nem tovább. Akinek éppen jó, azok bizony „megfoghatták az Isten lábát” egy esetleges friggyel. Rossz fényszögben még annyi, hogy erős pénzpazarlás sejtető. Jó aspektus esetén barátok általi sikert jelez, vagyis a sok ismeretség aranyat érő lesz/lehet…

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Vese és bőrpanaszok lehetnek Önöknél ebben a ciklusban. A pszichoszomatikus jelentése, hogy az esetleges vesebetegség a félelemre utal, jelképezi az emberi és párkapcsolatokat (jobb vese férfival kapcsolatos ügy, bal vese: nővel kapcsolatos ügy). Mondjuk, pl. a bőrkeményedés arról szólhat, hogy a merev nézetek az állandó rettegést jelzik mindenben, s mindenhol személyiség és lélekromboló lehet IX. 22-ig, de azon túl is...

Kiemelt napok: 2016. augusztus 22,30. szeptember: 3,6,12,16,22.

 

IKREK (máj. 21-jún. 21): Ez nem jelenti azt, hogy az Éden kertje nincs meg a valóságban valahol! De oda el kell jutni! Szüntelen erőfeszítéssel. És ellen kell állni olyan áramlatoknak, melyek állandóan el akarnak terelni ettől a céltól. S ez a küzdelem nem kellemes!

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): azzal, hogy ebben a ciklusban retrográd mozgást végez,  azoknak, akik hajlamosak elhamarkodottan dönteni, vélemény formálni kifejezetten előnyös ez az asztrológiai állás. Azoknak, akiknek támadott, szüntelen erőfeszítéseket kell tenni, hogy kétszeresen kontroll alatt tartsák a nyelvüket. A harmonikus állás sem hajlamosítja fel Önöket, hogy megjátsszák ”az Einsteint”, viszont biztató az önelemzés: a szokottnál is jobbnak fog mutatkozni. Azzal, hogy a planéta a Szűz jegyben araszolgat, ha jó, ha rossz, ezzel a retrográd konfiguráció nehezen veszi át a mások gondolatmenetét. Lassúbb lehet a reakcióidő, és megint hangsúlyozom, annak is, akiknél pozitív. Önök úgy vannak aposztrofálva, hogy minden problémát józanul képesek helyén tudni és kezelni, most ezt kell megérteniük, majd így alkalmazniuk. Nem lesz kellemes, de ez van, ezt kell szeretni. Jót tesz azzal - ennek a tudatában -, ha időszakos pihenést iktatnak be!

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Itt idegi alapokon a belek és az emésztés, valamint az anyagcserepanaszok esete állhat fent. Amennyiben konkrét eset állna fent ezekkel kapcsolatban, pszichoszomatikus értelemben a belek esetében a szükségtelen elengedése, illetve el nem engedése állhat a szervi panasza mögött (pl. „köti ez ebet a karóhoz”, vagy „nem enged a 48-ból”).

Kiemelt napok: 2016. augusztus 21,25,30. szeptember: 5,8,11,16,18,22.

 

RÁK (jún. 22-júl. 22.): A médium: közvetítő. De nem csak az égből, hanem a pokolból is közvetít. A tisztánlátó tudatosan meghatározza az irányt ahonnan inspirációkat fogad be. Az állomás behangolására felhasználja a ráció, az analízis és a tudatosítás kontrollját.

Lehetséges kiemelt hold nap(ok): a kérdés koordinátora – a Hold – arról „papol”, hogy új érdeklődési területeket fedez fel, amelyek talán olyan dolgokra vonatkoznak, amelyek korábban semmilyen módon nem vonzották Önöket. Itt az idő, hogy kísérletekbe fogjanak önkifejezésüket illetően. Lehetséges, hogy új képességeket fedeznek fel és a családi körön túl is felismerik, hogy mások olykor tisztábban látják helyzetüket, vagy jobban tudják inspirálni, mint a szűk körben élők. Logikus, ha eddig arra törekednek, hogy ne érje szó a házuk elejét és a családjukban maradjon a rejtegetett titkuk - nem tarthat örökké, így személyiség és lélekromboló. Pontosítok: a lélek kérdései kerülnek előtérbe. A tudatalatti folyamatos tanulása és a titok kérdésének fontossága (pl. pontot tegyenek egy krízis végére), amitől el kell búcsúzni – most van!

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Úgy vélem, hogy a Hold jelenlegi pozíciója egyesek életében a hólyagbántalmakat, vesebántalmakat, vagy a nemzőszervek panaszait jelentheti. A pszichoszomatikus jelentése a hólyag esetében pl. ragaszkodás idejétmúlt nézetekhez, szorongás, érzelmi beszűkülés, érzelmek visszatartása - a szervezet fájdalma erre kíván rávilágítani.

Kiemelt napok: 2016. augusztus 22,30. szeptember 3,9,12,18,22.

 

OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.): A fejét elveszítheti az ember, mert az a testéhez tartozik; de igazi hatalmát soha. Mert az lénye örökkévaló magjából születik. Onnan emelkedik fel három világ egére, s próbálja valaki a kelő napot ellopni az égről!

Lehetséges kiemelt Nap nap(ok): Önök most pontosan tudják, mit akarnak, és megvan az önbizalmuk ahhoz, hogy céljaik megvalósításába belekezdjenek. Ennek a hónapnak a folyamán esetleg különböző új érdeklődési területeket fedeznek fel, és egy új életszakasz kezdetét is jelzi a Nap helyzete alapján. A lényege a biztonság és az anyagi gyarapodás. Ez újrakezdést is jelent és friss bátorsággal, új energiával viszonyulnak a világhoz. Most a változó hangulatok is jellemzik. Túlságosan sok lesz a belső impulzus. A befogadó természete élénkül fel, de ugyanakkor a belső nyugtalanság jellemzi önöket. Azokkal az ingerekkel azonosulnak, melyekkel személyisége egyetért. De kiknek a képletében a bolygó támadott, kevés önérzetüknek tudhatja be okkal, vagy akár ok nélkül is: akik félénkek és ijedősek, azoknak életerő gondjaik lesznek. Amire nincs orvosság, csak ez így méltatlan egy Oroszlánra nézve!

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Az uralkodója e hónapban igencsak „megvilágítja” azoknak, akik régóta bajlódnak az eredeti szívpanaszok mellett nyak, váll, nyelőcső gondokkal, most hatványozottan. A pszichoszomatikus jelentése a nyak panaszainál: az önfejűségük, hajlíthatatlanságuk a figyelmeztető jel, a váll esetében olyan nyűgöt vesznek magukra, ami lehet önökhöz méltatlan…

Kiemelt napok: 2016. augusztus 25,27. szeptember 1,3,7,14,18,22.

 

 SZŰZ (aug. 24-szept. 23): A Szűz-szülött beavatásának legnagyobb próbája a tűz. De amíg nem veti magát a lángok közé, nem jöhet rá, hogy a misztériumok tüze nem éget, hanem transz mutál.

Lehetséges kiemelt merkúri nap(ok): úgy kell értelmezniük a bevezetőjüket, hogy fáklyaként világítsanak, lelkesedjenek és tegyék úgy, mintha élnének – igazán most kezdődik a (fizikai) évük! Akiknek persze az ascendens pontja (lelki), vagy a Holdja (érzelmi) Szűz, azok másként reagálják le, de mind egyre megy. Tehát ég, vagy éget! Nem mindegy! Mit jelent pontosabban? A kapcsolataik most nem olyan fontosak önök számára, mint máskor, hanem hogy kiterjedtebb dolgokkal foglalkozzanak. Azt szeretnék, hogy az ideáljaikat megoszthassák olyan emberekkel, akikkel szellemi rokonságot éreznek. Ebben a ciklusban elgondolkodnak arról, milyen módon is vannak kapcsolatban a külvilággal? A koordinátoruk – Merkúr – akár támadott, akár kellemes, régi magatartásminták oldódnak fel, és újak keletkeznek. A lényeg, ha nincsenek egészséges önkívületben, úgy semmit sem ér az egész!

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Ahogy az Ikrek esetében is említettem, az idegi dolgokon múlik minden. Az Önök esetében minden fejben dől el, hogy akarják a sikert, vagy sem! A vér nem válhat vízzé, és bármi probléma adódik, azt meg kell jól rágni, majd úgy lenyelni – hasonlattal kívánom érzékeltetni a havi trendet. Úgy, hogy a fogpanaszok, fejfájások mögött minden bizonnyal ezek az útmutatói arra az esetre, ha valami nem kerek, vagy gömbölyű!

Kiemelt napok: 2016. augusztus 25,31. szeptember 2,7,13,18,20.

 

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.): Az ember isteni energiájának nagy része úgy esett foglyul a szépség káprázatainak csapdáiban, mint a húsevő növények kelyhében a pillangó.

Lehetséges kiemelt vénuszi nap(ok): az önök életében örök érvényű szlogen a „minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve” – ferenc józsefi-aranyköpés és plusz a „nyugaton a helyzet változatlan” vagy az ezzel egyenlő „ráérünk arra még” – patópálos összegzéssel igaz is meg nem is! Én csupán könnyen érthetővé és érzékelhetővé teszem azt, hogy hiba lenne világvégében gondolkodniuk. Ugyanis általános tapasztalat, hogy a születésnapok előtti hónapokban – aki eddig nem tudta, most megtudhatja – ha nem beteg, annak egészséges konszolidáció megy végbe az életében. Megfigyelhetik, már aki olvassa ezt, 11 hónappal ezelőtt kezdődött beidegződött megnyilvánulásaik már nem állják meg helyüket, önmaguk tárgyilagos megfigyelése segít érettebbé tenni önmagukat. Igenis készíthetnek számvetést az új élet (év) hajnalán, és mi ezt nevezzük maguk között „kiegyezésnek” – ami nem rossz, ugye bár?

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Itt a Bika jeggyel kell közösen „bajlódni”, amikor valami panasz állna elő, mert a bolygó egy, s ugyanaz. Ugyanakkor, akiknek érthetetlenül a lábfejével, vagy a bokájával lenne gond, ezzel azt akarja kifejezni a testbeszéde, hogy: ez a gyökereket, az ősökhöz való viszonyt szimbolizálja. Nem tisztázott a múltjuk, gyökértelennek érzik magukat. Ez nem szentírás, se nem jósda! Ha nem hiszi sem gond, de ha mégis bekövetkezne, akkor „jobb tudni most, mint később soha…”

Kiemelt napok: 2016. augusztus 22,27,30. szeptember 1,8,11,16,18,21.

 

SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.): Aki saját, szubjektív részigazságát rá akarja erőszakolni másra, az egyetemes Igazság ellen vétkezik. Szembekerül a többi részletigazsággal és megbontja az egész harmóniáját.

Lehetséges kiemelt plútói nap(ok): az első és legfontosabb tudnivaló, hogy az asztrológiában egy rész mindig valaminek a szerves egésze! Csak jól kell tudni „értelmezni”, és akkor üdvös bárki földi jelenléte a mindennapokban. Most arról lesz szó, hogy rugalmasnak mutatkoznak-e vagy sem. Várható, hogy lelkiismeretesebben és felelősségteljesebben viszonyulnak az élethez. Most az elégíti ki önöket, hogy keményen dolgoznak, és helyesen cselekszenek. Azt fogják tenni (módszeresen és hatékony módon), amit tenniük kell. Most eljött az előkészítés ill., az újjá- vagy átszervezés ideje az önmagukat beharangozó új életszakasszal összefüggésben. Ebben a hónapban az önképük egy része változásoknak van alávetve, oly módon, hogy az ne bontsa meg az egész az életük harmóniáját! Pontosítok: ha nagyon nehéz a feladatuk a párkapcsolatok területén, vagy ha a házasságukban nehezen összeegyeztethető bármi is, ha túl önálló és független, hogy csak önök érezzék jól magukjat, akkor ez kinek jó, s kinek nem – értjük egymást, nemde bár?

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Úgy vélem, és tapasztaltam is az önök körében, hogy a problémák esetén első az elsők közt, amikor össze kell kapni magukat a bajban. Jobban ért a testbeszédhez, és fogja az adást is, jobban, mint sokan mások! Most, ha az alsó lábszárban jelentkezik fájdalom, vagy akiknek hasnyálmirigy panaszaik vannak, azok önmaguktól is tudják, és komolyan veszik a pszichoszomatikus „email-váltást” a pszichéjükből! Vagyis, hogy: túl feszített tempóban haladnak, vagy ezen elv alapján a hasnyálmirigy az élet édessége a gondja, az, hogy „savanyú a szőlő”, és lassabban a testtel!

Kiemelt napok: 2016. augusztus 22,29. szeptember 6,8,13,17,21.

 

NYILAS (nov. 23-dec. 21): Az önsajnálat a tehetetlen szánalom önmagába csavarodó görcse, s éppoly pusztító, mint az óriáskígyó szorítása: megöli a teremtő lendületet.

Lehetséges kiemelt jupiteri nap(ok): ebben a hónapba az a vágyuk, hogy harmonikus környezetet teremtsenek a maguk körében. Mind anyagi értelemben, miközben szépítéseket hajtanak végre, mind érzelmileg: olyan emberekkel való kapcsolatkötésben, akikhez vonzódást éreznek, szinte meghatványozódik. Sőt, az esztétikai érzékük is most átlagon felül fejlett lesz, aminek következtében nagyobb a szépség iránti fogékonyságuk, mint máskülönben. Képletesen szólva olyan, mint egy száguldozó kiscsikó, akinek az is eszébe jut: vajon hol is hajtom álomra a fejem, amikor nyugovóra térek! Most minden az otthon és a család harmóniáját mutatja, esetleg a származásukkal kapcsolatban is felismeréshez jutnak, így pl. a családjuk, és az apjuk milyen fontos szerepet játszik a közös életükben. Valamitől és valamiért most ragaszkodnak a föld- és a magántulajdonukhoz, ingatlanjaikhoz. A tökéletességre törekszenek, és nem az önsajnálatra! Ok!

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Mi lenne az, amivel lehet számolni a nagy igyekezet közepette? A hagyomány szerint – ez nem szentírás, nem jósda – itt a csontrendszerből, a térdből és a körmökből „érkeznek” a gondoskodó és éltető jelzések! Vagyis, amikor mohón, vagy hevesen akarják kikaparni a gesztenyét, a fájó köröm a bizonytalanságukat, a védelemre való felkérést is szorgalmazhatják (nem szégyen, ha kérni kell valamit). A térd panaszai az önfejűség, önteltség, hajthatatlanság, félelem, rugalmatlanság jelenlétét sugallják, és ezzel megtörik a teremtő lendületet. Az alázat hiányára is felhívhatják a figyelmüket ezek a jelek...

Kiemelt napok: 2016. augusztus 23,30. szeptember 5,8,11,14,17,20.

 

BAK (dec. 22-jan. 20): Aki égbevetített bálványától viharzó vágyélete teljesülését, a romlandó húsának halhatatlanságát koldulja, azt saját hamis istene fosztja meg vakhitétől.

Lehetséges kiemelt szaturnuszi nap(ok): uralkodó bolygója a tükör elé ülteti, és így fogja felhívni a figyelmét arra, hogy kivel is áll szemben! Ez a fajta, vagy típusú felhívás esetleg megteszi azt, hogy van/lesz miről beszélgetni maguk közt! Egyfajta intellektuális erő, a részletekbe menő általánosítási képesség és a részletek átlátásának (a széles koncepcióval való kapcsolatokban) kombinációja segít abban, hogy közös nevezőre jussanak. Így napközben gondolkodó lesz és gondolkodásában filozofikusan gyakorlativá válik a „másik” számára is. Mondjuk úgy, hogy realistán anélkül, hogy makacsok lennének; romantikusak anélkül, hogy gyakorlatiatlanok lennének. Az utolsó napig is – 22-én lesz itt a jegyváltás – addig bátran kereshetik az értelmet és az új tapasztalatokat, és se ember és se Isten nem foszthatja meg vágyaikat illetően, amit szemtől szemben tisztázhatnak. Mi van, ha nem? A félelmek korlátozzák a vágyaikat, és a szerencséjüket. Visszafogják az érzelmeket és a szenvedélyeket. Ezt is azért írom le, mert a mihez tartás végett, ugyebár!

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Önöknek valóban hírül kell adniuk, hogy mi a dolgok értelme és példamutatóvá kell válniuk - lehetőleg egészségben! Tehát, amikor a csípőjük, májuk, combjuk és az epéjük panaszt nyújt be önök felé, ezzel azt akarják „mondani” (pszichoszomatikus léptékben), hogy: az epekő a lerakódott fájdalom, sérelem az oka, hogy talán önmagukkal sem mernek szembenézni (pl. fától nem látják az erdőt). A combsérülésük a ragaszkodás koragyermekkori traumákhoz, stb. Csípőbántalmak üzenete, hogy legyen végre több önbizalmuk és lépjenek (önök és a tükör között nincs szakadék)!

Kiemelt napok: 2016. augusztus 24,31. szeptember 2,7,12,17,22.

 

VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.): A fölfelé törekvő erők csak úgy érkeznek el az Égbe, ha a grádusokon való áthaladás közben, minden sík közegének megfelelően átalakulnak.

Lehetséges kiemelt uránuszi nap(ok): lényeg, hogy ebben a hónapban is mindig és mindenkoron önöknek olyan a magánéletük, melybe kevés embert fogadnak be. Önök bármely pillanatban hajlamosak előbb nagyzási, vagy üldözési mániára, varázslatokban való hitre és arra is, hogy elhiggye, hogy pl. a Föld nem gömb alakú, és nekikeseredik, ha fekete macska megy keresztül az úton. Valami furcsa vegyüléke az irracionálisnak a teljesen ésszerű és világos dolgokkal. Így teljesen nem igaz, de azért a valósággal olyan szoros a kapcsolata, hogy ezen furcsaságok miatt csak színessé teszik egyéniségüket és – akik veszik ezt – azoknak is bearanyozhatják ilyesmivel. Summa summarum, keresik a kalandot és a kihívást. Mi lesz akkor ebből e hónapban? Nos, például egyeseknek kedvező állást hoz e konfigurációjuk, hiszen mentes az anyagiaktól. Magyarán: a pénz nem is igazán számít, hanem elfogadják olyannak, amilyen, s ez az önök esetében nem mindegy. Ennek ellenére tele lesznek meglepetésekkel. Hol kedvező a helyzet, hol pedig katasztrofális, de nem halálos egyik sem. Szellemi tehetséget is jelöl a hajtóerővel bíró uralkodó bolygója!

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Itt is arról van szó, hogy önökről ez egy mély titok, s magunk közt vagyunk, nem mondom el senkinek… Azt sem, hogy férfiak és nők is egy évben, ha kell többször is– egyszer, amúgy így mindenkinek ajánlott – keressék fel a nemi szervek tudorait – Önök most! Tudom, hogy meghallgatja a tanácsaimat, és ha megy a saját feje után, az sem gond nekem, de én szóltam. Most a pszichoszomatikus üzenete az lenne, ha mégis panaszuk lenne velük, hogy e szervek betegségei: nem élik meg a nőiségüket/férfiasságukat, elutasítják a szexualitást – ez csupán következtetés, ebben a konfigurációban ez van!

Kiemelt napok: 2016. augusztus 23,27,30. szeptember 4,6,9,13,17.

 

HALAK (febr. 20-márc. 20): …a kórterem, az involúció az emberi lét gyógy-állomásai (értsd olyan átalakítás, melyet alkalmazva az eredeti alakot kapjuk). Kolostorcella, kísérleti laboratórium, dolgozószoba, remete-barlang: az evolúció dimenzió-kikötői.

Lehetséges kiemelt neptunuszi nap(ok): a bevezető csak annak fájhat, az  a „rossz, aki rosszra gondol”! A jelen konfigurációjukban ebből helytelen következtetések is kialakulhatnak. Még érthetőbben, akik a pincében lennének, és pánikba esnének, akkor jusson eszükbe, hogy a fejük fölött egy ház (is) van, stabil falakkal és tetővel, s innen nem kell menekülniük, akkor igazából végig biztonságban lesznek! Köztudottan, a vágyaik többnyire ködösek, inkább álmok, mint célok, ez önmagában nem is lenne hiba! Akik úgy érzik, hogy ha kolostorcella az otthonuk, ha kísérleti laboratóriumban van a dolgozószobájuk, érezhetik akár még egy remete-barlangnak is: az evolúció dimenzió-kikötői mindegyikük, és hasznos igyekezet lehet a gödörből való kikerülésben. Ha lent is vannak, akkor jusson eszükbe az ÉN felsőbbrendűségét keresik a pincéjükben! Nem az a kérdés, hogy megtalálják-e, hanem az, hogy mit is jelent itt lent lenni 2016. szeptember 22-én 15:22-ig!

Legelején tisztázzunk valamit, az asztrológia nem gyógyítás, de még nem is diagnózis! Tehát nem vitás, a sérült és fájó szervek panaszai esetén – mint itt az alapképletben is tudatosan kihangsúlyozom - javasolom, keresse fel (házi vagy szak) orvosát, gyógyszerészét, és ha úgy adódik, a lelki tanácsadóját is. Most mindenki szeme láttára megtestesíthetik a bölcs döntőbíró szerepét – a Szűz jegy szemben áll az önök jegyével – vagy most egy határozatlan és sznob alak formáit tudatosíthatják magukról. Ezt olyan szervi panaszok világosíthatják meg, amelyek orvosolhatók, mint a lehetséges vese és a bőrpanaszok. A pszichoszomatikus üzenete önöknek és a környezetüknek, hogy pl. a vesebetegségük a félelemre utal, jelképezi az emberi és párkapcsolatokat (jobb vese férfiakkal kapcsolatos ügyeiket, bal vese a nőkkel kapcsolatos ügyeiket). A bőrproblémáknál az egyéniség védőburka sérült per pillanat, s jelenti az elfojtott haragjukat, vagy nyíltan tudtára adják mindenkinek a fenyegetettség érzetüket…

Kiemelt napok: 2016. augusztus 22,24,30. szeptember 1,7,10,15,18,22.

 

Ebben az esetben is érvényes az az alapszabály, hogy aki tudja a születési Nap jegye mellett az ascendens, vagy a Hold csillagjegyét, bátran vegye bele az értékelés során hónapról-hónapra, vagy éppen a kiemelt napokon is.

 

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.

 

http://www.steinergergely.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/horoszkopja-elkesziteset-kerje-tolem....html

Információ:

skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu

steinergergely@gmail.com vagy +36-30-9391-338 telefonon.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.